دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

تعداد صفحات: 33 فرمت فایل: word کد فایل: 3258
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت قدیم:۱۳,۸۰۰ تومان
قیمت: ۸,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

    الف) آشنایی کلی با مکان کارآموزی

    شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

    Isfahan Science & Technology Town

    تاریخچه فشرده ای از روند شکل گیری شهرک

    1372 تا 1376 : تعیین و تصویب اعضای هیأت موسس شهرک توسط شورای پژوهشهای علمی کشور، مکان یابی، تشکیل هیأت اجرایی به ریاست استاندارد و تأسیس دبیرخانه شهرک، تشکیل کمیته های تخصصی در شهرک، آغاز طراحی مرکز رشد فناوری، تهیه و تصویب اساسنامه در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شروع فعالیتهای تحقیقاتی بر روی 35 پروژه در شهرک.

    1377 تا 1378 : تصویب ردیف بودجه ملی برای شهرک، برگزاری اولین جشنواره شیخ بهایی، واگذاری 52 هکتار از اراضی مجاور دانشگاه  صنعتی جهت احداث شهرک، انجام مطالعات اولویت یابی گرایشهای تخصصی شهرک.

    1379 : راه اندازی مرکز رشد فناوری در ساختمان 22 بهمن، پذیرش و استقرار 17 واحد فناوری در مرکز رشد، ایجاد شبکه تحقیقاتی همکار، عضویت شهرک در انجمن جهانی پارکهای علمی (IASP) ، عضویت شهرک در انجمن پارکهای علمی آسیا.

    1380 : راه اندازی دوره پیش رشد، راه اندازی آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی.

    1381 : راه اندازی مرکز رشد فناوری تخصصی ICT و پیگیری استقرار مؤسسات مربوطه در ساختمان اصلی مرکز رشد در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان، افزایش تعداد مؤسسات به 40 واحد.

     

    کلیات و اهداف

    شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شمال غربی شهر اصفهان، در مجاورت دانشگاه صنعتی واقع شده است و محلی است که واحدهای تحقیقاتی مستقل و یا وابسته به سازمانها و صنایع در آن متمرکز می شوند. این مجموعه که به صورت یک منطقه ویژه تحقیقاتی عمل می کند با ترویج فضای نوآوری و رقابت در میان شرکتها و مؤسساتی که فعالیت هایشان مبتنی بر علم و دانش است و همچنین با تعمیق ارتباط بین دانشگاهها و سازمانهای تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و مراکز تصمیم گیری دولتی شرایط را برای رسیدن به هدف نهایی توسعه فناوری فراهم می سازد.

    ایجاد مراکز رشد (انکوباتورها) و کمک به تشکیل و رشد مؤسسات نوپا در زمینه تحقیقات و فناوری از اقدامات بنیادینی است که این شهرک در جهت نیل به هدف فوق انجام می دهد.

    کاهش فاصله فناوری با کشورهای توسعه یافته، نوسازی صنایع و افزایش توان رقابتی آنها، بومی سازی فناوری و ایجاد اشتغال مولد در بخش خصوصی برای فارغ التحصیلات جوان از دیگر اهداف این شهرک است.

    شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تحت نظارت عالیه هیأت امنا توسط سازمانی مرکزی که وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است اداره می شود.

     

    نتایج حاصل از فعالیتهای شهرک

    - گسترش واحدها و سازمانهای تحقیقاتی و شرکتهای خدمات مهندسی و تکمیل چرخه تحقیقات.

    - کارآفرینی برای نیروهای محقق جوان (دانش آموختگان ارشد دانشگاهها).

    - کاربردی کردن و تجاری کردن نتایج 

    - نوسازی صنایع موجود با بهره گیری از ابداعات یا دستیابی به فناوری به شیوه مهندسی معکوس.

     

    شبکه واحدهای تحقیقاتی همکار

    شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با توجه به تنوع، تعدد و پراکندگی واحدهای تحقیقاتی، ضعف ارتباطات منطقی بین واحدهای تحقیقاتی موجود در منطقه و در جهت گسترش و ارتقاء فعالیتهای پژوهشی، شبکه ای متشکل از واحدهای تحقیقاتی همکاری ایجاد کرده است.

    از اساسی ترین اهداف راه اندازی این شبکه ایجاد تعامل بین واحدهای تحقیقاتی موجود در منطقه از طریق افزایش ارتباط بین آنها بوده است. به این منظور یک بانک اطلاعاتی از پتانسیلهای نرم افزاری و سخت افزاری واحدهای عضو تهیه شده است که علاوه بر شناسایی پتانسیلهای تحقیقاتی موجود در منطقه امکان برنامه ریزی جهت تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز منطقه را نیز فراهم می کند. با وجود این شبکه ارتباطات بین واحدهای عضو گسترش یافته و امکان مشارکت آنها در اجرای طرحهای ملی و بزرگ صنعتی در حد توان و امکانات فراهم می شود. واحدهایی که می توانند عضو شبکه همکار شوند:

    -  واحدهای تحقیق و توسعه صنایع

    - شرکتهای خصوصی خدمات مهندسی و تحقیقاتی

    - مراکز پژوهشی و پژوهشکده های دانشگاهها

    - مؤسسات تحقیقاتی خصوصی

    - مؤسسات تحقیقاتی دولتی

     

     

    مزایای عضویت در شبکه همکار

    - برخورداری از خدمات ستادی و پشتیبانی برای برقراری ارتباط ساده و روان با صنایع و بخشهای اقتصادی و سایر واحدهای تحقیقاتی.

    - بهره گیری و استفاده از خدمات آزمایشگاهی و تجهیزاتی سایر مؤسسات عضو شهرک

    - دسترسی به اطلاعات و نیازهای تحقیقاتی صنایع همکاری شهرک و برخورداری از راهنمایی تا مرحله عقد قرارداد.

     

    واحدهای قابل استقرار در شهرک

    واحدها و مؤسسات تحقیقاتی خصوصی، دولتی، وابسته به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و همچنین وابسته به صنایع و سازمانها نظیر مراکز تحقیق و توسعه و یا دفتر مطالعات و برنامه ریزی.

     

    مرکز رشد فناوری

    مرکز رشد فناوری (انکوباتور) شهرک با هدف ایجاد جاذبه برای شکل گیری شرکتهای خصوصی فناوری، کاهش ریسک مؤسسات نوبنیاد، کمک به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه و رشد اقتصادی منطقه راه اندازی شده است. وظیفه این مرکز کمک به رشد هسته ها، شرکتها و مؤسسات فناوری، ارائه خدمات پشتیبانی به واحدهای مذکور و نظارت بر روند رشد آنها می باشد. خدماتی که مرکز رشد ارائه می دهد عمدتاً از نوع فنی و تخصصی، مشاوره ای، اطلاع رسانی و پشتیبانی و اداری است. ارائه خدمات در قبال دریافت هزینه بر اساس تعرفه های مصوب انجام می­گیرد و سیاست شهرک آن است که ارائه خدمات را به واحدهای خدماتی خصوصی واگذار کند. مؤسساتی که وارد مرکز رشد می شوند طی دوره ای 3 ساله به ترتیب مراحل پرورش ایده، رشد علمی، تولید محصول و بازاریابی را پشت سر گذاشته و در این مدت از خدمات زیر بهره مند

    می­شوند:

    - خدمات عمومی شامل اسکان، منشی گری، تایپ و تکثیر، ارسال مراسلات

    - خدمات اطلاع رسانی شامل شبکه داخلی (LAN) ، اینترنت، سایت اینترنتی، کتابخانه

    - خدمات فنی و تخصصی شامل آزمایشگاه طراحی، آزمایشگاه متالوگرافی، آزمایشگاه الکترونیک، آزمایشگاه پایه شیمی و کارگاه ماشین ابزار.

    - خدمات مشاوره ای شامل سمینارهای دوره ای مشاوره ای (حقوقی، مالی، بازاریابی) ، بهره گیری از مشاورین مالیاتی، حقوقی، بازاریابی و علمی.

     

    شرایط کلی پذیرش مؤسسات فناوری

    پذیرش مؤسسات متقاضی بر اساس 3 معیار ایده مناسب مبتنی بر فناوری. ترکیب نیروی انسانی متناسب با زمینه فعالیت مؤسسه، و برنامه کاری مبتنی بر شناخت بازار انجام می گیرد. شرط استقرار در مرکز رشد و برخورداری از خدمات موجود در دوره رشد برای مؤسسات پذیرفته شده، داشتن ماهیت حقوقی و یا آمادگی برای ثبت شرکت / مؤسسه می باشد. منظور از ترکیب نیروی انسانی متناسب، وجود حداقل دو نفر عضو تمام وقت است که یک نفر از آنها کارشناس ارشد و از اعضا مؤسس باشد.

    مؤسساتی که در یکی از موارد ایده مناسب یا ترکیب نیرو ضعف داشته باشند در دوره پیش رشد پذیرفته می شوند.

     

    دوره پیش رشد

    در جهت تکمیل اهداف مرکز رشد فناوری شهرک، دوره پیش رشد وظیفه حمایت از

    هسته های تحقیقاتی نوپا متشکل از فارغ التحصیلان و یا دانشجویان ممتاز مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رابه­عهده دارد. از اهم فعالیتهای این دوره کمک به پرورش ایده های تحقیقاتی توسعه­ای هسته­ها و فراهم نمودن فضای لازم برای رشد کیفی و کمی آنها به منظور انتقال به مرکز رشد به عنوان مؤسسه های حقوقی است. در این دوره خدمات برنامه ریزی شده بصورت محدود در اختیار هسته های مستقر قرار داده می شود. طول این دوره از 6 تا 9 ماه برنامه ریزی شده است.

     

    در جهت تكميل اهداف مركز رشد فناوري شهرك، دوره پيش رشد وظيفه حمايت از هسته هاي تحقيقاتي نوپا متشكل از فارغ التحصيلان و يا دانشجويان ممتاز مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري رابهعهده دارد. از اهم فعاليتهاي اين دوره كمك به پرورش ايده هاي تحقيقاتي توسعهاي هستهها و فراهم نمودن فضاي لازم براي رشد كيفي و كمي آنها به منظور انتقال به مركز رشد به عنوان مؤسسه هاي حقوقي است. در اين دوره خدمات برنامه ريزي شده بصورت محدود در اختيار هسته هاي مستقر قرار داده مي شود. طول اين دوره از 6 تا 9 ماه برنامه ريزي شده است.

    ب) آشنايي با دستگاههاي مورد استفاده در آزمايشگاههاي متالوگرافي

    1 – دستگاه سنباده

    دستگاه سنباده دوقلو جهت صيقلي نمودن سطح نمونة فلز با رنجهاي نرمي زياد و كم كاغذهاي سنباده

    Getting Acquainted with LaboPol – 21

    طريقة استفاده :

    1 – ديسك سنباده اي مورد نظر را بر روي دستگاه قرار داده و شير آب را جهت كاهش اصطكاك باز مي كنيم.

    2 – با فشردن دكمة 1 دستگاه براي شروع عمليات فعال مي شود.

    3 – با فشردن دكمة كار دستگاه متوقف مي شود.

    نكته : شمارة سنباده ها به ترتيب عبارتند از :

    ... و 2000 – 1400 – 1000 – 700 – 500 – 250 – 180 – 120 – 80 – 50 – 30

    كه از چپ به راست به نرمي افزوده مي شود.

    2 – دستگاه پوليش مكانيكي

    طريقة استفاده

    1 – با فشردن دكمة سبز رنگ عمليات پوليش آغاز مي شود.

    2 – قطعة مورد نظر را جهت تماس با مخمل دوار دستگاه به گيرة مورد نظر متصل نموده و بازوي دستگاه را بر روي صفحة دوار خم مي كنيم.

    3 – جهت ايجاد اصطكاك ميان مخمل دستگاه با قطعه مي توانيم از اكسيد آلومينا استفاده كنيم.

    4 – با گرداندن دكمة 3 مي توان دور دستگاه را از 50 تا 500 دور در دقيقه تنظيم نمود.

    5 – با فشردن دكمة قرمز رنگ كار دستگاه متوقف مي شود.

    3 – دستگاه Cut يا برش

    كليد اصلي 1

    MAIN SWITCH

    روشن كردن و فعال نمودن نيروي اصلي در دستگاه كه در سمت چپ دستگاه قرار مي گيرد.

    نيرو 2

    POWER

    روشن و خاموش كردن نيرو براي استفادة روزانه، هنگامي است كه كليد آن روشن مي شود.

    شروع 3

    START

    شروع دستگاه – واحد دور زدن دايره اي و بيضوي هنگامي كه موقعيت آن ON (فعال) است. دكمة سبز نوراني هنگامي كه درپوش امنيت بسته است مي توان دكمه را براي شروع كار فشار داد.

    توقف 4

    STOP

    توقف دستگاه در حالتهاي دور زدن دايره اي و بيضوي هنگامي كه دستگاه روشن است و با فشردن دكمة قرمز رنگ نوراين مي توان اين حالت را فعال كرد.

    توقف اضطراري 5

    EMERGENCY STOP

    جلوگيري از ادامة عمليات – نشانة دكمة چراغ قرمز كه موتورها را فعال يا غير فعال مي كند. ضربه زدن فعال مي شود و براي غير فعال كردن بايد آنرا به بيرون كشيد.

    شروع برش 6

    EXCICUT

    شروع و توقف برش هنگامي كه روي حالت cut-off است. دكمة روشن بيانگر حالت شروع است.

    پمپ جريان 7

    FLUSH PUMP

    شروع / پايان جريان آب و هنگامي است كه دكمة روشن فعال مي شود.

    نيرو - قوت 8

    FORCE

    پيچ ميزان كردن تغييرات نيرو

    حركت سريع به پايين 9

    RAPIC ADVANCE

    حركت cut-off به طرف پايين هنگامي كه فاصلة تيغه تا قطعة نمونه زياد مي باشد و با زدن اين دكمه چراغ آن روشن مي شود و شروع به پايين آمدن سريع مي كند و با برداشتن دست از اين دكمه فعاليت قطع مي شود.

    حركت سريع به بالا 10

    RETRACT

    همانند حركت سريع به پايين است و بريا قطع كامل فاصله با قطعه مي باشد.

    تلاش 11

    FEED

    جهت حركت كردن دستگاه بر روي قطعه جهت شروع برش مي باشد.

    محدودة تلاش 12

    FEED RATE

    با تنظيم دكمة آن روي اعداد مورد نظر مي توان سرعت پايين آمدن تيغه در هنگام برش را تغيير داد.

    انتخاب تيغة برش دستگاه Cut – Off

    1 – جهت برش هر نمونه با رنج سختي مشخص از تيغه هايي با استحكام معين استفاده مي شود.

    2 – در جدول بالا و نمودار صفحة قبل رنج مشخصي از استحكام فلزات جهت تعيين سختي تيغه هاي برشي آمده است.

    4 - دستگاه Mount

    مانت كردن :

    عمل مانت كردن به دو علت صورت مي گيرد، يكي آنكه قطعة كار كوچك است و انجام عمليات روي آن مشكل است. دوم آنكه استفاده از دستگاههاي مخصوص در اين مرحله مستلزم آن است كه قطعه در ابعاد بخصوصي باشد. مانت كردن يعني نصب كردن قطعه در داخل مواد پلاستيكي كه به دو روش سرد و گرم صورت مي پذيرد.

    مانت گرم:

    در اينجا ابتدا نمونه را از طرفي كه مورد بررسي است در كف محفظة قالب قرار داده و پودر مخصوص مانت كردن را (در اينجا Multifast) روي آن مي ريزند. دستگاه با اعمال دمايي مابين 120 تا 180 درجه سانتيگراد و فشاري حدود mPa 30 دور قطعه را با مواد مورد نظر مي پوشاند و در مرحلة بعد دستگاه با آب خنك شده و قطعة مانت شده بدست مي آيد.

    بطور كلي در فلزاتي كه داراي نقطة ذوب پاييني بوده و يا انعطاف پذيري زيادي دارند نمي توان از روش مانت گرم استفاده نمود. ساختمان سطح مقطع فلز با فشار يا درجة حرارت تغيير كرده و مطالعة متالوگرافي آنرا مشكل مي كند.

    در چنين حالاتي از مانت سرد استفاده مي شود، و با مخلوط كردن يك پودر و محلول و كاتاليزور به خصوصي و قرار گرفتن قطعه در آن مانت سرد بعد از مدتي معين حاصل مي شود.

    اين روش بيشتر براي فلزات غير آهني مثل سرب، قلع و غيره مورد استفاده دارد.

    5 – بررسي ريز ساختارهاي انعكاسي با ميكروسكوپ

    كليدهاي شكل:

    1 - mm SLR35 دوربين خانگي

    2 – تطبيق دهندة T2

    3 - f΄ بيروني = mm 63 كه روي T2 سوار مي شود.

    4 – تطبيق دهندة T2 / x 5/2 براي دوربين هاي SLR

    5 - T2 / x 5/2 تطبيق دهندة comp

    6 - T2 / x 5/2 تطبيق دهندة دوربين

    8 و 11 – عدسي چشمي

    9 – تطبيق دهندة دوربين ميكروسكوپ (وضعيت تصوير mm 60)

    10 – تطبيق دهندة دوربين ميكروسكوپ (وضعيت تصوير mm 44)

    12 – قيد دوربين به قطر mm 40

    13 – قيد دوربين در وضعيت mm 44

    14 – قيد دوربين در وضعيت mm 60

    16 – سطح تماس در axiover 25C/CFL/Cafront Prort

    17 – تماس دوربين در قسمت جلويي M135 / 135 / M 35 / 35 axiover

    18 – تلسكوپ يك چشمي

    19 – عكس شبكة دوربين نجومي

    6 – پوليش شيميايي – محلولهاي اچ

    توضيح دستگاه:

    اين دستگاه با وارد آوردن ارتعاش به مايعي كه درون آن مي باشد باعث حذف لايه هاي جرم و كثيفي يا لاية اچ شدة فلز مي شود و در واقع اين دستگاه نوعي دستگاه پوليش مي باشد.

    فهرست مطالب

    عنوان صفحه

    آشنايي كلي با مكان كارآموزي ……………………… 1

    آشنايي با دستگاههاي مورد استفادهدر آزمايشگاههاي

    متالوگرافي ………………………………………………….. 5

    1 - دستگاه سنباده ……………………………………….. 5

    2- دستگاه پوليش مكانيكي …………………………. 8

    3- دستگاه برش ………………………………………… 12

    4- دستگاه مانت ………………………………………... 21

    5- بررسي ريز ساختارهاي انعكاسي

    با ميكروسكوپ ………………………………………….. 24

    6- پوليش شيميايي - محلولهاي اچ ……………… 29

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

    فهرست:

    آشنایی کلی با مکان کارآموزی ………………………     1

     

    آشنایی با دستگاههای مورد استفادهدر آزمایشگاههای

    متالوگرافی  …………………………………………………..      5

    1 -  دستگاه سنباده  ………………………………………..      5  

    2-   دستگاه پولیش مکانیکی ………………………….       8

    3-   دستگاه برش  …………………………………………      12

    4-   دستگاه مانت  ………………………………………...     21

    5-  بررسی ریز ساختارهای انعکاسی

     با میکروسکوپ  …………………………………………..     24

    6-  پولیش  شیمیایی -  محلولهای اچ  ………………    

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان, گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت