دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز

تعداد صفحات: 55 فرمت فایل: word کد فایل: 3971
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی عمران
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز

    تاریخچه ای مختصر در مورد شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز

    این موسسه در سال 1380 تاسیس شد و موسس آن نیز آقای کاظم جسمانی می باشد و تمامی فعالیتهای این شرکت در زمینه تبلیغات می باشد .

    پرسنل این موسسه دارای 4 نفر در قسمت طراحی یک نفر در قسمت خدمات و 3 نفر نیز در قسمت امور فنی مشغول به کار هستند .

    لازم به ذکر است که این موسسه به غیر از دفتر مرکزی آن دارای شعبه دیگری در قسمت دیگر شهر می باشد .که اطلاعات کافی از آن شعبه ندارم و همچنین دارای یک کارگاه مجزا برای ساخت تابلو های فلکسی نیز می باشد که تابلو های طراحی شده از چاپ تحویل آن قسمت می شود برای  ساخت و همچنین نصب آنها .

    مدیریتاین شرکت که خود نیز دارای لیسانس گرافیک است و تمامی کارها باید با ایشان هماهنگ و مورد تایید ایشان قرار بگیرد .

     

    تاریخچه مختصر تبلیغات در مراکز خرید :

    شاید یکی از قدیمی ترین اشکال ارتباط ، تبلیغات در مراکز خرید باشد . در روم باستان بازرگانان نمادی از تجارت شان را برای جذب مشتری به نمایش می گذاشتند .

    باستان شناسی که پامپی و هر که لانوم را کاویده اند بقایی از نشانه های فلزی تجاری را که توسط آهنگران ساخته شده بودند را یافته اند . آثاری نیز باقی مانده از نشانه های رنگ شده با دست نیز در ورودی مغازه ها یافت شده است .در طی قرون وسطی بازرگانان به وسیله مدلهایی از کلیدها ، ابزارها ، شمشیرها ، ظروف آشپزخانه ، سفالها و دیگر محصولاتشان به تبلیغ کالای خود می پردازند .

    از آنجا که بیشتر مشتریان بی سواد بودند لازم بود که از نشانه های استفاده شود که به وضوح قابل فهم باشند .

    در طول رنسانس نشانه های مصور در سراسر اروپا پایدار گشت . اینهاد اولین موارد همکارط بین هنرمندان و بازرگانان را تشکیل می دادند . برخی از این علائم و نشانه ها هنوز هم به کار می روند . نشانی که هنوز هم برای مغازه کارگشایی استفاده می شود از سه توپ طالایی تشکیل می شد که در اصل این مغازه ها بانکدار و وام دهنده بودند .

    میله راه راه ، نمایانگر مغازه آرایش گران و جراحان بود ، ای« نشانه های مشهود صدها سال است که باقی مانده اند .

    در  قرن 19 در ایالات متحده مشهرترین نما در مراکز خرید سرخ پوست مغازه سیگار برگ فروشی بود .

    این مجسمه چوبی ، 6 فوتی که از چوب کاج با دست تراشیده شده بود . که معمولاً همه کسانی که مجسمه صبوری که کشتی را می راشیده اند ، می ساختند . این مجسمه به شکل واقعی رنگ شده بودند و در آستانه مغازه سیگار برگ فروشی نصب شده بودند . کلکسیونرها برآورد می کنند که حدود 20.000  مجسمه سرخ پوست در طول سالهای 1850 تا 1890 تراشیده شده است .

    در اوایل قرن 19 بازرگانان از نقاشان علایم ، برای افزایش فروش یاری جستند . و در نخستین روزها صاحبان بعضی از فروشگاهها و تاجران اقلام عمومی منبع دائمی علائم بودند که اغلب بر پایه حروف تایپی تزیینی بنا شده بود . تقریباً در همان زمان ، نام های تجاری (مارک) بر روی شبکه ها ، صندوق ها ، قوطی ها ، شیشه ها ، و تقویم نامه ها نمایان شدند .

    تولید کنندگان شروع به تهیه لوازم فروشگاهها با مارک خودشان شدند و نمایش این اقلام بسیار شهرت آور می نمود .

    ویترین های شیشه ای در سال 1840 به وجود آمد ، مشتریان فرصت تماشا و تحصین کالاهایی را داشتند که بسیار هوشیارانه و زیرکانه و اغلب به مقدار فراوان در ویترین مغازه ها چیده شده بودند .

    در مناطق روستایی نشانها و علایم فلزی یا رنگ شده در انباری ها و آهنگری ها برای تبلیغ محصولات یا خدمات به کار می رفت .  ویترین های 3 بعدی تا اوایل قرن بیستم به وجود نیامده بودند . در ابتدا ویترین مغازه ها ظاهری بسیار شلوغ داشتند زیرا که بازرگانان مقادیر زیادی از کالاهای خود راذ به نمایش می گذاشتند تا تنوع زیاد اجناس موجود در مغازه را نشان دهند . سپس در حدود سال 1910 ویترین های سه بعدی دایکات پدیدار گشت و تا سال 1922 تابلوهالی نئونی بسیار فراگیر شده بود .

    همانقدر که تکنیک های فروش ، خرده فروشی و بازرگانی پیچیده شده بود به همان میزان نیز تکنیکهای عرضه کالا در مراکز فروش پیچیده شده بودند .ویترین های عرضه کالا در مراکز خرید امروزی یکی از مهمترین کمکها بهئ خرده فروشان می باشد و برای طراحان بسته ها لازم می باشد .

    گزارش کار توضیح و بررسی و نتیجه گیری از مدت زمانی است که هر دانشجو در پایان تحصیل خود به عنوان تجربه عملی آنچه در طول تحصیلی آموخته است می باشد .

    و اینکه آموخته های خود را به صورت واقعی و حقیقی در بازار کار بتوان عرضه کرد . و آنچه می خوانید گزارشی است از آنچه در دوران کارآموزی گذشته و ائم کار هایی که این دوران انجام داده شده .

    موسسه ای که اینجانب در آنجا مشغول به گذراندن واحد کار آموزی بودم شرکت تبلیغاتی در حد متوسط بود که اینجانب تجربیات زیادی در آنجا کسب کردم .

    با وجود اینکه مدت سه روز در هفته در آنجا مشغول بودم ولی به اندازه کافی کارهای تبلیغاتی بود برای انجام دادن عمده کارهایی که در این شرکت انجام می شد کلیه امور تبلیغات در تمام زمینه ها بود . از جمله طراحی پوستر – بروشور – کارت ویزیت – کاتالوگ و .....حتی این شرکت مبادرت به ساخت تابلو های تبلیغاتی بزرگ بیلبورد ، فلکسی و بنر نیز می کرد و با شرکت های بزرگی مثل شرکت نفت ایرانول ، شرکت قطار شهری ( مترو) ، باشگاههای ورزشی استقلال و...... مشغول به کار بود که اغلب کارهای تبلیغاتی این شرکت ها را انجام می داد.

    در این شرکت غیر از اینجانب تعداد 4 نفر دیگر در قسمت طراحی و چند نفر دیگر نیز در امور فنی و خدمات مشغول به کار بودند که از تجربه آنها نیز استفاده کامل را کردم .

    البته در محل کار آموزی ساعتهای بی کاری و فراغت نیز پیش می آمد که اینجانب از آن استفاده کرده و مشغول به فراگیری و تمرین با نرم افزارهایی که آشنایی کامل با آنها را نداشته ام کرده ام که برایم مفید بود .

    به دلیل اینکه کار تبلیغات رابطه مستقیم با چاپ دارد و عمده کارهای تبلیغی در پایان در چاپخانه انجام می شود فرصتی بود تا برای تحویل کارهای چاپی و همچنین نظارت بر چاپ به چاپخانه می رفتم و تا حدودی با دستگاههای چاپی آشنایی بیشتری پیدا کردم . و جالبترین دستگاهی که در ین مدت با آن برخورد کردم  دستگاه چاپی بود که برای چاپ روکش تابلوهای فلکسی انجام می شد ویژگی های این دستگاه اینگونه بود که دارای طولی حدود چهار یا پنج متر بود که دارای مخزنهای رنگ که دارای 88-16 رنگ بود که هر چه تعداد مخزنها بیشتر می شد کیفیت چاپ بالاتر می رفت و البته قیمت آن نیز بیشتر می شد .

    جنس پارچه ای که در آن چاپ صورت می گرفت از جنس برزنت کنف و کتان بود که دارای مقاومت زیادی بود . که قابل شستشو نیز بود و بیشترین کاری که انجام می شود ساخت تابلوهای فلکسی برای شرکت نفت ایرانول بود .

    طراحانی که در انجا مشغول کار بودند باید به نرم افزارهای کورل . فتوشاپ و فریهند مسلط باشند که خوشبختانه تا حدودی آشنایی کامل داشتم و کار برایم راحت تر بود .

    از مشکلاتی که در آنجا با آن مواجه می شدیم تفاوت سلایق بود که ما را مجبور می کرد به سلیقه ی مشتری و به قولی کار بازاری بکنیم که با آنچه ما در دوران تحصیل آموخته بودیم مقایرت داشت .

    از مشکلات دیگر این بود که کار چاپی با آنچه که ما در مانیتور طراحی کرده بودیم تفاوت داشت مانند تفاوت رنگ و قطع و یا غیره که کار پایانی و خروجی گرفته شده .

    که بعدها به مرور زمان با کسب تجربه های بیشتر این نواقص نیز جبران شد.

    در مورد برنامه روزانه و کارهایی که در طول روز انجام می شد در برگه ای که مربوط به گزارش کار است عنوان کرده ام که به صورت کلی نیز عمده کارهایی نیز انجام شده را ذکر می کنم .

    از جمله کارهایی که در این 40 روز انجام دادم تعداد زیادی کارت ویزیت ، تراکت ، تعدادی بروشور ، سربرگ – فاکتور – پاکت و پوستر و البته طراحی فلکسی و غیره ..بود که البته به اتفاق همکارانی که در آنجا با آنها مشغول بودیم انجام می شد .

    در مدت زمانی که مشغول به گذراندن کار اموزی بودم هر روز پند جدیدی تجربه می کرده ام و در پایان پی به تفاوت اموخته های تئوری و آنچه در محیط کار و بازار کار با آن مواجه می شدم می بردم و لازم می دانم که به کارهای انجام شده به صورت تک تک توضیحاتی بدهم که خالی از لطف نیست .

    اوراق اداری :

    از جمله اوراقیست که ادارات یا شرکت ها یا مؤسسات مورد استفاده قرار می گیرند از جمله سربرگ که که در قطعه های A4 و A5 تهیه می شود و برای یاداشت و یا نامه های اداری نوشته شده روی آن مورد استفاده قرار می گیرد که در جنسیت های مختلف است . و بر روی کاغذهای مختلف با اوزان متعدد به کار می رود .

    کارت ویزیت :

    همانطور که از اسم آن نیز مشخص است کارتی از جنسیتهای مختلف که برای معرفی شخص ، شرکت وو یا موسسه و... است که بنا به جنسیت آن دارای قطعات متعدد است که از طریق جنسیت آنها ارزش آنها نیز متغیر است که به صورت یک رو و دو رو چاپ می شود .

    جنسیت کارها نیز به عبارت زیر است :

    مقداری با روکش یو وی UV – سلفون مات و براق- مقوای کتان – پلاستیک – لمینت شده و... با بافتهای مختلف .

     

    پاکت :

    پاکتی است که سربرگ و نامه های مؤسسات و شرکتها در آن قرار گرفته و ارسال می شود که از جمله سخت ترین اجزاء اوراق اداری است که طراحی می شود . به دلیل اینکه بعد از طراحی باید به شکلهای مختلف دایکات بریده و یا تا شود . که کوچکترین اشتباه باعث می شود کوچک بزرگ و مشکلاتی پیش آورد که سربرگ داخل آن جا نشود یا بزرگ شود و البته جنس کاغذ آنها زخیم تر است .

    فولدر :

     که شکل انها مانند پرونده هایی معمولی است که اوراق مربوطه داخل آن قرار می گیرد و نگهداری می شود . و دارای قطعهای کوچک و بزرگ است که تنوع ان به نوع طراحی و خلاقیت فردی بستگی دارد که انواع انها را از یکدیگر متمایز می کند .

    و به کارهای یاداشت کوچک و بزرگ که امروزه باب شده و از کاغذهای مورد استفاده تهیه می شود که برای یاداشت استفاده می شود .

    چندی که لازم به ذکر است این که اوراق اداری تهیه شده باید به گونه ای طراحی شود که از لحاظ طراحی ویا استفاده از رنگ و فرم تا حدودی در یک خانواده قرار گیرد و مشخصات و خصوصیت های آن شرکت و یا مؤسسه به طور کامل در آن مشهود باشد .و به طور واضح شناخته شود .

    تراکت :

    یکی از ارزان ترین و مؤثرترین ابزارهای تبلیغاتی است که بر روی کاغذهای اغلب ارزان قیمت چاپ می شود .

    و دارای توضیحاتی است که مؤسسات شرکتها و یا مغازه ها در مورد محصولات و خدماتی که ارائه می دهند .

    به صورت تک رنگ و چند رنگ تهیه می شود و در قطعه های A5 و  A4 و یا یک لت و یا چند لت .

    پوستر :

    البته در مدتی که در محل کار آموزی مشغول بودم تعداد کمی سفارش پوستر داده شد ولی از ابزارهای تبلیغاتی قوی است با پیشینه تاریخی که در قطع بزرگ و در قسمتهای پر جمعیت شهر نصب می شود . و جنبه ی اطلاع رسانی دارد که در چاپخانه بر روی دستگاه چاپ می شود که مانند مواد دیگر که از ان فیلم با ایجاد 70*50 و 50*35  و یا بزرگتر تهیه شده و تعداد زیادی چاپ می شود . که در آن از عکس نیز امروزه در حد فراوان استفاده می شود و کاربرد زیادی دارد .

    بروشور و یا کاتالوگ :

    در بروشور و کاتالوگ برخلاف پوستر از توضیحات و نوشته های بیشتری استفاده می شود و اطلاع بیشتری در رابطه با محصول و خدمات ارائه شده به مخاطبین می دهد و قطع آن نیز کوچکتر و در تعدادهای بیشتر و لت های گوناگون به کار می رود که مخاطب وقت بیشتری برای مطالعه آن صرف می کند .

     

    در بروشور و کاتالوگ برخلاف پوستر از توضيحات و نوشته هاي بيشتري استفاده مي شود و اطلاع بيشتري در رابطه با محصول و خدمات ارائه شده به مخاطبين مي دهد و قطع آن نيز کوچکتر و در تعدادهاي بيشتر و لت هاي گوناگون به کار مي رود که مخاطب وقت بيشتري براي مطالعه آن صرف مي کند .

    تابلوهای تبلیغاتی

    بيلبورد :

    به تابلوهاي بزرگي گفته مي شود که در سطح شهر و بر روي پايه قرار مي گيرد و بنا به موقعيتي که در انجا قرار مي گيرد قطع ان نيز تغيير مي کند و اغلب بر روي پارچه هايي به نام بنر چاپ شده و چسبانده مي شود که براي عموم از فاصله هاي دور قابل رويت است و با دستگاههاي چاپ فلکسي که قبلاً توضيح داده شده چاپ مي شود .

    استندها :

    تابلوهاي تبليغاتي است که به صورت عمودي و ايستاده بر روي پايه قرار مي گيرد و بر روي زمين قرار داده شده و از بيلبورد کوچکتر است و گاهي اوقات در محوطه داخلي شرکت و مؤسسه و ... نصب مي شود .

    استندهاي مراکز خريد

    توسعه ي فروشگاه هاي سلف سرويس و تغيير عادات خريداران هر دو بر

    گسترش ويترين هاي مراکز خريد ، تأثير گذاشته است . اين استندها و کالاهاي نمايشي محل خريد و انواع مختلفشان کمک موثري در فروش براي خرده فروشان بوده است .

    انواع استندها و کالاهاي نمايشي

    مراکز خريد انواع گوناگون از اين استندها وجود دارد که براي منظور خاصي به کار مي روند . طبقه بندي اصلي آن به شرح زيل است :

    - استندهاي بازار پردازي و روي پيشخوان – استندهاي دائمي – استندهاي پشت ويترين – پوسترها – وسايط نقليه تجاري .

    هر طبقه بندي شامل چندين گونه است که به منظور و مکان و هدف کارپردازي بستگي دارد .

    استندهاي بازار پردازي

    مغازه هاي خرده فروشي مکانهاي شلوغي هستند . در صد تکثيري از فروش در سلف سرويس ها انجام مي شود جايي که مشتريان کالاها را خود انتخاب مي کنند . جايي که خريد از روي هوس را امکان پذير مي سازد . استندهاي بازار پردازي که گاهي استندهاي تبليغاتي نيز ناميده مي شوند از انواع استندهايي هستند که براي ترغيب خريد از روي هوس به کار مي روند .

    اين استندها به طور استراتژيک درون مغازه نزديک پيشخوان بازرسي قرار داره مي شوند تا مشتري هنگام انتظار در صف فرصت کافي براي نگاه کردن بهئ تبليغات را داشته باشد .

    از نظر ساخت استندها به گونه اي طراحي شده اند که به آساني سوار شوند .

    عموماً استندهاي کوچک در مغازه هايي که لوازم آرايشي و بهداشتي و زيبايي و ديگر اقلام کوچک را مي فروشند به چشم مي خورد . که اغلب با يک موتور باطري دار حرکت مي کنند .

    نوع ديگر استند تبليغاتي بزرگ مي باشند ، کالا را مستقيماً از جعبه هاي محل کالا به درون آن خالي مي کنند که اين کار باعث تشويق مشتري به خريد مي شود .

    اين نوع سطل هاي تبليغاتي در سوپر مارکتها براي اقلام حراج شده بکار مي روند .

    از انواع ديگر استندهاي تبليغاتي هم در داخل و هم در خارج فروشگاهها مانند پمپ بنزين ها استفاده مي شود . کا شامل پرچم ها ، موبيل ها ، پلاکارها ، سپينرها و ديگر وسائل که به تنهايي و با قدرت برق حرکت مي کنند .

    وسيله ديگري که در مراکز خريد براي فعال کردن حراج ها به کار مي رود استندهاي ايستاده ، هستند . بعلاوه شماري از استندهاي تبليغاتي داراي وسائل گرافيکي مانند قفسه ، نشانه و ليبل هم هستند که براي جلب مشتري طراحي شده اند .

    استندهاي دائمي

    بعضي اوغات استندهاي تبليغاتي موقت براي مغازه ها يا محصولات مناسب نمي باشند . در اين مواقع از استندهاي دائمي استفاده مي شوند .

    استندهاي دائمي از مواد مقاوم مانند چوب ، پلاستيک و سيم ساخته مي شوند و معمولاً پر زرق و برق و گران قيمت هستند و اغلب براي لوازم آرايش استفاده مي شوند و کار بردشان در فروش ، نمايش و کمک به مشتريان براي خريد محصولات نمونه (اشانتيون) است . (مانند : تسترهاي عطرها و جدول هاي رنگ).

    استندهاي پشت ويترين :

    ارزشمند ترين استندهاي مراکز خريد احتمالاً استندهاي پشت ويترين مي باشند زيرا که مشتريان را از بيرون به سوي مغازه ها جذب مي کند . استندهاي مخصوص ويترين از پوسترهاي ساده تا استندهاي پيچيده که در ويترين آژانس در هوايي کافه رستورانها ديده مي شود را شامل شوند . از آنجا که استندهاي پشت ويترين توسط قسمت فروش مغازه ساخته مي شود . پي در نظر فني ديگر از نوع استندهاي مراکز عمومي خريد نيستند .

    تابلوهاي فلکسي

    مانند تابلوهاي بيلبورد است ولي اغلب بر روي سردر مؤسسات و شرکتها و يا مکانهاي صنفي براي معرفي اين مکانها مورد استفاده قرار مي گيرد و امروزه به صورت رايج و فراوان ديده مي شود .

    و از جمله تجربياتي که کسب کردم طريقه ساخت تابلو و چگونگي قرار گرفتن ان بر روي قاب تابلو را تا حدودي آشنا شدم و با قرار گرفتن تعداد زيادي لامپهاي مهتابي که در پشت تابلو قرار مي گيرد باعث مي شود که در هنگام شب نيز درسطح شهر به خوبي قابل رويت باشد .

    بنر :

    در ظاهر تفاوتي با فلکسي ندارد و تنها تفاوت ان با فلکسي اين است که فلکسي نور را از خود عبور داده و روشن ديده مي شود ولي بنر نور را عبور نداده و بيشتر اوقات با پرژکتور از جلو به آن نور مي دهند تا در هنگام شب به خوبي ديده شود .

    طريقه ي طراحي فلکسي و بنر مانند پوستر از نوشته هاي زيادي استفاده نمي شود و نام مؤسسه و نام کالا و يا خدمات ارائه شده بزرگتر از ديگر عناصر همراه و تصوير و حداقل تلفن و جزئيات ديگر در کنار يکديگر قرار مي گيرند .

    و البته بايد از رنگهايي استفاده کرد که جلب توجه کنند و از فاصله ي دور به راحتي ديده شود .

    ليبل :

    از مواردي است که روي کاغذي که پشت آن حالت چسبندگي دارد چاپ مي شود و بر روي سطوح مختلف و گاهي اوقات بر بروي اجناس براي معرفي و اطلاع رساني چسبانده مي شود .

    مواردي که در قسمتهاي قبلي نام برده و توضيحاتي دادم از جمله عنوان هايي بود که در مدت 40 روزي که در مؤسسه تجربه طراحي آنها را پيدا کردم و لازم دانستم در حد چند سطري براي شما مواردي را عنوان کنم .

    اما از جمله چيزهايي که در اين مدت کارآموزي متوجه خواهيد شد در تفاوت قيمت هايي است که با آنها مواجه مي شويد . به طور مثال تعرفه هايي که اتحاديه انجمن راحان گرافيک تعيين کرده در بازار کار به خاطر جلب مشتري مي باشد – شکسته شده و کاهش پيدا مي کند .

    نکته بسيار مهمي که در طول کار آموزي مي توان آموخت طريقه روش جلب مشتري و صحبت کردن با آنها طوري که بتوان مشتري را متقاعد کرد تا آنگونه که شما مي خواهيد عمل کند و اين مشکل نکته اي است که اکثر دانش جويان با آن مواجه هستند . در واقع تا وقتي که بازار يابي صحيح وجود نداشته باشد بنابراين بازار کاري وجود نخواهد داشت .

    و اين خود يک کلاس درس است که غير از اين واحد در جاي ديگري نمي توان کسب تجربه کرد چرا که بايد با کساني که ساليان طولاني است که در اين صنف مشغول هستند رابطه داشت تا از شگردهاي آنها استفاده کرد تا به موفقيت دست يافت و خوشبختانه مسئول کار آموزي و يا مدريت مؤسسه اي که اينجانب در آنجا مشغول بودم از اين حيث بسيار با تجربه و ماهر که ما توانستيم نکاتي از ايشان بياموزيم .

    ماشينهاي چاپ GTO کوچک و بزرگ که اندازهي زنيک آنها 45*37*51*40 و اندازه لبه ي آن حداقل 5/2 و حداکثر 4 سانتي متر مي بود و حداکثر کاغذ قابل چاپ 46*32 سانتي متر است .

    ماشين چاپ 5/1 ورقي که اندازهي زنيک آن 61*55 که اندازه ي لبه ي آن 5 يا 6 سانتي متر حداکثر کاغذ قابل چاپ 60*45 سانتي متر نيز مي بود .

    البته دستگاههاي دو ورقي 3 ورقي بالاتر نيز وجود دارد ولي عمده کارهاي ما با اين نوع دستگاهها بود .

    از نکات ديگري که به ارائه سندرهايي مطلوبتر بسيار کمک کرد استفاده از کتابچه رنگي بود که رنگهاي مورد استفاده را با درصدهاي مختلف رنگي در اختيارم قرار داده شده بود تا رنگها را همانگونه که در کار نهايي نمايان خواهد شد ببينم .

    نکته ديگر آگاهي از انواع زنيک که آلومينيومي ، مسي با روکش کروم و پليت بود که ما اغلب به دليل تيراژ کمتر کارهايمان از زنيک آلومينيومي استفاده مي کرديم .

    اين مدت کارآموزي اين امکان را به من داد که بتوانم با چند نوع چاپ ديگر غير از افست (مسطح) آشنا شوم و از جمله آنها .

    چاپ فلکسي : که يک نوع چاپ برجسته است که در آن کليشه ژلاتيني تهيه مي شود و به روي سلفون . نايلون . کاغذ و ... چاپ مي شود .

    سيکل اسکرين : که البته قبلاً تا حدودي آشنا بودم ولي نه به صورت حرفه اي و در کارگاه چاپ که روي کاغذ ، مقوا و پارچه طرح مورد نظر نقش مي بندد و همچنين چاپ با دستگاه ريسو که اغلب به صورت تک رنگ و براي چاپ تراکت ها استفاده مي شد .

    فصل دوم

    ( نکاتی در باره طراحی)

    طراح و گرافيست خوب کسي است که بتواند علاوه بر طراحي خوب و خلاقانه طرح مورد نظر را با موفقيت به چاپ برساند و در مراحل چاپ به طور مستقيم نظارت داشته باشد تا خروجي ها مورد قبول و با کيفيت باشد براي همين منظور لازم مي دانم گزارشي نيز در اين مورد عرض نمايم که جنبه آموزشي نيز دارد و از تجربياتي که در اين موارد و در مدت کارآموزي کسب شد متذکر شوم .

    درباره فونت :

    هنگام ارسال يک سند ، جهت خروجي فيلم يا پليت توجه داشته باشيد که آي فونت هاي خود را تبديل به منحني کنيد . يا اينکه به همراه ارسال سند ، فونت ها را براي خروجي فيلم ارسال نماييد .

    چنانچه فيال ارسالي با ليتوگرافط تصوير (حتما با فرمت Tiff) مي باشد يا اينکه کار نهايي را تبديل به تصوير مرده ايد دقت کنيد که فونت يا خطوط ظريف در کار نباشد . تبديل فايل برداري به تصوير به فونت هاي ريز رد حدود اندازه 6 صدمه وارد مي کند و فونت در کار نهايي کنگره دار ديده مي شود و يا اسطلاحاً رنجه دار خواهد شد.

    انتخاب رنگ حروف نکاتي درباره رنگ خط دور حروف

    در برنامه هاي گرافيکي همواره مي توانيد يک خط دور به نوشته هاي خود بدهيد . بايستي در ضخامت و رنگ خط دور دقت کنيد .

    ضخامت 1/0 ميليمتر در چاپ ديده خواهد شد و ضخامت بيشتر از 1 ميليمتر فونت کوچک را از زيبايي مي اندازد . چنانچه به نوشته خود خط دور داده ايد، رنگ خط دور را با يکي از رنگهاي CMYK و ترجيحاً K(مشکي) رنگ کنيد ، البته رنگ کردن خط دور با رنگ دو يا چند رنگ بسته به اندازه ي حروف ، مي تواند خطر تار شدن در چاپ را به همراه داشته باشد . اگر اندازه حروف مورد استفاده پوينت 6 يا کوچکتر است هيچگاه از خط دور چند رنگ استفاده نکنيد زيرا جابجايي در چاپ رنگها به نوشته شما لطمه وارد کرده و باعث تار شدن و ناخوانايي آن مي گردد.

    خطوط بين حروف فارسي :

    بين حروف در يک کلمه فارسي ، خطوط وجود دارد که ممکن است با رنگ کردن خط دور نمايان شود . براي از بين بردن خطوط بين حروف فارسي در برنامه Corel Draw بايستي نوشته هاي فارسي را Weld کنيد . بدين ترتيب نوشته از حالت فونت خارج شده و خطوط بين کلمات نيز از بين مي رود .

    مسئله تبديل به منحني (Convert to Curve)

    در هنگام کار با نرم افزارهاي طراحي چون CorelDraw و Freehand دگمه نمايش Overprint را فعال کنيد . اين مسئله باعث جلوگيري از خطاي ناشي از Overprint شده است . در چنين حالتي اگر رنگ نوشته را تغيير دهيد متن فوق از حالت Overprint خارج مي شود .

    اکنون نوشته را تبديل به منحني کنيد . در اين حالت نوشته شما که مشکي است همچنان OverPrint مي باشد ؛ اما چنانچه در اين وضعيت رنگ نوشته را تغيير دهيد نوشته با رنگ جديد را کماکان OverPrint خواهد بود و مشکلات متعددي را پيش خواهد آورد . بنابراين به توصيه هاي زير توجه کنيد :

    دکمه نمايش Overprint را فعال کنيد .

    تبديل به منحني کردن حروف و نوشته ها را در آخرين مرحله و زماني که فايل براي خروجي فيلم آماده مي شود انجام دهيد .

    در برنامه Corel draw براي تبديل به منحني کردن حروف فارسي بهتر است از دستور Weld استفاده شود تا خط بين حروف نيز از بين برود .

    نزديکي حروف به برش

    در طراحي دقت کنيد که نوشته هاي خود را زياد به لبه ي کار نزديک نگيريد . فاصله لازم تا لبه تا لبه کار در موارد مختلف چون کارت ويزيت ، سربرگ ، ليبل و ... متفاوت است .

    دقت در اطن موارد به خاطر در نظر گرفتن دو مسئله است ، يکي اينکه هنگام برش با گيوتين يا دايکات ، نوشته ها برش نخورند و ديگر اينکه بعد از برش ، نوشته از نظر زيبايي خدشه دار نشود . رعايت اين نکته به حس زيبايي شناسي طرح بستگي دارد .

    البته گاهي يک طراح کار آزموده به عمده حروف را در کادر برش قرار مي دهد و اين خواسته گاهي به زيبايي بيشتر طرح مي انجامد .

    درباره طرحهاي برداري و طرحهاي بيت مپ

    اصولاً دو دسته نرم افزارهاي گرافيکي وجود دارد . نرم افزارهاي برداري و نرم افزارهاي بيت مپ . از جمله نرم افزارهاي برداري مي توان به معروفترين آنها يعني CorelDraw و Freehand اشاره کرد و از جمله نرم افزارهاي بيت مپ از PhotoShop يا Corel photoPaint نام برد .

    در نرم افزارهاي برداري خط و اشکال بر اساس روابط و فرمولهاي رياضي رسم مي شوند بدين معني که زمان رسم يک دايره ، اين دايره کامل بوده و بدون کنگره و رنجه است اما در نرم افزارهاي بيت مپ رسم اشکال براساس نقاط تاريک و روشن مي باشد . به زبان ديگر هنگامي که يک دايره را در Photoshop که يک نرم افزار بيت مپ است رسم مي کنيد و با ابزار بزرگ نمايي آن را بزرگ مي نماييد ، آنچه مشاهده مي شود نقاط تاريک و روشني است که کنگره دار ديده مي شود . اما در نرم افزارهاي برداري با بزرگ کردن دايره چنين چيزي مشاهده نمي شود و يک خط کاملاً قوس دار و بدون کنگره ديده مي شود ، به همين دليل بهتر است که خروجي هاي کار طراحي شده شما از نرم افزارهاي برداري باشد به خصوص اگر که حروف و نوشته هاي ريز در آن وجود دارد .

    در غير اين صورت اگر چه ممکن است بعد از چاپ از نظر فردي غير متخصص ، اشکالي وجود نداشته باشد .، اما چنانچه خروجي همان کار در دو حالت متفاوت با نرم افزارهاي بيت مپ و نرم افزارهاي برداري گرفته شود ، بعد از چاپ اختلاف را مي توانيد در حروف و نوشته هاي زير به راحتي مشاهده کنيد . البته اين در حالتي است که نکات فني ديگر رعايت شده باشد که در قسمتهاي مختلف کتاب به آن اشاره شده است .

    مراحل اجراي حرفه اي کار طراحي

    اجراي حرفه اي هر کار طراحي از قبيل کاتالوگ ، بروشور ، پوستر و ... جدا از بحث خلاقيت و ايده ، شامل مراحل متعددي است که در ادامه و هر بخش به توضيع آن پرداخته شده است . اما در اينجا ، مرور کلي بر اين مراحل مي کنيم . اولين مرحله انجام هر پروژه طراحي تا چاپ ، در بخش فني آن استفاده از اورژينال مناسب است . بدين معني که اگر قرار است عکسي از محصول گرفته شود . بهتر است که اين عکس به شکل حرفه اي تهيه گردد و ترجيحا اسلايد باشد . تهيه اسلايد حرفه اي براي اين منظور يک سرمايه گذاري بجا و لازم است . با داشتن تصويري مناسب که قابليت بزرگ شدن در ابعاد مختلف را دارد ، مي توان کار را براي پوستر ، بروشور و يا هر درخواست ديگري ، با ابعاد بزرگ انجام داد . بعلاوه فکر آينده را نيز بايد کرد. اينکه بعد از اتمام طراحي يک کاتالوگ آيا لازم است که پوستري در ابعاد 70*50 يا 70*100 نيز تهيه شود يا نه . اگر حرکت اوليه ، يعني تهيه منبع مناسب (اسلايد حرفه اي) با دقت و به جا صورت گرفته باشد . ادامه کار در ابعاد بزرگتر نيز امکان پذير بوده و لزومي به عکس برداري مجدد نيست . در موارد ديگر ، چنانچه اسکن تصاوير مد نظر باشد ، بهتر است در صورت امکان اسکن حرفه اي با دقت بالاصورت گيرد .

    استفاده از نرم افزار مناسب ، همانطور که قبلاً توضيح داده شد ، در مرحله بعدي کار قرار دارد . يعني کار روي تصاوير در نرم افزارهاي برداري مانند CorelDraw يا FreeHand .

    بعد از آن نوبت بستن سند ،با آگاهي از ابعاد و اندازه هاي کاغذ و ماشين حساب و مشخص کردن محلهاي برش و تا مي رسد .

    و سپس مرحله ليتوگرافي و تهيه فيلم و زينک است ، که اين مرحله نيز کنترل هاي مضاعفي را مي طلبد . و در آخر ، چاپ و مراحل بعدي آن که بايستي در همه موارد کنترل و نظارت بر آنها صورت گيرد .

    تهیه سند برای خروجی

    کنترل های طراحی و آماده سازی جهت خروجی

    معمولاً وقتی سفارشی از کار فرما گرفته ، و شروع به طراحی می کنیم، بعد از اتودهای مختلف ، به طرح مورد نظر می رسیم .آن را بر روی کاغذ چاپ کرده و یا به صورت فایل به کار فرما نشان می دهیم . احتمالاً کار فرما اصلاحاتی را چه در طرح و چه در نوشته خاطر نشان می کند. اعمال کردن این اصلاحات از طرف شما آغاز می شود تا به طرح نهایی برسید . اکنون کار طراحی شده را به کار فرما نشان می دهید. نسخه چاپی طرح نهایی را به تأیید کتبی کار فرما رسانده و در پرونده خود بایگانی نمایید.گاهی پیش می آید که طرح مورد قبول کارفرما بعد از چاپ مورد تأیید قرار نمی گیرد و چنین بیان میشود که نوشته و یا ... از قلم افتاده است. در این مرحله پس از هزینه های زیاد کار به چاپ رسیده و کسی هم زیر بار نمی رود . بنابر این برای جلوگیری از چنین پیشامدهایی، تایید کتبی کار فرما ضروری است.

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    آنچه طراحان گرافیک و ناظران چاپ می دانند – مولف: بهرام عفراوی

    بسته بندی و تبلیغات در مراکز فروش                مولف: مزگان اصلانی

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز , گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی گرافیک و تبلیغات در شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت