دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت

تعداد صفحات: 13 فرمت فایل: word کد فایل: 3699
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت
قیمت قدیم:۱۱,۷۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت

    مقدمه:

    امروزه با توجه به اهمیت و کاربرد روز افزون علم کشاورزی و نقش ویژه این رشته در تأمین مواد غذایی و با توجه به رشد شدید جمعیت و افزایش نیاز مصرف سرانه مواد غذایی درکشور لزوم افزایش تولید محصولات  کشاورزی مخصوصاً برای کشور ما بسیار موضوع مهم و با اهمیتی می باشد. در ایران چون اکثر تولید کنندگان محصولات کشاورزی در روستاها زندگی می کنند باید روستاها را با تکنولوژی روز و با علم کشاورزی همراه ساخت و از ان کشاورزی سنتی خارج ساخت و توسعه کشاورزی را در قالب توسعه روستایی ارتقاء بخشید.

    همراه تکنولوژی همه روزدرحال تکامل و پیشرفت ست و جوامع شهری و روستایی هم از این امر مبرا نیستند. در کشور ما هم می توان برای ارتقاء بخش کشاورزی نیاز به یک همکاری همه جانبه از طرف مردم جامعه و وزارت کشاورزی و در نهادهای پایین تر یا همان ادارات جهاد کشاورزی در قسمت های مختلف می باشد که نیاز به یک همکاری از طرف دولت و نهادهای دیگر و بخش های کشاورزی می باشد تا به بهترین نحوه از منابع خدادادی که در کشور ما می باشد برای ارتقاء بخش کشاورزی سود برد چون کشور ما دارای 4 فصل می باشد و دارای منابع زیادی می باشد که به طور صحیح از آنها استفاده نمی شود که بتوان در کشاورزی تا حدودی به خودکفایی برسیم. با همکاری مردم و آموزش و ترویج صحیح می توان کشاورزن را در بهره برداری بهینه از منابع آب خاک مانند جلو گیری از هدر رفتن منابع آبی و خاکی و فرسایش خاک و استفاده بهینه از این منابع و افزایش محصولات با بهره گیری از دانش روز و ایجاد فرصت های جدید شغل سهیم نمود و ان شاء الله با یاری خداوند و همکاری بین کشاورزان و نهاد های کشاورزی مانند جهاد کشور عزیزمان ایران روز به روز به توسعه و  خودکفایی در زمینه کشاورزی نزدیکتر شود.

     

    گزارش کارهای انجام شده اداری در زمان کارآموزی

    اینجانب کارآموزی خود را در جهاد حرفه شهرستان مرودشت در شهریور ماه گزراندم دفتر کار ما در قسمت زراعت و حفظ نباتات بود که من آنجا کارآموز مهندس زراعی بودم که در آنجا من با بعضی از مشکلات کشاورزان در خصوص کاهش محصول یا آفات و بیماری ها آشنا شدم و در چنین مرحله به همراه مهندس برای بازدید از مزارع و رفع مشکلات کشاورزان با مهندس همکاری می کردیم و آموخته های خود در دانشگاه را به صورت عملی تجربه می کردیم و اوقاتی هم که بازدید نداشتیم در قسمت دبیرخانه مشغول به کار می شدم و نامه های رسیده و ارسالی را در دفتر اندیکاتور ثبت می کردم و همچنین در تکمیل فرم های درخواست وام های تسطیح و احداث استخر و نوشتن طرح آنها با جهاد همکاری می کردم و در بعضی مواقع هم برای نوشتن حواله های کود سوپر فسفات و اوره برای کشاورزان با این واحد همکاری می کردم که سوپر فسفات هر کیسه 50 کیلویی آن 2675 تومان و اوره 2350 تومان بود که حواله ها را می نوشتیم و به بخش های دیگر برای دریافت کود ارجاء می دادیم و چندین مرتبه هم با چند تن از کار آموزان خاک ها و اب هایی را ه کشاورزان برای آزمایش آورده بودند را به بخش آزمایشگاه آب خاک می بردیم که آنها هم میزان شوری آب و یا خاک و کمبودهای خاک را به آنها در فرم هایی می دادند.

     

    بازدید از مزرعه چغندر قند که به بیماری کرلی تاب آلوده شده بود.

    بازدید از مزرعه آقای حاج کاووس روزگار روستای دهبید مرودشت

    این بیماری اول در ماههای فروردین، اردیبهشت آفات تریپس و زنجره ها وارد مزرعه شده از برگ چغندرقند تغذیه می کنند همین آفات عامل بیماری را که ویروس می باشد را دارد. شیره گیاه از طریق پارانشیم برگ وارد گیاه می کند ویروس باعث می شود که اختلال فیزیولوژیکی در گیاه، به وجود آید و برگهای گیاه حالت پچیدگی و زبر و برآمدگی داشته باشد که در نهایت بوته چغندر کوتاه مانده و رشد غیر طبیعی پیدا می کند که به این بیماری کرلیتاپ چغندر می گویند.

    روشهای مبارزه: بازدید از مزرعه در ماههای فروردین و اردیبهشت و سمپاشی بر علیه آفت های زنجره و ترییس به دفعات مختلف.

    اینجانب با توجه به بازدید در تابستان از مزرعه فوق مزرعه آلوده به بیماری بود چون که قبلاً بر علیه آفت های ناقل بیماری مبارزه نشده بود.

    سموم آفت کش مثل دیازینون تیومتون هر هکتار یک لیتر فورموتیون هر هکتار 2 لیتر که اوایل و اوخر فصل مورد استفاده و سم پاشی مزارع استفاده می شود.  

    در ضمن این مزرعه دارای چند نوع علف هرز پهن برگ مانند: سلمه تره، و چند نوع تاج خروس بود و یک نوع هم علف هرز باریک برگ مانند: یولاف وحشی  بود.

    که بر ای سلمه تره کلرید ازون 4 تا 5 کیلوگرم در هکتار قبل از جوانه زدن در یک نوبت مصرف می شود و برای یولاف وحشی ها لوکسی فوپ پی متیل با 8/10% EC 1 تا 5/1 لیتر در هکتار مصرف می شود.

     

    بازدید از مزرعه ذرت روستای دولت آباد آقای زارع که مزرعه دارای علف هرز بود

    عمده علف های هرز مزرعه ذرت شامل: سلمه تره خونه، تاج خروس پیچک صحرایی ارزن و سورف می باشد ولی عمده علف های هرز این منطقه بیشتر تاج خروس، پیچک صحرایی و مرغ می باشد که در سالهای اخیر روند رشد این علف تا حدی کنترل شده است که آن هم به خاطر مصرف بیش از حد سم های شیمیایی می باشد که این روش هم روش مناسبی در دراز مدت نمی باشد و باعث مقاوم شدن این علف ها در دراز مدت می گردد ولی کنترل علف های هرز به وسیله روشهای مکانیکی مانند شخم روش مناسب تری می باشد اگر چه زمان بندی آماده سازی بستر  موضوع مهمی در مدیریت کنترل علف های هرز می باشد اغلب زمان مطلوب برای سبزشدن گیاه زراعی مصادف با زمان مطلوب کنترل علف هرز نیست جوانه زنی بذر و علف های هرز به عواملی چوون طول دوره خواب، رطوبت خاک و درجه حرارت بستگی دارد با این وجود اگر کشاورز از گونه های موجود در مزرعه آگاهی کامل داشته باشد می تواند بر اساس زمان نسبی سبز شدن علف های هرز زمان اعمال شخم ثانویه را تعیین کند و در صورتی هم که بخواهیم از روشهای شیمیایی استفاده کنیم سم استوکلر علف های هرز پهن برگ را مانند تاج خروس بخوبی کنترل می کند به میزان 2 تا 4 لیتر در هکتار و همچنین سم توفوردی بعد از رویش علف ها و در مرحله 5-7 برگی ذرت به میزان 1 لیتر در هکتار موثر است و در روش مکانیکی می توان با استفاده از کولتیواتور برای ردیف ها و فوکا روی ردیف ها استفاده می شود و وجین با عث دفع علف های هرز می شود و این عمل از اصلی ترین عملیات زراعی در ذرت به حساب می آید که 3-2 هفته اول بعد از سبز شدن مرحله بحرانی ذرت است و اولین وجین باید بعدازظهور اولین برگ انجام شود.

    عمق وجین بستگی به توسعه سیستم ریشه ای ذرت دارد و اولین وجین مکانیکی تا عمق 10 تا 12 سانتی متری بدون خطر قطع ریشه ها می تواند انجام گیرد که به وسیله کولتیواتورهای دوار صورت گیرد.

     

    بازدید از مزرعه ذرت روستای کناره که در بعضی از قسمت های آن ذرت ها دچار آفت ترییس و کوتولگی ذرت شده بودند:  در کو تو لگی ذرت ذرت ها به رشد کافی نرسیده بودند و کوچک مانده بودند که برای رفع این مشکل باید اقداماتی را انجام داد مانند:1- زمان کاشت محصول را یک هفته تا 2 هفته نسبت به عرف آن منطقه به تأخیر انداخت.2- می توان علف های هرز اطراف مزرعه را 2 هفته قبل از کشت از بین برد. 3- جهت از بین بردن حشرات انتقال دهنده میکروب بیماری علف های هرز حاشیه مزارع را با حشره کش های سیستمیک مناسبسم پاشی کرد. 4- بذر ذرت خود را قبل از کاشت با حشره کش هایی مانند: کروز 700 تا 900CC برای هر کیلو بذر و یا سم کاجو 75 تا 900gr برای هر صد کیلو بذر و در صورت ضد عفونی نکردن باید ذرت را در مرحله دوبدگی مزرعه را با سموم حشره کش مناسب شیمیایی کرد و در مورد آفت ترییس، این آفت به رنگهای کرمی و قهوه ای دیده می شود که در فصل بهار به زراعت ذرت حمله کرده اند و از شیره گیاه روی برگها و جوانه مرکزی تغذیه می کند به ندرت که جمعیت در مزرعه زیاد می شود برگها به علت تغذیه زیاد این آفت نازک شده وگیاه از نظر رشد فیزیولوژیکی دچار اشکال می گردد. با مشاهده این آفت در مزرعه از سموم متاسیستوکس، زولون هر هکتار 1 لیتر بر علیه این آفت مبارزه می کنند. از سم های فسفره نخودی می توان استفاده کرد.

    بازدید از مزرعه ذرت روستای کناره که در بعضی از قسمت های آن ذرت ها دچار آفت ترییس و کوتولگی ذرت شده بودند: در کو تو لگی ذرت ذرت ها به رشد کافی نرسیده بودند و کوچک مانده بودند که برای رفع این مشکل باید اقداماتی را انجام داد مانند:1- زمان کاشت محصول را یک هفته تا 2 هفته نسبت به عرف آن منطقه به تأخیر انداخت.2- می توان علف های هرز اطراف مزرعه را 2 هفته قبل از کشت از بین برد. 3- جهت از بین بردن حشرات انتقال دهنده میکروب بیماری علف های هرز حاشیه مزارع را با حشره کش های سیستمیک مناسبسم پاشی کرد. 4- بذر ذرت خود را قبل از کاشت با حشره کش هایی مانند: کروز 700 تا 900CC برای هر کیلو بذر و یا سم کاجو 75 تا 900gr برای هر صد کیلو بذر و در صورت ضد عفونی نکردن باید ذرت را در مرحله دوبدگی مزرعه را با سموم حشره کش مناسب شیمیایی کرد و در مورد آفت ترییس، این آفت به رنگهای کرمی و قهوه ای دیده می شود که در فصل بهار به زراعت ذرت حمله کرده اند و از شیره گیاه روی برگها و جوانة مرکزی تغذیه می کند به ندرت که جمعیت در مزرعه زیاد می شود برگها به علت تغذیه زیاد این آفت نازک شده وگیاه از نظر رشد فیزیولوژیکی دچار اشکال می گردد. با مشاهده این آفت در مزرعه از سموم متاسیستوکس، زولون هر هکتار 1 لیتر بر علیه این آفت مبارزه می کنند. از سم های فسفره نخودی می توان استفاده کرد.

    بازدید از کارخانه قند

    چغندر به وسیله دستگاه تخلیه وارد سیلو می شود و به وسیله پمپ آب وارد قسمت آسیاب می شود و بصورت خلال در می آیند و بعد وارد دستگاهی بنام دیفیزیون می شوند که شربت خام از آن گرفته می شود و تفاله آن وارد تفاله خشک کن می شود و بعد به خاطر کاهش اسید به ان آهک می زنند، بعد از ان به وسیله گاز گوگرد آهک را از شربت جدا می کنند و آن را به قسمت صافی خلاء وارد می کنند که شربت را از آهک کلاً جدا می کند و شربت وارد ساتراسیون می شود که گازهای اضافی از آن خارج می شود و بعد وارد وافراسیون می شود که در این قسمت به وسیله بخار شربت غلیظ می شود که غلظت را به 16-17 درجه می رسانند بعد شربت غلیظ شده وارد واکوم می شود به نام پخت 1 که شربت را غلیظ می کنند، شربت غلیظ می شود به وسیله بخار و خلاء بعد 1 کیلو شکر به آن اضافه می کنند تا شربت دانه گیری شود بعد که شربت دانه گیری شد مجدداً به آن شربت اضافه می کنند تا دیگ پخت 1 پر شود بعد از پر شدن خلاء و بخار را متوقف می کنند و شیر زیر دیگ را باز می کنند و مایع وارد ریفیژران که دارای یک همزن می باشد و بعد از آن وارد سانترینیوژ پخت 1 می شود که پس آب آن گرفته می شود و مجدداً وارد واکوم می شود و شکر سفید که تر هست وارد خشک کن می شود که بعد وارد راه قندی می شود و در ادامه وارد سیلو شکر می شود بعد پس آب پخت 1 وارد دیگ 2 می شود و بعد از پخته شدن 2 وارد سانتریفیوژ پخت 2 می شود که به آن شکر سرخ می گویند. بعد شکر سفید را در آب حل می کنند و به قسمت واکوم که قسمت قند سازی است می رود بعد وارد پخت قند می شود که به ان کلرس 1 می گویند و غلیظ که شد 1 لیوان شکر به عنوان مایع به دیگ اضافه می کنند تا دانه گیری شود، تا دیگ پر شود بعد از دانه گیری شیرهای تخلیه دیگ را باز می کنند و شربت را وارد قالب قندی می کنند و بعد از چند ساعتی به وسیله قاشقک قالب ها را هم می زنند و بعد روی قالب یک کوبنده می زنند بعد واگن ها وارد گرم خانه می شود و بعد از وارد سانترینیوژ قند می شود تا پس آب گرفته شود و قندها سفید شود و بعد وارد انبار می شود.

    بازدید از مزرعه برنج که ریشه ها دچار پوسیدگی شده بودند.

    پوسیدگی ریشه در برنج به علت ماندابی شدن آب در زمین بعضی مواقع ریشه های چلتوک به پوسیدگی آلوده می شود. مورد 2 بعضی از قارچها خاکزی هستند که ریشه های چلتوک را آلوده کرده و اسپود قارچ وارد سلول های ریشه شده که ریشه را به رنگ سیاه در اورده و ریشه از حالت طبیعی خارج و قادر به جذب مواد غذایی نیست که بوته چلتوک خشک می شود و مزرعه خسارت زیادی می بیند که به این بیماری پوسیدگی ریشه می گویند.

    از سموم قرچ کش مثل میش کاپ ، بنو میل هر هکتار 2 تا 3 کیلو با آب آبیاری به وسیله این قارچ مبارزه می کند.

    بازدیدی از مزرعه گوجه فرنگی و آشنایی با گل جالیز و کرم گوجه فرنگی

    از مزرعه گوجه فرنگی آقای افراسیابی روستای عزآباد دلدادی گل جالیز بود و کرم گوجه فرنگی بود. گل جالیز گیاهی است که به صورت انگل به خانواده جالیز از قبیل هندوانه، خیار سبز، خربزه، گوجه فرنگی و غیره حمله می کند چون رشد سبزینه ای ندارد و عمل فتوسنتز نمی تواند انجام دهد از مواد غذایی آماده گیاهان جالیزی استفاده می کند که به این گیاه انگل می گویند و باعث خشک شدن گیاه گوجه فرنگی و کوچک ماندن آنها می شود به همین علت میوه گوجه فرنگی کوچک و ریز می ماندتاکنون مبارزه ای شیمیایی با این انگل نشده است.

    و بر علیه کرم گوجه فرنگی قبل از اینکخ کرم وارد گوجه فرنگی شود باید با سموم سیستمیک بر علیه کرم زراعت سمپاشی گردد.

    چکیده ای از بیانات یکی از اساتید دانشگاه شیراز که در جهاد حومه برای کشاورزان بر پا شده بود.

    مطالبی درباره استفاده از کمبینات

    دستگاه کمبینات به صورت همزمان عملیات خاکورزی، تسطیح، کاشت بذر را با کیفیتی فوق العاده انجام می دهد.

    مزایای استفاده از کمبینات ها

    صرفه جویی در زمان و هزینه

    راندمان بالا

    جلوگیری از هدر رفتن بذر

    افزایش چشمگیر در میزان محصول سبز شده

    جلوگیری از فشرده شدن خاک

    مزایای استفاده از سم پاش ها

    انواع سمپاش ها که شامل 1- سمپاشهای دستی 2- سمپاشهای پشتی بدون موتور 3- سمپاشهای پشتی موتور دار 4- سمپاشهای چرخدار موتوری 5- سمپاشهای تراکتوری سوار(بومدار) می باشد که در این میان سم پاش های اتومایزر مایع سم تحت فشار نیست و قطرات سم در اثر برخورد با جریان شدید باد موتور به ذرات ریز تبدیل شده و با مقدار کمی سم سطح زیادی را سم پاشی نمود که با صرفه است که می توان از این سم پاش ها با تغییراتی به عنوان پودر پاش استفاده نمود نوع جدید این سم پاش ها بنام سمپش اتومایزر الکترواستاتیک می باشد که کارایی بسیار بالایی دارد و سم پاش های به موارد تراکتوری و سمپاش توربولاینز که نیروی خود را از شناخت PTO می گیرند دارای بازده بالایی می باشند.

    مطالبی در مورد تنظیمات کمباین ها

    در زراعت هایی که تراکم محصول زیاد است و محصول پر پشت است انگشتی ها باید کوتاهتر باشند و در محصولات کم تراکم باید انگشتی ها بلند تر باشند.

    فاصله زنجیر تفاله از کف محفظه برای گندم mm3 و برای ذرت 19 میلی متر باشند.

    در زمانی که رطوبت در محیط باشد باید دور خرمنکوب را بیشتر از حد معمول و فاصله راکمتر کنند.

    اگر سوراخهای الک پایین بیش از حد باز باشند مواد موجود در انبار به صورت نیمه کوب ر می آیند.

    سرعت پیشروی کمباین باید با میزان تراکم محصول متناسب باشد در تراکم کم سرعت بیشتر.

    سرعت دورانی چنگالی(چرخ فلک) کمباین باید کمی بیشتر از دور در دقیقه چرخهای جلو کمباین باشد.

    ارتفاع چرخ و فلک یا همان چنگالی باید طوری تنظیم شود که محور آن حدود 15 تا 30 سانتی متر جلوتر از شانه بدنی قرار گیر.

    بازدید از مزرعه ذرت روستای فیروزی که به ویروس موزائیک ذرتmmv) ) آلوده شده بود.

    این بیماری از کشورهای کوبا و هاوایی گزارش شده زنجیرهPeregrinus maidis ویروس را به ذرت و بعضی دیگر از میزبان های خانواده گندمیان منتقل می کند. بوته هایی که چهار الی شش هفته پس از ظهور دچار آلودگی می شوند بیشتر حساسند از نشانه های آلودگی کوتاه ماندن بوته های آلوده و به وجود آمدن خطوط روشن در امتداد رگبرگها می باشند.

    میزان کوتولگی بستگی به سن گیاه در زمان آلودگی دارد و به دلیل کوتاه ماندن میان گره ها برگ ها خیلی پر پشت و افراشته اند. خطوط ممتد مشخصی در لا به لای رگبرگ ها به ویژه در انتها ایجاد می شود و در ادامه بیماری برگ ها کوتاهتر از حد معمول با ظاهری خشن و زبر نمایان می شود.

    نوارها ممکن است در نهایت به صورت لکه های بافت مرده درآیند، قبل از بافت مردگی کلی، شاخ و برگ گیاه به رنگ قرمز یا بنفش می شود.

    که می توان بر علیه این زنجره سم متاسیستوکس هر هکتار یک لیتر مصرف نمود، همچنین سم و یازنیون هر هکتار یک لیتر را مصرف نمود.

    آشنایی با کلزا و ترویج کاشت کلزا در بین کشاورزان

    مواردی درباره کشت کلزا

    در منطقه حومه مرودشت از تاریخ 15/6 هر سال لغایت 2/8 هر سال کشت می گردد. در هر هکتار متوسط بین 8 تا 10 کیلو بذر مصرف می شود عملیات شخم دیسک، لولر کودپاشی انجام می گردد و سپس با بذر کارها کلزا را می کارند بعد اقدام به مرز بندی و نهرکنی نموده و سپس آبیاری می نمایند بین 8 تا 7 روز بسته به بافت خاک آبیاری دوم را انجام می دهند.

    مهمترین عملیات داشت عبارتند از: کود دادن، مبارزه با آفت های شته و آبیاری که باید کشاورز به موقع عملیات فوق را انجام دهد. از هر هکتار متوسط بین 2 تن تا 6 تن برداشت می شود قیمت هر کیلو محصول کلزا 380 تومان می باشد. خرج کل هزینه های کاشت تا برداشت هر هکتار بین 320 تا 360 هزار تومان می باشد.

    مهمترین سم مبارزه با شته های کلزا سم پریمور نام دارد که هر هکتار 600 تا 700 gr می زنند. سموم علف کش کلزا عبارتند از : نابوئس هر هکتار 1 لیتر و گالانت هر هکتار cc 700 سرپرگالانت cc700 برای علف های هرز نازک برگ کلزا و علف هرز پهن برگ بر علیه یونجه وحشی از سم لمون ترول هر هکتار 300 تا 400 cc استفاده می شود ولی علف های هرز پهن برگ مثل خردل وحشی، تربچه گاوی و کنگر وحشی و بقیه باید با کارگر به صورت مکانیکی وجین شود و مشکل عمده در کشت کلزا فقط مشکل برداشت آن می باشد که در هر هکتار حدود 200 تا 350 کیلو ریزش در هکتار را خواهیم داشت ولی نسبت به کشت گندم خیلی با صرفه تر است.

    دیدن یک نوع بیماری مرکبات که باغداران به مرکز جهاد آمده بودند

    این بیماری بیشتر روی مرکباتی مانند: پرتقال، نارنج، نارنگی مشاهده می شود که به بیماری شپشک استرالیایی معروف است که به صورت توده های سفید رنگ روی کل درخت و بیشتر روی سر برگ های جوان و یا محل اتصال میوه به شاخه مشاهده می شود که بعد از مدتی بیماری کل درخت را فرا می گیرد و شیره گیاهی درخت را از بین می برند و میوه ها و برگها را ار بین می برد و برگ ها از یک نقطه جمع می شوند و به صوت مچاله در می آیند و اگر هم به میوه ها سرایت کنند میوه ها بعد از مدتی از درخت جدا می شوند و از بین می روندو اگر این شپشک ها را با دست فشار دهم از آنها مایعی قرمز رنگ خارج می شود که آفت بسیار خطرناکی می باشد و سم پیشنهاد شده اکسی دمتون متیل که برای انواع شپشک ها روی آفات اثر می گذارد و برای انسان و زنبور عسل خطرناک است.

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت , گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی جهاد حرفه شهرستان مرودشت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت