دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه)

تعداد صفحات: 29 فرمت فایل: word کد فایل: 4179
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت: ۷,۴۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه)

     مقدمه

    توسعه روزافزون جامعه صنعتی و اجبار انکارناپذیر برای حرکت همگام با فناوری روز و اقتصاد جهانی، نیازمندی‌های جدیدی را فراروی سازمان‌ها و شرکت‌ها قرار داده است. توسعه سازمان‌ها و افزایش فعالیت‌های آنان، برنامه‌ریزی و نظارت مطلوبتر و اتخاذ تصمیم‌های مطمئن‌تر و مؤثرتری را ایجاب می‌کند. به همین دلیل،‌ رسیدن به این هدف سازمان‌ها را برآن داشته است تا با بررسی و تحلیل دقیق فرآیندها، ساختار و عملکرد واحدهای خود، قوت‌ها و ضعف‌های موجود را شناسایی و نسبت به رفع مشکلات و بهینه‌سازی فرآیندها اقدام نمایند.

    در این بین شرکت‌های مشاوره مهندسی با ارائه تکنیک‌ها و روش‌های بهینه و به‌روز، نقشی اساسی در ارتقاء سطح عملکرد اجرایی و علمی سازمان‌ها و پیشبرد اهداف عالیه سازمانی ایفا می‌نمایند. شرکت بین‌المللی و مهندسی پارسا مشاور تهران نیز با فعالیت در این عرصه و با چنین رویکردی توانسته است عملکرد خوبی از خود بر جای گذارد و با بهره گیری از آخرین دستاوردهای علمی و استانداردهای بین المللی به جایگاه مناسبی در بین شرکتهای مذکور دست یابد.

    گزارش حاضر به معرفی خلاصه ای از شرکت پارسا پرداخته است و تلاش دارد که اصلی ترین زمینه فعالیت شرکت – یعنی مدیریت پروژه را – به صورت پررنگ تری مطرح نماید. بدین سبب ضمن تعریف کوتاهی از مدیریت پروژه ،‌ خدمات قابل ارایه از سوی شرکت در قالب مراحل انجام کار تبیین گردیده و برای آشنایی با استاندارد PMBOK به عنوان استاندارد مورد عمل شرکت نیز،‌ صفحات خاصی در پیوست اختصاص یافته است.

    معرفی شرکت و زمینه‌های فعالیت

    شرکت بین‌المللی و مهندسی پارسا مشاور تهران در آذر ماه 1380 تأسیس شد. زمینه اصلی فعالیت  شرکت، ارائه  مشاوره و  خدمات مهندسی در زمینه‌های خاص تخصصی و پیاده‌سازی و اجرای آن در بنگاه‌ها و سازمان‌های تولیدی و خدماتی است. فعالیت‌های شرکت را می‌توان به‌طور کلی در دو زمینه مهندسی صنایع و مهندسی فناوری اطلاعات  به‌شرح جدول آتی خلاصه نمود.

    زمینه های فعالیت‌ شرکت

    مهندسی صنایع

    مهندسی فناوری اطلاعات

    مدیریت پروژه

    تدوین و اجرای طرح های جامع IT برای سازمان‌ها

    مدیریت کیفیت

    طراحی سایت و میزبانی همراه با پشتیبانی

    طراحی سیستم

    طراحی، مشاوره و نظارت بر نصب شبکه‌ها

    مدیریت استراتژیک

    طراحی سیستم‌های اطلاعاتی

    مهندسی مجدد

    طراحی و اجرای سیستم‌های نرم‌افزاری همراه با پشتیبانی

    مدیریت بهره وری

    مدیریت تولید

    نیاز روزافزون سازمان‌ها و شرکت‌ها به سیستم‌های مدیریت پروژه و تجارب ارزشمند اجرایی شرکت پارسا در این زمینه، باعث شده‌اند بیشترین حجم فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت طی چند سال اخیر به این مقوله اختصاص یابد. به همین دلیل، ‌به نظر می‌رسد بایستی در زمینه "مدیریت پروژه" به عنوان اصلی ترین فعالیت شرکت توضیح مختصری را در بخشهای بعدی گزارش ارایه نماید.

    شرکت پارسا در حال حاضر دارای 36 نفر نیروی انسانی می‌باشد که در دو گروه تخصصی اشاره شده و واحدهای ستادی شرکت به‌صورت تمام‌وقت و نیمه‌وقت اشتغال دارند. قابل ذکر است مدیران و کارشناسان شرکت عموماً فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر و مدیریت می‌باشند.

    برای آشنایی بیشتر با توان فنی و تجربی شرکت،‌ خلاصه‌ای از سوابق و عملکرد اعضای هیات مدیره و مدیر گروه مهندسی صنایع در پیوست شماره 2 ارایه گردیده است.

    ین شرکت به لحاظ سوابق مناسب و سازماندهی منسجم خود توانسته است:

    رتبه سازمان مدیریت و برنامه ریزی را در رشته "خدمات مدیریت سیستم و اقتصاد" کسب نماید.

    از سوی شورای عالی انفورماتیک ارزیابی و به عنوان شرکت فعال در زمینه فناوری اطلاعات (IT ) شناخته شود.

    تاییدیه بانک صنعت و معدن را به عنوان شرکت دارای رتبه در این بانک به دست آورد.

    توسط سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان یکی از شرکتهای فعال در زمینه "مدیریت پروژه" ارزیابی شود.

    عضویت در تشکلهای صنفی نیز مد نظر شرکت پارسا بوده و تاکنون توانسته است در تشکلهای زیر عضو شود:

    انجمن مهندسی صنایع ایران

    انجمن شرکتهای انفورماتیک ایران

    شرکت پارسا و مدیریت پروژه

     "مدیریت پروژه دانشی است که با استفاده از علم مدیریت، ابزارها، تکنیک‌ها و تخصص‌های گوناگون سعی در رسیدن به اهداف پروژه و انتظارات کارفرما دارد و هدف نهایی آن بهبود نتایج و بهینه کردن تمامی عوامل، محدودیت‌ها و متغیرهای تاثیرگذار در پروژه می‌باشد."

    امروزه مدیریت برکلیه اجزای پروژه ها به دلیل پیچیدگی آنها امری ضروری شده است. بدین سبب در سال‌های اخیر مباحث و تکنیک‌ها و استانداردهای مدیریت پروژه مورد توجه بسیاری از افراد و سازمان‌ها قرارگرفته و شرکت پارسا نیزاز این مقوله مستثنی نشده است. این شرکت با توجه به نیاز سازمان‌ها و موسسه های مختلف، پیاده‌سازی سیستم‌های بهینه مدیریت پروژه را در راس فعالیت‌ها و خدمات خود قرار داده است و با استفاده از مدیران و کارشناسان مجرب، مسئولیت استقرار این سیستم‌ها را  در تعدادی از سازمان‌ها و دستگاه های دولتی بر عهده گرفته است.

    در این میان بهره‌گیری از تجارب سایر شرکت‌های مشابه در انجام چنین خدماتی از یک‌سو و ضرورت همگامی با استانداردها و فناوری روز مدیریتی در سطح جهان از سوی دیگر، باعث شده است این شرکت وجه تمایز خود با سایر شرکت‌های مشابه را در به‌کارگیری و استقرار استاندارد مدیریت پروژه ([1]PMBOK   )در سازمان‌ها و طراحی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه مدرن و آموزش آن به مدیران و کارشناسان مربوط قرار دهد.

    در خصوص استاندارد PMBOK   ، توضیحات مختصری در پیوست شماره 1 ارایه گردیده است.

    خدمات شرکت در زمینه مدیریت پروژه

    الف- خدمات و مراحل اصلی:

     موارد ذیل به عنوان خدمات اصلی شرکت پارسا در زمینه مدیریت پروژه مطرح می‌باشند. شرکت قادر است بنا به نیاز مشتریان هر یک از خدمات را  به‌تنهایی یا کل خدمات را به‌صورت جامع ارائه نماید:

    طراحی سیستم مدیریت پروژه و سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه :

    برای به‌کارگیری موثر علم مدیریت پروژه در هر سازمان لازم است ابتدا نسبت به شناسایی دقیق وضعیت موجود سازمان، پروژه‌های آن و سایر اطلاعات مورد نیاز (سیستم‌های مالی و اداری، شرح وظایف و اختیارات واحدها و ...) اقدام نمود. در مرحله بعد با توجه به نیازهای مدیران سازمان ‌بایستی سیستمی بهینه برای اعمال مدیریت دقیق درکلیه ابعاد پروژه طراحی کرد. خروجی این مرحله اغلب به‌صورت روش اجرایی (شامل وظایف و اختیارات واحدها در سیستم مدیریت پروژه، گردش اطلاعات در واحدها، نحوه نظارت فنی بر پروژه‌ها، طراحی گزارش‌های دوره‌ای و موردی درباره وضعیت پروژه‌ها و ...) و دستورالعمل‌های اجرایی ارائه می‌گردد.

    آموزش :

    آموزشهای قابل ارایه به کاربران سیستم های مدیریت پروژه به سه گروه زیر تفکیک شده اند:

    آموزش مفاهیم مدیریت پروژه و استانداردهای مربوط (این دوره‌ها اغلب مبتنی بر استاندارد PMBOK  می‌باشند.)

    آموزش نرم‌افزارهای مدیریت پروژه  (…,  MSP , Primavera  )

    آموزش روش اجرایی و دستورالعمل‌های سیستم مدیریت پروژه

    استقرار و پیاده‌سازی سیستم مدیریت پروژه و ارائه گزارش‌های دوره‌ای و موردی:

    تنظیم و ارایه گزارش های مختلف در دوره های زمانی مورد نظر از جمله کاربردی ترین فعالیتها در زمینه مدیریت پروژه است. عناوین بعضی از مهم ترین گزارش ها به شرح زیر ارایه می شود:

    وضعیت پیشرفت هر یک از پروژه‌ها (زمانی، فیزیکی و هزینه‌ای)

    مقایسه عملکرد برنامه با عملکرد واقعی پروژه‌ها

    گزارش‌های محتوایی و تحلیلی (گزارش‌های تجمعی، تحلیل مغایرت‌ها و ...)

    وضعیت نقدینگی کل پروژه‌ها

    ب - خدمات و مراحل جنبی:

    برای استقرار موثر و کامل سیستم مدیریت پروژه بایستی در کنار اجزای اصلی این سیستم به موارد دیگری نیز توجه نمود که به ظاهر اهمیت اجزای ‌اصلی را ندارند ولی ضروری و اجتناب ناپذیرند. در ادامه به بعضی از این گونه خدمات و مراحل جنبی اشاره شده است:

     طراحی و استقرار سیستم‌های ارزیابی عملکرد مدیران پروژه‌ها، مجریان، پیمانکاران و نیروی انسانی ذی‌ربط:

    ارزیابی سامان مند نیروی انسانی شاغل در یک پروژه به ویژه مدیران آن،‌ می تواند آثار شگرفی را در ارتقاء کیفیت، ‌افزایش سرعت، ‌بهبود شرایط و محیط کار و جنبه های دیگری از پروژه را به دنبال داشته باشد.  این سیستم‌ها با به‌کارگیری معیارهای دقیق و علمی نتایج خود را در اختیار مدیران ارشد هر موسسه‌ای قرار می‌دهند.

    طراحی و استقرار سیستم‌های اطلاعات پروژه‌ها:

    از پیش از آغاز هر پروژه تا مرحله اتمام آن و اجرای فرآیندهای اختتامی ، اطلاعات بسیاری تولید می‌گردد. مستندسازی این اطلاعات نقش اساسی در پیشبرد پروژه و همچنین ثبت تجارب علمی و اجرایی پروژه دارد. خدمات شرکت پارسا  شامل مکانیزم‌های شناسایی، جمع‌آوری، تولید، توزیع و ذخیره کلیه اطلاعات مورد نیاز پروژه و سازمان در طول چرخه حیات پروژه می شود.

    طراحی و استقرار سیستم‌های پیگیری :

    در کلیه مراحل پروژه لازم است پیگیری‌های دقیق و به ‌روزی از وضعیت پروژه (زمانی، هزینه‌ای، نیروی انسانی، تجهیزات، پیمانکاران و ...) انجام و گزارش‌های دوره‌ای و موردی به مدیران پروژه ارائه گردد.

    برخی از سوابق کاری شرکت پارسا در زمینه مدیریت پروژه

    طراحی و پیاده‌سازی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه‌های مرکز تحقیقات مخابرات ایران

    این شرکت در سال های  1381 و 1382 مسئولیت طراحی و پیاده‌سازی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه مرکز تحقیقات مخابرات ایران را  بر عهده داشته است. در آغاز پیاده‌سازی سیستم مذکور، 64 پروژه تحقیقاتی مرکز تحقیقات مخابرات ایران در قالب این سیستم، برنامه‌ریزی و کنترل شد. اثرات مثبت واحد برنامه‌ریزی و کنترل پروژه شرکت پارسا در شکل‌گیری و شفاف شدن وضعیت این پروژه‌ها باعث شد که این واحد در سال 82 ، برنامه‌ریزی و کنترل 116 پروژه را انجام دهد.

    طراحی و پیاده‌سازی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه‌های IT وزارت آموزش و پرورش (تحت نظارت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته شریف)

    طراحی و اجرای سیستم برنامه ریزی و کنترل پروژه های این مرکز برای پروژه‌های فناوری اطلاعات  وزارت آموزش و پرورش در شش حوزه  برنامه کلی شامل:

    شبکه ملی مدارس و تجهیز آزمایشگاه‌های رایانه

    آموزش معلمان و کارکنان

    تولید محتوا

    سیستم‌های اطلاعاتی

    اجرای پایلوت

    R&D   

    با  بودجه ای در حدود شش میلیارد تومان در دستور کار قرار داشت.  این قرارداد در سال 1382 انجام و خاتمه یافت.

    طراحی و پیاده‌سازی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه‌های شرکت خدمات ماشین‌های محاسب الکترونیکی (وابسته به وزارت اقتصاد و دارایی)

    شرکت بین‌المللی و مهندسی پارسا از ابتدای تیرماه 1381 تا پایان سال 1382 ، مسئولیت طراحی و پیاده‌سازی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه‌های شرکت سهامی خدمات ماشین‌های محاسب الکترونیکی را برعهده داشت و تعداد 20 پروژه از پروژه‌های شرکت مذکور در دستور کار قرار گرفته بودند.

    طراحی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه طرح جامع حمل و نقل

    در سال 82 طی قراردادی با شرکت مهندسین مشاور مترا( مجری طرح)، مسئولیت طراحی سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه طرح جامع حمل و نقل به این شرکت  واگذار گردید. به موجب این قرارداد سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه طرح جامع حمل و نقل طراحی و نتیجه آن به‌صورت روش‌اجرایی و دستورالعمل‌های مربوط در اختیار کارفرما قرارگرفت و با انجام مرحله آموزش ، ارایه خدمات توسط پارسا خاتمه یافت.

    طراحی و استقرار سامانه فراگیر جامع مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK برای دبیرخانه شورای‌عالی اطلاع رسانی

    این شرکت از مرداد ماه سال 1383 مسئولیت طراحی و استقرار سامانه فراگیر مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK   نسخه 2000، برای دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی را بر عهده گرفت و کلیه تعهدات خود را تا پایان شهریور ماه سال 1384 به اجراءدر آورد. نتایج این پروژه به صورت روش های اجرایی،‌دستورالعملها ، فرم ها و نمودارهای جریان فرآیند در ا ختیار کارفرما گذاشته شده است.

    طراحی و پیاده سازی سامانه ارزیابی عملکرد مدیران پروژه ها/ واحدها بر اساس شاخص های مبتنی بر استاندارد PMBOK برای شرکت خدمات ماشین های محاسب الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی

    شرکت بین المللی و مهندسی پارسا مشاور تهران طی قراردادی با جهاد دانشگاهی شریف ، مسئولیت طراحی و پیاده سازی سامانه ارزیابی عملکرد مدیران پروژه ها/ واحدها را برای شرکت خدمات ماشین های محاسب الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی از مرداد 1383 بر عهده گرفت. طبق قرارداد مذکور ابتدا شناسایی اولیه صورت گرفت، شاخص‌ها تدوین و وزن‌دهی آنها انجام شد. سامانه مذکور طراحی شده و پس از آموزش، اجرا گردید.

    طرح ارزیابی پروژه‌های بازسازی بم برای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

    با شروع بازسازی بم ، مسئولین بنیاد مسکن (ستاد بازسازی بم) از این شرکت خواستند که از ابتدای سال 1384  مسئولیت ارزیابی پروژه های بازسازی بم را بر عهده بگیرد. در این پروژه برنامه زمانی که از سوی دستگاههای اجرایی در قالب و چارچوب های متفاوتی به ستاد ارایه می شد، توسط شرکت پارسا در یک قالب یکسان با استفاده از نرم افزار p3  تهیه و به صورت یک پروژه گروهی تنظیم می گردید. همچنین وضعیت پیشرفت پروژه ها و مقایسه عملکرد آنها با برنامه در سطوح مختلف ساختار شکست کار و در قالب نمودارهای متنوع به صورت ماهانه تهیه و ارایه می شد. این پروژه پس ازانجام مرحله پیاده سازی آزمایشی و چند مرحله اجراء، در اواخر سال 1384 خاتمه یافت.

    با شروع بازسازي بم ، مسئولين بنياد مسکن (ستاد بازسازي بم) از اين شركت خواستند که از ابتداي سال 1384 مسئوليت ارزيابي پروژه هاي بازسازي بم را بر عهده بگيرد. در اين پروژه برنامه زماني كه از سوي دستگاههاي اجرايي در قالب و چارچوب هاي متفاوتي به ستاد ارايه مي شد، توسط شركت پارسا در يك قالب يكسان با استفاده از نرم افزار p3 تهيه و به صورت يك پروژه گروهي تنظيم مي گردید. همچنين وضعيت پيشرفت پروژه ها و مقايسه عملكرد آنها با برنامه در سطوح مختلف ساختار شکست كار و در قالب نمودارهاي متنوع به صورت ماهانه تهيه و ارايه مي شد. اين پروژه پس ازانجام مرحله پياده سازي آزمايشي و چند مرحله اجراء، در اواخر سال 1384 خاتمه یافت.

    طراحي و پياده سازي سامانه تضمين كيفيت مهندسي و توليد نرم افزار بر اساس سطح دوم از استاندارد CMM براي شركت سهامي خدمات ماشينهاي محاسب الكترونيكي

    اين شركت از اواخر مرداد ماه 1383 مسئوليت طراحي و پياده سازي سامانه تضمين كيفيت مهندسي و توليد نرم‌افزار بر اساس سطح دوم از استاندارد CMM (Capability Maturity Model ) براي شركت سهامي خدمات ماشين‌هاي محاسب الكترونيكي

    را بر عهده گرفت و پس از شناخت و بررسي وضع موجود آن، با توجه به الزام‌هاي سطح دو استاندارد، به طراحي سامانه فوق پرداخت. در اين پروژه از متدلوژي RUP بهره گرفته شد.

    طراحي و استقرار سامانه پيگيري براي شركت سهامي خدمات ماشينهاي محاسب الكترونيكي

    شركت بين المللي و مهندسي پارسا از اواخر مرداد ماه سال 1383 قرارداد طراحي و استقرار سامانه پيگيري براي شركت سهامي خدمات ماشينهاي محاسب الكترونيكي را با جهاد دانشگاهي شريف منعقد کرد و بعد از اجرای آزمایشی و رفع نواقص، سامانه طراحی شده به کارفرما تحویل گردید.

    مديريت پروژه براساس استاندارد PMBOK در مجتمع مسكوني جمال‌آباد

    مجتمع مسكوني جمال‌آباد پروژه‌اي ساختماني است که در آن نظام مديريت پروژه بر اساس PMBOK جايگزين روش‌هاي معمول و سنتي شده است. اين پروژه (5 طبقه مسكوني و 3 طبقه خدماتي) در 10 واحد مسكوني در حال ساخت مي‌باشد، كه حاميان آن به ‌منظور مديريت مؤثر و کارآ بر پروژه، رويکرد تدوين و استقرار نظام مديريت را برگزيده‌اند.

    در اين پروژه چگونگي اتخاذ بهترين روش اجرا، تدوين برنامه‌ مديريت پروژه، تهيه دستورالعمل‌هاي اجرايي هر مرحله، دستورالعمل‌هاي ايمني و بهداشت محيط، تهيه و تدوين قراردادهاي مورد نياز، روشهاي کنترل قرارداد، روش ارزشيابي پيمانکاران، چك‌ليست‌هاي نظارت بر مراحل کاري بر اساس استاندارد‌هاي موجود و استانداردهاي كيفي مورد استفاده در کشور تهيه مي‌شود. در اجراي اين پروژه 18 ماهه از كادر نظارتي و مشاوره‌اي خبره بهره گرفته شده است.

    تهيه RFP براي تدوين طرح جامع فناوري اطلاعات و ارتباطات ICT Master Plan منطقه پارس جنوبي

    با رشد سريع تبادل اطلاعات الكترونيكي و ظهور تسهيلات جديد، حركت به سمت هوشمندسازي امري اجتناب ‌ناپذير مي‌نمايد. سازمان منطقه ويژه اقتصادي پارس با هدف ايجاد منطقه‌اي مبتني بر آخرين دستاوردهاي مربوط به فناوري‌هاي اطلاعاتي- ارتباطي

    " طراحي و اجراي طرح جامع فناوري ارتباطات و اطلاعاتICT Master Plan)) منطقه پارس جنوبي" را در دستور کار خود قرار داد و براي ‌اين منظور با شرکت پارسا قراردادي را منعقد نموده است كه در حال اجرا مي باشد.

    تهيه برنامه استراتژيک براي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي

    داشتن يك برنامه منظم و منسجم براي رسیدن به اهداف سازمان يك امر ضروري براي هر مجموعه‌اي است كه موفقيت را سرلوحه كار خود قرار داده است. بنيادي‌ترين و اساسی ترین نوع برنامه هر سازمان، برنامه استراتژيك آن بوده و با توجه به شناختي كه سازمان از سياست‌ها، روندها و اهدافش پيدا مي‌كند، می تواند در مسير دستيابي به آرمان‌های خود حرکت نموده و استراتژي‌هاي اساسي خود را در راستاي آن آرمان‌ها تعيين و تدوين ‌نمايد. شرکت پارسا نيز با اشراف به اين موضوع وبا توافقي كه با سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي نموده است، در حال تهيه برنامه استراتژيک براي سازمان مي باشد.

    تهيه نرم‌افزار PMIS براي مديريت پروژه بر اساس PMBOK

    با توجه به فراگير شدن دانش مديريت پروژه و استفاده از آن در انجام پروژه‌هاي مختلف، شرکت بين‌المللي و مهندسي پارسا مشاور تهران مصمم گرديد با استفاده از تجربيات خود در زمينه طراحي، اجرا و پياده‌سازي سامانه مديريت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK، اقدام به طراحي سامانه اطلاعات مديريت پروژه نمايد. طراحي نرم‌افزار سامانه اطلاعات مديريت پروژه به‌گونه‌اي است که کليه تکنيک‌ها، ورودي‌ها و خروجي‌هاي هر فرآيند استاندارد PMBOK نسخه 2004 را در بر مي‌گيرد. همچنين اين نرم‌افزار قابليت انجام پردازش‌هاي لازم و تهيه گزارش‌هاي مورد نياز مديريت را دارا خواهد بود.

    فهرست پروژه‌هاي شرکت پارسا

    استاندارد مديريت پروژه

    (Project Management Body of Knowledge) PMBOK

    تاريخچه :

    ساختار استاندارد :

    اين استاندارد، مديريت پروژه را به 9 حوزه /دانش به شرح ذيل تقسيم نموده است:

    1- مديريت يكپارچگي و هماهنگي پروژه: فرآيندهاي لازم براي اطمينان از هماهنگي عناصر پروژه به‌نحو مطلوب شامل تهيه برنامه پروژه، اجراي برنامه پروژه و کنترل يکپارچه تغييرات.

    2- مديريت محدوده پروژه: فرآيندهاي لازم براي اطمينان از شناسايي جامع و مانع فعاليت‌هاي پروژه شامل تعيين مباني آغاز پروژه، برنامه‌ريزي محدوده، تعريف محدوده، مميزي دوره‌اي محدوده و كنترل تغييرات محدوده.

    3- مديريت زمان پروژه: فرآيندهاي لازم براي اطمينان از تحقق نتايج مطابق زمان‌هاي پيش‌بيني شده (توالي فعاليت‌ها، برآورد مدت و تهيه زمان‌بندي) شامل تعريف فعاليت‌ها، توالي فعاليت‌ها، برآورد مدت زمان فعاليت‌ها، تهيه زمان‌بندي و كنترل زمان‌بندي.

    4- مديريت هزينه: فرآيندهاي لازم براي اطمينان از تحقق نتايج مطابق بودجه پيش‌بيني شده شامل برنامه‌ريزي منابع كار، برآورد هزينه، برنامه‌ريزي و بودجه و كنترل هزينه .

    5- مديريت كيفيت: فرآيندهاي لازم براي اطمينان از اجراي رضايت‌بخش پروژه و دستيابي به كيفيت مطلوب شامل برنامه‌ريزي كيفيت، اطمينان كيفيت و كنترل كيفيت.

    6- مديريت منابع انساني: مجموعه فرآيندهاي مورد نياز براي استفاده مؤثر از نيرو‏هاي درگير در اجراي پروژه اعم از متوليان, دست‌اندركاران, تضمين‌كنندگان, كارشناسان و سايرين مي‏باشد. اين فرآيندها شامل برنامه‌ريزي سازماني، جذب نيرو و بهبود سازمان هستند.

    7- مديريت ارتباطات: مجموعه فرآيندهاي مورد نياز جهت اطمينان از توليد, جمع‌آوري, دسته‌بندي, ذخيره و توزيع اطلاعات پروژه در زمان مقرر و به‌طور مناسب شامل برنامه‌ريزي ارتباطات، توزيع اطلاعات، گزارش‌هاي عملكرد و خاتمه اجرا.

    8- مديريت ريسک: فرآيند سيستماتيك شناسايي, تجزيه، تحليل و واكنش به ريسك پروژه به‌منظور بيشينه نمودن نتايج وقايع مثبت و كمينه نمودن احتمال وقوع يا اثر پيامدهاي ناگوار بر اهداف پروژه است. اين فرآيندها شامل برنامه‌ريزي مديريت ريسك، تبيين ريسك، تجزيه و تحليل كيفي ريسك، تجزيه و تحليل كمي ريسك، برنامه‌ريزي واكنش به ريسك و پيگيري و كنترل ريسك هستند.

    9- مديريت تدارکات: مجموعه فرآيندهاي مورد نياز جهت تامين كالا و خدمات مورد نياز از خارج سازمان اجرايي پروژه شامل برنامه‌ريزي تداركات، برنامه‌ريزي درخواست، درخواست، انتخاب منابع تامين كالا و مواد، عقد قرارداد و راهبري پيمان و خاتمه پيمان.

    در استاندارد pmbok ،‌فرآيندهاي مندرج در 9 حوزه دانش ، متناسب با چرخه حيات پروژه ها به 5 گروه فرآيندي زير تقسيم‌بندي شده اند:

    1- آغازين INITIATING PROCESS

    شناخت اقدامات لازم براي آغاز پروژه

    2- برنامه‌ريزيPLANNING PROCESS

    تعيين اهداف پروژه و اتخاذ راهكار بهينه براي كسب موفقيت‌آميز آنها

    3- اجرائي EXECUTING PROCESS

    برنامه‌ريزي براي هدايت منسجم اركان اجرايي پروژه

    4- كنترلي CONTROLLING PROCESS

    تعيين اقدامات لازم براي اطمينان از دستيابي به اهداف پروژه با استفاده از روش‌هاي ارزيابي عملكرد، اندازه‌گيري ميزان پيشرفت و انجام اقدامات اصلاحي

    5- اختتاميCLOSING PROCESS

    اقدامات مربوط به تطابق مراحل اجرا شده با اهداف پروژه

    مدير عامل

    عضو هیات مدیره

    عضو هیات مدیره

    مدیر گروه مهندسی صنایع

    فهرست عناوینفهرست عناوینفهرست عناوین
    عناوینعناوینعناوین
    1مقدمه ...................................................................................................................................................................................................................................................................2
    2معرفی شرکت ..............................................................................................................................................................................................................................................2
    3زمینه های فعالیت شركت .....................................................................................................................................................................................................................3
    4خدمات شركت در زمينه مديريت پروژه ...................................................................................................................................................................................6
    5برخي از سوابق كاري شركت در زمينه مديريت پروژه .................................................................................................................................................9
    6پیوست 1 .........................................................................................................................................................................................................................................................15
    7پیوست 2 ............................................................................................................................................................................................................................................................21
    مهندسي صنايعمهندسي فناوري اطلاعات
    مديريت پروژهتدوين و اجراي طرح هاي جامع IT براي سازمان‌ها
    مديريت كيفيتطراحي سايت و ميزباني همراه با پشتيباني
    طراحي سيستمطراحي، مشاوره و نظارت بر نصب شبکه‌ها
    مديريت استراتژيكطراحي سيستم‌هاي اطلاعاتي
    مهندسي مجددطراحي و اجراي سيستم‌هاي نرم‌افزاري همراه با پشتيباني
    مديريت بهره وری
    مديريت توليد
    فهرست پروژه هانام كارفرماتاريخ اجراء
    برنامه‌ريزي و کنترل طرحها و پروژه‌هامرکز تحقيقات مخابرات ايران1381
    برنامه‌ريزي و کنترل طرحها و پروژه‌هامرکز تحقيقات مخابرات ايران1382
    برنامه‌ريزي و کنترل طرحها و پروژه‌هامرکز فناوري اطلاعات و ارتباطات پيشرفته شريف1382
    بررسي چگونگي واگذاري شبکه علمي کشور به بخش خصوصيمرکز تحقيقات مخابرات ايران1382
    طراحي سيستم خريد داخلي کالا و خدماتمرکز تحقيقات مخابرات ايران1382
    برنامه‌ريزي و کنترل پروژه‌هاشرکت سهامي خدمات ماشينهاي محاسب الکترونيکي1382
    طراحي برنامه استراتژيکشرکت سهامي خدمات ماشينهاي محاسب الکترونيکي1382
    طراحي نظام برنامه‌ريزي و کنترل طرح مطالعات جامع حمل و نقل کشورشرکت مهندسين مشاور توسعه راه‌آهن(مترا)1382
    آموزش سيستم رايانه‌اي مديريت و کنترل پروژهشرکت مهندسين مشاور توسعه راه‌آهن(مترا)1383
    تهيه RFP براي طرح جامع آماري وزارت راه و ترابريوزارت راه و ترابري1383 - 1384
    طراحي و اجراي سيستم تضمين کيفيت توليد نرم افزار بر اساس استاندارد CMMجهاد دانشگاهي صنعتي شريف1383 - 1384
    طراحي و اجراي سيستم پيگيريجهاد دانشگاهي صنعتي شريف1383 - 1384
    طراحي و اجراي سيستم ارزيابي مديران پروژه‌ها و واحدهاي مختلف سازمانيجهاد دانشگاهي صنعتي شريف1383 - 1384
    طراحي و استقرار نظام مديريت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK (ويرايش 2000)دبيرخانه شوراي‌عالي اطلاع‌رساني1383 - 1384
    راه‌اندازي و مديريت Web site جامعه قالبسازانجامعه قالبسازان ايران1382-1384
    طراحي و ساخت سيستم نرم‌افزاري برنامه‌ريزي قالبسازانجامعه قالبسازان ايران1382-1384
    طرح ارزيابي پروژه‌هاي بازسازي بمبنياد مسکن انقلاب اسلامي (ستاد بازسازي بم)1384
    تدوين طرح کسب و کار و ساختار اجراييشرکت کارنيک سبک‌سازه1384
    تهيه RFP براي تدوين طرح جامع فناوري ارتباطات و اطلاعات منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارسمنطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس(عسلويه)1384- 1385
    تدوين برنامه استراتزيك سازمان راهداري و حمل و نقل جاده ايسازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي1384- 1385
    طراحي و پياده سازي سيستم مديريت پروژه بر مبناي استاندارد pmbok در مجتمع مسکوني جمال آبادپروژه جمال آباد1384- 1385
    طراحي و پياده سازي سيستم مديريت پروژه بر مبناي استاندارد pmbok در پروژه تجاري كلاردشتپروژه كلاردشت1385- 1387
    تحصيلات
    كارشناس برنامه ريزي از دانشگاه شهيد بهشتي (مدرسه عالي برنامه ريزي و كاربرد كامپيوتر)
    كارشناس ارشد مهندسي صنايع - مديريت صنايع از دانشگاه صنعتي اميركبير
    كارشناس ارشد مديريت دولتي از مركز آموزش مديريت دولتي
    سابقه كارسابقه كار
    مشاورمعاونت حمل ونقل جاده اي1362-1363
    قائم مقام معاونت حمل و نقل در امور موسسات و شركتهاي حمل و نقل1363-1365
    قائم مقام معاونت حمل و نقل در اموربرنامه ريزي1365-1368
    مدير كل دفتر آمار و برنامه ريزي – معاونت حمل و نقل1368-1373
    سازمان حمل و نقل و پايانه هاي كشور- عضو هيات عامل و معاون برنامه ريزي1373- 1378
    سازمان حمل و نقل و پايانه هاي كشور- عضو هيات عامل و معاون حمل و نقل1378-1380
    عضو شورای شورای فناوری ارتباطات و اطلاعات وزارت امور اقتصادی و دارایی1380 - 1381
    مشاور شورای اصلاحات وزارت راه و ترابری1380 - 1383
    عضو هیئت مدیره شرکت ایران ارقام1382 - 1383
    عضو شورای فناوری ارتباطات و اطلاعات وزارت کشور1381 - 1383
    عضو شورای فناوری اطلاعات گمرک ایران1381 - 1383
    رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شركت پارسا مشاور تهران1380 تا کنون
    اهم فعاليتها
    پايه ريزي نظام جامع آماري در حمل و نقل جاده اي (طراحي، پياده سازي و اجرا)
    ايجاد مراكز متعدد كامپيوتر در تهران، مراكز استانها و تعداد زيادي از مرزها، پايانه هاي باربري و مراكز عمده بار
    ايجاد و گسترش فرهنگ اتوماسيون و انفورماتيك در حمل و نقل جاده اي
    ايجاد پايگاههاي به هنگام اطلاعاتي مكانيزه در حمل و نقل جاده اي
    طراحي و پياده سازي سيستم اطلاعات مديريت در معاونت حمل و نقل جاده اي
    بهينه سازي روشهاي اداري از طريق مكانيزه نمودن آنها
    تهيه نظام جامع انفورماتيك سازمان حمل ونقل پايانه هاي كشور و پياده سازي آن
    ايجاد شبكه انتقال داده بين مراكز استانها، مراكز حمل و نقلي در تهران
    طراحي و اجراي پايگاه اطلاعاتي شناسنامه راههاي كشور و تهيه اولين نقشه مكانيزه راهها و تاسيسات جانبي آن و اطلس راهها
    ايجاد سايت وب سازمان حمل و نقل بر روي شبكه جهاني اينترنت به دو زبان فارسي و انگليسي
    همكاري با شوراي اصلاحات وزارت راه و ترابري در خصوص ارتقاي سطح خدمات آن وزارتخانه به مشتريان خود
    مطالعه در زمينه حمل و نقل هوشمند ( ITS )
    مشاوره در زمینه خدمات مدیریت برای سازمانها و دستگاههای دولتی و خصوصی
    مشاوره در زمينه فناوري اطلاعات (IT ) براي سازمانها و دستگاههاي دولتي و خصوصي
    تحصيلات
    کارشناس کامپیوتر – گرایش سخت افزار – از دانشگاه شهید بهشتی
    کارشناس ارشد مهندسي صنايع - مدیریت صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
    فارغ التحصیل دوره فرماندهی و ستاد (دافوس) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
    سابقه كارسابقه كار
    عضو یت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي1363- 1372
    مديرعامل شركت اطلس كاران – از 1370 تا 13721370 - 1372
    رئيس هيئت مديره شركت مهركار1372 - 1374
    عضو هيئت مديره شركت مهركام پارس1371 تا 1374
    عضو هيئت مديره و مدير گروه علمي و فني جامعه قالبسازان ايراناز1375 تا کنون
    عضو هيئت تحريريه نشريه قالبسازاناز 1375 تا کنون
    مشاوره فن آوري اطلاعات شركت آهنگري تراكتورسازي ايراناز 1376 تا کنون
    عضو هيئت مديره شركت خدمات ماشيني تاميناز 1376 تا کنون
    مشاور طرح توليد آلومينا از نفلين1377- 1377
    مشاور فن آوري اطلاعات شركت موتورسازان تراكتورسازي ايراناز 1378 تا کنون
    مدیر پروژه و مشاور فن آوري اطلاعات شركت آتا ماشيناز 1378 تا 1382
    عضو هيئت مديره شركت محك مطلقاز 1379 تا کنون
    مدير پروژه شركت مهندسي ياس1380-1380
    عضو هیئت مدیره و مدیر پروژه شركت پارسا مشاور تهراناز 1382 تا کنون
    اهم فعاليتها
    طراحي و ساخت چندين سيستم مکانیزه كنترلي و اطلاعاتي نظامي
    طراحي و مديريت پروژه سيستم جامع مكانيزه شركت آهنگري تراكتورسازي ايران
    همكاري در طراحي نظام جامع انفورماتيك سازمان حمل و نقل و پايانه هاي كشور
    طراحي نظام كنترل پروژه طرح توليد آلومينا از نفيلين
    طراحي چندین سيستم مكانيزه تضمین كيفيت (CAQ)
    طراحي و ساخت سيستم هاي مكانيزه برنامه ريزي و ساخت قالب
    تهيه مقالات مختلف در زمينه فن آوري اطلاعات
    طراحي و اجراي دوره هاي آموزشي در زمينه كاربرد كامپيوتر در مديريت صنعتي و نظامی
    تحصيلات
    كارشناس رياضي كاربردي از دانشگاه صنعتي شريف
    كارشناس ارشد كامپيوتر از دانشگاه راندي اسكاتلند
    دكتراي كاربرد كامپيوتر در صنايع از دانشگاه برادفورد انگليس
    سابقه كارسابقه كار
    مدیر عامل شرکت آلومراد1374-1376
    مدير امور برنامه ريزي- وزارت نيرو شركت سرمايه گذاري ساتکاب1374- 1378
    رییس هیات مدیره شرکت تعاونی سیستمهای آينده سيما1377-1378
    كارشناس و مشاور در وزارت پست و تلگراف و تلفن1378- 1380
    معاون آموزشی و پژوهشی موسسه آموزش عالي علمي كاربردي صنايع ايران1380-1380
    كارشناس طراحي و مشاور در شركت مهندسين مشاور توسعه راه آهن ايران (مترا)1380- 1381
    عضو هيات مديره و مدير پروژه در شركت بين المللي و مهندسي پارسا مشاور تهراناز سال 1382 تا کنون
    اهم فعاليتها
    ایجاد و راه اندازی دوره کارشناسی ارشد e-commerce در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی
    ایجاد دوره عالی مدیریت فناوری اطلاعات در سازمان مدیریت صنعتی
    پایه ریزی بانک اطلاعاتی صنایع آب و برق 74-76
    توسعه دانش و فرهنگ ICT در سازمان های صنعتی بوسیله سمینارها و کارگاههای آموزشی
    تالیف 4 کتاب در زمینه های مختلف IT مدلسازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری مدیریت کیفیت نرم افزار در عصر اطلاعات تکنولوژی اطلاعات و صادرات نرم افزار مدیریت امور مشتریان الکترونیکی
    طراحی و ارایه موضوعات جدید IT در سازمانهای صنعتی هوش تجاری بنگاههای اقتصادی توسعه یافته IT و سازمان
    انجام پروژه صنعتی در وزارت نیرو خازنهای صنعتی نبشی های برج انتقال نیرو مغزی فولادی کابلهای هوایی برق
    ایجاد و راه اندازی جشنواره نوآوریهای صنعت برق
    تحصيلات
    کارشناس مهندسي صنايع (گرايش تجزيه و تحليل سيستم)- دانشگاه علم و صنعت
    سابقه كارسابقه كار
    مدير گروه مهندسي صنايع و طراحي سيستم- شرکت مهندسي مشاوره مدبر طرح1373-1374
    رييس دفتر تشکيلات و روش‌ها- سازمان عمران و مسکن بنياد مستضعفان1374-1375
    مدير مهندسي صنايع و بهره‌وري- شرکت آلمينيوم ايران (ايرالکو)1375-1376
    مدير مهندسي صنايع و تضمين کيفيت- شرکت تسمه ملي وابسته به گروه صنعتي ملي1377-1380
    مدير گروه حمل و نقل جاده‌اي- کميته ارتقاء سطح خدمات در شوراي اصلاحات وزارت راه و ترابري1380-1381
    مدير گروه مهندسي صنايع- شرکت بين‌المللي و مهندسي پارسا مشاور تهران1381 تا کنون
    اهم فعاليتها
    طراحي و استقرار سيستم پيشنهادها
    طراحي و استقرار سيستم‌هاي پرداخت پاداش
    طراحي و استقرار سيستم برنامه‌ريزي و كنترل پروژه ساؤماني بر اساس استاندارد PMBOK در دبيرخانه شوراي‌عالي اطلاع‌رساني
    طراحي و استقرار سيستم برنامه‌ريزي و كنترل پروژه سازماني در مرکز تحقيقات مخابرات ايران
    طراحي سيستم برنامه‌ريزي و كنترل پروژه سازماني در طرح جامع حمل و نقل وزارت راه و ترابري
    طراحي و استقرار سيستم برنامه‌ريزي و كنترل پروژه سازماني در مرکز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتي شريف
    طراحي و استقرار سيستم خريد داخلي در مرکز تحقيقات مخابرات ايران
    استقرار سيستم تضمين كيفيت بر مبناي ISO 9000
    تهيه طرح‌هاي افزايش توليد/ بهبود خدمات
    اجراي سيستم گسترش نقش‌هاي كيفي محصول (QFD)
    طراحي و استقرار سيستم حسابرسي عملكرد مديريت
    تدوين طرح‌هاي توجيهي فني و اقتصادي توسعه و جايگزيني ماشين‌آلات توليد
    طراحي و استقرار استاندارد CMM به‌صورت سازماني در زمينه طراحي و توليد نرم‌افزار در شرکت سهامي خدمات ماشين‌هاي محاسب الکترونيکي
    طراحي و استقرار سيستم ارزيابي عملکرد مديران پروژه در مرکز تحقيقات مخابرات ايران
    طراحي و استقرار سيستم ارزيابي عملکرد مديران پروژه بر اساس استاندارد PMBOK در شرکت سهامي خدمات ماشين‌هاي محاسب الکترونيکي
    طراحي و استقرار سيستم پيگيري وظايف و فعاليت‌ها در شرکت سهامي خدمات ماشين‌هاي محاسب الکترونيکي
    ارائه ساير خدمات مشاوره‌اي
  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه)

    فهرست:

    1

    مقدمه  ...................................................................................................................................................................................................................................................................

    2

    2

    معرفی شرکت  ..............................................................................................................................................................................................................................................

    2

    3

    زمینه های فعالیت شرکت .....................................................................................................................................................................................................................

    3

    4

    خدمات شرکت در زمینه مدیریت پروژه ...................................................................................................................................................................................

    6

    5

    برخی از سوابق کاری شرکت در زمینه مدیریت پروژه .................................................................................................................................................

    9

    6

    پیوست 1 .........................................................................................................................................................................................................................................................

    15

    7

    پیوست 2 ............................................................................................................................................................................................................................................................

    21

     

     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه), گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی شرکت پارسا (مدیریت پروژه)
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت