دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: word کد فایل: 3441
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت قدیم:۱۱,۷۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین

    آشنایی کلی با مکان کارآموزی

     شرکت بین المللی نورآوران شیهین در استان زنجان، شهرستان، شهرصنعتی، فاز 4، خیابان E ، قطعه 9، روبروی ساختمان مرکزی مادیران واقع گردیده است. این شرکت در زمینی به مساحت 8000 متر مربع احداث گردیده است.

     این شرکت دارای 2 سوله می باشد، یکی از سوله ها به مساحت 4000 مترمربع و دیگری به مساحت 3000 مترمربع میباشد. سوله ی کوچکتر مخصوص ساخت قطعات و بدنه تابلوها و سوله ی بزرگتر که به سوله ی مونتاژ معروف است و همان طور که از اسمش نیز مشخص است مخصوص مونتاژ تابلوها می باشد که در آن قطعات لازم در صنعت برق بر روی بدنه نصب شده و سیم کشی آن صورت می گیرد. سوله کوچکتر کارگاه های آهنگری، جوشکاری، رنگ کاری را شامل می شود. در این سوله ورق ها را به اندازه های لازم برش داده و سپس خم کاری های لازمه را روی آن انجام داده و سپس جوشکاری یا کارهای دیگر را انجام داده و بدنه تابلو را می سازند. بعد از تکمیل کارهای تابلو آن را به کارگاه رنگ کاری برده و تابلوها را با دستگاه رنگ کاری می کنند. پس از اتمام آن تابلوها را به سوله ی مونتاژ می برند تا کارهای لازم روی آن انجام شود. به سوله ی مونتاژ وارد می شویم در سمت راست سوله قسمت های اداری قرار دارند ابتدا اتاق معاون، سپس اتاق رئیس شرکت بعد از آن اتاق مسئول ایزو در شرکت و استراحتگاه و نماز خانه و در انتهای سوله آشپزخانه، ناهارخوری و انبار قرار دارد.

     این شرکت دارای 86 نفر کارگر می باشدکه 42 نفر آنها در قسمت ساخت بدنه و قطعات بدنه و 44 نفر دیگر در قسمت مونتاژ مشغول به کار می باشند. ساعت کاری این شرکت از ساعت 30/7 الی 16 به مدت 8 ساعت کاری می باشد و معمولاً هر روز 2 ساعت کارگران اضافه کار می مانند. روزهای کاری شرکت از شنبه تا چهارشنبه بوده و پنجشنبه و جمعه تعطیل می باشد.

     این شرکت تابلوهای سه فاز و تکفاز قطع و وصل، روشن و خاموش، فشار قوی، فشار ضعیف و فشار متوسط را بنا به درخواست متقاضیان برای آنها طراحی کرده و می سازند. این شرکت درخواست های خود را از داخل و خارج از کشور دریافت می نماید. شرکت دارای یک دفتر مرکزی در تهران بوده که بعد از دریافت سفارشات با توجه به تقاضای آنها نقشه ها را طراحی نموده و برای شرکت ارسال می نمایند. در شرکت ابتدا بدنه ها براساس اندازه های داده شده طراحی و ساخته می شود و سپس مونتاژ می گردد.

     وسایل مورد نیاز مانند : کنتاکتور، رله، ترمینال، دیژینکتور، سکسیونر، شمش های مسی، فیوزها و ........ در تابلو سوار می شوند. سپس سیم کشی مدار انها صورت می گیرد این تابلوهابه صورت ایستاده یا دیواری، کنترل از راه دور یا نزدیک طراحی می شوند.

     سرمایه گذار اصلی شرکت و صاحب شرکت شرکت مهندس علی رضا دیلمی است که دارای مدرک مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف می باشد. طراح اصلی نقشه ها مهندس شیخ الاسلام بوده که دارای مدرک مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف است.

     گزارش کار روزانه

     اولین روزی که ما وارد شرکت شدیم ابتدا سرپرست شرکت ما را با قسمتهای مختلف شرکت آشنا کرد و با کارکنان شرکت نیز آشنا شدیم بخشی از وسایل را به نشان داده و توضیحاتی در مورد آنها به ما داد سپس ما را با حسن آق آشنا ساخت و به ایشان گفت که به ما اجازه دهد تا در کنار او کار کنیم و از تجربیات و راهنمایی های ایشان استفاده کنیم. حسن آقا ابتدا توضیحاتی در مورد شرکت، کارهایی که در آنجا انجام می شود و تابلویی که خود بر روی آن کار می کرد برای ما گفت. سپس در مورد وسایل برقی شروع به صحبت کرد و بعد اندکی درباره ی رله ها، کنتاکتورها، فیوزها، بی متال، اینتریول، سکسیونر، دیژینگتورو غیره صحبت کرد. روز اول با آشنایی با قسمت های مختلف شرکت وسایل کار، محیط کار، نحوه کار در شرکت، شمش کاری، سیم کشی، نصب قطعات در بدنه وغیره گذشت.

     پروژه ی ساخت تابلوهای فشار قوی ایستاده

     روز دوم وارد شرکت شدم و به نزد حسن آقا رفتم و با هم شروع به کار کردیم. پروژه ای که کارگران بر روی آن مشغول به کار بودند ساخت 130 عدد تابلوی ایستاده ی فشار قوی بود که حدود 115 تابلوی آن تکمیل و آماده ی تحویل بود و پانزده تابلوی دیگر باقی مانده بود که باید هفته کل تابلوهای سفارشی آماده تحویل می شد.

     این تابلوها برای شرکت الکترو صنعت بود. با راهنمایی حسن آقا و نگاه به کارکردن او و تضیحای که می داد من نیز شروع به کشیدن سیم مدار فرمان شدم البته در این تابلوها کار نصب قطعات و شمش کاری آن انجام شده بود و فقط سیم کشی آن باقی مانده بود که این کار را من انجام دادم.

     این تابلوها دارای شش کنتاکتور، چهار رله و چهار تایمر بود. براساس نقشه سیم کشی و کمک حسن آقا سیم کشی را بررسی کردیم که اشتباهی صورت نگرفته باشد که الحمدالله درست کار کرده بودیم. بعد از صرف ناهار و نماز دوباره کار را با تابلو از سر گرفیتم. و شروع به فرم بندی و دادن شکل مناسب به سیم ها و قرار دادن آنها درون کانال و گذاشتن درب کانال ها کردیم. سیم ها را به وسیله ی بست های پلاستیکی با فرمی مناسب و دلخواه به هم می بستیم و سپس درون کانال قرار می دادیم.

     در روز سوم بعد از وارد شدن به شرکت و پوشیدن لباس کار به نزد حسن آقا رفتم و برایم توضیح داد که کارمان امروز سیم کشی بر روی در تابلو است. بر روی در این تابلوها یک آمپر متر و دو ولتمتر قرار داشت که باید آنها را به مدار وصل می کردیم. ابتدا آمپرمتر و ولت متر را بر روی درب وصل کردیم سپس سیم های مشخص شده را به آمپرمتر و ولت متر وصل کرده سپس با بست پلاستیکی سیم ها را بسته و فرم داده و در داخل کانال گذاشته و در کانال را بستیم. سپس به سراغ تابلوی دیگری رفتیم و سیم کشی بر روی درب آن را شروع کردیم. اما این تابلو با تابلو قبل تفاوت داشت و تفاوت آن این بودکه بر روی درب این تابلو دو آمپرمتر و دو ولت متر و یک اهم متر نصب شده بود. سیم کشی مدار فرمان آن نیز با قبلی فرق داشت و این سیم کشی را کس دیگری انجام داده بود و فقط ما سیم کشی مدار روی درب را با توجه به نقشه انجام داده و فرم بندی کردیم و درون کانال قرار دادیم و درب کانال را بستیم.

     

     پروژه ی ساخت تابلو های قطع و وصل دیواری شرکت باکو

     بعد از پنج روز به شرکت رفتم. شرکت پروژه ی جدید را شروع کرده بود که ساخت 160 تابلو قطع و وصل دیواری برای شرکت باکو آذربایجان بود که تعدادی از آنها کنترل از راه نزدیک بود. بدنه ی آن در قسمت ساخت قطعات ساخته شده بود و بعد از رنگ به قسمت مونتاژ منتقل شده بود. من به همراه حسن آقا شروع به انتخاب نکاتی برای نصب قطعات بر روی تابلو کردیم و بعد از انتخاب مکان مناسب و علامت زدن شروع به سوراخ کاری کردیم. باید به این نکته توجه می کردیم که مکان وسایل را طوری انتخاب کنیم که در بین آنها کانال قرار گیرد و سیم ها بتوانند از بین آن عبور کنند. بعد جاهایی که نیاز به قراردادن ریل بود ریل بستیم و بعد بر روی آن کلید مینیاتوری یا کنتاکتور بستیم. در گوشه ای از تابلو یک اینتریول قرار می گرفت.

     اینتریول : قطعه ای است که از تعداد زیادی کلید تشکیل شده است مانند کلید مینیاتوری که از داخل تسط یک هادی مسی به هم متصل شده اند. بعد از وصل قطعات بر روی بدنه و قرار دادن کانال بین آنها تابلو آماده ی سیم کشی بود. ابعاد تابلو یک متر و هشتاد سانتی متر بود و تورفتگی آن حدود 30 سانتی متر بود و یک درب نیز داشت که بر روی آن سه چراغ سیگنال و شش کلید چپ گرد، راست گرد قرار داشت مکان هر یک از آنها را مشخص نموده و نصب کردیم. 

    اینتریول : قطعه ای است که از تعداد زیادی کلید تشکیل شده است مانند کلید مینیاتوری که از داخل تسط یک هادی مسی به هم متصل شده اند. بعد از وصل قطعات بر روی بدنه و قرار دادن کانال بین آنها تابلو آماده ی سیم کشی بود. ابعاد تابلو یک متر و هشتاد سانتی متر بود و تورفتگی آن حدود 30 سانتی متر بود و یک درب نیز داشت که بر روی آن سه چراغ سیگنال و شش کلید چپ گرد، راست گرد قرار داشت مکان هر یک از آنها را مشخص نموده و نصب کردیم.

    در این روز حدود 80 تابلو را که قطعات آنها نصب شده و آماده سیم کشی بودند سیم کشی کردیم. ابتدا به سیم ورودی آن T , S , R را به مینتاتوری دادیم و پس از آن گرفته و به اینتریول دادیم. اینتریول دارای 36 کلید بود سیم ها از شماره 24 شروع می شد به این معنی که سیمی که به کلید اول اینتریول وصل می شود را به شماره 24 می انداختیم و سیمی که به کلید دوم وصل می شد را به 25 و الی آخر ... و این کار را ادامه دادیم و اخرین سیم که شماره 60 بود به کلید 36 انداختیم.

    جنس این کلیدها از پلاستیک خشک بود و هنگام بستن سیم باید دقت و مواظبت می کردیم که کلید آسیب نبینند. سیم ها را معمولاً شماره 4 و 6 درنظر می گرفتیم که این امر با توجه به آمپری که از آن می گذشت و مدار قدرت کشش آن را داشت قطر سیم را انتخاب می کردیم. در ضمن به سیم ها سرسیم می زدیم و بعد از جای مناسب خود می بستیم این کار را به همین ترتیب با همکاری کارگران دیگر بر روی سایر تابلوها انجام دادیم.

    در این روز ما سیم کشی درب 80 تابلوی آماده شده را انجام دادیم. 36 سیم باید به کلیدهای چپ گرد و راست گرد وصل می شد و با توجه به نقشه و شماره سیمی که به کلید وصل بود شروع به کشیدن سیم درب تابلو کردیم به هر کلید چپ گرد و راست گرد شش سیم وصل می شد کلید اول از سیم 24 تا 30 به آن وصل می شد و همین طور تا کلید 6 ادامه پیدا می کرد یک سیم نول مشترک برای آنها درنظر گرفتیم سپس سیم های چراغ های سیگنال را نیز وصل می کردیم و آنها را فرم بندی کرد. و در کانال قرار دادیم و برای آن یک کلید قطع کلی درنظر گرفته شده بود که آن را وصل نمودیم چون کلید به تعداد کافی نداشتیم.

    جای سوراخ های آن را مشخص کردیم و بعد از چند روز که کلید به دستمان رسید آن را بر رویشی نصب کردیم.

    در این روز ما در بالای تابلو یک ریل وصل کردیم و بر روی آن 40 ترمینال قرار دادیم این ترمینال ها برای خروجی ها بود از یک طرف دیگری و شش سیم که به اینترپول رفته بود به خروجی ترمینال بردیم، چند سیم دیگر نیز به ترمینال رفت و چند عدد از ترمینال ها خالی ماند. که اگر زمانی برای ترمینال مشکلی پیش آمد در حین انجام کار یا شکستن آن سریع آنها را جایگزین کنند. بعد از انجام این کار برچسبی در داخل تابلو بر روی درب آن زدیم و مشخصات تابلو را نوشتیم. دیگر این هشتاد تابلو تکمیل شده بود سپس قفل را بر روی درب آن نصب کرده کل سیم کشی تابلو را از روی نقشه چک کردیم و مطابقت دادیم که اشتباهی صورت نگرفته باشد. این هشتاد تابلو برای قطع و وصل از راه دور بود و به کنترل از راه دور بود و به کنترل از راه دور معروف بود.

    در این روز هشتاد تابلوی دیگر آماده ی نصب قطعات وسیم کشی بود. این تابلوها را بر روی خرک قرار دادیم سپس شروع به اندازه گیری برای نصب قطعات و مشخص کردن سوراخ ها برای نصب قطعات کردیم. جای قطعات را مشخص کرده شروع به سوراخ کردن آنها نمودیم سپس اینترپول کلیدهای قطع و وصل، ترمینال ها و ... را نصب کردیم و جاهایی را که نیاز به قرار دادن کانال داشت اندازه زدیم و کانال ها را به اندازه های زده شده بریدیم و بر روی تابلو با پیچ نصب کردیم البته در داخل کانال بر روی پیچها چسب می ریختیم تا اتصالی به وجود نیاید بعد درب تابلو را آورده و جا انداختیم و به وسیله لولا به بدنه نصب کردیم کلیدها را نیز بر روی درب تابلو نصب کردیم آنها شش کلید چپ گرد راست گرد بودند این هشتاد تابلو دیواری بودند و همچنین کنترل از راه نزدیک و ابعاد آنها یک متر در هشتاد سانتی متر بود.

    در این روز شروع به سیم کشی مدار فرمان و قدرت این تابلوها کردیم ابتدا ورودی ها R.S.T به ترمینال دادیم سپس آن را به ورودی اینترپول دادیم همان طور که قبلاً ذکر شد انترپول از داخل به وسیله ی یک ماده به هم وصل بود. اینترپول 36 عدد کلید داشت از هر کلید یک سیم گرفتیم تا به کلیدهای روی درب تابلو بدهیم و به همه این سیم ها شماره سیم انداخته و به دو طرف آن سر سیم زدیم و به اینترپول بستیم و سیم کشی های دیگری آن را نیز انجام دادیم. سیم ها را مرتب کرده فرم داده و درون کانال خواباندیم البته سیم ها را به اندازه ی 5 الی 8 سانتی متر اضافه تر در کانال می گذاشتیم تا اگر مشکلی پیش آمد و نیاز به عوض کردن سیم نداشته باشیم همه ی سیم ها را به دست زده و فرم بندی کردیم این کار را تمام کارکنان قسمت مونتاژ و کارورزان با کمک هم انجام دادند و در طی کار کارگران مونتاژ بر کارورزان کنترل دقیقی داشتند.

    در این روز ما به سیم کشی مدار روی در پرداختیم و بعد از نصب کلیدهای چپ گرد و راست گرد و چراغهای سیگنال شروع به سیم کشی کردیم. سیم هایی که از اینترپول آمده بود با توجه به شماره سیم به کلید مربوطه وصل کردیم. باید توجه می کردیم که شماره سیم ها درست انداخته شده باشد و سیم ها در جهت درست به کلیدهای چپ گرد و راست گرد روی در وصل شوند. و باید توجه می شد که ترتیب سیم های T , S , R آن درست باشد چون اگر جز این باشد اتصال در مدار ایجاد می شود و خطرناک است. به هر کلید شش سیم وصل می شد بعد سیم های خروجی را به ترمینال بردیم و وصل کردیم. در ضمن یک سیم اضافه در هر کانال قرار می دادیم که اگر زمانی شرکت خواست یک خط به مدار خود اضافه کند مشکلی نداشته باشد.

    پروژه ی ساخت تابلوهای قطع و وصل اتوماتیک ایستاده برای شرکت تصفیه آب شیراز

    در این روز پروژه ی جدیدی در دست شرکت قرار گرفت و کار پروژه ی جدید را شروع کردیم پروژه ی جدید ساخت چهل تابلوی قطع و وصل اتوماتیک ایستاده برای شرکت تصفیه آب شیراز بود. ارتفاع این تابلوها دو متر و عرض آن سه متر بود. تابلوها سه تکه بود در سمت راست و سمت چپ تابلوها کلیدها، تایمرها، کنتاکتورها و ... بود و در قسمت وسط تابلو ترمینال ها قرار می گرفت که چیزی در حدود 120 ترمینال قرار می گرفت. این تبلوها هر کدام توانایی کنترل چهار خط را داشتند و به صورت کلیدهای آن باید توانایی عبور جریان را تا 30 الی 60 آمپر را دارا بودند. این تابلوها هر کدام دارای 4 کنتاکتور، 4 بی متال، 4 رله، 4 تایمر، 4 کنتاکتور کمکی و وسایل دیگر بودند.

    ابتدا ما نقشه طراحی شده را بررسی کرده ایم جای نصب وسایل روی تابلو را انتخاب نمودیم. نقاطی که باید سوراخ کاری شوند علامت زدیم. سپس آنها را سوراخ کرده شروع به نصب وسایل روی تابلو کردیم، بعد ما بین وسایل و هر خط کانال گذاری کردیم و از کانال 10 استفاده کردیم چون حجم سیم زیاد بود و در پایین قسمت چپ تابلو یک کلید چراغ قطع برق سه فاز 60 آمپر قرار دادیم که بسیاربزرگ بود بر روی آن شمشهای مسی قرار دادیم و سیمها را به آن وصل کردیم. برای عبور راحتر جریان برق از شمشهای مسی استفاده می شود در سمت چپ یک خط و د سمت راست سه خط راه اندازی شد.

    در این روز شرو به سیم کشی مدار فرمان تابلو های تصفیۀ آب و تابلوهای هوا دهی کردیم.

    ابتدا سیمهای ورودی را به کنتاکتورها دادیم مدار آن را با توجه به نقشه ای که طراحی شده بود شروع به سیم کشی کردیم. هر تابلو دارای 4 خط بود که هر خط را جدا گانه سیم کشی کریم و پس از تکمیل سیم کشی هر خط به سراغ خط دیگری رفتیم.خروجی را به ترمینال هایی که به قسمت وسط تابلو بود وصل کردیم. سیم ها را از کنتاکتور به رله از رله به تایمر و بین وسایل داخل تابلو وصل کردیم. سیمها را با توجه به جریان عبوری انتخاب کردیم. قطر سیمهای استفاده شده در تابلو از 4 تا 35 میلی بود. همه سیمها را سر سیم زدیم. شمارۀ سیم انداختیم، سیم ها را فرم بندی کریم و به آنها بسط دادیم و درون کانال قرار دادیم البته وسایل نصب شده بر روی تابلو قبل از نصب چک کردیم که خراب نباشند. دو بار مدار بسته ش ده و سیم کشی شده را با نقشه با مطابقت دادیم که اشتباه نکرده باشیم.

    پروژه ی ساخت تابلو های قطع و وصل رنگ کاری تراکتور

    پروژۀ جدیدی در دستور کار شرکت قرار گرفت. ساخت تابلو های قطع و وصل رنگ کاری تراکتور بود. این تابلوها باید طوری طراحی می شد که با یک کلید رنگ کاری تراکتور شروع می شد و با زدن کلید دیگر رنگ پاشی قطع می شد تا بدنۀ بعدی تعداد 2000 عدد از این تابلو ها ساخته می شد. این تابلوها از دو کنتاکتور و کلیدStop- Start ، ترمینال، کلید مینیاتوری تشکیل شده بود این وسایل را روی یک ورق در ابعداد 80 سانتی متر در 50 سانتی متر ساخته شده که قابل نصب بر روی دیوار می باشند. عملکرد تابلو به این صورت است که زمانی که کلید Start را می زنیم عمل میکند و مدار شروع به رنگ ماری می نماید و زمانی که تمام دشد یا نخواستیم آن را رنگ ماری کنیم آن را Stop می کنیم و شروع به سیم کشی تابلو ها کردیم مدار آن را طبق نقشۀ طراحی شده شروع به بستن کردیم. بعد از بستن قطعات روی ورق، سیم کشی آن را درون قابل جا انداخته که در آن محفوظ می شد تا از برخورد وسایل یا رطوبت یا آب از ان محافظت شود. البته کلید Stopو Start آن را جدا گانه بود و بعداً قرار بود بعداز نصب تابلو در شرکت تراکتور کلیدها بر اساس فاصله و نیاز و دوری ونزدیکی از خط ترکتور در مدار بسته شود.

    ما در یک روز بین 20 تا 25 تابلو را تکمیل و آماده تحویل می کردیم. ما هر روز که به شرکت می رفتیم همین کار را انجام می دادیم پروژۀ تراکتور پروژۀ بزرگ بود و تا پایان شهریور ماه برای تحویل دادن تمامی تابلوها وقت داشتند ما روزهای باقی مانده تا پایان کار ورزی را بر روی پروژۀ ترکتور به کار خود ادامه دادیم و تابلو ها را با کمک کارگران شرکت مونتاژ می کردیم. بعد از نصب قطعات لبر روی تابلو ها شروع به سیم کشی آنها می کردیم و در جاهایی که لازم بود کاناا قرار می دادیم و سیم ها را از داخل آنها عبور می دادیم سپس بعد از دادن فرم به سیمها آنها را خوب درون کانال ها خوابانده و سپس درب کانال را می بستیم.در روز آخر کار ورزی وسایلی را که تحویل داده بودند به انبار تحویل دادم و از کارکنان آنها تشکر کرده وخدا حافظی کردم و از شرکت بیرون آمدم.

    نتیجه گیری:

    با توجه به دوره ای که گذراندم به طور کلی با محل کار کردن، نحوه کارگران در شرکت، قوانین کار، رابطۀ کارگران با کار فرما آشنا شدم. در هنگام کار در شرکت با وسایل جدید برقی که به روز بودند آشنا شدم. روشهای جدید سیم کشی و مونتاژ و بستن تابلوها به طور عملی آموختم و یاد گرفتم در هنگام کار باید به نکات ایمنی توجه داشت و همه توجه خود را جلب کاری که به ما واگذار شده است بکنیم . بعد بستن هر مدار آن را به دقت بررسی کنیم تا اشتباهی نکرده باشیم . با شرکت های سازندۀ وسایل و قطعات برقی آشنا شیم و برای ما مشخص شد که کدام شرکت وسایل را با کیفیتی مطلوب تر ارائه می دهد وبه طور کلی با ابزار کار جدید و پیشرفته و نحوه کار کردن با آنها آشنا شدیم.

    پیشنهادات

    به نظر من اگر شرکت تعدادکارکنان خود را افزایش دهد بهتر است زیرا با توجه به درخواست ها و سفارشات زیاد همکاری خود را سریعتر انجام می دهد و هم می تواند به موقع تحویل دهد.

    کار دیگری که شرکت برای بهبود روند کاری خود می تواند بکند این است که وسائل مخصوص به سوراخ کاری، شمش کاری را تغییر داده واز وسایل به روزتر استفاده کند تا بازدهی افزایش یابد.

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین

    فهرست:

      آشنایی با مکان کارآموزی

     گزارش کار روزانه

     پروژه ی ساخت تابلو های فشار قوی ایستاده

     پروژه ی ساخت تابلوهای قطع و وصل دیواری شرکت باکو

     پروژه ی ساخت تابلوهای قطع و وصل اتوماتیک ایستاده برای شرکت تصفیه آب شیراز

     پروژه ی ساخت تابلوهای تابلوهای قطع و وصل رنگ کاری تراکتور

     نتایج و پیشنهادات 

     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین, گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی برق- شرکت بین المللی نورآوران شیهین
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت