دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل

تعداد صفحات: 16 فرمت فایل: word کد فایل: 3367
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت قدیم:۱۱,۷۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل

    پروژه بنده در مورد کارخانه تن ماهی پونل می باشد . که واقع در استان گیلان ،30 کیلومتری شهرستان انزلی شهری به نام پونل می باشد .

    شرکت پونل یکی از هفت شرکت زنجیره ای pounel group است که فعالیت خود را از سال 68 آغاز کرده و در ابتدا با پرورش شاه میگو و سپس با تولید کنسرو خوراک ، کنسرو ماهی در روغن زیتون ، کنسرو رژیمی ، کنسرو ماهی در روغن آفتابگردان ، fastfood ، صادرات شاه میگو به کشورهای آلمان – هلند – امریکا و سایر کشورهای مجاور مشغول به فعالیت است .

    البته هم اکنون نیز گروه R&D ( تحقیق و توسعه ) در حال مطالعه طراحی جدید است که بزودی تولید سوسیس و کالباس پونل نیز آغاز شود .

    تعداد پرسنل شاغل در کل کارخانه در ابتدای تولید یعنی در سال 68 بیست نفر بود ، اما در حال حاضر تعداد پرسنل 120 نفر می باشد . که تعداد 40 نفر از این افراد دارای مدرک کارشناسی و کارشناس اعم از فنی و اداری و آزمایشگاه و غیره می باشد . و 20 نفر دیگر از این افراد دارای مدرک فوق دیپلم که در تولید و انبار داری و قسمت فروش مشغول به کار می باشند و 60 نفر دیگر این افراد نیز دارای مدرک دیپلم و زیر دیپلم می باشند که کارگران واحدهای مختلف محسوب می شوند و کلاً 80 نفر از این افراد در بخش تولید فعالیت می کنند که متوسط سابقه کارشناس 10 سال و متوسط سابقه کاگران در حدود 15 سال می باشد .

    اطلاعات فنی کارخانه

    ظرفیت سردخانه زیر صفر ،60تن می باشد .

    ظرفیت دیگهای بخار        2 عدد دیگ 3 تنی Fire tube

                                             1 عدد دیگ 2 تنی Fire tube می باشد .

    3- چهار عدد دستگاه لینگر در بندی کنسرو وجود دارد .

    4- ماکزیمم توان دربندی هر دستگاه در یک دقیقه 50 عدد قوطی می باشد.

    5- قدرت برق این کارخانه 250 کیلو وات می باشد .

    6- تعداد پرسنل شاغل در کل کارخانه 120 نفر می باشد که تفکیک این نیروها در هرواحد به صورت زیر می باشد :

    در قسمت تولید 80 نفر – نگهبانی 8 نفر – اداری 12 نفر – فنی 12 نفر – و قسمت انبار نیز 8 نفر مشغول به کار می باشند .

    7- یک شیفت در روز در حال تولید می باشند که هر شیفت کاری 8 ساعت می باشد.

     8- تعداد تولید روزانه30000 قوطی در روز است ولی ظرفیت اسمی تولید کارخانه 50000 قوطی است .

    9- مصرف ماهی ورودی به کارخانه نیز 15 تن در هر روز می باشد .  

     

    توضیح کامل روند تولید

    ابتدا ماهی خام در ورودی سالن تولید شماره 1 ( که در تصویر layout کارخانه مشخص شده است ) توسط دستگاه های برش A قطعه بندی می شود و سپس در مرحله بعد در اتاق پخت اولیه شماره 2 توسط فشار بخار اتاقهای استیل پخت قسمت b پخته می شوند.

    ماهی پخته شده در مرحلهبعد وارد سالن اصلی تولید 6 شده و پس از آن توسط دستگاه های پرکن وارد قوطی می شوند و پس از انتقال در 1 و 2 line با نوار نقاله به سمت دستگاه نمک ریز و روغن ریز رفته و مواد لازم داخل قوطی ریخته می شوند و در ادامه قوطی محتوی ماهی با نمک و روغن به سمت تونل اگز است رفته تاکل هوای موجود در داخل قوطی تبخیر و استریل اولیه انجام گیرد .

    در انتهای خط تولید دستگاه در بندی قوطی ها را در بندی نموده و کار تولید تمام می شود . البته به منظور ماندگاری قوطی کنسرو برای 2 سال باید قوطی حاصل از دستگاه دربندی در دستگاه اتوکلاو ( که در قسمت G می باشد . ) و تحت فشار bar 1/1 و دمای 120 درجه قرار می گیرد . تا به اصطلاح استریل نهایی انجام گیرد حال قوطی کنسرو آماده ارائه به بازار مصرف می باشد . البته محاسبه cold point یا مرکز محتویات قوطی و معروف به نقطه سرد و تنظیمات دستگاههای خط تولید محاسبات دیگری دارد که مختص رشته مکانیک بوده و از توضیح آن خودداری می شود .

    در شرکت تن ماهی پونل خرابی ناگهانی هر دستگاه می تواند منجر به توقف تولید شود . این امر بدلیل وابستگی دستگاه ها به یکدیگر است که توقف هر دستگاه موجب بیکاری پرسنل در مدت زمان توقف تولید می شود که البته برای رفع یا کاهش ضریب ناگهانی توقفات ، برنامه p.m ( نگهداری پیشگیرانه ) انجام می گیرد .

    اگر راندمان ماهی ورودی 2 در نظر گرفته شود ( یعنی از هر یک کیلو ماهی ، دو عد قوطی کنسرو بدهد چون هر روز 30000 قوطی تولید می شود و مقدار ماهی خام مصرفی 15 تن است این یعنی کارخانه به اندازه ظرفیت اسمی تولید ندارد چون مواد اولیه محدود است و بدلیل بالارفتن هزینه های مواد اولیه – هزینه تولید – هزینه پرسنل – هزینه استهلاک – هزینه تعمیرات و نگهداری – هزینه بیمه – هزینه برق ، آب ، سوخت ، تلفن – هزینه های جاری – هزینه ...

    این شرکت توان تولید تامین هزینه ها را در صورت تولید اسمی نخواهد داشت . 

    با این وجود هر عدد قوطی کنسرو با در نظر گرفتن مواد اولیه و هزینه های فوق 900 تومان برآورد می شود که قیمت فروش هر قوطی کنسرودر بازار 1200 تومان است .

    بنده باانجام دادن این تحقیق توانستم دو پیشنهاد به مسئولان شرکت تن ماهی پونل بدهم ( البته باراهنمایی های استاد عزیز و ارجمند )

    پیشنهاد اول اینکه دستگاه پر کن قوطی این شرکت توانایی پر کردن فقط 40 عدد قوطی رادر دقیقه دارد که اگر از دستگاهی ( که در بازار نیز وجود دارد ) که توانایی پر کردن 160 عدد قوطی را در دقیقه دارد را خریداری نمایند . مقرون به صرفه می باشد و تولید نیز در زمان کمتری انجام می شود در این صورت مشکل عدم تناسب ظرفیت نیز از بین می رود .

    پیشنهاد دوم بنده ، برای کاهش مشکلات عبور و مرور در داخل سالن تولید و کاهش زمان انتقال مواد و حتی افراد از جمله مهندسین و کارگران شرکت بود . که سالن تولید این شرکت به صورت ( L ) شکل است که اگر این سالن ها به صورت موازی باشند مشکلات انتقال بار و ... بر طرف خواهد شد .

    البته مدیر عامل شرکت در مورد بند یک به صورت فوری دستور را صادر فرمودند . در مورد پیشنهاد دوم باز هم موافق بودند اما به علت زمان زیادی که تعمیر سالن تولید احتیاج داشت تا به صورت موازی ساخته شود انجام نگرفت ولی گفته شد که در ساخت سالنهای دیگری که قرار است در تابستان سال آینده انجام شود این مورد را حتماً در نظر خواهند داشت و اجرایی می کنند .

    نیروی کار آمد و متخصص – آموزش ضمن خدمت – کنترل نقاط بحرانی تولید – اجرای ضوابط دقیق ایمنی – اجرای برنامه P-M و غیره از عوامل بهبود کیفیت تن ماهی پونل شده به طوریکه این شرکت گرانترین با کیفیت ترین محصول رادر بازار عرضه می کند .

    که به عنوان مثال می توان به افتخارات و کسب عنوانها و گواهینامه های این شرکت در سال های اخیر اشاره نمود :

    این شرکت در سال 82 به عنوان صادر کننده نمونه کشور انتخاب شد . مدیرعامل این شرکت در سال 83 به عنوان کارآفرین نمونه در کشور و همچنین این شرکت موفق به دریافت گواهینامه های متعددی از جمله:

    در سال 78 موفق به اخذ گواهینامه HACCP ( ایمنی مواد غذایی )

    در سال 79 موفق به اخذ گواهینامه ISO9001 ( کیفیت )

    در سال 79 موفق به اخذ گواهینامه ISO1400 ( محیط زیست )

    در سال 80 موفق به اخذ گواهینامه کد EC ( صادرات شاه میگو )

    در سال 81 موفق به اخذ گواهینامه TUV آلمان ( کیفیت ) 

    در سال 81 موفق به اخذ گواهينامه TUV آلمان ( كيفيت )

    چارت سازماني

    مشاورين بازرسين

    نمودار فرايند عمليات OPC

    قوطي ماهي ماهي روغن نمك درب E-O

    برش ماهي ˝60

    قرار گرفتن ́ 2 پخت اوليه ماهي ́ 70 درب گذاري و درب بندي روي قوطي ˝5

    قوطي روي نوار

    نقاله

    بازرسي كنترل ˝15 پركردن قوطي ˝80

    كيفيت از نظافت ازماهي

    داخل قوطي

    بازرسي كنترل كيفيت ˝15

    تزريق روغن به

    قوطي حاوي ماهي ˝20

    بازرسي ˝5

    پاشيدن نمك ˝10

    تونل اگزاست ́2

    بازرسي ˝50

    دستگاه اتوكلاو ˝20 ́1

    بازرسي نهايي ˝60

    نمودار مونتاژ

    قرار دادن قوطي در روي نوار نقاله قوطي خالي

    پر كردن قوطي خالي با ماهي گير ماهي گير

    ريختن روغن زيتون در قوطي ماهي روغن زيتون ساج

    پاشيدن نمك در قوطي ماهي روغن دار نمك يد دار

    قرار گرفتن درب روي قوطي و دربندي درب قوطي

    تاريخ تهيه :22/10/1385 F.P.C

    تهيه كننده :سيد صلاح الدين شرفي شركت : تن ماهي پونل

    تصويب كننده : نام قطعه : تن ماهي پونل مواد / انسان / ماشين

    * در جدول فوق كليه اقلام مورد نياز جهت توليد كنسرو آمده است .

    موجودپيشنهاديصرفه جويي
    رديفشرح عملياتزمان استانداردمسافت (متر)OD
    1برش ماهي خام˝6010M.
    2حمل به سمت اتاق پخت ماهي5min10m.
    3پخت ماهي70min-.
    4انتقال ماهي پخت شده به سمت دستگاه5min3m.
    5قرار گرفتن قوطي روي نوار نقاله2min5m.
    6بازرسي كنترل كيفيت˝15-.
    7حمل قوطي به سمت پركن1min1m.
    8پر كردن ماهي˝8050cm.
    9Fhcvsd ;kjvg ;dtdj˝15-.
    10حمل به سمت روغن ريز˝401/20m.
    11روغن ريزي˝201m.
    12بازرسي˝5-.
    13نمك ريزي˝1050cm.
    14تونل اگزاست2min2m.
    15حمل به سمت دربندي1min80cm.
    16بازرسي˝50-.
    17دربندي محصول˝5-.
    18دستگاه اتوكلاو˝́1203m.
    19بازرسي نهايي˝60-.
    20حركت به سمت انبارش˝105m.
    21انبارش محصول˝520m.
    تاريخ تهيه :23/10/ 1385 part list شماره بازنگري : D.D0FP-01 تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده: مدير عاملتاريخ تهيه :23/10/ 1385 part list شماره بازنگري : D.D0FP-01 تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده: مدير عاملتاريخ تهيه :23/10/ 1385 part list شماره بازنگري : D.D0FP-01 تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده: مدير عاملتاريخ تهيه :23/10/ 1385 part list شماره بازنگري : D.D0FP-01 تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده: مدير عاملتاريخ تهيه :23/10/ 1385 part list شماره بازنگري : D.D0FP-01 تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده: مدير عاملتاريخ تهيه :23/10/ 1385 part list شماره بازنگري : D.D0FP-01 تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده: مدير عاملتاريخ تهيه :23/10/ 1385 part list شماره بازنگري : D.D0FP-01 تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده: مدير عامل
    رديفنام قطعهكد فني قطعهجنس قطعهضريب مصرفواحدساختني ياخريدني
    1درب e.o2217ورق قلع دار10عددخريدني
    2درب ساده011fورق قلع دار5عددخريدني
    3قوطي يك تكه322-eورق لاك دار10عددخريدني
    4قوطي 2 تكه517-eورق لاك دار5عددخريدني
    5ماهي گيدر0001ماهي مخصوص كنسرو10تنخريدني
    6روغن زيتون050روغن مايع10ليترخريدني
    7نمك022نمك ريفان2گرمخريدني
    تاريخ تهيه :22/10/ 1385 جدول فرايند عمليات شماره بازنگري : تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده:تاريخ تهيه :22/10/ 1385 جدول فرايند عمليات شماره بازنگري : تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده:تاريخ تهيه :22/10/ 1385 جدول فرايند عمليات شماره بازنگري : تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده:تاريخ تهيه :22/10/ 1385 جدول فرايند عمليات شماره بازنگري : تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده:تاريخ تهيه :22/10/ 1385 جدول فرايند عمليات شماره بازنگري : تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده:تاريخ تهيه :22/10/ 1385 جدول فرايند عمليات شماره بازنگري : تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده:تاريخ تهيه :22/10/ 1385 جدول فرايند عمليات شماره بازنگري : تهيه كننده: شهاب غفورى شركت : تن ماهي پونل تصويب كننده:
    رديفشرح عملياتكد عملياتنام دستگاهكد دستگاهزمان استانداردتعداد كارگر مورد نياز
    1برش ماهيA3111اره برشP.021˝601 نفر
    2پخت ماهي در قوطي3552اتاق پخت استيلP.04470min2 نفر
    3پر كردن ماهي در قوطيf.12پركنP.027˝802 نفر
    4روغن ريزيE216روغن ريزP.066˝201 نفر
    5نمك ريزيB201نمك ريزP.018˝101 نفر
    6درب بنديB201نمك ريزP.092˝51 نفر
  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , گزارش کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , پروژه کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , دانلود کارورزی دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , گزارش کارورزی دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , پروژه کارورزی دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , کارآموزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , کارورزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , گزارش کار در مورد دانلود پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت