دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان

تعداد صفحات: 17 فرمت فایل: word کد فایل: 4201
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: حسابداری
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان

    سازمان توزیع برق استان اصفهان

     

    پیدایش برق در اصفهان همواره با نام مرحوم عطاءالملک دهش همراه است. وی در سال 1304 با تأسیس اولین کارخانه برق در کوچه تلفنخانه در محل دروازه دولت به قدرت 99 کیلووات موجب شگفتی مردم اصفهان گردید این نیروگاه ابتدا خیابانهای اطراف خود میدان امام عمارت عالی قاپو و چهلستون را برقدار کرد.

    فعالیت های نیرو رسانی به تدریج توسعه یافت به گونه ای که اولین سازماندهی در برق در سال 1327 با تأسیس شرکت سهامی توربین اصفهان و با مشارکت هشت کارخانه نساجی و اشخاص متفرقه و با سرمایه 135 میلیون ریال ایجاد گردید و خدمات برق رسانی را بر عهده گرفت و در سال 1332 با نصب مولدهای متعدد، انرژی برق به صورت شبانه روزی در اختیار مشترکان قرارگرفت.

    در سال 1340 شرکت سهامی کارخانجات برق ایجاد شد که تا سال 1344 فعالیت خود را ادامه داد. در آبان ماه سال 1344 به موجب اساسنامه وزرات آب وبرق شرکت برق منطقه ای اصفهان تأسیس گردید که حوزه مدیریت آن ابتدا استانهای اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری و شهرستانهای محلات، دلیجان و خمین بود. به تدریج استان یزد و شهرستانهای مذکور از آن جدا و در حال حاضر شامل دو استان اصفهان و چهار محال بختیاری با بیش از 5 میلیون نفر جمعیت و مساحتی معادل 123526 کیلومتر مربع می باشد که سرویس دهی به بیش از 1500000 مشترک را بر عهده دارد.

    در سال 1371 در راستای سیاستهای خصوصی سازی وزارت نیرو شرکت برق منطقه ای اصفهان فعالیتهایی را  که دارای جنبه اجرایی بود به شرکت هایی  با مدیریت خصوص واگذاز نمود که تا کنون 13 شرکت در زمینه های مختلف فعال گردیده است.

    از جمله این 13 شرکت ، می توان به شرکت توزیع برق استان اصفهان اشاره نمود که در پایان سال 1370   به ثبت رسیده و از نیمه دوم سال 1381 آغاز به کار نموده است. سال 1375  شرکت توزیع استان به دو شرکت تبدیل می شود . شهر اصفهان تحت مدیریت شرکت توزیع شهرستان اصفهان  و  سایر شهرستانها  تحت مدیریت شرکت توزیع برق استان اصفهان اداره می گردد. 

     

    چارت سازمان :   

    مدیر عامل : رهبری سازمان را بر عهده دارد به طوری که به اهداف  تعریف شده سازمان برسد او باید از مجموعه ابزارها و روش ها و اختیاراتی که دارد استفاده کند تا سازمان به مسیر هدف خود نزدیک شود .

    این سازمان شامل 4 دفتر به شرح زیر است :

    دفتر هیئت مدیره و مدیر عامل : پل ارتباطی بین مدیریت و هیئت مدیره و پیگیری اجرای ابلاغ را به عهده دارد.

    دفتر حراست  امور محرمانه : کنترل فیزیکی و رفتارهای سازمانی را به عهده دارد مسائل و مشکلات سازمان از قبیل تخلف و تأخیر در حضور و غیاب، رشوه و . . . و مسائل بیرون سازمان از قبیل سرقت در شبکه و . . . را پیگیری می کند و در کمیته انضباطی کار بررسی می شود.

    دفتر روابط عمومی : در رابطه با ارتباط کارکنان و بیرون سازمان است.

    دفتر حقوقی و رسیدگی به شکایات : شکایت اشخاص بیرونی از سازمان یا سازمان از اشخاص را بررسی و حل می کند.

               و همچنین شامل 6 معاونت می باشد که در زیر به شرح وظایف هر کدام می پردازیم :

               1- معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ : در سازمان تمامی آنچه که به وسیله آن برق به مردم رسانده می

    شود نیاز به توسعه و تغییر دارد که این معاونت این وظیفه را به عهده می گیرد.

               این معاونت شامل 4 دفتر می باشد :

    الف- دفتر نظارت بر بهره برداری : مربوط به کارهای تعمیر است. مثلاً وقتی اختلال در شبکه ها و خطوط ایجاد شود مورد نظارت و تعمیر قرار می گیرد. همچنین نظارت به کار شهرستان ها که آیا طبق برنامه پیش می رود یا نه و نظارت بر فشار قوی و ضعیف.

    ب - امور دیسپاچینگ و فوریتهای برق : مربوط به قطع و وصل برق خطوط می شود ،   خاموشی ها را کنترل می کند تا به حداقل برسد.

              ج- دفتر ایمنی و کنترل ضایعات : آموزش به کارکنان برای ایمنی در کار به عهده این قسمت است .

    د- گروه بازار برق : برق را از مدیریت شبکه خریداری می کنند. در این قسمت برآورد نیاز شرکت مشخص  می شود، وضع فروش، پیک، قیمت ها و هزینه انتقال سنجیده می شود، که بتوان با کیفیت بهتر و قیمت ارزانتر سفارش تولید را به نیروگاه مورد نظر عرضه کنند. همچنین هزینه انتقال را بررسی می کند و با سایر نیروگاه ها مقایسه می کنند تا بتوانند بهترین را انتخاب کنند.

    2- معاونت برنامه ریزی و مهندسی : که متشکل از 5 دفتر می باشد:

    الف - معاونت برنامه ریزی و بودجه : برنامه ریز پروژه ها را عهده دار است و بودجه مورد نیاز را برسی می کنند.

    ب- دفتر مهندسی و نظارت : یک سری پروژه ها با نگاه مهندسی انجام می شود. درست کارکردن نیاز به علم مهندسی دارد.

    ج- دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات : کارهای کامپیوتری مربوط به پروژه ها را انجام می دهند.

    د- دفترکنترل پروژه ها : پروژه های در حال کار را کنترل می کنند.

    ه- گروه تحقیقات : تحقیقات لازم برای انجام پروژه صورت می گیرد.

    5- معاونت فروش و خدمات مشترکین : نقطه اتصال شرکت با مردم است و وظیفه سرویس به متقاضیان و مشتریان را دارد که خود شامل 5 دفتر می باشد :

    الف- دفتر نظارت بر فروش و وصول مطالبات : برقی که به مردم فروخته شده باید پولش از مردم گرفته شود برای اینکه مطمئن شویم مردم پول خود را پرداخت کرده اند باید بررسی صورت گیرد که این کار نیز به عهده پیمانکاران است و این دفتر بر کار پیمانکاران نظارت دارد.

    ب- دفتر نظارت بر خدمات مشترکین : خدمات پس از فروش که به مردم ارائه می شود به عهده پیمانکاران است و این دفتر کار نظارت بر پیمانکاران را بر عهده دارد تا فسادی در کار صورت نگیرد.

    ج- گروه مدیریت مصرف : به گروه های مصرف کننده آموزش می دهد تا چه موقع برق را مصرف کنبد که از لحاظ قیمت برای مشتری به صرفه و برای شرکت ایده آل باشد.

    د- گروه نظارت و کنترل لوازم اندازه گیری : در این قسمت میزان، نوع مصرف و ساعات مصرف بررسی میشود.

    1- مدیریت توزیع برق شهرستان : توزیع برق 21 شهرستان را به عهده دارد.

    2- معاونت منابع انسانی : کارگزینی، خدمات پرسنلی، رفاه، درمان، تشکیلات و طبقه بندی، تایپ، دبیرخانه و آموزش به عهده این معاونت است. شامل 4 گروه می شود.

    الف-گروه سازماندهی و طبق بندی مشاغل : هر فردی در کجای سازمان قرار می گیرد و از بدو ورود باید کجا باشد و به کجا می تواند برود.

    ب- گروه آموزش و برنامه ریزی نیروی انسانی : این سازمان نظام جامعه آموزشی دارد برای کارگر و کارمند  که اگر دیپلم باشد فوق دیپلم می دهند و به همین ترتیب پیش می روند که این کار توسط این دفتر صورت می گیرد.

    ج- گروه توسعه مدیریت و تحول اداری : همه سازمان ها به دنبال برتر بودن هستند برای برتربودن باید یک مدل و روشی انتخاب کنیم . یک از کارهای تحول اداری بسته سازی برای تحول سازمان است و بازنگری در روش های کاری را انجام می دهد.

    د- امور کارکنان و رفاه : مسائل کارکنان پرسنلی، رفاهی و . . . به عهده این قسمت است .

    3- معاونت مالی و پشتیبانی: که شامل 3 قسمت می شود :

    الف- امور مالی : کنترل سیستم های مالی و حسابرسی را به عهده دارد.

    ب- امور تدارکات : وظیفه تهیه اجناس و لوازمی که گروه های اجرایی به آن نیاز دارند را به عهده دارد.

    ج- اداره نظارت برخدمات عمومی : بر کار راننده ها و نقلیه چاپ و تکثیر نظارت دارد.

     

                                                ( منتظرالقائم، مصاحبه شخصی، 1388).  

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    اساسنامه شرکت توزیع برق استان اصفهان

    فصل اول : کلیات

     به منظور انجام فعالیت های مربوط به توزیع برق از طریق عقد قرارداد در محدوده استان اصفهان شرکتی با مشارکت امضاء کنندگان ذیل این اساسنامه تشکیل می شود.

    ماده 1- نام شرکت : شرکت سهامی خاص توزیع نیروی برق استان اصفهان می باشد که برای رعایت اختصار در این اساسنامه شرکت نامیده می شود.

    ماده 2- نوع شرکت : سهامی خاص

    ماده 3- مرکز اصلی شرکت تهران است و شرکت می تواند برای اجرای فعالیت های شعب یا نمایندگی هایی در داخل کشور تأسیس نماید.

    ماده 4- مدت شرکت : نامحدود

     

    فصل دوم : موضوع، اهداف و اختیارات

    ماده 5- موضوع و هدف شرکت : توزیع نیروی برق در حوزه عمل شرکت برای انواع مصارف و با خرید و فروش کلی و جزیی برق. برای نیل به این هدف شرکت با استفاده از فیدرهای 11 و 20 کیلووات پست های فشار قوی 63 یا 120 کیلوولت شرکت برق منطقه ای اصفهان و با رعایت مقررات و قوانین مربوطه مجاز به اقدامات زیر می باشد :

    الف- ایجاد و توسعه شبکه و تأسیسات نیروی برق کلیه نقاط حوزه عمل خود در ولتاژهای 11 و 20 کیلو ولت و 230 و 400 ولت.

    ب- انجام کلیه خدمات و امور مربوطه به بهره برداری، تعمیرات و نگه داری از شبکه ها و تأسیسات نیروی برق متعلق به شرکت و هم چنین تأسیسات شبکه در اختیار شرکت گذارده می شود.

    ج- سرمایه گذاری و مشارکت در مؤسسات و شرکت های داخلی که ارتباط با مقاصد شرکت داشته باشد در حوزه مقررات مربوطه و با تصویب مجمع عمومی.

    د- انجام هرگونه معاملات بازرگانی و عملیاتی که برای مقاصد شرکت ضروری بوده  به صرفه و صلاح شرکت باشد.

    ه- انجام کلیه خدمات فنی و اداری و مالی مشترکین و متقاضیان برق.

    و- همکاری و اشتراک مساعی با سایر مؤسسات در انجام خدمات فوق و همچنین در امر پژوهش و تحقیق  به منظور پیشرفت و بهبود و توسعه مبانی علمی و فنی و اقتصادی در امر توزیع و مبادله نیروی برق و نحوه بهره برداری و اداره آن در حوزه عمل شرکت.

     

    فصل سوم : سرمایه شرکت 

    ماده 6- سرمایه اولیه شرکت ده میلیون ریال می باشد که هزار سهم ده هزار ریالی با نام تقسیم شده و کلاً پرداخت شده است.

    ماده 7- سهامداران شرکت و میزان سهام آن به شرح زیر می باشد.

    گروه الف: شرکت سهامی برق منطقه ای اصفهان         چهارصد سهم.

    گروه ب: اشخاص حقیقی و حقوقی                           ششصد سهم.

    تبصره: نمایندگی سهام گروه الف با مدیر عامل شرکت مربوط و یا نماینده وی خواهد بود. سهامداران گروه ب تعهد می نمایند که سهام خود را با تشخیص هیئت مدیره شرکت به نام کارکنان شاغل و تمام وقت شرکت

    ( از جمله کارکنان مأمور به شرکت) به عنوان سهام با نام واگذار نمایند مشروط بر اینکه در موقع انتقال سهم، انتقال گیرنده هیئت مدیره شرکت را به طور رسمی ضمن عقد خارج لازم وکیل بلاعزل خود نماید که هرگاه به هر نحوی از آنجا رابطه  استخدامی صاحب سهم  یا شرکت قطع  شود  یا عملکرد و خدمات وی بسته  به تشخیص هیئت مدیره اختیار داشته باشد که سهم مذکور را به ترتیبی که مجمع عمومی مقرر می دارد به هر یک از کارکنان شاغل و تمام وقت شرکت منتقل کند و مراتب را در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت نماید.

    ماده 8- نحوه انتقال سهام به اشخاص حقوقی و حقیقی و نیز عرضه سهامی که در نتیجه افزایش سرمایه احتمالی مادر می شود بر طبق ضوابطی که به تصویب مجمع عمومی می رسد خواهد بود در موقع انتقال

    سهام و در صورت عدم حصول توافق در زمینه قیمت سهام عرضه شده جهت انتقال، قیمت گذاری بازرس شرکت  قاطع و لازم الاتباع خواهد بود.

    ماده 9- اوراق سهام به صورت متحدالشکل و با رعایت ماده 26 اصلاح قانون تجارت چاپ و با داشتن شماره ردیف با امضاء مشترک مدیرعامل و یکی از اعضای هیئت مدیره صادر خواهد شد، تا صدور فرم های چاپی سهام، گواهینامه موقت سهام که دارای اعتبار فرم های چاپی می باشد به صاحبان سهام داده خواهد شد .

    ماده 10- کلیه سهام شرکت در موقع صدور و نیز نقل و انتقال سهام با قید نام و نشانی کامل صاحب سهام در دفتر سهام شرکت ثبت خواهد شد. نقل و انتقال سهام در چهارچوب ضوابط مصوب مجمع عمومی، موکول به تصویب هیئت مدیره می باشد.

    فصل چهارم : ارکان شرکت    

    ماده 11- ارکان شرکت عبارتند از :

    الف- مجمع عمومی               ب- هیئت مدیره               ج- مدیر عامل              د- بازرس

    ماده 12- مجمع عمومی بر دو قسم است :

    الف- مجمع بر دو قسم است :

    الف- مجمع عمومی عادی                    ب- مجمع عمومی فوق العاده

    الف- مجمع عمومی عادی ب- مجمع عمومی فوق العاده

    مجامع عمومی عادی و فوق العاده به درخواست هیئت مدیره، بازرس و یا صاحبان لااقل 5/1 سهام شرکت ماده 95 قانون تجارت تشکیل می شود.

    ماده 13- کلیه صاحبان سهام و یا نمایندگان آنها می توانند بدون توجه به تعداد سهام در مجمع عمومی حضور یابند. سهامداران نسبت به هر سهم دارای یک رأی خواهند بود. سهام شرکت برق منطقه ای اصفهان

    (گروه الف) سهام ممتاز بوده و مصوبات مجمع عمومی فوق العاده، موضوع ماده 16 این اساسنامه پس از تصویب ریاست مجمع عمومی معتبر خواهد بود. ریاست مجامع عمومی به عهده مدیر عامل شرکت برق منطقه ای اصفهان (نماینده سهام ممتاز) یا نماینده وی خواهد بود.

    ماده 14- در کلیه موارد، دعوت صاحبان سهام رأی تشکیل مجمع عمومی از طریق درج در روزنامه کثیر الانتشاری که آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر می گردد صورت می گردد مگر آنکه موضوع فوریت داشته باشد که می توان از طریق دعوتنامه کتبی اقدام نمود. به هر حال دستور جلسه، تاریخ و محل تشکیل مجمع باید به اطلاع سهامداران برسد.

    ماده 15- مجمع عمومی عادی باید حداقل سالی یک بار ظرف سه ماه پس از پایان سال مالی شرکت تشکیل گردد. اختیارات مجمع عمومی به شرح زیر می باشد :

    اتخاذ تصمیم نسبت به سیاست کلی و برنامه های عملیاتی آتی شرکت.

    رسیدگی به ترازنامه و حساب سود وزیان و گزارش عملیات سالانه شرکت و تصویب آن پس از استماع گزارش بازرس.

    اتخاذ تصمیم نسبت به ایجاد اندوخته طبق مقررات و تقسیم سود.

    اتخاذ تصمیم در مورد بودجه سالانه شرکت.

    انتخاب و یا عزل و یا انتخاب مجدد اعضاء هیئت مدیره و بازرس شرکت.

    تعیین حقوق و مزایا، حق الزحمه، حق حضور و پاداش مدیران و حق الزحمه بازرس.

    انتصاب و یا عزل مدیر عامل شرکت.

    تصویب آیین نامه های مالی، اداری، استخدامی و تشکیلات شرکت.

    تعیین روزنامه کثیرالانتشاری که باید کلیه آگهی های مربوط به شرکت در آن منتشر گردد.

    10- اتخاذ تصمیم نسبت به سرمایه گذاری و یا مشارکت با اشخاص حقیقی و یا حقوقی داخلی و یا خارجی طبق مقررات.

    11- اتخاذ تصمیم درباره هر موضوعی که در دستور جلسه بوده و در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده نباشد.

    ماده 16- مجمع عمومی فوق العاده در مواقع لازم تشکیل شده و اتخاذ تصمیم در موارد زیر منحصراً با این مجمع است:

    هرگونه تغییر در اساسنامه

    کاهش یا افزایش سرمایه

    انحلال یا ادغام شرکت

    تبصره: به منظور تسهیل در امور شرکت، صاحبان سهام اختیارات خود را جز در موارد تغییر اساسنامه و تغییر در سرمایه و انحلال شرکت به رئیس مجمع عمومی ترخیص می نمایند.

    فصل پنجم : هیئت مدیره

    ماده 17- هیئت مدیره شرکت مرکب از 3 عضو اصلی و یک نفر عضو علی البدل می باشد که حتی المقدور از بین مدیران و مسئولین شرکت در مسائل فنی اداری، مالی و حقوقی بصیر و مطلع و دارای تجارب مفید باشند.

    با توجه به ماده 88 قانون تجارت برای مدت دو سال از طرف مجمع عمومی عادی انتخاب می گردند و تا زمانی که تجدید انتخاب به عمل نیامده در مقام خود باقی خواهند بود و تجدید انتخاب آنان نیز بلامانع می باشد.

    ماده 18- هیئت مدیره از بین اعضاء خود یک نفر رئیس و یک نفر نایب رئیس به منظور اداره جلسات هیئت مدیره و در غیاب او به دعوت نائب رئیس و یا به دعوت دو نفر از اعضای هیئت مدیره و همچنین به دعوت بازرس یا مدیر عامل تشکیل می شود.

    جلسات هیئت مدیره با حضور حداقل 3 نفر از اعضاء رسمیت می نماید و تصمیمات هیئت مدیره با اکثریت آراء قابل اجرا می باشد. شرکت عضو علی البدل در اتخاذ تصمیمات و رأی گیری موکول به عدم حضور یکی از اعضاء اصلی هیئت مدیره می باشد که با دعوت رئیس هیئت مدیره و در غیاب وی نایب هیئت مدیره صورت خواهد گرفت.

    ماده 19- هیئت مدیره جز در مواردی که در صلاحیت مجامع عمومی شرکت می باشد در سایر امور شرکت حق اظهار نظر و اخذ تصمیم دارد. هیئت مدیره می تواند قسمتی از اختیارات خود را به مدیر عامل و یا

    هر یک از مدیران شرکت تفویض نماید.

    اختیارات عمده هیئت مدیره بدون حصر به شرح زیر می باشد:

    تهیه تشکیلات و آئین نامه های مالی و اداری و اسخدامی و ارائه آن به مجمع عمومی جهت تصویب.

    ایجاد و حذف نماندگی ها یا شعب در هر نقطه از ایران به پیشنهاد مدیرعامل.

    پیشنهاد بودجه سالانه به مجمع عمومی برای تصویب.

    تحصیل اعتبارات از بانک ها و مؤسسات و هر نوع استقراض و اخذ وجه به هر مبلغ و به هر میزان و یا هرگونه شرایطی که مقتضی باشد.

    رهن گذاشتن اموال شرکت اعم از منقول و غیر منقول.

    اعضاء هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت همچنین مؤسسات و شرکت هایی که اعضاء هیئت مدیره و یا مدیر عامل شرکت شریک یا عضو هیئت مدیره با مدیرعامل آنها باشد نمی توانند بدون اجازه هیئت مدیره در معاملاتی که با شرکت یا به حساب شرکت می شود به طور مستقیم یا غیرمستقیم طرف معامله واقع

    و یا سهیم شوند و در صورت اجازه نیز بنا به ماده 129 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت لازم الرعایه می باشد.

    ماده 20- هیئت مدیره دفتری خواهد داشت که ساعت، تاریخ، محل تشکیل جلسه، نام مدیران و اشخاص حاضر در آن و همچنین کلیه موضوعات و تصمیمات متخذه با نتیجه آراء اخذ شده در آن قید خواهد شد و

    به امضاء حاضر در جلسه می رسد. نظرات اقلیت نیز در دفتر قید و به امضاء می رسد.

    ماده 21- چگونگی امضاء اسناد و اوراق متعهداً و شرکت نظیر قراردادها، چک ها، برات ها، سفته ها و سایر اوراق تجاری و نیز اشخاصی که حق امضاء اسناد و اوراق را دارند توسط هیئت مدیره تعیین می گردد.

    فصل 6 : مدیر عامل

    ماده 22- هیئت مدیره یک نفر شخص حقیقی را از بین خود یا از خارج که دارای اطلاعات کافی برای اداره شرکت باشد به عنوان مدیر عامل انتخاب و جهت تصویب به رئیس مجمع عمومی پیشنهاد می نماید.

    ماده 23- در صورتی که مدیرعامل عضو هیئت مدیره باشد دوره مدیریت او از عضویت در هیئت مدیره بیشتر نخواهد بود و تا تجدید انتخاب در مقام خود باقی خواهد ماند.

    تبصره 1: مدیر عامل شرکت در حدود اختیاراتی که در این اساسنامه تعیین شده و یا توسط هیئت مدیره به او تفویض شود نماینده شرکت محسوب و از طرف شرکت حق امضاء دارد.

    تبصره 2- مدیر عامل می تواند قسمتی از اختیارات خود را به مسئولیت خود به هر یک از کارکنان شرکت تفویض نماید.

    ماده 24- مدیرعامل عالی ترین مرجع اجرایی شرکت بوده و در حدود اختیارات و وظایف او به منظور اداره شرکت به شرح زیر تعیین می گردد.

    نمایندگی شرکت در برابر کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ادارات و سازمان های دولتی و غیر دولتی و نهادها.

    تهیه تشکیلات و آیین نامه های مالی و استخدامی ارائه آن هیئت مدیره.

    پیشنهاد ایجاد و حذف نمایندگی ها یا شعب به هیئت مدیره.

    نصب و عزل کلیه مأموران و کارکنان شرکت با تعیین شغل و حقوق و دستمزد و پاداش و ترفیع و تنبیه و مرخصی، بازنشستگی، مستمری به وراث و سایر شرایط استخدامی بر طبق مفاد این اساسنامه و آیین نامه ها و قوانین مربوطه.

    تهیه بودجه سالانه و پیشنهاد آن به هیئت مدیره.

    افتتاح حساب و استفاده از آن نزد بانک ها و مؤسسات و نیز تعهد، ظهرنویسی، قبولی، پرداخت و درخواست اوراق تجاری با رعایت ماده 21 اساسنامه.

    دریافت مطالبات وپرداخت دیون شرکت.

    عقد هر نوع قرارداد و تغییر و تبدیل و با فسخ واناله آن در مورد خرید و فروش و معاوضه اموال منقول و غیر منقول و ماشین آلات در مناقصه و مزایده که جزء موضوع شرکت می باشد با رعایت ماده21اساسنامه.

    تقاضا و اقدام برای ثبت هرگونه علائم تجاری از هر قبیل.

    10-به امانت گذاردن موضوع اسناد و مدارک و وجوه در صندوق های دولتی و خصوصی و استرداد آنها با توجه به مقررات.

    11-اقامه هرگونه دعوی و دفاع از دعاوی مطروحه اعم از حقوقی و کیفری در هر مرحله که باشد وانتخاب وکیل بدون داشتن حق سازش، ارجاع دعاوی به داوری.

    تبصره: به ارجاع دعاوی به داوری و سازش موکول به تصویب هیئت مدیره است.

    فصل هفتم : بازرس

    ماده 25- مجمع عمومی یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل برای مدت یک سال معین می کند بازرسان نمی توانند در معاملاتی که در شرکت یا به حساب شرکت انجام می گردد به طور مستقیم یا غیر مستقیم ذی نفع باشند بازرس اصلی با علی البدل درباره صحت صورت دارایی و بدهی و صورتحساب به دوره عملکرد و حساب سود وزیان و ترازنام ای که هیئت مدیره باری تصمیم به مجمع عمومی تهیه می کنند و همچنین درباره صحت مطالب و اطلاعاتی که هیئت مدیره در اختیار مجمع عمومی گذاشته اند اظهار نظر می کند که گزارش جامعی راجع به وضع شرکت به مجمع عمومی تسلیم خواهد نمود. گزارش بازرس باید لااقل 10 روز قبل از تشکیل مجمع عمومی عادی جهت مراجعه صاحبان سهام در مرکز شرکت آماده باشد. تصمیماتی که بدون دریافت گزارش بازرس راجع به تصویب صورت دارایی و بدهی و ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت از طرف مجمع عمومی اتخاذ شود از درجه اعتبار ساقط است.

    ماده 26- بازرس اصلی یا بر حسب مورد علی البدل می تواند در هر موقع هر گونه رسیدگی و یازرسی لازم را انجام داده و اسناد و مدارک و اطلاعات مربوطه شرکت را در محل شرکت مطالبه و در همان محل مورد رسیدگی قرار دهد بدون اینکه مانع فعالیت شرکت گردد.

    فصل هشتم : سال مالی و حساب های شرکت

    ماده 27 – سال مالی شرکت از روز اول فروردین ماه هر سال تا پایان اسفند ماه همان سال است مگر سال اول که از تاریخ تصویب اساسنامه می باشد.

    ماده 28- هیئت مدیره شرکت باید پس از انقضاء هر سال مالی طبق ماده 232 لایحه قانونی اصلاح قسمتی

    از قانون تجارت، صورتی حاوی پیلان، سود وزیان و سرعت ریز دارایی ها، و بدهی ها، درآمد ها و گزینه های شرکت را تنظیم و به ضمیمه گزارشاتی درباره فعالیت و عملیات سال مالی گذشته حداقل 30 روز قبل از

    تاریخ تشکیل مجمع عمومی در اختیار بازرس بگذارد تا پس از رسیدگی با گزارش بازرس به مجمه عمومی صاحبان سهام تقدیم گردد.

    ماده 29- هیئت مدیره مکلف است در هر سال 20/1 از سود خالص شرکت را به عنوان اندوخته قانونی موضوع نماید. همین که اندوخته قانونی به 10/1 سرمایه شرکت رسید وضع آن اختیاری است و در صورتیکه سرمایه شرکت افزایش یابد کسر 20/1 مذکور ادامه خواهد یافت تا وقتی که اندوخته قانونی به 10/1 سرمایه بالغ گردد.

    ماده 30- سود قابل تقسیم شرکت برای هر سال مالی عبارتست از: درآمدهای شرکت در آن سال مالی.

    مدیر برنامه ریزی : برنامه های یک ساله شرکت را منطبق می کند با اهداف مدیرعامل که یک ساله و پنج ساله و اهداف بلند مدت که از وزارت توانیر تهران داده می شود.

    امور مهندسی :

    طرح ها و پروژه ها روش نظارت دارد هر پروژه در هر منطقه ای که قرار است اجرا شود کارشناسان را نظارت می کند.

    نیازهای فنی شرکت با استانداردهای برق تطبیق می شود حتی گاهی اوقات استانداردها را تغییر می دهد چون به درد سازمان نمی خورد.

    مدیر مالی : کنترل درآمدها، هزینه ها، اسناد، تعیین پول، تفکیک حساب ها، روزآمدها به موقع وصول شود هزینه ها کمتر شود.

    مدیر تدارکات : تعیین جنس، تنظیم قرارداد با پیمانکاران و فروشندگان مصالح، تنظیم برگزاری مناقصات، تنظیم استعلام کنترل خریدهای خورد، انبارداری، اولویت در خریدها، فروش ضایعات.

    مدیر خدمات عمومی: منهای هزینه ها و استهلاک و مالیات ها و ذخیره ها و زیان های جمع شده از ادوار گذشته و اندوخته قانونی و سایر اندوخته های اختیاری به علاوه سود قابل تقسیم سالهای قبل که تقسیم نشده است.

    فصل نهم: مقررات متفرقه

    ماده 31- مسائلی که در این اساسنامه پیش بینی نشده است مشمول لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت و سایر قوانین جاریه خواهد بود.

    ماده 32- این اساسنامه که مشتمل بر 9 فصل و 32 ماده و 5 تبصره است در تاریخ 11/12/70 به تصویب مجمع عمومی مؤسسین شرکت رسیده است.

    شرکت برق منطقه ای اصفهان

    اهداف کلی سازمان

    گسترش فرهنگ مشتری محوری در شرکت جهت ارتقاء سطح رضایتمندی مشترکین.

    تقویت و توسعه سیستم نظارت بر کلیه فرآیندهای شرکت جهت ارتقاء سطح فعالیت ها.

    توسعه سیستم اطلاعات در سطح شرکت در جهت افزایش توان برنامه ریزی و تصمیم گیری.

    گسترش واگذاری فعالیت ها به تأمین کنندگان زیر صلاح در بخش های مختلف کاری.

    افزایش بعد نظارتی شرکت با توجه به دیدگاه های کاهش تصدی گری در فعالیت های اجرایی شرکت.

    بررسی و استفاده از راهکارهای مختلف جهت تقویت فرهنگ ایمنی در بین کارکنان.

    ایجاد نظام مشارکت کلیه کارکنان در مراحل مختلف فعالیت های شرکت.

    ایجاد ارتباط و مشاوره کارکنان و پیمانکاران جهت تحقق اهداف ایمنی و بهداشتی شغلی.

    تلاش در جهت ارتقاء سطح رضایتمندی کارکنان از طریق افزایش و بهینه سازی امکانات و تسهیلات رفاهی

    10- تلاش در جهت ارتقاء دانش فنی شرکت.

    11- ایجاد بسترهای مناسب جهت رشد کارشناسان و متخصصین شرکت.

    12- شناسایی ظرفیت تأسیسات موجود جهتاستفاده بهینه از آنها.

    13- استفاده از اصول مهندسی توزیع در راستای ارتقاء سطح کیفیت برق تحویلی به مشترکان.

    14- شناسایی و بکارگیری عوامل مؤثر در جهت برنامه ریزی صحیح در استفاده بهینه از بودجه های تخصیصی.

    15- استفاده از طرح های مطالعاتی شبکه مانند طرح جامعه، جهت برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت در راستای اجرای صحیح طرح های توسعه و بهینه سازی تإسیسات.

    16- شناسایی و به کارگیری فناوری های جدید مانند اتوماسیون شبکه در راستای کاهش خاموشی ها.

    17- مطالعه و پیاده سازی طرح جامع انفورماتیک در سطح شرکت با ایجاد بانک های اطلاعاتی به منظور سرعت در گردش کارها.

    18- برنامه ریزی در راستای استقلال و خودگرانی برق شهرستانها به منظور افزایش اختیارات در پاسخگویی به مشترکین و متقاضیان.

    19- تعامل کامل با کلیه ارگان های خدماتی و مسئولین با حفظ اصول و جایگاه طرفین.

    20- ایجاد بستر و فضای مناسب جهت پرورش کلیه مشاوران و پیمانکاران در راستای تحقق اهداف شرکت.

    21- تشکیل کمیته های کاری به منظور آماده سازی سریع شرکت حهت ورود به موضوع استقلال شرکت های توزیع.

    اهداف جزئی سازمان هر سال براساس این 21 محور تعیین می گردد مثال:

    اهداف سال 86:

    ارتقاء سطح کارشناسی در شرکت از 13٪ به 17٪ از طریق:

    الف) خروج نیروهای (بازنشستگی، بازخریدی)

    ب) جذب نیروهای کارشناسی

    ج) اصلاح نمودار سازمانی

    2- افزایش به کارگیری نرم افزار اتوماسیون اداری از 5 مرکز کلیه امورهای شرکت

    3- تعمیم نظارت بر اجرای روابط کار (اجرای طرح طبقه بندی، مکانیزاسیون سیستم حقوق پرداخت حق بیمه و . . .) در قرارداد های برون سپاری شده.

    4- تعیین روابط رفاه و مکانیزه کردن کلیه فعالیت های رفاهی به منظور ایجاد تعادل و توازن در سیستم توزیع.

    5- اجرای پروژه بهبود بازنگری در روش ارزشیابی و عملکرد همکاران.

    6- افزایش رضایتمندی همکاران از سیستم درمان از 65٪ به 80٪ با تعیین شرایط مناسب تر در عقد قرارداد بیمه سال جاری.

    7- تعمیم مکانیزاسیون سیستم مرخصی از ستاد شرکت ها به کلیه امورها.

    عملکرد سال 1386 امور کارکنان و تشکیلات :

    تأمین نیروی انسانی

    بازنشستگی و خروج از خدمت

    نیروهای خدماتی

    کارگزینی و مرخصی

    رفاه

    طبقه بندی و تشکیلات

    درمان

    پروژه های بهبود

    دبیرخانه

    اهداف 87 امور کارکنان و تشکیلات ( نیروی انسانی )

    پیگیری تهیه و تدوین نمودار جدید سازمانی ( همراه با تدوین شرح وظایف جدید) با لحاظ قانون استقلال مراحل قابل پیش بینی عبارتند از:

    الف- ابلاغ تایپ چارت مصوب به عنوان الگوی نمونه از سوی شرکت توانیر.

    ب- تشکیل کمیته تدوین چارت و برگزاری جلسات تا حصول نتیجه – 45 روزه.ژ

    ج- بررسی چارت پیشنهادی با حضور مدیریت محترم عامل و تصویت آن – 15 روزه.

    د- جمع بندی نهایی وتصویب در هیئت مدیره شرکت، تایپ و ارائه به توانیر – 30 روزه.

    2) پیگیری ارتقاء سطح کارشناسی در شرکت از 15٪ به 20٪ به منظور تقویت جایگاه نظارتی و مدیریتی در فعالیت های توزیع برق :

    الف- فراهم کردن بستر مناسب جهت همکاران واجد شرایط بازنشستگی با توجه به دستورالعمل های صادره از توانیر و مصوبات هیئت مدیره.

    ب- پیگیری جذاب و به کار گیری نیروی کارشناسی.

    3) اجرای مکانیزاسیون مرخصی در کلیه برق شهرستان ها.

    4) استفاده و تکمیل نرم افزار فعالیت های رفاهی.

    5) نظر سنجی در خصوص سیستم درمان و افزایش سطح رضایتمندی از 55٪ به 70٪ .

    6) پیگیری تعمیم کمی و کیفی اتوماسیون اداری به منظور حذف سیستم دستی و آموزش حضوری و غیرحضوری با کلیه دستورالعمل چک لیست های کنترلی.

    7) نظر سنجی در خصوص سیستم درمان و افزایش سطح رضایتمندی از 80٪ به 85٪ از طریق :

    الف- بازدیدهای دوره ای مسئول در حال ویزیت توسط پزشک، تواماً با تهیه و تکمیل شناسنامه درمان

    ب- بررسی درخواست های واصله از همگان و انعکاس به بیمه گروه پیگیری تا حصول نتیجه.

    ج- تعمیم گسترش سرویس های درمانی به کلیه مراکز.

    دـ پیگیری رفع مشکلات دندانپزشکی همکاران طبق ضوابط نظام درمانی کشور.

    8) بهینه نمودن سیستم های مکانیزه نظارت بر فعالیت های پیمانکاران بطوریکه اطلاعات همکاران خدمات و فعالیت های شرکت پیمانکاری در کلیه موارد اعم از حقوق و مزایای دریافتی، بیمه و سایر کورات، . . . قابل کنترل و تهیه گزارش باشد ).

    9) تغییر الگوی ارتباطی در تبادل اطلاعات با حوزه های مختلف از روش های عمدتاً دستی به روش مکانیزه و شبکه اینترنت.

    10) بازنگری روش ارزشیابی و عملکرد همکاران.

    11) پیگیری طرح جامع مالی و اعتباری.

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان , گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی سازمان توزیع برق استان اصفهان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت