دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2

تعداد صفحات: 50 فرمت فایل: word کد فایل: 3382
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: حقوق و فقه
قیمت قدیم:۱۸,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2

    تذکرات مهم نیروی انتظامی به رانندگان

    1-از انتقال مسافرین مشکوک به اخاذی و سرقت به عنف خوداری نموده و موارد مشکوک را سریعا به نیروی انتظامی اعلام نمائید .

    2- شبها و صبح زود از انتقال مسافرین جوان و مشکوک که کرایه بالاتری پیشنهاد میکنند خودداری نمائید زیرا احتمال بروز اتفاقات تاگوار وجود دارد.

    3-در حین انتقال مسافرین مواظب حرکات مشکوک آنها باشید و از خود در برابر حملات احتمالی آنان مراقبت نمائید.

    4- حتی الامکان از انتقال مسافر به مناطقی که آشنائی ندارید خودداری نمائید و در صورت انتقال سعی کنید از مسیر های اصلی و پر جمعیت تردد نمائید.

    5- سارقین گاهی تحت پوشش های خانوادگی رانندگان را به مناطق خلوت و زیر پل ها هدایت کرده اقدام به اخاذی و سرقت اتومبیل می نمایند ،لذاتوصیه می گردد به محض به محض برخورد با این قبیل مسافرین هوشیارانه عمل نمائید.

    6- سارقین بعضا در مناطق خلوت و کم تردد به بهانه تمام کردن بنزین مستقر شده از رانندگان عبوری تقاضای بنزین می نمایند سپس در یک فرصت مناسب با همدستان خود که در فاصله کمتری قرار دارند به هم ملحق شده آنها را به مناطق خلوت سوق می دهند و مبادرت به سرقت به عنف می نمایند.

    7- گروهی از سارقین به منظور اغفال راننده در یک مسیر و در فواصلی اندک قرار گرفته بعنوان مسافر سوار می شوند و در فرصت مناسب با همکاری یکدیگر مبادرت به سرقت خودرو و اخاذی از راننده می نمایند.

    8- در حین مواجه با تهدید از طرف سارقین و درگیری با آنها لازم است توصیه های زیل را انجام دهید:

    الف: سوئیچ را به خارج از اتومبیل و محلی که پیدا کردن آن مشکل است پرتاب کنید.

    ب: در صورت داشتن سوئیچ مخفی دور از دید متجاوزین آن را بکار اندازید .

    9- به هنگام حمل مسافر از پذیرفتن هر نوع خوراکی و آشامیدنی از طرف مسافرین خودداری نمائید زیرا ممکن است با مسموم کردن شما مبادرت به سرقت خودرو نمایند.

    10- در نقل و انتقال مسافرین بین شهری ، علی الخصوص شبها به هیچ وجه بنا به درخواست آنان از مسیر اصلی خارج نشوید چرا که امکان دارد دامی گسترده باشند.

    11- رانندگان بین شهری اصلح است از طریق ترمینالها و شرکت تعاونی تاکسیرانی اقدام به پذیرش مسافر نمایند و حتی المقدور از پذیرش مسافر در بین راه خودداری کنند.

    احترام به قوانین راهنمایی رانندگی از کودکی

    فرزندان ما پلیس های فردایند

     به فرزندان خود بیاموزیدکه:

     

    1- نام ، سن و شماره تلفن ، آدرس محل سکونت ، شهر و استان خود رایاد بگیرد
    2- چنانچه کودک شما دچار عقب ماندگی ذهنی است مشخصات ، آدرس محل سکونت و شماره تلفن تماس را بر روی قطعه کاغذی نوشته و در جای مناسبی همراه وی قرار دهید.

    3- هر وقتی که به تلفن جواب می دهد نگوید که در خانه تنهاست.

    4- به شما بگوید که چه وقت و به کجا می رودو بدون اجازه شما به منزل کسی نرود.

    5- در مواقع اضطراری چگونه با شما یا یکی از بستگان نزدیک ، کلانتری ، آتش نشانی یا اورژانس تماس بگیرد.

    6- وقتی در خانه تنهاست غریبه ها را به خانه دعوت نکند و حتی درب را به روی آنها نگشاید.

    7- هر روز به دقت به ظاهر فرزندانتان نگاه کنید و نیز توجه کنید چه لباسی می پوشد .

    8- نسبت به موارد ترس فرزندانتان حساس بوده و از آنها بخواهید در باره موارد مزبور با شما صحبت کنند.

    9- هیچگاه سوار اتومبیل نا شناس نشوند.

    10- هیچگاه تنها جایی نروند و همیشه با دوستان خود بازی کنند و دعوت افراد ناشناس را را برای بازی نپذیرند.

    11- به فرزندان خود بیاموزید تا بتوانند به افراد بزرگتر از خود وقتی که از آنها می خواهند تا کار غلطی را انجام دهند ((نه )) بگویند.

    12- اگر در مجامع عمومی از شما دور افتادن فورا به مامورین انتظامی مراجعه نمایند.

    13- از غریبه ها هدیه قبول نکنند.

     14- به فرزندان خود بیلموزید که بزرگسالان بندرت از بچه ها تقاضای کمک می کنند در صورت برخورد با چنین وضعیتی از انجام هرگونه کمکی به آنها خودداری نمایند.

    15- اگر کسی از آنها خواست رازی را پیش خود نگهدارند فورا به شما اطلاع دهند.

    16- هرگز در خانه های خالی و متروک و یا محلهای خلوت و دور افتاده بازی نکنند.

    17- همیشه کارت اعتباری تلفن و یا تعدادی سکه برای تماس تلفنی همراه داشته باشند.

    18- از آراستن فرزندان به طلاجات در مواقع غیر ضروری خود داری نمایید و به آنها بیاموزید که هرگز پول خود را به دیگران نشان ندهند.

    19- به اولیا مدرسه ، مهد کودک یا محلهای مشابه آن اطلاع دهید که چه کسانی برای بردن فرزندتان به آنها مراجعه می کنند و شماره تلفن خود را جهت تماس اضطراری ، در صورت عدم مراجعه فرزندتان به مدرسه در اختیار آنها قرار دهید.

    20- دوستان بزرگتر از فرزند خود را خوب شناسائی کنید.

    21- به فرزندانتان بیاموزید که مامورین نیروی انتظامی دوست آنها هستند و در مواقع لزوم و یا وقتی که گم شده اند می توانند به مامورین مزبور مراجعه نمایند.

    22- در پارکها و گردشگاه ها اطفال را به حال خود رها نکنید.

    23- وقت شناسی را به فرزندان خود گوشزد نمایید و هرگونه تاخیر در حضور بموقع را سرسری نگیرید.

    24- به منظور تردد درون شهری سعی کنند از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمایند.

    25-به منظور پیشگیری از انحرافات و بدام افتادن فرزندانتان به آنها بیاموزید که همواره با پوشش اسلامی در خیابانها و اماکن عمومی ظاهر شوند و به اصالتها و ارزش های اخلاقی اسلامی توجه داشته باشند.

    26- باید به کودکان آموخت هرنوع رفتار و گفتار سوءاخلاق از ناحیه رانندگان سرویس مدارس را بلافاصله با والدین و یا مربیان مربوط در میان گذارند.

     

    27- از سوار کردن بچه ها در قسمت عقب وانت که فاقد حفاظ لازم است بپرهیزید.دست انداز، ترمز ناگهانی و یا نیروی گریز از مرکز هنگام پیچیدن خطر پرت شدن را به همراه دارد.
    28- باید توجه داشت که هنگام رانندگی کودکان روی زانو ی راننده و یا کنار او ننشینند و بین دو صندلی جلو نیاستند.

    29- هنگام سوار شدن همیشه اول بچه ها و سپس خودتان سوار شوید و هنگام پیاده شدن اول بزرگترها و سپس بچه ها پیاده شوند.

    30- در حین رانندگی مراقب باشید بچه ها سر و دستان خود را از پنجره اتومبیل بیرون نیاورند.

    سرعت و ایمنی رانندگی

    همه ساله در بسیاری از کشورهای جهان انسانهای زیادی در ترافیک جان می بازند.گرچه تصادف های رانندگی همواره میتوانند علتهای گوناگونی چون خرابی سیستم ترمز ، فرسوده بودن ماشین ، کم نور بودن چراغها و .... داشته باشند، ولی در بسیاری از زمینه ها همواره اشتباههای انسانی از نخستین علل تصادف به شمار می آیند.

    همچنین در خرابی اتومبیل (درست نکردن خرابی)نیز رانندگان سهل اغنگار قسمت بزرگی از تقصیر را به گردن دارند. برای پایین آوردنآمار مرگ و میر در ترافیک،دولت نیز با سخت گیری و به کار بستن قانون های جید تا اندازه ای این آمار را پایین می آوردولی این قانون نیز نیاز به گوش های شنوا و قانونمند شدن رانندگان دارد.یک راننده منضبط میداند که اگر در ترافیک خطایی از وی سر بزند، از آنجا که این خطا می تواند به جان دیگران آسیب رساند ، راننده خطا کار باید تاوان اشتباه خود را بپردازد. بسیاری از خلاف های رانندگی چون پارک کردن بیش از زمان مقرر به جان کسی آسیبی نمی رساند ، ولی استفاده از اینگونه پارکینگها نیز حق تمامی رانندگان است و در غیر این صورت رانندگان خلافکار باید بهای خلاف خود را بپردازند. در بسیاری از زمینه ها راندن با سرعت های بیش از اندازه مجاز می تواند جان خود راننده ،خانواده او و دیگران را بگیرد رانندگی با سرعت های 10 تا 20 کیلومتر کمتر در بسیاری از زمینه ها می تواند جان بسیاری را از مرگ نجات دهد.می پرسید چگونه؟ در نظر بگیرید که شما در یک راه بیرون شهر با سرعت 100 کیلومتر در ساعتدر حال رانندگی هستید.در این روزها هوا بسیار خوب ،ترافیک روان و اتومبیل شما نیز از بهترین سیستم ترمز برخوردار است.جلوتر در یک راه فرعی اتومبیل دیگری در راه رسیدن به سه راهی و وارد شدن به همان راه است که شما در آن میرانید. بافاصله 70 متر پیش از این که شما به این سه راهی برسید آن اتومبیل به تندی وارد راه اصلی میشود و شما با آن که دید خوبی به جلو دارید و در زمان مناسبی نیز از خود واکنش نشان می دهید ولی با این حال با ماشین جلویی برخورد سختی می کنید.در این برخورد گرچه شما به سختی آسیب می بینید ولی راننده ی ماشین جلویی بدون شک جان خواهد باخت.در این برخورد گرچه ماشین جلویی می بایست بر سر سه راهی ایست کامل می کرد ، ولی اگر شما نیز با سرعت 80 کیلومتر در ساعت رانندگی می کردید 6 متر پیش از رسیدن به ماشین جلویی (هنگام برخورد) می توانستید اتومبیل خود را به ایست کامل رسانده باشید. بدین روی خود شما از آسیب های سنگین این برخورد در امان بودید و راننده ماشین جلویی زنده بود. انسان ها معمولا حس سرعت ندارند و زمانی که تندمی رانند تنها در پی لذت راندن هستند و نه در اندیشه خطر برخورد با سرعت زیاد. بد نیست بدانید که اگر اتومبیلی با سرعت 50 کیلومتر در ساعت با یک انسان پیاده برخورد نماید این درست مانند پریدن همان انسان از طبقه سوم یک ساختمان بر روی آسفالت است. اگر همان اتومبیل با سرعت 70 کیلومتر در ساعت با انسان برخورد نماید، این مانند پریدن انسان از طبقه ششم یک ساختمان بر روی اسفالت است.از هر ده نفری که با اتومبیلی با سرعت 50 کیلومتر در ساعت برخورد می کنند 4 نفر آنها و از هر 10 نفری که با اتومبیلی با سرعت 70 کیلومتر در ساعت برخورد می نمایند، 8 نفر آنها جان خواهند باخت

    همچنين در خرابي اتومبيل (درست نکردن خرابي)نيز رانندگان سهل اغنگار قسمت بزرگي از تقصير را به گردن دارند. براي پايين آوردنآمار مرگ و مير در ترافيک،دولت نيز با سخت گيري و به کار بستن قانون هاي جيد تا اندازه اي اين آمار را پايين مي آوردولي اين قانون نيز نياز به گوش هاي شنوا و قانونمند شدن رانندگان دارد.يک راننده منضبط ميداند که اگر در ترافيک خطايي از وي سر بزند، از آنجا که اين خطا مي تواند به جان ديگران آسيب رساند ، راننده خطا کار بايد تاوان اشتباه خود را بپردازد. بسياري از خلاف هاي رانندگي چون پارک کردن بيش از زمان مقرر به جان کسي آسيبي نمي رساند ، ولي استفاده از اينگونه پارکينگها نيز حق تمامي رانندگان است و در غير اين صورت رانندگان خلافکار بايد بهاي خلاف خود را بپردازند. در بسياري از زمينه ها راندن با سرعت هاي بيش از اندازه مجاز مي تواند جان خود راننده ،خانواده او و ديگران را بگيرد رانندگي با سرعت هاي 10 تا 20 کيلومتر کمتر در بسياري از زمينه ها مي تواند جان بسياري را از مرگ نجات دهد.مي پرسيد چگونه؟ در نظر بگيريد که شما در يک راه بيرون شهر با سرعت 100 کيلومتر در ساعتدر حال رانندگي هستيد.در اين روزها هوا بسيار خوب ،ترافيک روان و اتومبيل شما نيز از بهترين سيستم ترمز برخوردار است.جلوتر در يک راه فرعي اتومبيل ديگري در راه رسيدن به سه راهي و وارد شدن به همان راه است که شما در آن ميرانيد. بافاصله 70 متر پيش از اين که شما به اين سه راهي برسيد آن اتومبيل به تندي وارد راه اصلي ميشود و شما با آن که ديد خوبي به جلو داريد و در زمان مناسبي نيز از خود واکنش نشان مي دهيد ولي با اين حال با ماشين جلويي برخورد سختي مي کنيد.در اين برخورد گرچه شما به سختي آسيب مي بينيد ولي راننده ي ماشين جلويي بدون شک جان خواهد باخت.در اين برخورد گرچه ماشين جلويي مي بايست بر سر سه راهي ايست کامل مي کرد ، ولي اگر شما نيز با سرعت 80 کيلومتر در ساعت رانندگي مي کرديد 6 متر پيش از رسيدن به ماشين جلويي (هنگام برخورد) مي توانستيد اتومبيل خود را به ايست کامل رسانده باشيد. بدين روي خود شما از آسيب هاي سنگين اين برخورد در امان بوديد و راننده ماشين جلويي زنده بود. انسان ها معمولا حس سرعت ندارند و زماني که تندمي رانند تنها در پي لذت راندن هستند و نه در انديشه خطر برخورد با سرعت زیاد. بد نیست بدانید که اگر اتومبیلی با سرعت 50 کیلومتر در ساعت با یک انسان پیاده برخورد نماید این درست مانند پریدن همان انسان از طبقه سوم یک ساختمان بر روی آسفالت است. اگر همان اتومبیل با سرعت 70 کیلومتر در ساعت با انسان برخورد نماید، این مانند پریدن انسان از طبقه ششم یک ساختمان بر روی اسفالت است.از هر ده نفری که با اتومبیلی با سرعت 50 کیلومتر در ساعت برخورد می کنند 4 نفر آنها و از هر 10 نفری که با اتومبیلی با سرعت 70 کیلومتر در ساعت برخورد می نمایند، 8 نفر آنها جان خواهند باخت.برای یافتن نیروی نهفته در سصرعت می توانید در فاصله ی یک متری یک دیوار بایستید و به آرامی تا برخورد به دیوار راه بروید. در این برخورد شما دردی احساس نخواهید کرد. اکنون در فاصله 10 متری از همان دیوار بایستیدو به تندی تا برخورد با دیوار بدوید. در این برخورد شما به درستی درد را در بدن خود حس خواهید کرد. این قانون فیزیکی در ترافیک هم همین کار کرد را دارد و نکته آن آمیختگی وزن و سرعت است.در این زمینه هر چه سرعت بیشتر باشد آسیب هم گسترده تر و دردناک تر خواهد بود. از این گذشته هرگاه که شما سرعت اتومبیل خود را دو برابر می کنید، در ازای خط ترمز اتومبیل شما به 4 برابر افزایش می یابد . برای دریافت بهتر این مطلب در نظر بگیرید که در راهی درون شهر با سرعت 50 کیلومتر در ساعت در حال رانندگی هستید، با این سرعت اگر کودکی به ناگاه در چند متری ماشین شما بدود زمان کافی برای ترمز کردن خواهید داشت . حال اگر سرعت شما به 60 کیلومتر افزایش یلبد بدون شک با سرعت 44 کیلومتر در ساعت با آن کودک برخورد خواهید کرد. بدین روی خواهید دید که 10 کیلومتر افزایش سرعت شما ، در هنگام ایست کامل به 44 کیلومتر در ساعت افزایش پیدا کرده است. در برخورد با این سرعت ، 30 درصد از عابرین پیاده جان می بازند . همان گونه که می بینید با کم کردن تنها 10 کیلومتر سرعت می توان جان یک انسان را از مرگ نجات داد.

    آشنايي،نحوه استقرار و استفاده از اتومبيل در راهنمایی رانندگی

    قبل از شروع به رانندگي اطلاع از عملكرد اتومبيل مورد استفاده بسيار ضروريست.آشنايي وتسلط به ابزارهاي كنترل،شما را به سوي رانندگي مطمئن و سالم هدايت ميكند، براي رانندگي ايمن بايدبه تمامي وسايل هدايت و كنترل اتومبيل خود آشنايي و دسترسي داشته باشيد.بايد نزديك شدن و سوار شدن صحيح به اتومبيل ،بازكردن درب و نشستن اصولي را بدانيد. صندلي را در وضعيت مناسب قرار دهيد(پشت سري خود را تنظيم كنيد)به نحوي كه به تمام ابزارهاي هدايت و كنترل دسترسي داشته باشيد.آشنايي كامل با گاز ترمز،كلاچ، ترمز دستي ، دنده ،فرمان ،چراغ راهنما،تنظيم صندلي،و مطمئن شدن از بسته بودن دربها قبل از روشن كردن اتومبيل و حركت ضروريست.همچنين آشنايي با كليد برف پاكن و كليد چراغها و دسته راهنما و نحوه روشن كردن صحيح اتومبيل نيز از ضروريات رانندگي استكه در ادامه توضيحات بيشتري داده خواهد شد.

    روشن كردن صحيح اتومبيل

    براي روشن كردن اتومبيل اعمال زير را به ترتيب انجام دهيد:

    1- ابتداپدال كلاچ را با پاي چپ فشار داده در انتها نگه داريد.

    2- دسته دنده را در حالت دنده خلاص قرار دهيد.(بايد اطمينان داشته باشيد كه اين كار به درستي انجام گرفته باشد زيرا در صورتي كه دنده خلاص نباشد و استارت بزنيم اتومبيل حركت نموده و خطراتي را به همراه خواهد داشت)

    3- سوئيچ اتومبيل را در جهت موافق عقربه ساعت چرخانيده و استارت بزنيد.

    4- همزمان با استارت زدن پدال گاز را با پاي راست كمي فشار داده تا اتومبيل روشن شود.

    5- پس از روشن شدن اتومبيل سوئيچ را رها كنيد.

    6- آمپر و نشان دهندهاي وضعيت موتور مانند فشار روغن ،دور موتور و مقدار بنزين را كنترل نمائيد.

    تنظيم آينه

    آينه هاي اتومبيل نقش بسيار مهمي در تامين ايمني هنگام رانندگي دارند،زيرا رانندگان حين حركت،تغيير مسير و توقف بايد از اطراف و پشت سر آگاهي داشته باشندو اين مهم بوسيله آئينه هاي جانبي و داخل اتومبيل تامين مي گردد.

    بنابراين قبل از حركت بايد آنها را به خوبي تنظيم نماييد،برخي از نقاط كنار خودرو به ويژه در هنگام گردش يا زاويه تند،بوسيله آئينه هاقابل رويت نيستند،در چنين شرايطي لازم است علاوه بر استفاده از آئينه ها با چرخاندن سر به چپ يا راست ، اطراف اتومبيل را نگاه كنيد.

    تنظيم صندلي

    با اهرم مخصوص ،صندلي را آزاد كنيد به نحوي كه شرايط ذيل را براي شما مهيا شود، 1- به فرمان تسلط كامل داشته باشيد.

    2- به پدالهاي گاز ،ترمز و كلاج كاملا مسلط باشيد.

    3- به راحتي بتوانيد دنده را تعويض كنيد.

    4- احساس راحتي و تسلط بر اتومبيل را داشته باشيد.

    5-ميدان ديد طبيعي شما تامين گردد.

    طريقه حركت

    پس از روشن شدن موتور و آماده بودن براي حركت بترتيب زير عمل كنيد:

    1- ابتدا كمربند ايمني خودرا ببنديد و مطمئن شويد كه سر نشينان نيز كمربند ايمني را بسته اند.

    2- ترمز پايي را با چند بار فشار دادن پدال ترمز با پاي راست آزمايش كنيد تا از سلامت ترمز پايي مطمئن شويد.

    3- در حالي كه با پاي راست ترمز گرفته ايد با پاي چپ پدال كلاج را تا انتها فشار دهيد.

    4- دسته دنده را در وضعيت دنده يك قرار دهيد.

    5- ترمز دستي را خلاص كنيد.

    6- از طريق آينه به سمت چپ مسير را كنترل و براي آگاهي ساير رانندگان از چراغ راهنماي اتومبيل استفاده نمائيد.

    7- ترمز را رها نموده و به آرامي و به آرامي پدال گاز را همزمان با رها نمودن تدريجي پدال كلاج فشار دهيد و با رعايت حق تقدم عبور ساير وسايل نقليه در حال حركت از پارك خارج شويد.

    توجه:

    وسيله نقليه اي كه در حال حركت است نسبت به وسايل نقليه متوقفي كه در حال حركت كردن به جلويا عقب و گردش يا دور زدن هستند حق تقدم دارد.

    استفاده از روش (دست روي دست)

    اين روش براي دور زدن يا پاركنمودن خودروبين دو اتومبيل و يا در مواقعي كه ضرورت دارد از تمام زاويه چرخش چرخهاي اتومبيل استفاده شود بكار برده ميشود. با اتخاذ اين روش چرخش فرمان آسان صورت ميگيرد،يك دست همواره روي فرمان قرار دارد وميدان ديدراننده از بين نمي رود، از خطرات احتمالي كاسته و ايمني بيشتري را فراهم مي سازد.

    توضيحي در مورد شكل

    1- دست هاي شما در موقعيت 3و9 هستند،شروع به چرخش فرمان به سمت چپ نماييد.

    2-با دست راست به بالا و چپ و با دست چپ به پائين وراست فشار دهيد.

    3- دست چپ را روي دست راست عبور دهيد و فرمان رابگيريد.

    - در زماني كه با دست چپ مشغول كشيدن فرمان هستيد،دست راست را آزاد كنيدو به سمت راست فرمان بياوريد.

    5- مجددا دست ها را در موقعيت عادي قرار دهيد(ساعت 3و 9).

    پارك دوبل

    رانندگان وسايل نقليه بايد در منتهي اليه سمت راست و محلهاي مجاز اقدام به پارك اتومبيل نمايند.توقف در محلهاي غير مجاز موجب انسدادراه،سنگيني ترافيك ، بي نظمي دررفت و آمد مي شود و خلاف مقررات است.

    متداول ترين نوع پارك كردن در شهر ها پارك دوبل است و براي آن ، رانندگان جديد نياز به تمرين لازم و كافي دارند.

    در اين حالت آرام و ملايم به فضاي پارك و عقب حركت كنيد زيرا راحت تر مي توانييد اتومبيل را كنترل نمائيد، روش انجام آن در زير نمايش داده شده است.

    فضاي مناسبي كه از طول يك اتومبيل بيشتر باشد پيدا كنيد،علامت بدهيد و توقف كنيد، به اندازه مناسب حدود 50 سانتي متر با اتومبيل پارك شده فاصله بگيريد و به صورت موازي و يك مقدار جلوتر از آن بايستيد و پشت سر را كنترل كنيد و شروع به حركت نمائيد.(شكل 1)

    به آرامي به سمت عقب حركت كنيد به محض مشاهده انتهاي اتومبيل پارك شده از شيشه درب عقب سمت راست ، فرمان را كاملا به سمت راست بچرخانيد. به ياد داشته باشيد جلوي سمت چپ اتومبيل شما به سمت ترافيك مي چرخد لذا بايد دقت لازم را بنمائيد.(شكل 2)

    زمانيكه به عقب ميرويد مواظب باشيد چرخهاي عقب با جدول برخورد ننمايد(وقتي كه از وسط شيشه درب جلوي سمت راست ،عقب اتومبيل پارك شده را ديديد) فرمان را كاملا به سمت چپ بچرخانيد و همزمان شروع به حركت به عقب بنمائيد، بنابراينجلوي اتومبيل شما به سمت اتومبيل جلوئي مي چرخد، مراقب باشيد با اتومبيل عقب برخورد ننمائيد.(شكل 3)

    پس از آنكه مطمئن شديد با اتومبيل عقب بر خورد نمي كنيد توقف كرده و فرمان را به حالت مستقيم بر گردانيد وبه سمت جلو حركت كرده وسط محل پارك قرار بگيريد. فاصله جانبي شما با جدول نبايستي زياد نزديك و يا دور باشد.(شكل 4)

    فاصله مناسب 1 متر از جلوف 1 متر از عقب، 45 سانتي متر از جدول است.زمانيكه با دنده عقب به عقب حركت مي نمائيد نياز است بدن و سر را برگردانيد و ميدان ديد شما از شيشه عقب اتومبيل تنظيم گردد.

    روش هاي توقف در سطح شيب دار

    1- راه بدون جدول و پارك در سربالايي:

    در هنگام پارك كردن وسيله نقليه ، فرمان را بسمت راست (در جهت عقربه هاي ساعت)بچرخانيدبه نحوي كه چرخهاي جلو در وضعيتي قرار گيرند كه در صورت حركت غيره منتظره ،وسيله نقليه بسمت حاشيه راه كشانده شودو از ورود به سطح سواره رو ممانعت به عمل آيد.(تصوير شماره 1)

    2- راه داراي جدول كناري و پارك در سربالايي:

    در هنگام پارك كردن در چنين شرايطي ، فرمان را بسمت چپ(در جهت خلاف عقربه هاي ساعت )بچرخانيد به نحوي كه چرخ جلو سمت راست از قسمت عقب با جدول درگير شوند،در اين صورت جدول مانع به حركت در آمدن وسيله نقليه مي گردد.(تصوير شماره 2)

    3- راه داراي جدول كناري و پارك در سرازيري :

    در هنگام پارك كردن در چنين شرايطي ،فرمان را به دسمت راست (در جهت عقربه هاي ساعت) بچرخانيد به نحوي كه چرخ جلو سمت راست از قسمت جلو با جدول در گير شود،در اينصورت جدول مانع به حركت در آمدن وسيله نقليه ميگردد.(تصوير شماره 3)

    قوانین راهنمایی و رانندگی در نیروی انتظامی

    ماده واحده 1- هركس شخص يا اشخاصي را در معرض خطر جاني مشاهده كند و بتواند با اقدام فوري خود يا كمك طليبيدن يا اعلام فوري به مراجع يا مقامات صلاحيت دار از وقوع يا اعلام خطر يا تشديد نتيجه آن جلوگيري كند بدون اينكه با اين اقـدام خطري متوجه خود يا ديگران شود و با وجود استمداد يا دلالت اوضاع و احـوال برضرورت كمك از اقـدام به اين امر خودداري نمايد به حبس جنحه اي تا يكسال و يا جزاي نقدي تا پنجاه هزار ريال محكوم خواهد شد در اين مورد اگر مرتكب از كساني باشد كه به اقتضاي حرفه خود ميتوانست كمك مؤثري بنمايد به حبس جنحه اي از سه ماه تا دوسال يا جزاي نقدي از ده هزار ريال تا يكصد هزار ريال محكوم خواهد شد مسئولان مراكز درماني اعم از دولتي يا خصوصي كه از پذيرفتن شخص آسيب ديده و اقدام به درمان او يا كمكهاي اوليه امتناع نمايند به حداكثر مجازات ذكر شده محكوم مي شوند.نحوة تامين هزينه درمان اين قبيل بيماران و ساير مسائل مربوط به موجب آئين نامه اي است كه به تصويب هيئت وزيران خواهد رسيد.

    ماده واحده 2- هرگاه كساني كه بر حسب و ظيفه يا قانون مكلفند به اشخاص آسيب ديده يا اشخاصي كه در معرض خطر جاني قرار دارند كمك نمايند از اقدام لازم و كمك به آنها خودداري كنند به حبس جنحه اي از شش ماه تا سه سال محكوم خواهند شد .

    ماده واحده 3- دولت مكلف است در شهرها و راهها به تناسب احتياج مراكز درمان فوري و اورژانس و وسايل انتقال مصدومين و بيماران كه كمك به احتياج فوري دارند ايجاد وفراهم نمايد.

    ماده واحده 4- مامورين انتظامي نبايد متعرض كساني كه خود متهم نبوده و اشخاص آسيب ديده را به مراجع انتظامي يا مراكز درماني مي رسانند بشوند و فقط هويت و محل اقامت آنان را استعلام خواهند كرد .

    نکات مهم مسافرت با کودکان

    1-  قبل از بستن درب حتما مطمئن باشيد که دست و انگشتان کودکان در لاي درب گير نکند و بعد درب را ببنديد

    2-  درهاي عقب اتومبيل مجهز به قفل ايمني و يا قفل کودک ميباشد بطوري که اگر آنرا درگير کنيم به هيچ وجه از قسمت داخل باز نمي شود و فقط از قسمت بيرون باز و بسته ميشود.

    3-  اطفال خود را در داخل خودروئي که شيشه هاي آن کاملا بسته است و در زير آفتاب ميباشد هيچگاه رها نکنيد.

    4-  کودکان تا سن در سال مجاز به نشستن در صندليهاي جلو نيستند

    5-  هنگام رفتن به مسافرت سعي کنيد که شيشه هاي عقب بيشتر از يک سوم باز نباشدکه کودکان نتوانند دست خود را از شيشه بيرون ببرنند که بسيار خطرناک است

    6-  کودکان تا سن 6 ماهگي را بايد در تختخواب سفري بچه گانه يا در سبد مخصوص کودکان قرار دهيد که اين سبدها به شکل خاصي با کمربند ايمني بسته ميشوند.

    7-  در سن 6 ماهگي تا تا 3 سالگي از صندلي مخصوص استفاده شود.

    8-  هيچ وقت کودکان خود را در روي زانو و يا در بغل سرنشين جلو نخوابانيدونگه نداريد.

    9-  در طول مسير سعي کنيد چندين مرتبه براي استراحت و يا رفع حاجت خودرو را نگه داريد.

    10-  کودکان در سفرهاي طولاني در خودرو بداخلاق و کم حوصله ميشوند سعي کنيد وسليل بازي و سرگرمي را در خودرو جهت کودکان فراهم نمائيد که مسافرت دوست داشتني را داشته باشيد.

    11-  سعي کنيد در حين رانندگي از تذکردادنهاي بيمورد در خودرو به کودکان خودداري کنيد که کودکان نيز به اين عمل شما عکس العمل نشان ميدهند.

    12-  اگر وسيله شما داراي کيسه هوا ميباشد کليد آنرا در صندلي کودکان غير فعال کنيد.

    13-  از دادن مايعاتي که باعث مسموميت ميشود جدا خودداري کنيدو سعي شود در مسافرتها از غذاهاي ساده و سبک استفاده شود.

    همكاري با مأمورين راهنمائي و رانندگي

    بر اساس ماده ۲۹ آئين نامه راهنمائي ورانندگي

    رانندگي باهر نوع تاكسي علاوه بر گواهينامه رانندگي ( اعم از پايه 1 يا 2) مستلزم داشتن كارت مخصوص رانندگي تاكسي است.

    بر اساس ماده 139 آئين نامه راهنمائي ورانندگي

    كليه رانندگان وسائل نقليه براي سوار و پياده كردن سرنشينان خود بايستي فقط در محلهاي مجاز و در منتهي اليه سمت راست سواره رو توقف نمايند.

    بر اساس ماده 1۴۴ آئين نامه راهنمائي ورانندگي ( توقف درمحلهاي زير ممنوع است)

    1- در فاصله پانزده متري ميدان ياتقاطع يا سه راهها يا تقاطع راه آهن. 2- پانزده متري اطراف چراغ راهنما يا تابلوي راهنمائي كه در كنار راهها نصب شده است.

    بر اساس ماده 1۵۶ آئين نامه راهنمائي ورانندگي حركت با دنده خلاص در سرازيريها ممنوع است.

    بر اساس ماده 1۵۸ آئين نامه راهنمائي ورانندگي امتناع از بردن مسافر براي وسائل نقليه عمومي كه درشهر و حومه كار مي كنند همچنين نرساندن مسافر به مقصد ممنوع است.

    بر اساس ماده 158 ( تبصره 5 ) آئين نامه راهنمائي ورانندگي  رانندگان و سائل نقليه عمومي و كمك رانندگان انها نبايد با مسافران خشونت و بي احترامي رفتار نمايند.

    بر اساس ماده 159 آئين نامه راهنمائي ورانندگي رانندگان حق ندارند ضمن رانندگي با كسي صحبت يا استعمال دخانيات نمايند يا خوراكي يا آشاميدني ميل كنند وبايد كاملاً به جلو توجه داشته باشند.

    بر اساس ماده 162 آئين نامه راهنمائي ورانندگي هر راننده موظف است حين رانندگي گواهينامه رانندگي خويش راهمراه داشته باشد و در صورت تقاضاي مأموران انتظامي آن را ارائه و تسليم نمايند.

    بر اساس ماده 163 آئين نامه راهنمائي ورانندگي نصب بوقهاي شيپوري، سوت بلبلي وبه طور كلي هر نوع وسيله اخبار صوتي با صداي ناهنجار وغير عادي و همچنين زدن بوق ممتدد و يا غير ضروري يا مكرر و يا در محلهائي كه اين عمل به وسيله علامتي منع شده ممنوع است.

    بر اساس ماده 177 آئين نامه راهنمائي ورانندگي هيچ كس حق ندارد وسيله نقليه اي را كه متعلق به او نيست يا راننده آن نمي باشد بدون اجازه كسي كه آنرا در اختيار دارد از محل خود حركت دهد يا با آن رانندگي كند مگر مأموران انتظامي آن هم در حدود مقررات وظايف قانوني.

    بر اساس ماده 178 آئين نامه راهنمائي ورانندگي هيچكس نمي تواند به شخص فاقد گواهينامه رانندگي لازم اجازه رانندگي با وسيله نقليه خودرا بدهد.

    ماده173ـ رانندگان وسايل‌نقليه‌اي كه در پشت سر وسيله‌نقليه ديگر حركت مي‌كنند، موظفند فاصله مناسبي را براي جلوگيري از تصادف حفظ كنند. چگونگي رعايت فاصله مناسب به‌وسيله متن‌هاي آموزشي تهيه شده و با روش قاعده دوثانيه از طريق كتاب‌هاي آموزشي موضوع تبصره ماده (97) اين آيين‌نامه، به‌درخواست‌كنندگان گواهي‌نامه آموزش داده مي‌شود.

    ماده174ـ كاميون‌هاي بزرگ و وسايل‌نقليه ديگري كه داراي يدك‌هاي طويل هستند و همچنين وسايل‌نقليه‌اي كه به صورت كاروان و دسته‌جمعي در يك ستون در جاده‌ها حركت مي‌كنند، هنگام عبور بايد فاصله بيشتري با وسايل‌نقليه جلوي خود داشته باشند به طوري كه وسيله‌نقليه ديگري كه از آنها سبقت مي‌گيرد، بتواند پس از سبقت بار ديگر در جلو آنها وارد مسير مجاز عبور خود شوند.

    ماده175ـ سوار كردن بيش از ظرفيت مجاز تعيين شده در وسيله‌نقليه و همچنين گذاشتن بار يا اشيا ديگر در قسمت جلو يا عقب آن اعم از درون يا بيرون كه مانع ديد راننده گردد ممنوع است.

    ماده176ـ رانندگان وسايل‌نقليه سنگين هنگام عبور از جاده‌هاي كم‌عرض و باريك يا عقب راندن، بايد يك نفر كمك‌راننده براي پرهيز از هرگونه خطري همراه داشته باشند.

    ماده177ـ حركت با دنده خلاص در سرازيري‌ها ممنوع است.

    ماده178ـ وسايل‌نقليه نبايد از روي لوله‌هاي آب آتش‌نشاني كه براي خاموش كردن آتش در خيابان قرار گرفته‌اند، عبور نمايند، مگر با اجازه متصديان آتش‌نشاني.

    ماده179ـ رانندگان تاكسي‌ها و وسايل‌نقليه مسافربري موظفند موارد زير را رعايت نمايند:

    الف ـ سوار كردن مسافر با داشتن مسافر قبلي در تاكسي‌هاي تلفني، بي‌سيم و يا موسسات و يا شركت‌هاي تاكسيراني دربست، ممنوع است.

    ب ـ رانندگان تاكسي‌ها موظفند پس از سوار شدن مسافر و هنگام شروع به‌حركت، تاكسيمتر را به كار اندازند. در صورت نداشتن يا خرابي تاكسيمتر حق كار كردن ندارند، مگر در نقاطي كه شهرداري نصب تاكسيمتر را ضروري اعلام نكرده باشد.

    پ ـ رانندگان وسايل‌نقليه عمومي ديگر كه دربست كرايه داده مي‌شوند نبايد بدون رضايت كرايه‌كننده شخص ديگري را سوار كنند.

    ت ـ خودداري از بردن مسافر براي وسايل نقليه عمومي و همچنين نرساندن مسافر به مقصد ممنوع است، مگر اينكه بر اساس ضوابط مربوط خارج از خدمت (سرويس) باشند.

    ث ـ رانندگان وسايل نقليه عمومي و كمك‌رانندگان آنها نبايد با مسافران با خشونت و بي‌احترامي رفتار نمايند.

    ماده180ـ رانندگان حق ندارند ضمن رانندگي، دخانيات استعمال نمايند يا خوراكي يا آشاميدني ميل كنند و استفاده از هرگونه وسايل و تجهيزات مانند تلفن همراه كه باعث انحراف ذهني و رفتاري راننده گردد ممنوع است. رانندگان موظفند در هرحال به طور كامل به جلو توجه داشته باشند.

    ماده181ـ رانندگي براي كسي كه نوشابه الكلي يا موادمخدر و داروهاي خواب‌آور مصرف كرده تا رفع كامل آثار آن ممنوع است.

    تبصره ـ در مواردي كه مأموران راهنمايي و رانندگي و پليس‌راه به وجود حالت مستي و يا حالت غيرعادي ناشي از مصرف مواد ياد شده به راننده‌اي ظنين شوند، موظفند وسيله‌نقليه را متوقف ساخته و بلافاصله ميزان الكل خون راننده و مانند آن را از طريق آزمايش‌هاي لازم تعيين و از رانندگي وي جلوگيري نموده و متخلف را براي تعيين تكليف به مراجع مربوط معرفي نمايند.

    ماده182ـ سوار كردن اشخاص آلوده به كثافات در وسايل‌نقليه عمومي مسافربري مجاز نيست.

    ماده183ـ راننده موظف است هنگام رانندگي، گواهي‌نامه رانندگي خويش، بيمه‌نامه شخص ثالث خودرو و كارت شناسايي خودرو را همراه داشته باشد و در صورت درخواست مأموران راهنمايي و رانندگي و يا پليس راه، آنها را تسليم نمايد. مأمور موظف است پس از ملاحظه و بررسي مدارك آنها را بازگرداند، مگر در مواردي كه به موجب قانون يا آيين‌نامه، اخذ گواهي‌نامه به منظور درج تخلف در آن ضرورت داشته باشد. در اين صورت در برابر دادن رسيد، گواهي‌نامه اخذ مي‌گردد.

    ماده184ـ استفاده از بوق‌هاي شيپوري، سوت بلبلي و به‌طور كلي هرنوع وسيله آگاه‌سازي صوتي با صداي ناهنجار و غيرعادي در مناطق مسكوني و همچنين زدن بوق ممتد يا غيرضروري يا مكرر و يا زدن بوق در محل‌هايي كه اين عمل به وسيله علايم منع شده است، ممنوع است. استفاده از بوق براي مقاصدي مانند صدا زدن افراد، جلب توجه مسافر، اعلام حضور و باز كردن درب منزل، خداحافظي و مانند آنها ممنوع است.

    ماده185ـ وسايل نقليه امدادي كه مجاز به داشتن چراغ‌گردان يا آژير خطر ويژه مي‌باشند تنها هنگامي كه براي انجام مأموريت‌هاي مهم و فوري در حركتند، بايد از آنها استفاده نمايند.  ماده186ـ وسايل نقليه انتظامي و امدادي، هنگامي كه براي انجام مأموريت فوري درحركتند در صورت به كار بردن چراغ‌گردان ويژه اعلام خطر يا آژير، تا حدودي كه موجب بروز تصادف نشود، مجاز به انجام اعمال زير مي‌باشند:

    الف ـ توقف در محل ممنوعه.

    ب ـ تجاوز از سرعت مجاز و سبقت از سمت راست وسيله‌نقليه ديگر.

    پ ـ عبور از طرف چپ راه و همچنين دور زدن در نقاط ممنوعه.

    ت ـ گذشتن از چراغ قرمز يا رعايت نكردن علايم ديگر ايست، مشروط به اين كه از سرعت وسيله‌نقليه در اين گونه محل‌ها تا حداقل امكان كاسته شود.

    ماده187ـ درهاي وسايل نقليه در حال حركت بايد به طور كامل بسته باشد و باز كردن آنها پيش از توقف كامل مجاز نيست.

    ماده188ـ اتومبيل‌هاي مدارس تنها هنگام سوار و پياده كردن دانش‌آموزان حق استفاده از علايم ديداري ياد شده در ماده (60) را دارند.

    ماده189ـ استفاده از لاستيك‌هاي فرسوده و غيراستاندارد در وسايل‌نقليه ممنوع است. هنگام برف و يخبندان و به‌طور كلي در صورت اعلام مقامات مرتبط و يا مأموران راهنمايي و رانندگي و يا پليس راه، رانندگي با وسيله‌نقليه‌اي كه چرخ‌هاي آن به زنجير و يا لاستيك يخ‌شكن مجهز نباشد، ممنوع است.

    ماده190ـ راندن وسيله‌نقليه‌اي كه بيش از ظرفيت مندرج در كارت مشخصات، بار يا مسافر گرفته ممنوع است.

  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2

    فهرست:

    تذکرات مهم نیروی انتظامی به رانندگان                                                  1

    احترام به قوانین رانندگی راهنمایی و رانندگی از کودکی                                    3

    سرعت و ایمنی رانندگان                                                                       8

    آشنایی ، نحوه استقرار و استفاده از اتومبیل در راهنمایی و رانندگی                            11

    تنظیم آینه                                                                                           13

    تنظیم صندلی                                                                                       14

    طریقه حرکت                                                                                       15

    استفاده از روش دست روی دست                                                                   17

    پارک دوبل                                                                                          19

    روش های توقف در سطح شیب دار                                                                 22

    قوانین راهنمایی و رانندگی در نیروی انتظامی                                                  24

    نکات مهم مسافرت با کودکان                                                                         25

    همکاری با مامورین راهنمائی و رانندگی                                                27

     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, گزارش کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, پروژه کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, دانلود کارورزی دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, گزارش کارورزی دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, پروژه کارورزی دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, کارآموزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, کارورزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2, گزارش کار در مورد دانلود پروژه کارآموزی راهنمایی و رانندگی 2
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت