دینام ها
به منظور تأمین انرژی مورد نیاز موتور استارتر جهت سیستمهای جرقه و سوخت رسانی انژکتوری و همچنین به واحد کنترل الکترونیکی (ECU) جهت کنترل تجهیزات الکترونیکی، سیستم روشنایی و نیز سیستمهای ایمنی و رفاهی خودرو، خودرو های موتوری نیازمند دینامی جهت تأمین مناسب منبع انرژی میباشند. این انرژی بایستی در تمامی زمانها در دسترس بوده و قابلیت استفاده و دسترسی در شب و روز را داشته باشد.
اصول طراحی دینام
اولویتهای زیر در رابطه با طراحی دینام از اهمیت خاصی برخوردار است:
نوع خودرو و شرایط عملکردی مربوطه
محدوده سرعت موتوری که دینام باید با آن مورد بهرهبرداری قرار گیرد
ولتاژ باتری سیستم الکتریکی خودرو
الزامات بارهایی که متصل خواهد شد (از نظر قدرت)
بارهای محیطی وارده به دینام (گرما، آلودگی، رطوبت)
عمر مفید استاندارد
ابعاد و فضای نصب
الزاماتی که بایستی در دینام رعایت گردد با توجه به کاربرد و معیارهای ذکر شده فوق بسیار متغیر است. از لحاظ بازده اقتصادی نیز معیار با توجه به زمینه کاربرد تغییر مییابد. به همین علت طراحی دینامی که تمامی الزامات را رعایت نماید بسیار نامحتمل میباشد. زمینههای مختلف کاربرد و محدوده قدرتی اتومبیلها و موتورهای آنها باعث توسعه مدلهای پایهای شده است.
اصول کار دینام
تئوری القاء الکترومغناطیس
میدانید که هرگاه یک سیم هادی را در میدان مغناطیسی بهگونهای حرکت دهیم که خطوط قوای مغناطیسی را قطع نماید، نیروی محرکهای در آن القا میشود که میتوان آن را توسط یک میلیآمپر مشاهده نمود. در صورتیکه جهت حرکت هادی عوض شود، جهت جریان نیز عوض میشود که در این صورت انحراف عقربه نیز عوض میشود.
نکته 1: اگر سیم هادی به موازات خط قوا حرکت کند، هیچگونه نیروی محرکهای در آن ایجاد نمیشود که در این صورت عقربه آمپرمتر نیز هیچ حرکتی نخواهد کرد. به عبارتی میتوان گفت که نیروی محرکه القایی تولید شده با تعداد خطوط قوایی که توسط هادی قطع میشود، متناسب است.
نکته 2: هرگاه یک الکترون از یک سیم هادی در مسیر عمود بر جهت میدان مغناطیسی حرکت نماید، نیرویی بر آن وارد میشود که امتداد این نیرو به جهت حرکت هادی و نیز جهت میدان بستگی دارد.
نکته 3: جهت نیروی ایجاد شده طبق قانون دست چپ مشخص میشود به طوریکه هرگاه سه انگشت شست، سبابه و وسطی دست چپ را همانند سه محور عمود بر هم طوری بگیریم که شست در جهت حرکت و انگشت وسطی جهت میدان و انگشت سبابه، جهت نیروی محرکه القایی و جریان حاصل از آن را نشان میدهد.
حرکت
جریان
میدان
اطلاعات الکتریکی و ابعاد
اندازه و ابعاد خودرو برای تعیین میزان بازده خروجی مورد نیاز دینام اهمیتی ندارد. مشخصات خروجی دینام مورد نظر تابعی است از تجهیزات الکتریکی نصب شده بر روی خودرو.
انتخاب دینام با توجه به شرایط زیر صورت میپذیرد:
< >ولتاژ دینام (v 28/v 14)خروجی قدرت به عنوان تابعی از ولتاژ جریان در محدوده سرعت دوران موتورحداکثر جریانسرعتی که پس از آغاز به کار موتور و افزایش دور آن، دینام برای مرتبه اول شروع به تولید و تحویل جریان میکند.با توجه به اطلاعات الکتریکی و ساختار الکتریکی، ابعاد دینام مشخص شده و اندازه، ابعاد مختلف دینام با حروف و افزایش ترتیب آن مشخص میگردد. یکی دیگر از مشخصات مهم و کاربردی سیستم مورد استفاده دینام یا روتور میباشد (همانند دینامهای نوع Claw – pole) که بعنوان یک دینام کم حجم با دیود کم حجم و روتوری که دارای قطب برآمدهای میباشد و یا بدون سیمپیچ میباشد. این مشخصات توسط اعداد یا حروف شناسایی میگردد. علاوه بر این انواع دینام با یک کد مشخص میشوند. سایر تغییرات نیز با توجه به نوع و نحوه نصب، شکل و ساختار پولی و اتصالات الکتریکی امکانپذیر خواهد بود.
انواع دینام
< >دینامهای نوع Claw – pole با رینگهای کلکتوردینامهای یکپارچه دیودی LITدینامهای یکپارچه استاندارد G1، K1 و N1دینامهای یکپارچه دیودی نوع T1دینامهای یکپارچه دیودی نوع DT1دینامهای یکپارچه نوع LICدینامهای یکپارچه نوع B (LIC-B)دینامهای یکپارچه نوع E و P (LI-P و LI-E)دینامهای یکپارچه نوع X (LI-X)دینامهای دارای روتور بدون سیمپیچ و حلقههای کلکتوردینامهای یکپارچه دیودی نوع N3دینامهای یکپارچه خنکشونده توسط سیال و بدون سیمپیچ روتور (LIF)دینامهای حلقه کلکتوری قطب برجسته نوع U2لیست قطعات بکار رفته شده (Part List)<
گامهای مونتاژ
< >شافت و آرمیچر را در یکدیگر جای میدهیم.مجموعه حاصل را همراه با بالشتک در بدنه قرار میدهیم.کاسه نمد و قاب را به وسیله سه پیچ به یکدیگر متصل کرده و روی شافت قرار میدهیم.مجموعه کاسه نمد و قاب را توسط سه پیچ به بدنه متصل میکنیم.بوش را بر روی شافت قرار میدهیم.پولی را روی شافت قرار میدهیم.قرقر را روی شافت قرار میدهیم.واشر را روی شافت قرار داده و مهره را روی شافت میپیچانیم.به وسیله ضربه چکش مجموعه حاصل را روی شافت محکم میکنیم.
کنترل نهایی
قرار گرفتن روی شافت
محکم کردن قطعات روی شافت
قرار گرفتن روی شافت
پیچ شدن روی بدنه
اصول اقتصادی حرکت در عملیات خط فرضی مونتاژ دینام
< >استفاده از حرکت متقارن دست هاایجاد فضای مناسب جهت نشستن کارگران روی میز و رعایت اصول آنتروپومتریرعایت اصول ارگونومیکی در محیط کار و میزکاریایجاد محل ثابت برای کلیه ابزار و ایستگاه های کاری و در نظر گرفتن ترتیب و تقدم و تاخر در خط مونتاژقرار گرفتن قطعات پیش مونتاژ در ناحیه نرمال دست هااستفاده از جیگ و فیکسچر در میز کاریرنگ کردن محیط کار و ایجاد شادابی و روحیه بیشتر در کارکنانطراحی میز کاری
میز کاری را میتوان بهگونهای طراحی کرد که در سمت چپ اپراتور نقاله قرار گیرد بهطوریکه اپراتور بدون نیاز به خم شدن بتواند با دو دست دو بدنه اصلی دینام را از روی نقاله بردارد و روی دو فیکسچر که بر روی میز کار قرار گرفته است جای دهد. در بالای این میز کاری طبقهای قرار گرفته بهطوریکه این طبقه در ناحیه نرمال دستها میباشد و دو جعبه از شافتها روی آن قرار میدهیم. که اپراتور هنگام کار زمانی که بدنه اصلی را روی فیکسچر قرار داد بتواند با دو دست، دو شافت را بردارد و روی بدنه اصلی میگذارد.
- ميز كاري را ميتوان بهگونهاي طراحي كرد كه در سمت چپ اپراتور نقاله قرار گيرد بهطوريكه اپراتور بدون نياز به خم شدن بتواند با دو دست دو بدنه اصلي دينام را از روي نقاله بردارد و روي دو فيكسچر كه بر روي ميز كار قرار گرفته است جاي دهد. در بالاي اين ميز كاري طبقهاي قرار گرفته بهطوريكه اين طبقه در ناحيه نرمال دستها ميباشد و دو جعبه از شافتها روي آن قرار ميدهيم. كه اپراتور هنگام كار زماني كه بدنه اصلي را روي فيكسچر قرار داد بتواند با دو دست، دو شافت را بردارد و روي بدنه اصلي ميگذارد.
شكل 2. طراحي ايستگاههاي كاري
جدول 1. نمودار دست راست و چپ ايستگاه پبچ شدن كاسه نمد و قاب روي يكديگر
جدول 2. نمودار دست راست و چپ ايستگاه بستهبندي
جدول 3. نمودار دست راست و چپ ايستگاه كنترل كيفيت
جدول 4. جدول زمانسنجي ايستگاه پيچ شدن كاسه نمد و قاب روي يكديگر
زمانسنجي به كمك Basic Most
جدول 5. جدول زمانسنجي به كمك روش Basic Most
گزارش 3
مقدمه
در راستاي عملياتي كردن آموختههاي درس ارزيابي كار و زمان، ما سه نفر پس از تكميل يك گروه تحقيقاتي كار خود را بر روي پروژهاي در رابطه با كمربند ايمني خودرو آغاز نموديم. كارخانه مد نظر ما، كارخانه ايمن خودرو شرق بود. مراحل تكميل اين پروژه طي 5 جلسه بازديد انجام گرديد كه دو جلسه ابتدايي آن مربوط به نمودارهاي OPC، مونتاژ و تقدم و تأخر بود و سه جلسه ديگر مربوط به زمانسنجي خط مونتاژ. شايان به ذكر است كه وجود واحد صنايع مستقل در اين كارخانه مسيري هموارتر را براي ما فراهم نمود. پس از پايان يافتن مراحل بازديد و تكميل اطلاعات مورد نياز طي 6 جلسه درونگروهي اطلاعات بدست آمده سازماندهي و در قالب جداول و نمودارهاي مورد نياز فراهم آمده است كه نتيجه حاصل در قالب اين پروژه خدمت جنابعالي ارائه شده است. با اميد به آنكه خواستههاي مد نظر شما فراهم آمده باشد.
معرفي شركت و تاريخچه آن
اين شركت تحت پوشش شركت قطعات اتومبيل ايران با هدف توليد كمربند ايمني به عنوان يكي از شركتهاي توليد كننده قطعات خودرو در ارديبهشت ماه سال 1376 تحت شماره 11875 به ثبت رسيده است و در كيلومتر 12 بزرگراه آسيايي مشهد واقع گرديده و داراي زميني به وسعت بيش از 7000 متر مربع و حدود 2800 متر مربع زيربنا شامل قسمتهاي سالن مونتاژ، قطعهسازي، قالبسازي، آزمايشگاه، انبار و واحدهاي اداري، توليد، تضمين كيفيت، صنايع و بهرهوري، مهندسي، بازرگاني و مالي ميباشد. اين شركت هماكنون بالغ بر 250 نفر پرسنل دارد.
شركت ايمن خودرو با توجه به اهداف تعيين شده توسط هيئت مديره ابتدا مونتاژ كمربند ايمني پژو 405 را آغاز كرد و به تبع آن موفق به اخذ پروانه بهرهبرداري به شماره 35018 در مورخه 9/8/1377 گرديد. پس از مطالعات انجام شده در اين راستا، خط مونتاژ شركت اتوليو فرانسه از كشور اسلواني خريداري و ابتدا 18000 عدد كمربند پژو 405 به صورت CBU را از كشور تايوان وارد و پس از بستهبندي به سابكو ارسال نمود. سپس اين روند را با ورود قطعات CKD كمربند پژو به ميزان 30000 عدد از كشور تايوان و مونتاژ آن در سالهاي 77- 76 ادامه داد. در آغاز سال 78 پروژه داخلي شدن قطعات شروع گرديد و به روش مهندسي معكوس كليه قطعات كمربند ايمني با طراحي و ساخت ابزارهاي مورد نظر به توليد داخل رسيد. اين شركت در راستاي سيستم ارتقاي كيفيت در سال 78 موفق به اخذ گواهينامه ISO9002 از مؤسسه RWTUV ايران گرديد.
كه با اجراي اين استاندارد بستر لازم جهت دريافت گواهينامههاي كيفيتي برتر ايجاد و در سال 1380 موفق به دريافت گواهينامه تحقيق و توسعه (R&D) از وزارت صنايع و معادن گرديد.
ساير دستاوردها:
دريافت گريد B از شركت سابكو در سال 1381 (شركت طراحي و مهندسي و تأمين قطعات خودرو)
دريافت گريد B از شركت سازه گستر (تأمين كننده قطعات شركت سايپا)
بهينهسازي آزمايشگاه شركت با پيادهسازي سيستم كيفيت ISO/IEC17025
گواهينامه اكروديته آزمايشگاه
اخذ استاندارد ملي براي توليد انواع كمربند ايمني خودرو (1381)
اخذ گريد A از شركت سابكو در سال 1383
گواهينامه ISO TS/16949 2002
در مهرماه 1381 مجوز كاربرد نشان استاندارد اجباري را از مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي خراسان براي انواع كمربند ايمني خودرو اخذ نموده و همچنين نائل به دريافت لوح تقدير كنترل كيفيت برتر در سال 81 شد و به عنوان واحد نمونه استان در سال 82 از طرف مؤسسه استاندارد و تحقيقات برگزيده شد.
انواع محصولات توليدي شركت تاكنون:
كمربند ايمني خودرو پژو 405
كمربند ايمني خودرو RD
كمربند ايمني خودرو پرايد
كمربند ايمني خودرو پژو 206
كمربند ايمني خودرو پارس
كمربند ايمني خودرو سمند
كمربند ايمني خودرو پيكان
كمربند ايمني خودرو دوو ماتيز
كمربند ايمني خودرو سيلو
كمربند ايمني خودرو سپند
كمربند ايمني خودرو PK
كمربند ايمني خودرو V6
كمربند ايمني خودرو پاژن
كمربند ايمني خودرو نيسان پيكاپ
كمربند ايمني خودرو سرانزا
كمربند ايمني خودرو تويوتا تك كابين
كمربند ايمني خودرو تويوتا دو كابين
كمربند ايمني اتوبوس
كمربند ايمني ديناميك اتوبوس ولوو
كمربند استاتيك كاميون
ريل تنظيم كمربند ايمني پژو
انتخاب محصول مناسب
در ميان محصولات شركت با توجه به آمار بالاي توليد كمربند ايمني خودرو پژو 405 مورد توجه قرار گرفت. اين محصول شامل جمعكن جلو، جمعكن عقب، پريز جلو، پريز دوتايي عقب و استاتيك و پريز عقب ميباشد. كه ما به بررسي جمعكن جلو ميپردازيم.
ليست ماشينآلات، تجهيزات و ابزارآلات
ليفتراك
كمپرسور
اسپارك
تراش
دستگاه فرز
سنگ مغناطيس
تزريق پلاستيك افقي
تزريق پلاستيك عمودي
گازگير كشويي
خنككن قالبهاي تزريق
برش كاوربادي (پنوماتيك)
پرس شش تن ضربهاي
پرس هيدروليك
پرس نصب استپ فلزي
پرس مونتاژ رولر و قرقره
پرس قاب فنرپيچ
پيچگوشتي پنوماتيك
پرس قاب استپ
برش تسمه دستي
برش تسمه اتومات
چرخخياطي
تسمهكشي
تسمهكشي اتومات
پرس دكمه
كنترل زاويه دستي
كنترل زاويه اتومات
گريس پمپ
قيچي
كاتر
مهر
مهر كنترل نهايي
منگنه
تاريخزن كارتنها
واحد صنايع و برنامهريزي
كارشناس مهندسي صنايع و بهره وري
حضور مرتب در محل كار و برنامهريزي به منظور اجراي وظايف محموله
بررسي روشهاي حملونقل جاري مواد و محصول، ابزار و وسايل كاري، ارائه پيشنهادات لازم به منظور بهبود بخشيدن به وضعيت و روشهاي موجود و پيشگيري از حمل و نقل هاي اضافي
تعيين وتدوين جداول توانايي عملي ، كار دستگاههـا وماشيـن آلات
تهيه وتنظيم آمار مربوط به كاركرد وتوقفات دستگاهها و ماشين آلات،كاركرد پرسنل و توليد نفر ساعت، زمان لازم جهت توليد يك واحد محصول وضايعات محصول به منظور تشخيص وتعيين انحراف از برنامه پيشبيني شده واستـانـداردهـاي تعيين شده و بررسي علل وجودي آنها
بررسي ظرفيتهاي توليدي شركت و امكانات موجود شامل ماشين آلات، نيروي انساني، فضاهاي توليد و منابع مالي و تطابق آنهـا بـا نياز شركت
انجام مطالعات كار وزمان سنجي، تجزيه و تحليل و بهبود و بهسازي سيستمهـا و روشهـا در قـالب طرحهـا و گزارشات توجيهي
انجام مطالعات مربوط به افزايش بهرهوري و همكاري تهيه و تدوين روشهاي اجرايي آن در مواعد تعيين شده و تلاش جهت بهبود مستمر روشها
انجام اقدامات لازم در جهت اجراي پروژههاي توسعه شركت به منظور افزايش ظرفيت توليد شركت
همكاري و مشاركت در سازمان به منظور افزايش بهرهوري با نظارت مدير برنامهريزي و صنايع
بررسي علل ناهماهنگيهاي موجود درخطوط توليد، شناسايي تنگناهاي خطوط توليد، ارزيابي مواد لازم، پيگيري رفـع اشكالات از طريق برنامهريزي اضطراري و ارائه طريق نسبت به رفع تنگناها و بالانس كردن خطوط توليدي
مشاركت در تهيه و تدوين سيستمهاي تشويق و يا كاربردي براساس استانداردهاي توليدي تدوين شده
نظارت وهمكاري در تهيه وتنظيم پرونده و جمعآوري و بروزسازي اطلاعات لازم درخصوص امور مربوط به پست سازماني طبق دستورالعمل تعيين شده
همكاري در انجام برنامهريزي سالانه و ماهانه توليد با توجه به ظرفيتهاي توليد و موجودي مواداوليه
همكاري در طراحي، استقرار و يا تجديد نظر در لياوت شركت
كنترل منظم و تجديد نظر در استانداردهاي خطوط و محصولات در صورت لزوم
همكاري در ارزيابي اقتصادي طرحها
بررسي چگونگي استقرار كاركنان و ارائه پيشنهادات اصلاحي در جهت اصلاح مستمر آرگونومي، حـركـتسنجي و بهينـهسـازي روشهاي توليد وغيره
كنترل پروژههاي تعريف شده در شركت و ارائه گزارشهاي لازم در اين خصوص با نظارت مدير برنامهريزي و صنايع
تنظيم ليست مورد نياز از پروژههاي در جريان و كدبندي آنها به شيوه تعيين شده
استفاده از وسايل حفاظت فردي
رعايت مسائل بهداشت فردي و عمومي در محل كار
تفكيك انواع زبالهها و ريختن در محلهاي مشخص
همكاري لازم جهت انجام آزمايشهاي ادواري جهت پيشگيري و كنترل بيماريها
رعايت اصولكاري و توجه به علائم هشداري مسائل ايمني و بهداشت شغلي و زيست محيطي
رعايت 5S
همكاري و رعايت و اجرا كليه روشها و دستورالعملهاي جاري و آييننامهها در سيستم مديريت يكپارچه كيفيت و آزمايشگاه
صرفهجويي در مصرف آب، برق و كاغذ
شركت در برنامههاي انجام معاينات دورهاي
اعلام نواقص و عوامل بالقوه آسيبرسان ايمني و بهداشتي و زيستمحيطي در موارد نشتي و ساير موارد
انجام ساير وظايف محوله مرتبط به پست سازماني مورد تصدي
شكل1. جمعكن جلو كمربند پژو 405
شكل 2. جمعكن كمربند ايمني
ليست قطعات
نام محصول: جمعكن كمربند ايمني جلو پژو 405 – راست وچپ
نام كارخانه: ايمن خودرو شرق
شمارهي مشخصه نحوه تأمين قطعه:
خريد مواد اوليه توسط شركت و توليد توسط پيمانكار
خريد مواد اوليه توسط شركت و توليد داخل شركت
آماده (مستقيماً خريداري ميشود)
جدول 1. ليست قطعات
نمودار مونتاژ، OPC، دياگرام تقدم و تأخر و جدول بالانس خط مونتاژ
قصد بر آن بود كه موارد مذكور را بعد از ترسيم در نرمافزار مورد نظر (excel) به نرمافزار word منتقل كنيم اما به علت برخي مشكلات نرمافزاري و بزرگبودن جداول و نمودارها اين كار ميسر نشد. و با عرض پوزش در فايل ضميمهاي تحت عنوان ضميمه 2، همراه با پروژه ارائه ميگردد.
جدول 2. زمانسنجي رولر پژو
شرح انجام كار: كار به صورت نيمهاتومات انجام ميشود. اپراتور قطعات را پس از تزريق از درون قالب برميدارد. به علت باز و بسته كردن درب دستگاه و عدم وجود پرانكش در قالب اپراتور بايد به صورت تمام وقت در پشت دستگاه قرار داشته باشد و كنترل كامل را انجام دهد. در حين تزريق اپراتور قطعات را از راهگاه جدا ميكند.
جدول3. زمانسنجي بازوي شيطانك جلو پژو
شرح انجام كار: كار به صورت نيمهاتومات انجام ميشود. اپراتور قطعات را پس از تزريق از درون قالب برميدارد. به علت باز و بسته كردن درب دستگاه و كاركرد نامناسب پرانكش در قالب اپراتور بايد به صورت تماموقت پشت دستگاه باشد و كنترل نهايي انجام دهد. در حين تزريق اپراتور راهگاهها را جدا ميكند.
استفاده از تكنيك پرسشي در بهبود خط مونتاژ جمعكن كمربند ايمني:
با توجه به مشاهداتي كه در روند خط مونتاژ انجام شده به نقايص و مشكلاتي برخورد كرديم كه به شرح آنها و نيز پيشنهاد هاي براي بهبود آنها مي پردازيم:
- كمبود فضاي خط : انجام و پياده سازي اصول اوليه طرح ريزي صنعتي(مثل نمودارهاي از-به و ريسماني ) مي تواند در حل اين نقيصه به ما كمك كند.
- نبود برنامه توليد در ساخت و مونتاژ جمعكن كمربند ايمني: تدوين يك برنامه اصولي با توجه به نيازهاي واحد فروش و قسمت ساخت قطعات اوليه و خط مونتاژ
- نبود نور كافي: ايجاد شرايط مناسب با توجه به موقعيت مكاني قسمتهاي مختلف خط مونتاژ.
- نبود نيروي انساني كافي: تخصيص نيرو با توجه به فشار كاري خط و تفكيك مسئوليتها بين نيروهاي انساني
- نبود يك برنامه تخصيص كار به نيروي انساني: با تفكيك فرايندهاي عملياتي خط مونتاژ و تشخيص توانايي نيروي انساني موجود مسئوليتها را واگذار كنيم.
- وجود فاصله زياد بين انتهاي خط تا درب خروجي سالن كار: باتغيير موقعيت مكاني خط را طوري طراحي كنيم كه اين نقيصه را برطرف نمايد.
- وجود فاصله ميان جايگاه قطعات اوليه از يكديگر(فاصله داشتن سر تانك و كلاهكها از خط اصلي مونتاژ
- آموزش تكميلي وتخصصي كارمندان مربوط به استفاده درست از ابزارها و تعليم تكنولوژي نوين دنيا.
نمودار دست راست- دست چپ
عمليات: مونتاژ دينام
شماره قطعه: X شماره نقشه: Y تاريخ:
تهيه كننده: زرين كمال- نادمي – بشارتي | نمودار دست راست- دست چپ
عمليات: مونتاژ دينام
شماره قطعه: X شماره نقشه: Y تاريخ:
تهيه كننده: زرين كمال- نادمي – بشارتي | نمودار دست راست- دست چپ
عمليات: مونتاژ دينام
شماره قطعه: X شماره نقشه: Y تاريخ:
تهيه كننده: زرين كمال- نادمي – بشارتي |
دست راست | علامت | دست چپ |
1- برداشتن كاسه نمد
حركت دادن دست به سمت كاسه نمد
گرفتن كاسه نمد
حركت دادن كاسه نمد | Re Re
G G
M M | 1- برداشتن قاب
حركت دادن دست به سمت قاب
گرفتن قاب
حركت دادن قاب |
2- قرار دادن كاسه نمد روي قاب
قرار دادن و تنظيم | H P | 2- نگهداشتن قاب
نگهداشتن |
3- چرخاندن قطعه
چرخاندن | M M | 3- چرخاندن قطعه
چرخاندن |
4- برداشتن سه پيچ
حركت دادن دست به سمت سه پيچ
گرفتن سه پيچ
حركت دادن سه پيچ
تنظيم و قرار دادن | H Re
G
M
A | 4- نگهداشتن قاب
نگهداشتن |
5- پيچاندن پيچ اول
دراز كردن دست به سمت پيچگوشتي
گرفتن پيچگوشتي
حركت دادن پيچگوشتي
قرار دادن پيچگوشتي در پيچ
پيچاندن پيچ | H Re G
M
P
U | 5- نگهداشتن قاب
نگهداشتن |
6- پيچاندن پيچ دوم
حركت دادن پيچگوشتي از پيچ 1 به پيچ 2
قرار دادن پيچگوشتي در پيچ
پيچاندن پيچ | H M
P
U | 6- نگهداشتن قاب
نگهداشتن |
7- پيچاندن پيچ سوم
حركت دادن پيچگوشتي از پيچ 2 به پيچ 3
قرار دادن پيچگوشتي در پيچ
پيچاندن پيچ | H M
P
U | 7- نگهداشتن قاب
نگهداشتن |
8- گذاشتن پيچگوشتي
حركت دادن پيچگوشتي
رها كردن پيچگوشتي | RI M
RI | 8- گذاشتن قاب
رها كردن قاب |
دست راست | دست راست | علامت | دست چپ | دست چپ |
1.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام | 1.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام | Re Re
G G
M M | 1.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام | 1.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام |
2.قراردادن دينام
قراردادن | 2.قراردادن دينام
قراردادن | P P | 2. قراردادن دينام
قراردادن | 2. قراردادن دينام
قراردادن |
3.برداشتن كارتن
دراز كردن دست به سمت كارتن
گرفتن كارتن
حركت دادن كارتن | 3.برداشتن كارتن
دراز كردن دست به سمت كارتن
گرفتن كارتن
حركت دادن كارتن | Re Re
G G
M M | 3.گرفتن دينام
گرفتن | 3.گرفتن دينام
گرفتن |
4.قراردادن كارتن
قراردادن | 4.قراردادن كارتن
قراردادن | P H | 4.نگهداشتن
نگهداشتن | 4.نگهداشتن
نگهداشتن |
5.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام | 5.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام | Re Re
G G
M M | 5.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام | 5.برداشتن دينام
دراز كردن دست به سمت دينام
گرفتن دينام
حركت دادن دينام |
6.رها كردن
رهاكردن | U U | U U | U U | 6.رها كردن
رهاكردن |
دست راست | علامت | دست چپ |
1.برداشتن مهر تاييد
درازكردن دست به سمت مهر
گرفتن مهر
حركت دادن مهر | Re Re
G G
M M | 1.برداشتن قطعه
درازكردن دست به سمت قطعه
گرفتن قطعه
حركت دادن قطعه |
2.انتخاب قطعه
انتخاب | G
SE | 2.گرفتن قطعه
گرفتن |
3.بازرسي
بازرسي | I H | 3.نگهداشتن
نگهداشتن |
4.تاخير و انتظار
انتظار | UD RI | 4.رها كردن
رها كردن |
شرح | RH | TMU | LH | شرح |
برداشتن كاسه نمد
حركت دادن دست به سمت كاسه نمد
گرفتن كاسه نمد
حركت دادن كاسه نمد | R10A
G1A
M12B | 8.7
2
13.4 | R10A
G1A
M12B | برداشتن قاب
حركت دادن دست به سمت قاب
گرفتن قاب
حركت دادن قاب |
2- قرار دادن كاسه نمد روي قاب
قرار دادن و تنظيم | P3SE | 43 | | 2- نگهداشتن قاب |
3- چرخاندن قطعه
چرخاندن | T180M | 14.8 | T180M | 3- چرخاندن قطعه
چرخاندن |
4- برداشتن سه پيچ
حركت دادن دست به سمت سه پيچ
گرفتن سه پيچ
حركت دادن سه پيچ
تنظيم و قرار دادن | R10C
G4C
M12B
P3NSE | 12.9
12.9
13.4
47.8 | | 4- نگهداشتن قاب |
5- پيچاندن پيچ اول
دراز كردن دست به سمت پيچگوشتي
گرفتن پيچگوشتي
حركت دادن پيچگوشتي
قرار دادن پيچگوشتي در پيچ
پيچاندن پيچ | R10A
G1A
M12B
P3SE
ABP | 8.7
2
13.4
43
16.2 | | |
6- پيچاندن پيچ دوم
حركت دادن پيچگوشتي از پيچ 1 به پيچ 2
قرار دادن پيچگوشتي در پيچ
پيچاندن پيچ | M1C
P3SE
APB | 3.4
43
16.2 | | |
7- پيچاندن پيچ سوم
حركت دادن پيچگوشتي از پيچ 2 به پيچ 3
قرار دادن پيچگوشتي در پيچ
پيچاندن پيچ | M1C
P3SE
ABP | 3.4
43
16.2 | | |
8- گذاشتن پيچگوشتي
حركت دادن پيچگوشتي
رها كردن پيچگوشتي | M10C
RL1 | 13.5
2 | RL1 | 5- گذاشتن قاب
رها كردن قاب |
0.235 دقيقه | TMU | 392.9 | | جمع كل |
| شرح روش انجام كار | مدل ترتيب | مدل ترتيب | مدل ترتيب | مدل ترتيب | مدل ترتيب | مدل ترتيب | مدل ترتيب | Fr | TMU |
1 | گرفتن و جابجايي اجزاء از ظروف تا ميز كار | A | P | B | A | G | B | A | | |
1 | گرفتن و جابجايي اجزاء از ظروف تا ميز كار | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | | 30 |
2 | بلند كردن اجزاء | 0 | 6 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | | 90 |
3 | جابجايي اجزاء به سمت ميز كار | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | | 42 |
| | | | | | | | | | |
| | A | I | X | M | G | B | A | | |
4 | بستن پيچ ها در محل اتصال | 0 | 3 | 0 | 3 | 1 | 0 | 1 | | 10 |
| | | | | | | | | جمع | 172 |
رديف | نام قطعه | نوع جنس قطعه | نحوه تأمين قطعه |
1 | بدنه جمعكن | فلزي | 1 |
2 | پرچ جمعكن | فلزي | 3 |
3 | سر جمعكن | فلزي | 1 |
4 | پل فلزي | فلزي | 1 |
5 | واشر استپ فلزي | پلاستيكي | 3 |
6 | استپ فلزي | فلزي | 1 |
7 | رولر | پلاستيكي | 2 |
8 | زبانه فلزي رولر | فلزي | 1 |
9 | قرقره | پلاستيكي | 1 و 2 |
10 | واشر پلاستيكي فنر | پلاستيكي | 3 |
11 | فنر جمعكن | فلزي | 3 |
12 | قاب فنر | پلاستيكي | 2 |
13 | شناور نوك گرد | فلزي | 1 |
14 | شناور نوك تيز | فلزي | 1 |
15 | استپ پلاستيكي | پلاستيكي | 2 |
16 | ماسوره | پلاستيكي | 1 |
17 | فنر ماسوره | پلاستيكي | 3 |
18 | پيچ ماسوره | فلزي | 3 |
19 | بدنه شيطانك | پلاستيكي | 1 |
20 | بازوي شيطانك | پلاستيكي | 2 |
21 | پايه شيطانك راست | پلاستيكي | 2 |
22 | پايه شيطانك چپ | پلاستيكي | 2 |
23 | ساچمه | فلزي | 3 |
24 | فاب استپ راست | پلاستيكي | 1 |
25 | فاب استپ چپ | پلاستيكي | 1 |
26 | تسمه مشكي | پلياستر | 1 و 2 |
27 | نخ دوخت مشكي | پلياستر | 3 |
28 | پين تسمه | پلاستيكي | 1 |
29 | لچ بالا با روكش پلاستيكي | فلزي | 1 |
29 | لچ بالا با روكش پلاستيكي | پلاستيكي | 2 |
30 | زبانه اصلي با روكش پلاستيكي | فلزي | 1 |
30 | زبانه اصلي با روكش پلاستيكي | پلاستيكي | 1 |
31 | لچ پايين | فلزي | 1 |
32 | محافظ لچ | پلاستيكي | 1 |
33 | دكمه با زائده | پلاستيكي | 2 |
34 | دكمه بدون زائده | پلاستيكي | 2 |
35 | ليبل راست | - | 3 |
36 | ليبل چپ | - | 3 |
37 | گريس | - | 3 |
38 | گيره | پلاستيكي | 1 |
39 | كش | - | 3 |
40 | محافظ كارتن | مقوا 5 لايه | 3 |
41 | نايلون | - | 3 |
42 | كارتن راست | مقوا 5 لايه | 3 |
43 | كارتن چپ | مقوا 5 لايه | 3 |
44 | برچسب QC | - | 3 |
45 | سوزن منگنه | - | 3 |
| | | | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | تاريخ شروع: 87/10/10 | تاريخ شروع: 87/10/10 | تاريخ شروع: 87/10/10 | تاريخ شروع: 87/10/10 |
| | | | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | تاريخ پايان: 87/10/11 | تاريخ پايان: 87/10/11 | تاريخ پايان: 87/10/11 | تاريخ پايان: 87/10/11 |
نوع ماشين: تزريق 250 گرمي | نوع ماشين: تزريق 250 گرمي | نوع ماشين: تزريق 250 گرمي | نوع ماشين: تزريق 250 گرمي | نوع ماشين: تزريق 250 گرمي | نوع ماشين: تزريق 250 گرمي | نوع تزريق: نيمه اتوماتيك | نوع تزريق: نيمه اتوماتيك | نوع تزريق: نيمه اتوماتيك | نوع تزريق: نيمه اتوماتيك | نوع تزريق: نيمه اتوماتيك | نام قطعه: رولر پژو | نام قطعه: رولر پژو | نام قطعه: رولر پژو |
شماره ماشين: 2 | شماره ماشين: 2 | شماره ماشين: 2 | شماره ماشين: 2 | شماره ماشين: 2 | شماره ماشين: 2 | تعداد حفره: | تعداد حفره: | تعداد حفره: | تعداد حفره: | 2 | نام فعاليت: تزريق رولر پژو | نام فعاليت: تزريق رولر پژو | نام فعاليت: تزريق رولر پژو |
استراحتهاي مجاز ناشي از: | درصد | B.T | B.T | F | F | R | R | زمان ضرب
O.T | زمان ضرب
O.T | شرايط تزريق | نام كارگر | تاريخ و ساعت زمانسنجي | رديف |
نيازهاي شخصي | 5 | 31.56 | 31.56 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.56 | 31.56 | تزريق 30 | شريفي | 87/10/10 | 1 |
خستگي پايه | 4 | 31.25 | 31.25 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.25 | 31.25 | مكث 25 | | ساعت 13 | 2 |
ايستادن | 0 | 31.72 | 31.72 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.72 | 31.72 | بسته 25 | | | 3 |
موقعيت غيرطبيعي بدن | 0 | 32.47 | 32.47 | 1 | 1 | 100 | 100 | 32.47 | 32.47 | T1 160 | | | 4 |
حمل بار و استفاده از نيرو | 0 | 32.22 | 32.22 | 1 | 1 | 100 | 100 | 32.22 | 32.22 | T2 150 | | | 5 |
شرايط نوري | 0 | 31.78 | 31.78 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.78 | 31.78 | T3 145 | | | 6 |
شرايط هواي محيط | 2 | 31.09 | 31.09 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.09 | 31.09 | T4 135 | | | 7 |
تنش بينايي | 0 | 31.54 | 31.54 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.54 | 31.54 | | | | 8 |
تنش شنوايي | 0 | 31.53 | 31.53 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.53 | 31.53 | | | | 9 |
تنش فكري | 1 | 32.25 | 32.25 | 1 | 1 | 100 | 100 | 32.25 | 32.25 | | | | 10 |
يكنواختي فكري | 1 | 30.81 | 30.81 | 1 | 1 | 100 | 100 | 30.81 | 30.81 | | | | 11 |
يكنواختي فيزيكي | 0 | 31.25 | 31.25 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.25 | 31.25 | | | | 12 |
بيماريهاي اتفاقي | 1.5 | 31.12 | 31.12 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.12 | 31.12 | | | | 13 |
جمع | 14.5 | 30.96 | 30.96 | 1 | 1 | 100 | 100 | 30.96 | 30.96 | | | | 14 |
| | 31.1 | 31.1 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.1 | 31.1 | | | | 15 |
محاسبه تعداد نمونه لازم: | | 32.46 | 32.46 | 1 | 1 | 100 | 100 | 32.46 | 32.46 | | | | 16 |
R: 1.38 | | 31.16 | 31.16 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.16 | 31.16 | | | | 17 |
: 31.74Ῡ | | 31.31 | 31.31 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.31 | 31.31 | | | | 18 |
R/Y: 0.04 | | 31.09 | 31.09 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.09 | 31.09 | | | | 19 |
N: 2 | | 31.75 | 31.75 | 1 | 1 | 100 | 100 | 31.75 | 31.75 | | | | 20 |
فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | نتايج | نتايج | نتايج |
S.T | ALL | B.T | F | F | R | R | O.T | O.T | شرح | شرح | 630.42 | جمع زمانهاي اصلي BT | جمع زمانهاي اصلي BT |
0.65 | 14.5 | 0.57 | 700 | 700 | 100 | 100 | 400 | 400 | ريختن مواد داخل قيف تغذيه | ريختن مواد داخل قيف تغذيه | 20.00 | دفعات مشاهده N | دفعات مشاهده N |
0.23 | 14.5 | 0.20 | 50 | 50 | 100 | 100 | 10 | 10 | اسپري زدن قالب | اسپري زدن قالب | 31.52 | زمان نرمال N.T | زمان نرمال N.T |
| | | | | | | | | | | 14.50 | بيكاريهاي مجاز ALL | بيكاريهاي مجاز ALL |
| | | | | | | | | | | 36.09 | زمان استاندارد O.T | زمان استاندارد O.T |
| | | | | | | | | | | 0.883 | فعاليتهاي متفرقه ST | فعاليتهاي متفرقه ST |
| | | | | | | | | | | 36.97 | فعاليتهاي كل پروسه ST | فعاليتهاي كل پروسه ST |
| | | | | | | | | | | 0.616 | زمان توليد ضرب بر حسب دقيقه | زمان توليد ضرب بر حسب دقيقه |
| | | | | | | | | | | 681.5 | تعداد ضربدر شيفت | تعداد ضربدر شيفت |
0.88 | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | 1363 | تعداد توليد در شيفت (5، 7 ساعتي) | تعداد توليد در شيفت (5، 7 ساعتي) |
| | | | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | تاريخ شروع: 87/10/11 | تاريخ شروع: 87/10/11 | تاريخ شروع: 87/10/11 | تاريخ شروع: 87/10/11 |
| | | | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | برگ زمانسنجي تزريق | تاريخ پايان: 87/10/12 | تاريخ پايان: 87/10/12 | تاريخ پايان: 87/10/12 | تاريخ پايان: 87/10/12 |
نوع ماشين: تزريق 150 گرمي | نوع ماشين: تزريق 150 گرمي | نوع ماشين: تزريق 150 گرمي | نوع ماشين: تزريق 150 گرمي | نوع ماشين: تزريق 150 گرمي | نوع ماشين: تزريق 150 گرمي | نوع تزريق: نيمه اتومات | نوع تزريق: نيمه اتومات | نوع تزريق: نيمه اتومات | نوع تزريق: نيمه اتومات | نوع تزريق: نيمه اتومات | نام قطعه: بازو شيطانك جلو پژو | نام قطعه: بازو شيطانك جلو پژو | نام قطعه: بازو شيطانك جلو پژو |
شماره ماشين: 1 | شماره ماشين: 1 | شماره ماشين: 1 | شماره ماشين: 1 | شماره ماشين: 1 | شماره ماشين: 1 | تعداد حفره: | تعداد حفره: | تعداد حفره: | تعداد حفره: | 8 | نام فعاليت: تزريق افقي 150 گرمي | نام فعاليت: تزريق افقي 150 گرمي | نام فعاليت: تزريق افقي 150 گرمي |
استراحتهاي مجاز ناشي از: | درصد | B.T | B.T | F | F | R | R | زمان ضرب
O.T | زمان ضرب
O.T | شرايط تزريق | نام كارگر | تاريخ و ساعت زمانسنجي | رديف |
نيازهاي شخصي | 5 | 18.57 | 18.57 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.57 | 18.57 | تزريق | حسني | 87/10/11 | 1 |
خستگي پايه | 4 | 18.57 | 18.57 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.57 | 18.57 | مكث | | ساعت 13 | 2 |
ايستادن | 0 | 23.47 | 23.47 | 1 | 1 | 100 | 100 | 23.47 | 23.47 | بسته 10 | | | 3 |
موقعيت غيرطبيعي بدن | 0 | 18.22 | 18.22 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.22 | 18.22 | T1 178 | | | 4 |
حمل بار و استفاده از نيرو | 0 | 18.16 | 18.16 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.16 | 18.16 | T2 172 | | | 5 |
شرايط نوري | 0 | 19.66 | 19.66 | 1 | 1 | 100 | 100 | 19.66 | 19.66 | T3 160 | | | 6 |
شرايط هواي محيط | 2 | 18.4 | 18.4 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.4 | 18.4 | T4 150 | | | 7 |
تنش بينايي | 0 | 18.34 | 18.34 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.34 | 18.34 | باز 2 | | | 8 |
تنش شنوايي | 0 | 18.66 | 18.66 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.66 | 18.66 | | | | 9 |
تنش فكري | 1 | 18 | 18 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18 | 18 | | | | 10 |
يكنواختي فكري | 1 | 17.87 | 17.87 | 1 | 1 | 100 | 100 | 17.87 | 17.87 | تزريق | | | 11 |
يكنواختي فيزيكي | 0 | 16.72 | 16.72 | 1 | 1 | 100 | 100 | 16.72 | 16.72 | مكث | | | 12 |
بيماريهاي اتفاقي | 1.5 | 18.46 | 18.46 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.46 | 18.46 | بسته 8 | | | 13 |
جمع | 14.5 | 17.12 | 17.12 | 1 | 1 | 100 | 100 | 17.12 | 17.12 | T1 180 | | | 14 |
| | 18.12 | 18.12 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.12 | 18.12 | T2 160 | | | 15 |
محاسبه تعداد نمونه لازم: | | 17.22 | 17.22 | 1 | 1 | 100 | 100 | 17.22 | 17.22 | T3 150 | | | 16 |
R: 5.47 | | 17.22 | 17.22 | 1 | 1 | 100 | 100 | 17.22 | 17.22 | T4 140 | | | 17 |
: 19.01Ῡ | | 18.16 | 18.16 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.16 | 18.16 | باز 2 | | | 18 |
R/Y: 0.290 | | 17.15 | 17.15 | 1 | 1 | 100 | 100 | 17.15 | 17.15 | | | | 19 |
N: 15 | | 18.28 | 18.28 | 1 | 1 | 100 | 100 | 18.28 | 18.28 | | | | 20 |
فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | فعاليتهاي متفرقه | نتايج | نتايج | نتايج |
S.T | ALL | B.T | F | F | R | R | O.T | O.T | شرح | شرح | 366.37 | جمع زمانهاي اصلي BT | جمع زمانهاي اصلي BT |
0.04 | 14.5 | 0.03 | 3600 | 3600 | 100 | 100 | 120 | 120 | ريختن مواد داخل قيف تغذيه | ريختن مواد داخل قيف تغذيه | 20.00 | دفعات مشاهده N | دفعات مشاهده N |
| | | | | | | | | اسپري زدن قالب | اسپري زدن قالب | 18.32 | زمان نرمال N.T | زمان نرمال N.T |
| | | | | | | | | | | 14.50 | بيكاريهاي مجاز ALL | بيكاريهاي مجاز ALL |
| | | | | | | | | | | 20.97 | زمان استاندارد O.T | زمان استاندارد O.T |
| | | | | | | | | | | 0.038 | فعاليتهاي متفرقه ST | فعاليتهاي متفرقه ST |
| | | | | | | | | | | 21.01 | فعاليتهاي كل پروسه ST | فعاليتهاي كل پروسه ST |
| | | | | | | | | | | 0.350 | زمان توليد ضرب بر حسب دقيقه | زمان توليد ضرب بر حسب دقيقه |
| | | | | | | | | | | 1199.3 | تعداد ضربدر شيفت | تعداد ضربدر شيفت |
0.04 | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | جمع زمان استاندارد فعاليتهاي متفرقه | 9594 | تعداد توليد در شيفت (5، 7 ساعتي) | تعداد توليد در شيفت (5، 7 ساعتي) |