دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای

تعداد صفحات: 8 فرمت فایل: word کد فایل: 3903
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی مکانیک
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای

     مقدمه:

    الف : آشنایی کلی با مکان کارآموزی

    1- تاریخچه سازمان :

    تکنولوژی در جهان امروز از ویژگی خاصی بر خوردار است و اگر به بخت واقبال معتقد باشیم می توانیم بگوییم تکنولوژی از واژه هائیست که با اقبال خوبی مواجه است .

    چرا که دارندگان آن به آسانی میتوانند بر طالبین آن حکومت کنند . امروز نه تنها احتیاج به اقدامی جدی برای استثمار ندارند بلکه کشورهای جهان سوم خود به استقبال استثمار میروند . چون درخواست تکنولوژی بدون توجه به مسائل دانش فنی آن چیزی جزئ اسارت و استثمار نخواهد بود . متاسفانه کشور ما این اسارت را تجزیه کرده است چرا که پیش از دویس میلیارد در سی سال گذشته برای صنعت سرمایه گذاری کرده اما تقریباً از صنعت چیز قابل توجهی نداریم در حالیکه کشورهای دیگر با سرمایه گذاری خیلی کمتراز این به صورت یک کشورصنعتی درآمده اند.

    در میان صناع مختلف صنعت خودرو دارای اهمیت بیشتری است زیرا ان را معمولاً مادر صنایع دیگر می نامند. دلیل عمده اهمیت این صنعت عبارتند از : کاربرد وسیع ، پچیدگی ، گستردگی قطعات مورد نیاز و در نتیجه وسیع بودن کارخانجات مرتبط با این صنعت ، ارزش افزوده در صنعت خودرو است .نگاهی گذرا به وضعیت این صنعت در کشورهای پیشرفته صنعتی ما را با اهمیت این صنعت بیشترآشنا می سازد . از کلیهاتومبیلهای تولید شده در جهان در سال 2000 میلادی 85 % آن در سه بخش همده صنعتی جهان تولید شده است . از این رقم حدود 28% مربوط به کشورهای اروپایی ، 29 % مربوط به آمریکا و 28 % مربوط به ژاپن است . ژاپن در فاصله سالهای 76 تا 85 میلادی 52% و از سال 85 تا 2000 حدود 200% رشد در تولید داشته است و این رقم افزایش برای تولید آن هم در حد تولیدات ژاپن بسیارزیاد است . در نتیجه تعیین سیاست در مورد این صنعت از تصمیم گیری های مهمی است که مسئولان نظام باید بدان به صورت عمیق توجه کنند چرا که مسئولان نظام باید بدان به صورت عمیق توجه کنند چرا که این موضوع نقش مهمی در استقلال یا به عکس وابستگی دارد . میان خودروها نیز خودروی سواری به علت مصرف فوق العاده آن نسبت به خودروهای دیگر نقش مهمتری را ایفا           می کند در این جا تاریخچه خودروی سبک در ایران را  بررسی  و هم چنین تاریخچه کارخانه ایران خودرو.

    اولین اتومبیل در سال 1280 هجری شمسی برای استفاده مظفرالدین شاه واردایران شد  این اتومبیل جنبه تشریفاتی داشت و در خیابانهای نامناسب آن زمان گاه گاه تردد  می نمود . اما بیشتر مواقع به دلیل اشکالات فنی (وگاهی به دلیل عدم پرداخت حقوق راننده آن) در گوشهای از قصر شاه متوقف بود . در حدود بیست سال بعد ورود اتومبیل برای مصارف شخصی توسط اعیان و اشراف آغاز شد و به تدریج نیز تعدادی برای مصارف عمومی وارد گردید به طوریکه بر اساس آمار موجود در سال1307 هزار و پانصد دستگاه خودرو شخصی و هزار دستگاه نیز کرایه وجود داشت . در سال 1321 حدود 130 دستگاه اتومبیل سواری به طور یکجا وارد شد . ورود اتومبیل هر سال افزایش یافت تا سال 1326 حدود 3000 دستگاه در سالوارد کشور شد . در سال 1324 حدود 10000 دستگاه اتومبیل وارد ایران شد . در طی این سالها تنها کار تولیدی کهدر زمینه خودرو در ایران انجام می شد تولید اطاقهای چوبی آن هم بیشتر برای قسمت بار کامیون ها بود . در سال 1366 اولین کارخانه مونتاژخودرو جهت مونتاژ جبپ دو دیفرانسیل توسط شرکت سهامی جیپ ایران بادریافت شش میلیون ریال وام از وزارت اقتصاد افتتاح شد . در سال 1340 شرکت فیات ایتالیا اقدام به سرمایه گذاری در ایران جهت مونتاژ اتومبیل فیات 1100 نمود اما پنچ سال بعد از تولید آن متوقف شد . در سال 1341 انعقاد قرار دادی با شرکت تالبوت جهت تولید اتومبیل در ایران مورد بررسی قرار گرفت . از جمله مدلهای تالبوت می توان به مدل Hanter اشاره کرد که برای کشورهای آسیایی در نظر گرفته شده بود که امتیاز آن به ایران واگذار گردید که نامش همنام تیر افسانهای آرش کمانگیر پیکان نامیده شد .در سال 1343 وزارت اقتصاد با اتخاد سیاستی جدید از صدور مجوز مونتاژ جلوگیری می کند و انعقاد قرار داد تالبوت را منوط به تولید قطعات بدنه و شاسی و پرس آنها در ایران می کند . متاسفانه عدم پیگیری این سیاست در سال 1346 خط مونتاژ اتومبیل های آریا و شاهین تحت امتیاز شرکت آمریکن موتورز ،در کارخانه جیپ آغاز به کار می کند . در همین سال خطوط مونتاژ ژیان نیز تحت امتیاز سیتروئن فرانسه ، د رکارخانه سایپا به راه انداخته می شود . سال 1348 در تاریخ صنعت خودرو ایران باید سال وانت نامید . در این سال خط مونتاژ وانت پیکان در شرکت ایران خودرو وانت مزدا در شرکت مزدا وانت در شرکت ایران کاوه آغاز بکار نمودند . مونتاژ وانت در شرکت ایان کاوه از سال1356 متوقف شد . در طی همین سالها شرکت جیپ 45 در صد از سهام خود را به شرکت جنرال موتورز آمریکا فروخت به دنبال آن در سال 1352 خط مونتاژ آریا و شاهین تعطیل نمود و خط مونتاژ شورلت مدل های 2500 و 2800 را راه اندازی نمود. در همین سال مونتاژ اتومبیلرنو 5 نیز در شرکت سایپا آغاز شد . در سال1354 شکت ایران خودرو خط تولید خود را با ساخت سالن رنگ وکارگاه پرس توسعه داد . به این ترتیب در صد ساخت داخل اتومبیل پیکان افزایش یافت . در سال 1355 شرکت جیپ خط مونتاژ شورلترا به خط مونتاژ اتومبلهای شورلت نوا، بیوک وکادیلاک تبدیلنمود . آخرین بخش قطعات ان اتومبیل ها در سال1364 وارد شد .و از آن پس تولید این اتومبیل ها در سال1364 وارد شد و از آن پس تولید این اتومبیل ها نیز متوقف شد .

    حال با نگاهی به گذشته مشاهده می شود که بجز پیکان که از ابتدا با قصد تولید و ساخت در داخل و با این سیاست اقدام به ساخت آن شده است از تولید بقیه اتومبیل های ذکر شده خبری نیست . سیاست اعمال شده در موتور پیکان باعث شده بود که حتی پیش از انقلاب نیز تولید پیکان به رقم بالایی از خود کفائی دست یابد .

    و به همین صورت تنها محصولات تولیدی کارخانه ایران خودرو و  اواخردهه 60 و اوایل دهه 70 تولید پیکان وپیکان وانت بود . البته پیکان در ابتدا دارای یک مدل ساده بود . ولی بعد ها در قالب سه مدل پیکان دولوکوس (با چراغهای پهن تر در جلو وعقب  نسبت به دیگر مدلها و جلو داشبورد و تجهیزات مناسبتر) پیکان کار لوکس (ساده) و پیکان جوانان (با دو کاربراتور روبروی سیلندر ) تولید و به بازار عرضه شد ولی از اواخر دهه 60 تا هم اکنون فقط مدل دو لوکس توسط ایران خودرو تولید      می شود .

    و به همين صورت تنها محصولات توليدي كارخانه ايران خودرو و اواخردهه 60 و اوايل دهه 70 توليد پيكان وپيكان وانت بود . البته پيكان در ابتدا داراي يك مدل ساده بود . ولي بعد ها در قالب سه مدل پيكان دولوكوس (با چراغهاي پهن تر در جلو وعقب نسبت به ديگر مدلها و جلو داشبورد و تجهيزات مناسبتر) پيكان كار لوكس (ساده) و پيكان جوانان (با دو كاربراتور روبروي سيلندر ) توليد و به بازار عرضه شد ولي از اواخر دهه 60 تا هم اكنون فقط مدل دو لوكس توسط ايران خودرو توليد مي شود .

    همچنين از اوايل دهه 70 به بعد ابتدا خط مونتاژ و سپس توليد اتومبيل هاي پژو 405 در انواع GL,GLX تحت امتياز شركت پژو فرانسه در ايران خودرو آغاز شد .

    در چند سال شركت ايران خودرو مبادرت به توليد اتومبيلهاي پژو پرشيا (پارس) پژو RD 1600 و پژو 206 خودرو ملي سمند نموده است .

    همچنين شركات ايران خودرو با توجه به توليد خو.دروهاي جديد در چند سال اخير و با بكار گيري و راه اندازي نمايندگي هاي مجاز و تعمير و فروش محصولات و همچنين عاملين مجاز سرويس دهي خدمات بعد از فروش و تاسيس شركتهاي ايساكو به منظور توليد قطعات يدكي و لوازم جانبي اتومبيلهاي توليدي خودرو و شركت امداد خوردو ايران پايگاههاي ثابت و سيار در سراسر كشور جهت سرويس دهي وكمك .و تعميرات به خريداران محصولات ايران خودرو و شركتهاي مرتبط ديگر با اين كارخانه دامنه فعاليتهاي خود را گسترش داده است . و خود را به عنوان مهمترين قطب صنعتي توليد خودرو در كشورو خاورميانه معرفي نموده است .

    به طور مثال در جدول زير آماري از محصولات توليدي ايران خودرو را در سال 1380 ارائه مي كنيم .

    2- نمودار سازماني و تشكيلات :

    نمايندگي مجاز شماره 1 ايران خودرو واقع در خيابان امام خميني به طرف رامسر (نوده)، از لحاظ ساختماني داراي دو قسمت مي باشد .

    1- فروشگاه و نمايشگاه 2- تعميرگاه

    در قسمت فروشگاه و نمايشگاه طبقه همكف مختص جاي پاركينگ و محوطه نمايشگاهي مي باشد و در طبقه اول و دوم مربوط به اتاقهاي كامپيوتر و كارهاي اداري و اتاق رئيس نمايندگي مي باشد . رئيس كل نمايندگي آقاي جواديان مي باشند كه مسئوليت نظارت بر قسمتهاي كارگاه و همچنين فروشگاه و امور خريد و فروش و سفارشات و كارهاي اداري مي باشند .مهندس و سرپرست كارگاه آقاي خادم مي باشند .

    قسمت كارگاهي شامل كارگاههاي آهنگري و صافكاري – باطريسازي و برق خودرو – سراجي (تودوزي) نقاشي و مكانيكي مي باشد و افردزير در آنجا مشغول به كار هستند. صندوق پذيرش آقاي كيايي و خادم مي باشند و به همراه آقاي محمدي سر مكانيك به همراه چند كارگر فني مسئوليت مكانيكي و تعمير قسمتهاي مختلف ازقبيل موتور و گيربكس و ديفرانسيل و سيستم تعليق و سوخت و … رابر عهده دارند.

    لازم به ذكر است كه اين افراد داراي مداركي از قسمت هاي آموزشهاي فني شركت ايران خودرو هستند كه با توجه به هر محصول جديد اين شركت اين افراد جهت گذراندن دورههاي مختص براي آن خودرو در دورههاي 10 روزه يا 20 روزه آموزش داده شده اند .

    3- نوع محصولات توليدي يا خدماتي و فرايند توليد و خدمات:

    خدمات اين نمايندگي شامل پيش فروش و يا فروش محصولات ايران خودرو و تعمير و سرويس دهي و خدمات پس از فروش اين محصولات مي باشد كه به اين منظور شامل دو قسمت نمايشگاه و فروشگاه و قسمت تعميرگاه مي باشد .

    در رابطه با مراحل عمليات انجام امور تعميراتي به اين صورت است كه ابتدا اتومبيل مراجعه كننده در قسمت پذيرش كارت ورودي دريافت كرده و بسته به نوع نقص به كارگاه مراجعه مي كند و سپس مسئول قسمت با تشخيص اينكه مشكل و نقص چيست به تعمير آن اقدام مي كند وقبل از انجام كار يا در اواسط مراحل تعمير اگر لازم باشد با اتومبيل مسافتي را طي مي كند تا راحت تر نقص را پيدا كرده و بر طرف كند . سپس بعد از اينكه نقص و عيب اتومبيل بر طرف شد مسئول كارگاه مربوطه قطعات تعويضي و اجرت كار و ساير اطلاعات را در كارت ورودي نوشته و مشتري آن را به قسمت صندوق ارائ مي كندو با تسويه حساب كار به پايان مي رسد .

    ب ) ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته عملي كارآموز :

    موقعيت رشته كار آموز در واحد صنعتي :

    با توجه به رشته تحصيلي ام (مكانيك – خودرو) ارتباط مستقيمي بين رشته من و فرايند خدماتي اين نمايندگي وجود داشت و در واقع كاربردي ترين رشته تخصص درنمايندگي به حساب مي آيد.

    بررسي و شرح وظايف كارآموز در واحد صنعتي :

    من در اين نمايندگي در قسمت تعمير گاهي و در كارگاه مكانيكي واحد كارآموزي خود را گذراندم .

    با توجه به نوع نقص و مشكل اتومبيل ارجاع داده شده به تعميرگاه وظايف با نظر سر مكانيك و كارشناس فني تعميرگاه شكل مي گرفت . به طور مثال در زمان باز كردن موتور يك اتومبيل پژو 206 جهت تنظيم موتور وظايف من شامل كمك در باز كردن موتور و جدا كردن قطعات جانبي و همچنين تميز كاري و روغنكاري بعضي از قطعات و كمك در بستن و سوار كردن موتور بود .

    برنامه هاي آينده ايران خودرو :

    برنامه هاي آينده كارخانه ايران خودرو توقف توليد پيكان و بالابردن تعداد محصولات توليدي ديگرش مي باشد . و همچنين طراحي و ساخت خودروهاي ديگر و راه اندازي خط مونتاژ چند اتومبيل خارجي كه هنوز به طور كامل قطعي نشده است . و نمايندگي ها نيز بالا بردن سطح كيفيت خدمات ارائه شده شده به مشتريان و استفاده از نيروهاي با دانش و مجرب در پرسنل خدكاتي از برنامه هاي آينده ايران خودرو مي باشد .

    ج – آزمون آموخته ها و نتايج و پيشنهادات :

    من با گذراندن واحد كاراموزي در اين نمايندگي توانستم تا حدودي مباحث تئوري را كه در رابطه با اتومبيل در دانشگاه خوانده بودم عملاً ببينم و كار كنم و همچنين از تجربيات افرادي هم كه بيشتردر زمينه عملي نسبت به تئوري تبحرداشتند استفاده كنم تا بتوانم در هر دو بعد تئوري و عملي مهارت پيدا كنم . پيشنهاد من اين است كه در نمايندگي ها به كارآموزان اختيار بيشتري بدهند و به آنها اعتماد كنند و دامنده فعاليت آنها را گسترش دهند .

    محصولپيكانپيكان وانتپژو405پژو RDپژو استيشنپژو پارسپژو 206سمندجمع كل دستگاه
    توليد در سال13801284752017423269295011177841145111345225233
  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای, گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو کلا چای
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت