دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری

تعداد صفحات: 65 فرمت فایل: word کد فایل: 3995
سال: 1388 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کامپیوتر
قیمت: ۱۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری

    چکیده

    جهت اتصال به شبکه پس از فراهم کردن امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزارهای مورد نیاز می توانیم به دو روش گروه کاری یا domainیک شبکه کامپیوتری ایجاد کنیم . در روش اول شبکه ما از امنیت چندانی برخوردار نیست و تعداد کامپیوترهای متصل به شبکه نیز محدود می باشد . اما در روش domain شبکه ما از نظر امنیت و مدیریت بسیار بالا می رود وبا تعریف  user name  و password می توانیم کنترل کلاینتها را در اختیار بگیریم . همچنین در شبکه domain ما می توانیم با نصب بعضی از نرم افزارهای موجود در شبکه خود امکانات شبکه را افزایش دهیم مثلا به کلاینتها خود به صورت خودکار آدرسهای خودکار اختصاص دهیم یا با نصب بسته DNS  آدرسها را با نام کامپیوتر و بالعکس جهت اتصال با کامپوترهای دیگر تبدیل کند.همچنین در یک شبکه کامپیوتری می توانیم یک  game net وهمچنین یک coffee net ایجاد کنیم.

    گزارشگاری که در پیش رو داریم در فصل اول نصب سیستم عامل WINDOWS SERVER 2003  بصورت کامل و به همراه جزئیات کامل نوشته شده است به همراه نصب ACTIVE DIRECTORY  و PRINT SERVER برای نصب چاپگر به طوری که دیگر CLIENT ها نیز از آن به طور مشترک استفاده کنند

    در فصل دوم چند نرم افزار را که در طی دوران کارآموزی روی دستگاهها ی  نصب کرده ام را توضیح داده ام نرم افزارهایی چون Snagit و SOUND FORGE 7.0 و PREMIERE PRO و PHOTOSHOPو VISUAL BASIC 6.0

    در فصل سوم نصب سیستم عامل WINDOWS XP    به طور کامل به همراه جزئیات کار نوشته شده است و تمام مراحل سعی شده بصورت تصویری باشد

     

    فرمانداری شیروان

    ردیف پست

    عنوان پست سازمانی

    256-11

    فرماندار

    257-11

    معاون سیاسی و اجتماعی

    258-11

    معاون برنامه ریزی و امور عمرانی

    259-11

    مسئول دفتر

    260-11

    کارشناس حراست

    261-11

    کارشناس امور بانوان

    262-11

    کارشناس روابط عمومی

    263-11

    کارشناس مسئول امور سیاسی و اجتماعی

    264-11

    کارشناس امور امنیتی و انتظامی

    264-11

    کمک کارشناس امور سیاسی

    265-11

    کارشناس امور اجتماعی،انتخابات و شوراها

    266-11

    کارشناس آمار و فن آوری اطلاعات

    267-11

    کارشناس برنامه ریزی،آمار و فناوری اطلاعات

    268-11

    کارشناس امور عمرانی

    269-11

    کارشناس امور عمرانی

    270-11

    کارشناس امور اداری مالی

    270-11

    حسابدار و امین اموال

    271-11

    مسئول امور دفتری و بایگانی

    272-11

    راننده

    273-11

    پیشخدمت

     

     

     

    وضعیت فیزیکی فرمانداری

    میزان زیر بنا و فضای باز : 10000 متر مربع

    تعداد طبقات :3

    سالن اجتماعات : دارد.

    نمازخانه: دارد.

    امکانات بهداشتی: سطح بالا

    معرفی بستره کارآموزی:

       آشنایی باشبکه فرمانداری   

       آشنایی با نصب ویندوز

       آشنایی بانصب نرم افزار

       رفع مشکلات به وجود آمده برای سیستم

    مقدمه

    امروزه با توجه به آنکه رشته های فنی جهت اعتلای علوم خودلازم است به تربیت نیروی مستعد و کارآمد بپردازند ضروری است تا اصول علم مربوطه را به طور کامل و مناسب به دانشجویان انتقال دهند اما ازآنجا که این اصول بسیار مهم و همچنین از حجم نسبتاً زیادی برخوردارند لذا فرصتی برای فعالیتهای عملی جهت دانشجویان باقی نمی ماند هر چند که دوره لیسانس در برخی از کشورها سه ساله می باشد اما فعالیتهای عملی توام در آن دانشگاهها ، دانشجویان را مستعد وفنی تربیت می کند اما متاسفانه در کشور ما دانشجویان اغلب سال اول و گاهاً حتی سال دوم را نیز به مرور دروس دوره های قبلی می پردازند ، از آن جمله دروسی همچون فیزیک ، ریاضیات و دروس عمومی که عمدتاً با کیفیت بسیار نامناسب و دور از اهداف برگزار می شود و صرفاً هدف دانشجویان از گذراندن این گروه دروس کسب نمره قبولی بوده و لاغیر ... .

    اما در این میان اقدام بسیار خوبی که تشکیل دفتر ارتباط با صنعت باشد صورت گرفت و سبب افزایش نسبی کیفیت آموزش عملی گردیده است در این باره سخن بسیار است که آن را کوتاه کرده و به ادامه می پردازم.

    ایجاد شبکه های   work groupو domain

    تنظیمات اولیه:

    تنظیمات سخت افزاری:

    1-1 نصب کارت شبکه: برای اینکه یک کامپیوتر با کامپیوتر دیگری ارتباط برقرار کند و تبادل اطلاعات کنیم از کارت شبکه استفاده می نماییم . کارت شبکه اطلاعات دیجیتالی دریافتی از کامپیوتر مبدأ را به اطلاعات قابل فهم انسان و بلعکس تبدبل می نماید .در بسیاری از اوقات هنگام نصب ویندوز به صورت  plag & play درایور کارت شبکه نصب می شود در غیر اینصورت باید آن را نصب کررد .

    1-2 تهیه یک سوئیچ یا هاپ : برای ارسال یا دریلفت یک بسته در شبکه مورد استفاده قرار می گیرند . هاپ عملیات خود را در لایه فیزیکی انجام می دهد سیگنال را تقویت می کنند و بلافاصله آن را از تمام پورت خود خارج می نمایند . اما سویچ عملیات خود را در  data link انجام می دهد وقتی یک سیگنال به یک پورت خاص از سویئچ می رسد ایتدا اطلاعاتی را که در هدر آن قرار دارد را می خواند و پس از یافتن آدرس مقصد مربوطه ان را به همان آدرس ارسال می نماید .

    1-3  کابل کشی و سوکت بندی کابلها: کابل:جهت تبادل اطلاعات از یک کانال فیزیکی یا محاوره ای استفاده میشود .

    در نحوی چیدن سیم وجای گذاری ان در سوکت(Rj45) باید به این نکته توجه کرد که سیم های موجود در کابلهای UTP هر یک از وظایف خاصی بر عهده دارند که هر کدام بر اساس رنگ و جایگذاری ان مشخص می شوندکابلهای UTP به دو صورت مستقیم و cross در شبکه ها استفاده می شود از ترکیب کابل cross برای اتصال دو کامپیوتر , هاپ به هاپ , سوئچ به سوئچ, روتر به روتر , روتر به کامپیوتر و از کابل مستقیم جهت اتصال کامپیوتر به هاپ و کامپیوتر به سوئچ استفاده می شود .

    نحوه چیدن رنگها در روش مستقیم :

     سفید نارنجی – نارنجی – سفید سبز – آبی – سفید آبی – سبز – سفید قهوه ای – قهوه ای

    نحوه چیدن رنگها در روش cross :

     سفید سبز – سبز – سفید نارنجی – آبی – سفید آبی – سفید نارنجی – سفید قهوه ای – قهوه ای

    انواع کابلهای  utp:

    کابل CAT 1:جهت ارسال فقط صدادر کامپیوترهای شبکه

    کابل CAT 2: سرعت انتقال اطلاعات  4 مگا بیت در ثانیه

    کابل CAT 3: سرعت انتقال اطلاعات  10 مگا بیت در ثانیه

    کابل CAT 4: سرعت انتقال اطلاعات  16 مگا بیت در ثانیه

    کابل CAT 5&5e: سرعت انتقال اطلاعات 100مگا بایت الی  1 گیگا بایت در ثانیه

    کابل CAT 6: سرعت انتقال اطلاعات  10 گیگا بیت و بالاتردر ثانیه

    2-تنظیمات نرم افزاری

    2-1 - ظاهر کردن آیکن MY NET WORK PLACE:

    برای اینکه بخواهیم در شبکه خود کار کار کنیم وبا کا مپیوترهای  دیگر ارتباط برقرار کنیم نیاز به ایکن my network place داریم تا به توانیم به شبکه خود وارد شویم .

    همچنین کامپیوترهایی که درشبکه وجود دارند رامیتوان با انتخاب گزینه view work group computer  نیز مشاهده کرد.

    2-2- تعیین یک نام برای هر کامپیوتر موجود :

    هرکامپیوتری که میخواهد درشبکه شناسایی شود بایستی یک نام ویک آدرس Ip  منحصربه فردداشته باشند برای نام گذاری یک کامپیوتر روی ایکن my computer کلیک راست می کنیم وگزینه  properties راانتخاب می کنیم سپس ازکادرمحاوره ای system properties زبانه computer name راانتخاب می کنیم سپس باکلیک روی دکمه ی change نام کامپیوتر راتنظیم می کنیم .

    هنگام نام گذاری کامپیوترها نوع شبکه رانیز می توانیم انتخاب کنیم که دو روش برای این کار وجود دارد :

    شکل 1

     

    :DOMAINدراین نوع نیاز به یک ویندوز سرور داریم که در آن کلاینتها در شبکه هستند که از طریق کامپیوتر سرور آنها چک می شوند.در واقعیت می توان گفت امنیت آنها بسیار بالا است.

    Workgroup  :این روش از امنیت بالای برخوردارنیست.نظم خاصی ندارد.

    ضعف این نوع شبکه در این است که تعداد کامپیوترها از 15سیستم نباید بیشتر باشد .همچنین ردوبدل کردن اطلاعات در شبکه بااختلالات مواجه می شود.گاهی اشکالاتی پیش می اید که حتی نمی دانیم این مشکلات چه طوری اتفاق افتاده اند.

    بعداز انتخاب نوع شبکه یاتغییر نام کامپیوتر باید سیستم مجدد راه اندازی شود.

    2-3- تنظیم آدرس مربوط به هر کامپیوتر:

    در مرحله بعدی بایستی ادرس مربوط به کامپیوتر خود را تنظیم کنیم برای این کار ایکن my net workplace کلیک راست کنیم و  properties را انتخاب کنیم .

     در کادر محاوره ای مذکور روی آیکن  local area connection  که همان کارت شبکه ماست کلیک راست می کنیم و گزینه properties را انتخاب می کنیم .

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    شکل2

     

    سپس از کادر محاوره ای   local area connection    گزینه  internet protocol tcp/ip را انتخاب می کنیم .سپس دگمه  properties را انتخاب می کنیم .

     کادری باز می شود که از ما می خواهد آدرس کامپیوتر خود را وارد کنیم . که می توان به دو صورت دستی و خودکار به کامپیوتر [وارد آدرس داد.

    از گزینه option an ip address automatically زمانی استفاده می شود که ما یک سرور داریم ودر آن تعریف کرده ایم که به طور خودکار به کاربران خودش آدرس رااختصاص  دهد.

    زمانی که به سرور وصل شویم به طور خودکار به کامپیوترها یک IPختصاص میدهد .

    اما اگر بخواهیم ipهای ثابت به کامپیوترهای خود بدهیم با ید گزینه use the follow راانتخاب کنیم و ipخود رادر قسمت ip address وارد می کنیم سپس در قسمت subnet mask کلیک می کنیم.

    ما از ipهای کلاسc استفاده می کنیم . های کلاس c از 182شروع می شود مثلا ما می توانیمip  زیر  رادر ip address واردکنیم .192.168.0.1 

    سپس برای کامپیوتر بعدی آدرس 192.168.0.2راوارد می کنیم و......

    دیواره  آتش(fire wall) :

    یکی از قابلیتهای مهم این نرم افزار این است که هنگامی که به اینترنت وصل می شویم ما را در برابر هکرها ویروسها ئ خطرناک محافظت می کند.زمانی که در شبکه های داخلی کار می کنیم و به اینترنت وصل نیستیم حتما باید فایروال را در حالت off قرار دهیم . در غیر این صورت کامپیوترهای دیگر نمی توانند در شبکه به ما متصل شوند و با ما ارتباط داشته باشند . اما زمانی که به انترنت  وصل می شویم باید حالت on را انتخاب کنیم .زمانی که به انترنت وصل می شویم ما می توانیم مشخص کنیم چه پورتها و چه برنامه هایی از کامپیوتر ما را مجوز دهد که با بیرون ارتباط داشته باشد  در واقع می توان گفت که فایروال  همانند یک محافظ  شخصی برای  سیستم عامل ها عمل می کند .

       Control panel    >>    windows firewall

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    شکل 3

    راه اندازی  game net:

    برای راه اندازی یک گیم نیت از یک نرم افزاری به نامgame port استفاده می کنیم این نرم افزار دو نسخه دارد

    < >نسخه کلاینت : در تمام کلاینتها نصب می شود .نسخه سرور :در کامپیوتر سرور نصب میشود.بعد از نصب نسخه ی سرور، فایل اجرایی ان را از روی صفحه دسک تاپ اجرا می کنیم .

     

     

     

    شکل 4

     

    به محض اینکه برنامه باز می شود از ما می خواهد که ip کامپیوتر سرور را وارد کنیم .همچنین در این زمان باید تنضیمات  زیر را اعمال کنیم .

    1-port پیشفرض 3431 است که ما این قسمت را تغییر نمی دهیم.

    2- در قسمت  price per hourهزینه هر ساعت که ازگیم نت استفاده می کنند چقدر است.

    3-برنامه های که می خواهیم به اجرا گذاشته شود را در تمام کلاینتها نصب می کنیم(مسیر نصب  برنامه در تمام کامپیوترها باید یکی باشد)

     4- یک رمز برای کامپیوتر سرور مشخص می کنیم .

    -به تعداد کامپیوترها مشتری تعریف می کنیم .

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    شکل 5

    6-هنگام تعریف مشتری  برای هر مشترئ  یک  شماره  رمز میزان مبلغ برای  هر ساعت و همچنین یک سری  اطلاعات  اضافی  برای کاربر تعریف میکنیم.

    7-میتوانیم اعتبار یک مشتری را کم یا زیاد کنیم .

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    شکل 6

    انچه که در گیم نت مهم است این است که مشخص کنیم در هر لحضه هر مشتری چقدر از پولش باقی مانده است  برای این کار از قسمت adding credit استفاده می کنیم .

    چگونگی ایجاد کافی نت

    در یک کافی نت می توانیم از طریق شبکه به اینترنت وصل شویم .

    یعنی یک کامپیوتر در شبکه به اینترنت متصل است و ما از طریق ان کامپیوتر به اینترنت وصل می شویم .

    برای ایجاد یک کافی نت مراحل زیر باید طی کنیم

    ابتدا یکconnection اینترنتی ایجاد می کنیم  سپس روی ان عمل کلیک راست می کنیم  سپس روی connection اینترنتی کلیک راست کرده و گزینه های  زیر را دنبال می کنیم  .

    Propertise-> advance->ok

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    شکل 7

    سپسIP کامپیوتری که به اینترنت می خواهد وصل شود را وارد می کنیم سپس گزینه ی ALLOW OTHER NETWORK USER TO CONNECT INTERNET را برای اینکه کاربران بتواننداز طریق من(سرور) به اینترنت وصل شوند را انتخاب می کنیم در مرحله ی بعدی باید در قسمت default getway تمامی کامپیوتر های   کلاینت IP کامپییوتر سرور را وارد کنیم.

     

    تنظیمات نرم افزاری برای نصب شبکه های  domain

    1)نصب active directory :

    زمانی که تعداد کامپیوتر ها در شبکه زیاد باشند کنترل انها بخصوص  وارد کردن ip  های جدید وهمچنین تغییر دادن User name  و رمز به انها مشکل ساز میشود اگر کاربر admin بخواهد پشت تمام کامپیوتر ها بنشیند و انها را تغییر دهد یا اینکه پس از چند روز بخواهد ویرایش جدید انحام دهد باید دوباره در تمام کامپیوتر ها User name  و رمز را وارد کند تا این کامپیوتر ها بتوانند در شبکه با یکدیگر ارتباط  داشته باشند برای اینکار بهتر است یک کامپیوتر را متمرکز کنیم تا یک پایگاه داده شود برای اطلاعات تمام کاربران و هر کاربری که بخواهد وارد شود بهتر است اطلاعات ان روی یک کامپیوتر بررسی شود و اگر مورد تایید بود وارد سیستم شود و از اطلاعات اشتراکی استفاده کند  برای نصب ID در مسیر زیر dc pramo را مینویسیم

    Start :run

    سپس گزینه های زیر را مشاهده می کنیم

    سپس گزینه های زیر را مشاهده می کنیم

    شکل 8

    اگر بخواهیم برای اولین بار ad را نصب کنیم گزینه ی domain controller for a new domain را انتخاب می کنیم اما اگر دو مینهایی وجود داشته باشد و بخواهیم زیر دو مینهایی ایجاد کنیم گزینه ی additional domain controller for an existing را انتخاب می کنیم ما می توانیم یک دومین ایجاد کنیم سپس برای آن child یا بچه تعریف کنیم حالا یک دومین داریم با یک سری زیر دومین اگر بخواهیم ان را بیشتر گسترش بدهیم که در اصطلاح به این روش forest یا جنگل می گوییم .بعد ها می توانیم چندین جنگل ایجاد کنیم و بین انها trust یا قابلییت اطمینان را فعال کنیم تا بتوانند با هم کار کنند و هر کاربری بتواند در دومین دیگری هم مشغول به کار شود در واقع می توان گفت یک قرار داد می بندیم بین جنگل های مختلف

    اصطلاح دیگری داریم به نام tree .ما یک دومین داریم و یک درخت اولین دومین ایجاد می شود بعد زیر مجموعه ها یی که به آن اضافه می شود به این حالت tree یا درخت گفته می شود . وقتی این درخت چندین شاخه شود حالت جنگل ایجاد می شود که Forest می گویند و بعد می توانیم forest های مختلفی را در شبکه ایجاد کنیم و برای همدیگر قابلییت اطمینان یا Trust ایجاد کنیم

    در مرحله ی بعدی سه انتخاب زیر را داریم

    شکل 9

    اگر بخواهیم اولین جنگل را ایجاد کنیم گزینه ی domain a new forestرا انتخاب می کنیم .

    در مرحله ی بعدی dns برای دومین وارد می کنیم

    در مرحله بعدي يك اسم نت بايوسي وارد می كنيم كه به نام پيش فرض دست نمي زنيم.سيستم عامل هايي كه در شبكه با ما كار مي كنند اگر95,98,mel باشندبايد يك سرويس با نام نت بايوسي داشته باشيم كه به طور پيش فرض براي ما يك نام در نظرميگيرد ما همان نام را انتخاب ميكنيم وبه مرحله ي بعدي مي رويم .در مرحله ي بعدي ما يك مسير را مشخص ميكنيم تا بانك اطلاعاتيAD در آن جا ذخيره شود

    شکل 10

    در مرحله ي بعدي پوشه اي رامشخص مي كنيم كه در آن پوشه NTDS است كه اطلاعات مربو ط به ثبت ورود كاربران واستفاده ان ها را از دومين در انجا ثبت مي شود كه ما مي تو انيم بعدا به ان جا وارد شويم و كنترل كنيم. در پنجره بعدي SYSVAL يك پوشه است كه اطلاعات مربوط به DOMAIN را درآن قسمت نگهداري مي كنيم و زماني كه چندين دومين در شبكه داشته باشيم كه به ان ها AD نصب شده باشد .انها توسط اين پوشه ( (SYSVAL به يكديگر ارتباط دارند واز طريق ان به همديگر ارتباط دارند و زماني كه اطلاعات يكي از AD از بين رود مي توان توسط اين پوشه اطلاعات را به قسمت بعدي منتقل كنيم .نكته ي مورد اهميت اين است كه قالب درايوي كه اين پوشه در آن جا ذخيره مي شود بايد NTFS باشد.

    شکل 11

    از آنجا كه A D يك سرويس است كه بايد روي آن يك DNS نصب شود.كه مي توان DNS را در همين مرحله يا بعداَََنصب كنيم.

    شکل12

    هم چنين هنگام نصب AD بايدمشخص كنيم كه شبكه ما از سيستم عامل هايي قبل از 2000 استفاده مي كننديا بعد از آن.

    در مر حله ي آخرAD خلاصه اي از اطلاعات مورد نيازرا به ما نشان مي دهد.

    شکل 13

    هنگام نصب AD بايد حتماُ شبكه فعال شود غير اين صورت پيغام خطا مشاهده مي شود .

    2)نصب و پيكر بندي DNS SERVER

    زماني كه در شبكه كارمي كنيم به خاطر اين كه به خاطر سياري Id كامپيوتر ها مشكل است از سرويسي به نام DNS سرور استفاده ميكنيم . در اين صورت حال كافي است كه نام كامپيوتر مورد نظر را حفظ كنند . و زماني كه نام كامپيوتر را درخواست ميكنند اين نام توسط DNS تبديل به IP مي شود و بر عكس اگر IP بدهيم به نام تبديل مي شود .براي نصب DNS مسير زير را دنبال مي كنيم

    CONTROL PANEL / ADD/OR REMOVE PROGRAM / WINDOWS COMPONENT

    سپس در كادر ظاهر شده گزينه زير را فعال مي كنيم .

    WORKING SERVICE

    سپسDETAILS را كليك مي كنيم و گزينه DOMAIN NAME SYSTEM را در شکل زیر انتخاب مي كنيم

    شکل 14

    هنگام نصب DNS حتما بايد CDويندوز سرور موجود باشد حالا بايد براي پيكر بندي DNS مسير زير را دنبال كنيم . start\ administrator tools\ dns

    هنگامي كه dns نصب ميشود 2 گزينه زير را بايد نصب كنيم .

    FORWARD LOOK UP ZONE

    REVERS LOOKUP ZONE

    شکل15

    روي نام DNS server كليك راست ميكنيم و گزينه زير را انتخاب ميكنيم Configure a DNS server سپس گزينه زير را در مرحله بعدي انتخاب ميكنيم.

    شکل 16

    Creat forward are reverse lookup zone را فعال ميكنيم . در کادر بعدی گزينه yes Creat a forward lookup zone را فعال ميكنيم . در پنجره بعدي چون forward بايد حالت primary داشته باشد به خاتر اين كه بقيه zone ها يا محدوده ها بتوانند از اين قسمت استفاده كنند و به طور مستقيم خودشان را update كنند.در مرحله بعدي اگر بخواهيم در كامپيوتر ديگر AD نصب كنيم و همچنين بخواهد DNS سرور را در خودش نصب كند بايد از اين حالت اوليه كهprimary هستيم بعدا يك secondary zone ايجاد كنيم تا بعدا ان بتواند يك كپي از zone ي كه موجود است را انتخاب كند و اطلاعات را از روي ان بر روي خودش كپي كند نياز است كه در شبكه حداقل 2 تا DNS سرور وجود داشته باشد تا اگر يكي از بين رفت اطلاعات در دومي موجود باشد بنابر اين حالت primary zone را انتخاب مي كنيم .

    شکل 17

    در پنجره هاي بعدي نام حوزه و نام فايل حوزه را تنظيم مي كنيم .

    لازم به ذكر است كه نوع اين حوزه ها بايد حالت primary باشد .د پنجره بعدي گزينه زير را انتخاب مي كنيم .

    To all domain controller in the actie domain

    در پنجره بعدي بايد براي reverse lookup هم بايد يك نام و يك نام نت بايوس مشخص كنيم .

    در قسمت بعدي مشخص مي كنيم كه فقط انهايي كه به صورت secondary امنيتي هستند اجازه update شدن را ميدهيم كه خودش پيشنهاد مي كنيد كه براي ad گزينه اول (پيشفرض) را انتخاب ميكنيم .

    در قسمت بعدي forwarder ها را فعال ميكنيم .

    شکل 18

    Forwarder ها در واقع يك نوع سرور هاي DNS هستند زماني كه ما در داخل شبكه قرار داريم چون IP ما IPشبكه اي است و بر روي اينترنت معتبر نيست لذا بايد هر گونه درخواستي كه به ما كه به عنوان server هستيم ارجاع داده مي شود . ما اين را ميفرستيم به يك DNS سروري كه از شبكه ما بيرون است .و معمولا اين IP كه براي DNS , forwarder مشخص مي كند .IP سرور ما معمولا IP شركتهاي سرويس دهنده هستند كه ما از ان ها حق اشتراك گرفته ايم .

    شکل 19

    در مرحله آخر پنجره زیر ظاهر می شود و عملیات نصب را انجام می دهد .

    شکل20

    3) نصب و پیکربندی DHCP:

    زماني كه در شبكه تعداد كامپيوترها زياد مي شوند نشستن پشت هر سيستم و ادرس دهي يا IP دادن كار مشكلي است. DHCP يك سرور بسيار مفيد است.كه به طور اتوماتيك به تمام كلاينتهايي كه به سرور متصل ميشوند يك IP اختصاص مي دهيم .همچنين يكي ديگرازقابليت هاي DHCP اين است كه ما ميتوانيم IP هاي خاصي را برروي كلاينتهاي ديگر رزرو كنيم .براي نصب و پيكر بندي DHCP مسير زير را دنبال ميكنيم .

    Control panel/ add/or remove program/ component windows

    سپس گزينه زير را انتخاب مي كنيم وروي details كليك مي كنيم.

    Net work service

    سپس گزينه Dpnamic hast configurating protocol را نيز فعال مي كنيم و سپس ok را كليك مي كنيم.

    شکل 21

    بعد از نصب مراحل زير را براي پيكر بندي استفاده مي كنيم.

    Start / administratore tools / dhcp

    در ابتدا اين سرويس فعال نيست و در حال stop قرار داد بايد روي ان كليك راست كرد. وگزينه authorize را انتخاب مي كنيم . تا عملا مجوز dhcp صادر شود.

    شکل22

    كاري كه در مرحله اول بايد انجام دهيم.اين است كه يك حوزه تعريف كنيم بنا براين يك نام حوزه يا دامنه وارد كنيم.

    و در مرحله بعدي IP شروع و Ip خاتمه رامشخس مي كنيم تا dhcp بر اساس اين بازه Ip دهي به كامپيوتر را انجام دهد.همچنين مي توانيم در ان محدوده اي كه مشخس كرده ايم نيز يك سري از IP ها را براي كامپيوترهاي خاصي رزرو كنيم

    در ويندوز سرور در واقع هر Ip كه به كامپيوتر مي دهيم در حكم يك اجاره است كه به ان lease گفته مي شود.به طور پيش فرض هر lease در واقع 8 روز است در روز چهارم كلاينتها يك بسته اي را ارسال مي كند به سمت سرور و مداوما در اين مدت lease تمديد مي شود.

    شکل 25

    در هنگام نصب dhcp اگر از روتر استفاده مي كنيم بايد IP ان را نيز وارد كنيم.همچنين نام دو ميني كه هنگام نصب ad ايجاد كرده ايم را نيز بايد وارد كنيم.

    نصب نرم افزار های تدوین فیلم وصدا

    Snagit

    1-1 نصب نرم افزار

    مراحل زیر را دنبال کنید: snagitبه منظور نصب نرم افزار

    1- CD نرم افزار را در درایو بگذارید و پوشه مربوط به نرم افزار را باز کرده و از فایل های موجود، روی فایل setup دابل کلیک کنید تا برنامه نصب نرم افزار اجرا شود.

    2- برنامه setup اجرا می شود و ادامه، کادر محاوره خوش آمدگویی نرم افزار روی صفحه نمایش ظاهر می شود. برای تایید ادامه کار نصب نرم افزار، روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    3- حال کادر محاوره soft licence agreement نمایش داده می شود که برای نصب نرم افزار باید آن را قبول کنید پس روی دکمه ACCEPT کلیک کنید.

    4- SETUP مسیر نصب نرم افزار را از شما می پرسد، می توانید از مسیر پیش فرض پیشنهاد شده استفاده کنید یا با استفاده از دکمه BROWSE مسیر دلخواه خود را انتخاب کنید. بعد از تعیین مسیر، روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    5- در ادامه نصب، SETUP از شما می پرسد که آیا componentهای نرم افزار را نصب کند؟

    ( از این componentها می توانید در محیط های برنامه نویسی استفاده کنید یا با برنامه کاربردی خود، کنترل برنامه را بدست گیرید) بعد از انتخاب، روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    6- در ادامه نصب، SETUP از شما می خواهد که مشخص کنید ADD_in های مربوط به کدام نرم افزارها را نصب کند. پس از مشخص کردن ADD_inهای مربوطه، روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    7- در مرحله بعد، پس از انتخاب گزینه های دلخواه روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    8- SETUP، فایل های مورد نیاز نرم افزار را روی هارد دیسک در مسیر انتخابی شما کپی می کند.

    9- پس از کپی فایل های نرم افزار، کادر محاوره ای ظاهر می شود که موفق بودن عمل نصب نرم افزار را به شما اطلاع می دهد؛ برای پایان نصب نرم افزار روی دکمه FINISH کلیک کنید.

    1-2 نصب نرم افزار SOUND FORGE 7.0

    نصب نرم افزار SOUND FORGE بدون مشکل یا پیچیدگی خاصی انجام می شود. برای این منظور کافی است CD نرم افزار را داخل دستگاه قرار داده و مراحل بعد را دنبال کنید:

    1- پوشه مربوط به نرم افزار را باز کرده و از فایل های موجود، روی فایل SOUND FORGE دابل کلیک کنید. SETUP اجرا شده و مسیر نصب نرم افزار را از شما می پرسد. بعد از تعیین مسیربرای تایید روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    2- در مرحله دوم، فایل ها از حالت فشرده خارج می شود.

    3- بعد از آماده شدن فایل ها برای نصب نرم افزار، SETUP به شما خوش آمد می گوید؛ برای ادامه روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    4- حال به بخش licence agreement می رسیم که برای نصب نرم افزار باید آن را قبول کنید. پس روی دکمه ACCEPT Iکلیک کنید.

    5- در این مرحله توسط دکمه BROWSE مسیر نصب نرم افزار را مشخص کرده ، روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    6پس از انتخاب مسیر، SETUP آماده نصب نرم افزار است پس دکمه INSTALL را کلیک کنید تا نرم افزار نصب شود.

    7- در حین نصب نرم افزار، SETUP فایل های مورد نیاز را روی هارد کپی می کند ، در این مرحله صبر کنید تا عمل کپی پایان پذیرد و دکمه NEXT فعال شود،سپس آن را کلیک کنید .

    8- پس از نصب، کادر محاوره ای ظاهر می شود که موفق بودن عمل نصب نرم افزار را به شما اطلاع می دهد؛ پس از مشاهده، روی دکمه FINISH کلیک کنید.

    1-3 نصب نرم افزار PREMIERE PRO

    مراحل زیر را دنبال کنید: Premiere pro منظور نصب نرم افزار

    1- CD نرم افزار را در درایو بگذارید و پوشه مربوط به نرم افزار را باز کرده و از فایل های موجود، روی فایل setup دابل کلیک کنید.

    2- برنامه setup اجرا شده و کادر محاوره ای ظاهر می شود. برای ادامه نصب نرم افزار، روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    3- در کادر محاوره نمایش داده شده زبان مورد نظر خود را انتخاب کرده و روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    4- در کادر محاوره نمایش داده شده (کادر محاوره مربوط به قوانین نصب) روی دکمه YES کلیک کنید

    5- در کادر محاوره بعد، اطلاعات خواسته شده را وارد و روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    این اطلاعات شامل نام،نام خانوادگی،شرکت و شماره سریال برنامه است.

    6- در مرحله بعد اطلاعات وارد شده به منظور تایید نشان داده می شوند.

    7- در کادر محاوره بعد مکان نصب نرم افزار را انتخاب کرده و روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    با کلیک روی دکمه BROWSE محل نصب راتعیین کنید. به طور پیش فرض مکان نصب نرم افزار درایوی لست که ویندوز در آن نصب شده است.

    8- در مرحله بعد، برای ادامه نصب روی دکمه NEXT کلیک کنید.

    9- در این مرحله نصب نرم افزار شروع می شود.

    10- نصب نرم افزار پایان رسیده است؛ روی دکمه FINISH کلیک کنید.

    1-4 نصب نرم افزار PHOTOSHOP

    نصب نرم افزار فتو شاپ روش خاصی ندارد. همانند سایر نرم افزارها باید برنامه setup ازCD مربوطه را اجرا نموده و به کل پرسشهای ویزارد پاسخ داده؛مسیر و نام پوشه فتوشاپ را انتخاب نموده و مراحل نصب را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشت. پس از اتمام کار و اجرای برنامه لازم است یک سری تنظیمات اولیه برای شروع کار در برنامه فتوشاپ اعمال کرد.

    1-5 نصب نرم افزار FREEHAND

    نصب نرم افزار فری هند روش خاصی ندارد. همانند سایر نرم افزارها باید برنامه SETUP. ازCD مربوطه را اجرا نموده و به کل پرسشهای ویزارد پاسخ داده؛مسیر و نام پوشه آن را انتخاب نموده و مراحل نصب را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشت.

    1-6 نصب نرم افزار VISUAL BASIC 6.0

    برای نصب زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک CD نصب نرم افزار را داخل درایو قرار دهید. اگر CD از نوع AUTORUN باشد بعد از قرار گرفتن CD در درایو مربوطه، برنامه نصب ویندوز به طور خودکار اجرا می شود و اولین کادر محاوره مربوط به نصب نرم افزار ظاهر می شود،و در صورتی که برنامه نصب به طور خودکار اجرا نشد در ریشه درایو CD فایل SERTUP. را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.برنامه نصب اجرا شده و پس از پاسخ به پرسشهای کادرهای ویزارد نرم افزار نصب می شود.

    نصب ويندوز xp

    1-سي دي ويندوز xp را داخل سيدي درايو خود قرار دهيد ، بعد از چند لحظه اين پنجره باز مي شود

    2-در اين صفحه شما مي توانيد دو گزينه ديگر از ليست انتخاب كنيد.

    گزينه اول upgrade است : اگر مي خواهيد اين ويندوز روي ويندوز قبلي شما كپي شود و آن را به ويندوز xp ارتقا، دهد اين گزينه را انتخاب كنيد در اين حالت شما فقط يك ويندوز خواهيد داشت.

    گزينه دوم new installation hsj : است : كه ويندوز را به صورت جدا گانه و كامل نصب خواهد كرد.

    ما قسمت دوم را انتخاب مي كنيم : new installation

    كليد ويندوز را مي بينيد. next را كليك كنيد.

    در اين صفحه شما license agreement3-

    قسمت اول را انتخاب كنيد انتخاب اين قسمت به اين معني است كه شما با اين قراردادagreement

    موافق هستيد

    را كليك كنيد.next

    از شما مي خواهد رمز عبور يا پسورد ويندوز را كه 25 كاراكتر است را وارد كنيد شما مي توانيد آن را در پشت قاب يا جلد سي دي پيدا كنيد.بعد از وارد كردن به مرحله بعد مي رويد.product key كليد را

    در اينجا مي توانيد تنظيمات را تغيير دهيد accessibility5-

    ( اين قسمت مربوط به كساني است كه از نظر بينايي و شنوايي مشكل دارند ).

    اگر مي خواهيد ويندوز خود را فارسي كنيد و فارسي تايپ كنيد از گزينه پايين صفحه farsi را انتخاب كنيد. بر روي گزينه advanced option كليك كنيد.

    در اين صفحه مي توانيد تنظيمات مربوط به نصب ويندوز را انجام دهيد. قسمت اول مربوط به مسير فايل هاي set up ويندوز بر روي سي دي است كه بهتر است اين قسمت را تغيير ندهيد و قسمت دوم نام پوشه اي است كه ويندوز در آن نصب مي شود شما مي توانيد اين نام را تغيير دهيد اين نام حداكثر مي تواند 8 حرف باشد.

    قسمت سوم : copy all installation files from the set up cd انتخاب اين قسمت به اين معني است كه تمامي فايل هاي set up ويندوز بر روي هارد كامپيوتر شما كپي مي شوند در اين حالت در حدود 650 مگابايت از فضاي ديسك اشغال مي شود بنا بر اين بعد از نصب ويندوز شما نيازي به cd ويندوز نخواهيد داشت.

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری

    فهرست:

    مقدمه.........................................................................................1

    ایجاد شبکه های   work groupو domain  ....................2

    تنظیمات اولیه...........................................................................2

    دیواره آتش ( firewall)........................................................6                                                                  ایجاد game net   ...............................................................7                                                                         ایجاد ………..........…………..….………………coffee net 9

     تنظیمات نرم افزاری برای نصب شبکه های  دومین............10

     نصب و پیکربندی ACTIVE DIRECTORY ...............10                                                    نصب و پیکربندی     DNS SERVER.............................14   

    نصب و پیکربندی SERVER …..DHCP .........................19

    نصب نرم افزارهای تدوین فیلم............................................23

    نصب نرم افزار soundforge7 ..........................................................................................24          

    نصب نرم افزار premirepro ............................................24

     نصب نرم افزار photoshop .............................................25

     نصب نرم افزار freehand.........................................................................  26 

      نصب نرم افزار vb..........................................................................26

      نصب ویندوزxp..................................................................26

      خانواده ویندوز 2003 سرور...............................................37

      نصب ویندوز 2003 سرور....................................................40

      معرفیconsol Microsoft manegment............................................ 46

      نتیجه گیری........................................................................48

      فهرست منابع.....................................................................49

     

    منبع:

    ملکیان احسان،اصول مهندسی اینترنت، ویراستار محمد حسین هاشمی نژاد، ویراست دوم ، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ (نص) ، بهار 87

    Davis peter، خود آموز ویندوز 2003 ،مترجم مهندس کیوان سالمی فیه، ویراست اول ،انتشارات پویند ،تهران،1379

    Andrews، Tanenbaum، شبکه های کامپیوتری،مترجم مهندس عین الله جعفر نژاد قمی ،چاپ پنجم،نشر علوم رایانه،تهران ،1378

    سی دی های آموزشی شرکت البرز رایانه

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری, گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزار های مورد نیاز در فرمانداری
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت