دانلود پروژه کارآموزی عمران

تعداد صفحات: 26 فرمت فایل: word کد فایل: 2982
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی عمران
قیمت قدیم:۱۲,۶۰۰ تومان
قیمت: ۷,۴۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآموزی عمران

    اجرای سقف تیرچه و بلوک

    ابتدا بر آورد لازم به عمل می آید تا مقدار مصالح لازم مشخص شود ، ابعاد تیرچه ها از روی نقشه های اجرایی بدست می آیند . می توان تیرچه ها را سفارش داد و هم می توان در کارگاه ساخت .

    پارامتر هایی را که ناظر در خصوص تیرچه ها باید کنترل کند :

    کنترل ساخت خرپای تیرچه

     کنترل سایز و طول میلگرد ها طبق نقشه

     کنترل فاصله خرپاها و ابعاد تیرچه

     کنترل ارتفاع خرپا وفاصله آرماتور های طولی

     کنترل عرض ناودانی مورد نظر جهت ساخت تیرچه

     

    برای تیر ریزی ، تیرچه ها  را روی زمین یا روی سقف زیرین که انجام شده می چینیم سپس یک نفر به طبقه ی بالا رفته و با کمک طناب یک سر تیرچه ها را بالا کشیده و روی تیر اصلی قرار می دهد بعد از بالا کشیدن یک سر آنها به سمت دیگر دهانه رفته و با استفاده از طناب سر دیگر آن را نیز بالا می کشد و روی تیر اصلی قرار می دهد حال با استفاده از بلوک هایی که می خواهد در سقف قرار بگیرد فاصله بین تیرچه ها را تنظیم می کند بدین شکل که یک عدد بلوک در ابتدای تیرچه و یک عدد نیز در انتها بین تیرچه ها قرار می گیرد لذا فاصله بین تیرچه ها تنظیم می شود . برای بهتر عمل کردن سقف ، در جهت تیر ریزی به اندازه ی 5 سانتی متر و در جهت عمود بر تیر ریزی به اندازه ی 10 سانتی متر در دو جهت فاصله داده می شود .

    بعد از تنظیم فاصله بین تیرچه ها ، بلوک ها در بین آنها قرار داده می شود . برای چیدن بلوک ها ابتدا بلوک ها تا سقف زیرین که اجرا شده است با کمک بالابر به بالا آورده می شوند ، حال برای سریع تر شدن عملیات می توان از سه کارگر استفاده کرد ، بدین شکل که یک نفر بلوک را برداشته ودر دست می گیرد و نفر دوم با استفاده از یک چوب که در سر آن مهاری ایجاد کرده ، چوب را به داخل بلوک برده و آن را بلند کرده و به نفر سوم که بر روی تیرچه ها در طبقه بالا قرار دارد می دهد و نفر سوم آنها را دربین تیرچه ها قرار میدهد .

    برای مهارتیرچه ها در زیر تیرچه ها و در جهت عمود بر تیر ریزی تکیه گاه هایی به نام به نام شمع قرار می دهند . برای کار گذاری شمع ها ابتدا چوبهایی به عرض تغریباً 15 سانتی متر را در زیر تیرچه ها ( در جهت عمود بر تیر ریزی ) با استفاده از سیم مفتول می بندیم سپس از زیر شمع را در زیر این چوب ها قرار می دهیم و آنقدر می پیچانیم تا سفت شود البته قبل از اینکه بلوک ها را بچینیم این شمع ها را می بندیم .

    برای ایجاد فاصله ی 10 سانتی متری در جهت عمود بر تیرچه ها هیچ مشکلی وجود ندارد چون که می توان از همین  چوب های شمع ها استفاده کرد ولی برای ایجاد فاصله ی 5 سانتی متری دیگر نمی توان تخته قرار داد چون تخته ی زیر شمع ها قرار دارد لذا برای ایجاد این فاصله تکیه گاه بلوک را روی تیر اصلی قرار می دهیم و به اندازه ی 5 سانتی متر از آن را با استفاده از تیشه می شکنیم تا این فاصله تأمین شود .

    در دهانه های بیشتر از5\4 متر در وسط دهانه در جهت عمود بر تیر ریزی یک فاصله ایی ایجاد کرده و از زیر تخته بسته و میلگرد گذاری می کنیم که بعد از بتن ریزی به مانند یک تیر بتنی ( تای بیم ) می شود که به صلبیت و یکپارچگی سقف کمک می کند .

    بعد از چیدن بلوک ها میلگرد های حرارتی را مانند یک شبکه مش روی تیرچه ها اجرا می کنیم . فاصله این میلگرد ها از هم در جهت تیر ریزی 50 سانتی متر ودر جهت عمود بر تیر ریزی 25 سانتی متر می باشد . این میلگرد ها را با استفاده از مفتول به میلگرد های تیرچه ها وتای بیم متصل می کنیم .

    در کنسول ها علاوه بر میلگرد های افت و حرارت یکسری میلگرد های کششی قرار می دهند بدین صورت که از انتهای کنسول تا تقریباً یک متر قبل از آن ادامه پیدا می کند .

    بر روی هر تیرچه و در دو انتهای آن میلگرد های به نام میلگرد های اوتکا قرار می دهیم این میلگرد ها به اتصال بهتر تیرچه به تیر اصلی و همچنین به صلبیت سقف کمک کرده و با توجه به خم 45 درجه ی آن می توانند نیروی برشی را تحمل کنند و می دانیم که در دو سر تیر ها برش ماکزیمم می باشد .

    بعد از تکمیل شدن سقف پیمانکار درخواست اجازه برای بتن ریزی می کند و ناظر بعد از بازدید از سقف در صورت مورد تائید بودن اجازه ی بتن ریزی را می دهد .

    در زیر به برخی از پارامتر هایی که ناظر باید برای تایید سقف  کنترل کند اشاره می کنیم :

    1 – کنترل پیش بینی تکیه گاه مناسب جهت شمع ها

    2 – کنترل نحوه ی اجرای تیرچه در دهانه ها طبق نقشه

    3 – کنترل عدم شکستگی بلوک ها در حین اجرا

    4 – کنترل فواصل میلگرد های حرارتی و مهار آنها

    5 – کنترل خیز منفی سقف

    6 – کنترل پیش بینی محل عبور لوله های تأسیسات

    7 – کنترل تقویت اطراف محل سوراخ های تعبیه شده

    8 – کنترل جوشهای اتصالات پلها و صفحات اتصال بادبندها که در داخل بتن مدفون می شوند .

    9 – کنترل تمهیدات لازم برای جلوگیری از نفوذ بتن به داخل بلوک ( معمولاً در دو انتهای تیرچه نفوذ بتن به داخل بلوک ها وجود دارد برای جلوگیری از نفوذ می توان سوراخ های این بلوک های انتهایی را با ملات گچ مسدود کرد . ) 

    10 - کنترل تمهیدات لازم برای جلوگیری از فرار بتن (باید توجه داشت که سوراخ های تیر های لانه زنبوری که در ردیف های انتهایی هستند را با استفاده ازتخته پوشاند و با کمک سیم مفتول مهار کرد تا هنگام بتن ریزی ، بتن از این سوراخ ها فرار نکند . )

    10 - كنترل تمهيدات لازم براي جلوگيري از فرار بتن (بايد توجه داشت كه سوراخ هاي تير هاي لانه زنبوري كه در رديف هاي انتهايي هستند را با استفاده ازتخته پوشاند و با كمك سيم مفتول مهار كرد تا هنگام بتن ريزي ، بتن از اين سوراخ ها فرار نكند . )

    پيمانكار بعد از گرفتن اجازه از ناظر سفارش بتن مي دهد .

    شركت بتن ساز يك ساعت قبل از آوردن بتن گروهي را براي زدن ايستگاه پمپاژ به كارگاه مي فرستد اين گروه از تجهيزاتي مانند دستگاه پمپاژ بتن و لوله واتصالاتي براي هدايت بتن بر روي سقف مورد نظر كمك مي گيرند . بهتر است كه اين لوله ها از چشم پله يا نور گير يا از يك فضاي باز عبور داده شود چون كه اين لوله هنگام پمپاژ بتن تكان شديدي مي خورد واگر آن را از بين تيرچه ها عبور دهيم ضربه ي شديدي به آنها وارد مي كند و اگر مهار نشود مي تواند باعث شكستن بلوك ها و سفالها بشود .

    بعد از زدن ايستگاه ، بتن توسط بنكرهايي كه ظرفيت آنها معمولاً بين 5 الي 5\6 متر مكعب مي باشد آورده مي شود و درون دستگاه پمپاژ ريخته مي شود و دستگاه پمپاژ ، بتن را به طبقه ي مورد نظر پمپ مي كند .

    ناظر بايد كنترل كند شخصي كه با دستگاه پمپاژ كار مي كند به بتن آب اضافه نكند چون هر مقدار كه بتن شل تر باشد اين دستگاه راحت تر بتن را پمپ مي كند .

    قبل از بتن ريزي بايد به بلوك ها و سفالها آب داده شود تا هنگام بتن ريزي مرطوب باشند در غير اين صورت ناظر مي تواند عمليات بتن ريزي را متوقف كند .

    براي ريختن بتن حد اقل به 5 نفر نياز مي باشد به طوري كه يك نفر سر لوله ايي را كه از آن بتن پاشيده مي شود را جابجا مي كند ، دو نفر هم با استفاده از بيل بتن را پخش مي كنند ، يك نفر هم با استفاده از ويبراتور بتن ريخته شده را ويبره مي كند و يك نفر هم با استفاده ماله سطح بتن ريزي را صاف مي كند .

    بعد از اتمام بتن ريزي ( بعد از 24 ساعت ) بايد تا 7 روز به بتن آب داده شود به طوري كه تا 3 روز اول بتن بايد غرقاب باشد .

    نكاتي كه ناظر بايد كنترل كند :

    1 – كنترل اسلامپ بتن

    2 – گرفتن نمونه استوانه ايي يا مكعبي شكل

    3 – مدت زمان سپري شده از لحظه ساخت بتن تا هنگام بتن ريزي

    4 – كنترل مرطوب بودن بلوك ها و سفال ها

    5 – كنترل استفاده از ويبراتور

    6 – كنترل در محل هاي توقف بتن ريزي

    7 – كنترل نگهداري بتن

    8 – كنترل باز كردن شمع ها و قالب ها

    ايزولاسيون پاي ستون ها :

    اولين مرحله بعد از اجراي فوندانسيون و اسكلت ايزولاسيون پاي ستون ها مي باشد . براي اين كار ابتدا سطح فونداسيون و ستون را پاك كرده و سپس يك لايه قير بر روي آنها مي ماليم و يك لايه گوني روي آن مي چسبانيم به همين ترتيب يك لا قير و گوني ديگر چسبانده و در آخر يك لايه قير روي آنها مي ريزيم كه در مجموع دو لايه گوني و سه لايه قير مي شود .

    چون stifner يا سخت كننده هاي پاي ستون باعث پاره شدن گوني مي شود در دو بلوك d وf ابتدا بتن درست كرده و در اطراف صفحه ستون ها قالب بسته و بتن ريخته مي شود سپس از روي بتن عايق بندي انجام مي گردد .

    تا جايي كه امكان دارد نبايد گوني را قطع كرد و در مقاطعي كه گوني قطع مي شود بايد به اندازه ي تقريباً 10 سانتي متر هم پوشاني يا over lap در نظر گرفت .

    اجراي كرسي چيني اندود ماسه سيمان روي كرسي و ايزولاسيون روي آن :

    با توجه به سردي هوا و زياد بودن عمق يخبندان در محل پروژه ارتفاع ستون هاي طبقه ي اول 380 سانتي متر در نظر گرفته شده بود يعني سطح بالايي فونداسيون يك متر پايين تر از سطح زمين قرار داشت و براي تامين ارتفاع لازم رقوم كف سازي در طبقه ي اول مي بايست زير ديوارهاي داخلي و همچنين خارجي كرسي چيني اجرا شود . نقش عمده ي كرسي چيني تامين ارتفاع تا رقوم كف سازي و تامين سطح اتكاي بيشتر براي ديوار مي باشد .

    كرسي چيني همانند يك پي نواري در زير ديوار هاي طبقه ي همكف اجرا مي شود عرض كرسي چيني بايد حداقل 10 سانتي متر از عرض ديوار بالاي سر آن بيشتر باشد . در اين پروژه عرض كرسي هايي كه در زير ديوارهاي 10 سانتي متر قرار مي گرفتند به اندازه يك آجر يا 22 سانتي متر و عرض كرسي هايي كه در زير ديوار هاي 20 سانتي متر قرار مي گرفتند به اندازه يك و نيم آجر يا 35 سانتي متر و ارتفاع كرسي چيني به اندازه ي 90 سانتي متر اجرا مي شد .

    سپس روي سطح كرسي ها و 40 سانتي متر از ديوار هاي كرسي ها را اندود ماسه و سيمان نرم مي كنيم . سطح ماسه و سيمان بايد كاملاً صاف باشد و ملات اضافي روي آن نباشد چون به هنگام قير و گوني قير بيشتري مصرف مي شود و ممكن است كه به قير و گوني آسيب رسانده و قير و گوني را سوراخ بكند .

    براي اجراي قير و گوني بايد اندود ماسه سيمان كاملاً خشك شده باشد و هيچ گونه رطوبتي بر روي آن نباشد . سپس يك لايه قير بر روي اندود ماسه و سيمان كشيده سپس يك لايه گوني كنفي بر روي آن مي چسبانيم و دوباره يك لايه قير ريخته و يك لايه گوني بر روي آن مي چسبانيم و در آخر نيز يك لايه قير بر روي آنها مي ريزيم كه در مجموع دو لايه گوني و سه لايه قير اجرا مي شود .

    در بين بين كرسي ها به ارتفاع 50 سانتي متر خاكريزي و به ارتفاع 40 سانتي متر بر روي آن ماكادام يا سنگ قلوه ريخته و براي پوشاندن و پر كردن خلل و فرج قلوه سنگ ها يك لايه شن بر روي آن مي ريزيم .

    خاك ريزي در 5 لايه ي 10 سانتي متري اجرا مي شود كه بعد از پخش كردن هر لايه با استفاده از ويبراتور مخصوص خاكها را متراكم كرده سپس لايه ي بعدي را اجرا مي كنيم .

    آجر چيني ديوار هاي خارجي :

    براي آجر چيني بايد بر طبق نقشه هاي اجرايي عمل شود . قبل از اجراي آجر چيني مي بايست آجرها در آب خيسانده شوند ( آجر ها زنجاب شوند ) . براي شروع آجر چيني ابتدا بايد بر طبق نقشه محل ديوارهاي مورد نظر و همچنين بعد ديوارها ( 10 يا 20 سانتي متر ) مشخص شود سپس در دو انتهاي ديوار شمشه كار مي گذاريم . براي كار گذاشتن شمشه مقداري مقوا ( يا پاكت سيمان مصرف شده ) را لوله كرده ودر يك انتهاي شمشه وارد مي كنيم به صورتي كه مقداري از آن بيرون باشد و انتهاي شمشه را روي كف مي گذاريم و قسمتي را كه مقوا دارد به سمت سقف برده تا به سقف گير كند حال با استفاده از شاقول قائم بودن شمشه را كنترل مي كنيم . بعد از اينكه شمشه به صورت كاملاً قائم و شاقولي قرار گرفت براي اينكه ثابت باقي بماند مقداري ملات گچ درست كرده و دو انتهاي آنرا گچ مي گيريم بعد از سفت شدن شمشه ها يك ريسمان بين آنها مي كشيم اين ريسمان به ما كمك مي كند كه ديوار را صاف و در يك رديف بكشيم .

    براي چيدن آجرها بر روي كرسي در طبقه ي اول يا بر روي كف در طبقات بالاتر ابتدا بايد به اندازه ي 10 تا 12 ميليمتر ملات ماسه سيمان در زير ديوار پهن كرده و سپس آجرها را روي آن بچينيم . امتداد رجها بايد كاملاً افقي باشد و بند هاي قائم ، يك رج درميان بايد دقيقاً در مقابل هم قرار بگيرند و شاقولي باشند .

    در كنجها و محل اتصال ديوارهاي متقاطع بايد قفل و بست كامل بين دو ديوار ( به اصطلاح هشتي گير ) اجرا شود . زيرا چيدن صحيح و قفل و بست باعث جلوگيري از نشست هاي نامتجانس ديوار چيني و شكست هاي احتمالي آن ذر برابر بار نقطه ايي و متمركز خواهد بود .

    در اين پروژه براي بهتر عملكرد ديوارها با سازه در هنگام زلزله ، ميلگردهاي افقي كه سر آنها خم شده را در بين ملات ديوار قرار گرفته و سر خم شده ي آن را به ستون ها جوش داده شد . اين ميلگردها در ارتفاع هر ديوار كه در كنار ستون قرار داشت 3 عدد به فاصله ي تقريباً 70 سانتي متر جوش داده مي شدند .

    اجراي گچ و خاك روي ديوارها و سقف :

    براي اجراي اندود گچ و خاك ديوارها و سقف ابتدا بر روي ديوار و سقف كروم بندي مي كنند . فاصله ي اين كروم ها تقريباً به اندازه ي يك متر مي باشد .

    براي ساختن ملات گچ و خاك ابتدا گچ و خاك را با نسبت با هم مخلوط مي كنيم و درون استانبولي را با آب پر كرده ( از نصف بيشتر ) سپس با دست آن قدر گچ و خاك روي سطح آن پخش مي كنيم تا مقداري گچ و خاك روي آب باقي بماند و ديگر داخل آب نرود . بعد از درست شدن ، ملات را با دست بر روي ديوار مي چسبانيم و با استفاده از شمشه و كروم هايي كه قبلاً كار شده اند و حال خشك شده اند ديوار را شمشه مي كشيم تا ملات به طور صاف و يكنواخت بر روي ديوار پخش شود .

    تهيه و نصب چهار چوب در ها و پنجره هاي فلزي :

    درب و پنجره بخشي از ديوار است كه به منظور تامين رفت و آمد ، عبور نور و تبادل هواي اتاق با محيط خارج پيش بيني مي شود .

    يال هاي در و پنجره بايد بر يكديگر عمود باشند .

    درها و پنجره ها كاملاً مستوي و بدون تاب باشند .

    در يا پنجره اي كه در آن شيشه نصب مي شود بايد داراي شيشه خور باشد تابه وسيله ي آن شيشه از هر دو طرف به خوبي مهار شود . عمق شيشه خور بايد حداقل 5/2 برابر ضخامت شيشه و حداكثر 25 ميليمتر باشد .

    گيرداري درب و پنجره بايد به وسيله ي شاخ هايي با طول مناسب كه به قاب پنجره جوش داده مي شوند بايد تامين گردد .

    در موقع ساختن پروفيل چهار چوب ها و اتصال قطعات افقي و عمودي آن ، بايد برش ها با زاويه ي 45‌ درجه انجام شود يا به عبارتي بايد گوشه هاي چهار چوب ها به صورت فارسي بريده و متصل گردند .

    در هنگام كار گذاشتن ، چهار چوب ها بايد كاملاً عمود و شاقولي باشند ( در دو جهت بايد شاقولي بودن كنترل شود ) بعد از ثابت كردن چهار چوب بايد پشت پروفيل ها را با ملات ماسه و سيمان پر كنيم تا هنگام باز و بسته كردن درب به نازك كاري آسيب نرساند .

    تاسيسات برقي :

    در اين پروژه چون ديوارها با بلوك هاي چيده شده بود عمليات كارگذاري لوله هاي PVC ديوارها بعد از عمليات گچ و خاك ديوارهاشروع شد .

    چون بعد از اجراي اندود گچ و خاك بر روي ديوارها استحكام ديوارها افزايش يافته و براي شكستن بلوك ها مشكلي پيش نمي آيد .

    ابتدا بايد محل قرار گيري كليد و پريز ها مشخص گردد . لذا با استفاده از يك ماده رنگي مانند لاجورد در ارتفاع هاي مورد نياز خط مي كشيم بدين صورت كه مقداري لاجورد را در آب حل مي كنيم و يك ريسمان بلند را درون آن مي كنيم تا رنگ بگيرد سپس دو سر ريسمان را در ارتفاع مورد نظر قرار داده و با تكان دادن ريسمان گچ و خاك روي ديوار رنگي مي شود . با استفاده از اين روش روي ديوار ها را در دو ارتفاع 40 و 120 سانتيمتر از كف ، خط مي كشيم .

    با استفاده از همين روش وسط سقف اتاق ها را نيز مشخص مي كنيم بدين روش كه دو سر ريسمان را در گوشه هاي هر اتاق گرفته و به صورت ضربدري خط مي كشيم كه تقاطع دو خط وسط سقف را نشان مي دهد . حال با استفاده از نقشه ي تأسيسات برقي محل عبور لوله هاي PVC را پيدا كرده و ديوار را مي شكافيم و مقداري از بلوك ها را نيز مي شكنيم تا لوله ها كاملاً در داخل ديوار قرار بگيرند . بر اساس نقشه لوله هاي PVC برق مي بايست از كف عبور كنند .

    تأسيسات مكانيكي ، لوله هاي چدني فاضلاب ، كانال كولر :

    يكي از پيشنهادات ناظر در اين پروژه نصب سيستم پكيج به جاي موتور خانه در پروژه بود . پكيج ها كه در ابعاد يك ماشين لباسشويي هستند در آشپزخانه قرار گرفته و آب گرم مصرفي در حمام ، سرويس ها و آب گرم مورد نياز در شوفاژ ها را تأمين مي كند كه براي هر واحد به يكي از اين دستگاه ها نياز مي باشد .

    لوله هاي فاضلاب در اين پروژه از جنس چدن مي باشد . اين عمليات به مهارت زيادي نياز دارد زيرا آب بندي اين اتصالات سخت مي باشد .

    براي اتصال ابتدا الياف كنفي را مانند طناب به يكديگر مي بافند و آن را چرب مي كنند و در يك ظرفي سرب را حرارت مي دهند تا ذوب شود حال الياف به هم بافته شده را به درون اتصال كرده و خوب مي كوبند سپس سرب مذاب شده را بر روي آن مي ريزند .

    يكي ديگر از پيشنهادات ناظر به پيمانكار تبديل دستك زير كنسول ها از حالت فشاري به حالت كششي بود كه با اين كار ، مشكل محل قرار گيري كولر در تراس حل مي شد . كانال هاي كولر مي بايست به طور مناسب به هم قفل وبست شوند و در محل اتصال از واشر هاي مناسب استفاده شود . كانال ها بايد با ايجاد تكيه گاه مناسب مهار شوند .

    چك ليست نظارتي كرسي چيني و بلوكاژ كف :

    1 - كنترل مرغوبيت آجر فشاري مصرفي

    2 - كنترل نوع ملات مصرفي و عيار سيمان

    3 - كنترل آكس كرسي چيني

    4 - كنترل قفل و بست ( هشتي گير ) و كله و راسته بودن آجر ها

    5 - كنترل ارتفاع كرسي چيني نسبت به كف محوطه

    6 - كنترل پيش بيني لازم جهت عبور لوله هاي تأسيسات

    7 - كنترل تراز كردن روي سطح كرسي

    8 - كنترل ارتفاع خاك ريزي در بين كرسي ها طبق نقشه

    9 - كنترل كوبيدن خاك با Compactor به صورت لايه لايه و كنترل در صد كوبيدگي آن

    10 - كنترل اندازه قلوه سنگ ها و ارتفاع سنگ ريزي

    11 - كنترل شن ريزي روي بلوكاژ

    12 - كنترل تراز بودن سطح بلوكاژ

    13 - كنترل عدم وجود ريشه هاي گياهي زير بلوكاژ

    چك ليست نظارتي عايق كاري روي كرسي چيني :

    1 - كنترل درجه حرارت جهت ذوب قير

    2 - كنترل عدم وجود مواد آهكي در زير گوني

    3 - كنترل اندود ماسه و سيمان زير قير و گوني

    4 - كنترل تميز بودن و صاف بودنِ زير سازي محل عايق كاري

    5 - كنترل خشك كردن زير سازي محل عايق كاري

    6 - كنترل سالم بودن و صاف بودن گوني

    7 - كنترل عدم قطع قير و گوني بدون رعايت اصول فني

    8 - كنترل برگشت قير و گوني افقي روي سطح قايم كرسي

    9 - كنترل over lap گوني به ميزان حداقل 10 سانتي متر

    10 - كنترل حفاظت سطح قير و گوني جهت اجراي عمليات بعدي

    چك ليست نظارتي آجر كاري :

    1 - كنترل نوع آجر ، كيفيت آجر ، محل تهيه آجر

    2 - كنترل تكيه گاه مناسب براي نعل درگاه ( بالشك بتني )

    3 - كنترل تراز بودن تكيه گاه ها

    4 - كنترل رعايت فاصله بين دو پروفيل

    5 - كنترل رعايت مهار كردن دو پروفيل به يكديگر

    6 - كنترل حفاظت در مقابل زنگ زدگي

    7 - كنترل اندازه عرض بستر تكيه گاه پروفيل

    چك ليست نظارتي اندود گچ و خاك :

    1 - كنترل مرغوبيت مصالح مصرفي

    2 - كنترل عيار گچ و خاك رس مناسب

    3 - كنترل كرم بندي ديوارها و سقف

    4 - كنترل ضخامت اندود گچ و خاك ديوارها و سقف

    5 - كنترل شمشه كشي و صاف اجرا شدن سطوح

    6 - كنترل محل نصب پريزها و كليدها

    7 - كنترل رطوبت سطح گچ و خاك قبل از گچ كاري

    چك ليست نظارتي ساخت و نصب چهار چوب درب ها و پنجره ها :

    1 - كنترل كيفيت پروفيل هاي مصرفي

    2 - كنترل ساخت صحيح درب و پنجره ها

    3 - كنترل فارسي بر كردن گوشه ها

    4 - كنترل تميز و سالم بودن سطح درب و پنجره

    5 - كنترل دوغاب ريزي سيماني پشت چهار چوب درب ها

    6 - كنترل فاصله حفاظ از سطح پنجره

    7 - كنترل زوار ، آب چكان پشت پنجره ها

    8 - كنترل وضعيت چهار چوب نسبت به امتداد ديوار

    9 - كنترل كار گذاري صحيح و شاقولي بودن پنجره ها و چهار چوب درب ها

    10 - كنترل گير دار بودن چهار چوب ها به ديوار

    11 - كنترل پوشش محافظ در مقابل زنگ زدگي

    12 - كنترل تعداد مناسب لولا

    چك ليست نظارتي كرم بندي پشت بام :

    1 - كنترل تقسيم بندي پشت بام طبق اصول فني

    2 - كنترل محل عبور لوله هاي بخاري و تأسيسات روي پشت بام

    3 - كنترل وزن مخصوص و مرغوبيت پوكه

    4 - كنترل عدم وجود خاك همراه پوكه

    5 - كنترل شيب بندي مناسب

    6 - كنترل ارتفاع كرم ها بر اساس طول آن ها

    7 - كنترل اجراي مناسب كف خواب آبروها

    8 - كنترل اجراي ملات ماسه و سيمان بر روي پوكه ها و ليسه اي كردن آن

    9 - كنترل اجراي آب پاشي به ملات ماسه و سيمان روي كرم ها

    نظرات و پيشنهادات كار آموز :

    - اشكال در ديوار چيني ، ديوار هاي خارجي

    در بلوك هاي A ،B ،C به دليل اشكال در كرسي چيني ديوارهاي خارجي ، اين ديوارها به اندازه ي 10 سانتي متر خارج از تير اصلي اجرا مي شد ، يعني 10 سانتي متر آن روي تير خارجي و 10 سانتي متر آن بيرون از تير اجرا مي شد كه اين باعث مي شد دو رديف آخر در هر طبقه را از طبقه ي بالايي بچينند .

    همان طور كه گفته شد اين مشكل از اشتباه در كرسي چيني بوجود آمد و بنا به تشخيص ناظر تخريب كرسي و اصلاح آن صلاح نبود . كه اين مشكل ، مشكلات ديگري را نيز در ادامه كار بوجود مي آورد .

    الف – سخت بودن آجر چيني ديوارها ، كه اين سختي در كار باعث مي شد كه مدت زمان بيشتري صرف آجر چيني بشود .

    ب – چون ديوار در خارج چيده مي شد لذا باد بند ها درون ديوار قرار نمي گرفتند و به اندازه ي 8 سانتي متر از داخل ساختمان بيرون زدگي پيدا مي كردند .

    براي حل اين مشكل مي بايست به ناچار يك تيغه ي 5 سانتي با آجر مجوف در كنار اين ديوار چيده مي شد تا بيرون زدگي باد بند ها پوشيده شود كه خود اين مورد يك مسئله ي ديگري ايجاد مي كند كه اين دو ديوار چون با هم هيچ اتصالي ندارند در هنگام زلزله ممكن است كه با هم عمل نكنند .

    ج – بر روي پنجره ها نعل در گاهي قرار مي گرفت كه محاسبات اين اين نعل درگاه ها بر اساس وزن ديوار بالاي خود تا طبقه ي بالايي محاسبه شده بود در حالي كه به دليل مشكل بوجود آمده قسمتي از وزن ديوارهاي طبقه ي بالايي هم بر آنها وارد مي شد كه اين مشكل باعث شده بود نعل در گاه ها خيز غير قابل قبولي داشته باشند .

  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآموزی عمران

    فهرست:

    اجرای سقف تیرچه و بلوک

    ایزولاسیون پای ستون ها

    اجرای کرسی چینی اندود ماسه سیمان روی کرسی و ایزولاسیون روی آن 

    آجر چینی دیوار های خارجی

    اجرای گچ و خاک روی دیوارها و سقف 

    تهیه و نصب چهار چوب در ها و پنجره های فلزی 

    تاسیسات برقی 

    تأسیسات مکانیکی ، لوله های چدنی فاضلاب ، کانال کولر        

    چک لیست نظارتی کرسی چینی و بلوکاژ کف 

    چک لیست نظارتی عایق کاری روی کرسی چینی 

    چک لیست نظارتی آجر کاری

    چک لیست نظارتی اندود گچ و خاک 

    چک لیست نظارتی ساخت و نصب چهار چوب درب ها و پنجره ها

    چک لیست نظارتی کرم بندی پشت بام

    نظرات و پیشنهادات کار آموز 

    .

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی عمران, گزارش کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی عمران, پروژه کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی عمران, دانلود کارورزی دانلود پروژه کارآموزی عمران, گزارش کارورزی دانلود پروژه کارآموزی عمران, پروژه کارورزی دانلود پروژه کارآموزی عمران, کارآموزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی عمران, کارورزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی عمران, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود پروژه کارآموزی عمران, گزارش کار در مورد دانلود پروژه کارآموزی عمران
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت