دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5

تعداد صفحات: 50 فرمت فایل: word کد فایل: 2998
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی عمران
قیمت قدیم:۱۸,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5

    فصل1

    1_ مقد مه:     

    شامل چکیده و خلاصه گزارش

    در بحث ساختمان محاسباتی چه اسکلت بتنی و چه اسکلت فلزی هر سازه شامل6 قسمت میشود که به ترتیب عبارتند از:

     1: پی یا فونداسیون

     2: اسکلت (ستون – تیر)

     3: سفت کاری

     4: تاسیسات (مکانیکی- برقی)

     5 : نازک کاری

     6 : محوطه سازی

     1: مراحل اجرای پی یا فونداسیون

    اولین کاری که قبل از قسمت پی انجام میدهیم شناسایی محل با استفاده از نقشه

    که ما موقعیت محل اجرای پروژه را با استفاده از خیابانهای مجاور مشخص می‌کنیم و چهار گوش زمین را میخ کوبی میکنیم  و بعد با استفاده از دوربین نقشه برداری میزان خاکبرداری یا خاک ریزی را با تراکم مورد نظر مشخص مینمائیم.

     

     

    بتن مگر :

    بتنی است که به ارتفاع 10 سانتیمتر و 10 سانتیمتر از هر طرف بتن فونداسیون یشتر می باشد اجرای بتن مگر یا همان بتن تمیز کننده که سطح خاک را از سطح بتن ریزی   جدا می کند:

    آرماتورگذاری در فونداسیون :

       برای بالا بردن مقاومت کششی شناز چند ردیف آرماتور در بالا و پایین قرار

    داده می شود این میلگردها را به وسیله میلگردهای عرضی که به آن خاموت می گویند وصل می کنند در ساختمانهای اسکلت فلزی نیرو از طبقه بالا که ناشی از بارهای پیش بینی شده و وزن سقف هر طبقه و نیروی حاصل از وزن دیوارهای خارجی و داخلی می باشد جمعاً بر ستون و پس از ستون به فونداسیون وارد می شود بدیهی است برای پیشگیری از شکست و خرد شدن فونداسیون باید آن را مسلح نمود . آرماتور گذاری در فونداسیون به شکلهای مختلف و بنا به محاسبات فنی انجام می گیرد . در کف بتن شبکه آرماتور مطابق شکل و کمی بالاتر از کف قرار می دهیم .

    یک شبکه آرماتور هم در بالای بتن که نیروی فشاری و کششی حاصل را تحمل کند وبا استفاده ازنقشه سازه که نوع میله گرددر آن مشخص گردیده    آرماتور بندی وبعد از آن قالب گذاری که در این پروژه همه فونداسیون از نوع نواری وتیپ میباشند وهمچنین از میله گرد تقویتی هم استفاده گردید و پروژه مد نظر ما اسکلت فلزی میباشد.

     

    پی پیوسته یا نواری :

    این نوع فنداسیون در واقع یک نوار پیوسته بوده و احتیاجی به شناژ ندارد در پی های نواری :

    شفته ریزی                                                       

    کرسی چینی

    شناز                                      

    ملات ماسه سیمان

    قیرگونی         

    ملات ماسه سیمان روی قیرگونی

    دیوارچینی

    بولت گذاری در فونداسیون :

     اتصال ستون به فونداسین بوسیله صفحه و بولت انجام می گیرد بولت به اشکال مختلف ساخته می شود و فرم ( ال ) بیشتر معمول است جنس بلت از نوع فولاد سخت و معمولا از آرماتور آجدار انتخاب می گردد . قطر و طول بولت بنا به محاسبات فنی تعیین می شود ( و حداقل قطر بلت 20 میلی متراست ) ارتفاع بلت تا کف فونداسیون نمی رسد و معمولا 10 تا 15 سانتیمتر از ارتفاع فونداسیون کمتر انتخاب می شود این بدان علت است که در موقع حرکت ستون در مقابل زلزله و موارد دیگر بولت به کف فونداسیون باعث اهرم کردن ستون نمی شود بولتها تک تک در محل خود در فونداسیون قرار داده می شوند .

    استقرار صفحات فلزی :   یا همان صفحه ستون

         این صفحات که به عنوان صفحه تقسیم فشار در زیر ستون و روی فونداسیون قرار می گیرد عامل اصلی هستند و نیروی وارده از طبقات به ستون توسط این صفحات به فونداسیون منتقل و سپس به زمین اعمال می شود . برای اتصال ستون به فونداسیون از صفحه ستون استفاده مکنیم که این صفحه ستون با پایه بولت به آرماتورهای قرار گرفته در پی متصل مشود

    بتن فونداسیون :

    اجرای مرحله بتن ریزی میباشد که خود ساخت بتن مرغوب یا همان اسلامپ مورد نظرخود نیز یکی ازبحث ها ی خیلی مهم در ساختمان سازی میباشد که1- جنس مصالح ما چه باشد  2- مقدار سیمان  3 – مقدار آب به چه میزان باشد تا به اسلامپ مورد نظر دست پیدا کنیم نکته خیلی مهم اینکه اسلامپ بتن فونداسیون با سقف متفاوت میباشد که در اینجا مقدار بسنده مییکنیم و در قسمت های بعدی اشاره به این مطلب مینمائیمدر مرحله بعد از بتن ریزی بحث حفاظت و نگه داری از بتن میباشد

    2: مراحل اجرای اسکلت (ستون – تیر)

    در اجرای اسکلت فلزی با استفاده از نقشه سازه نوع ستون  و با استفاده از نقشه معماری محل قرار گیری ستون را مشخص می کنیم

    چگونگی تعیین محل ستونها :

    برای تعیین محل ستونها در ساختمانهای اسکلت فلزی با توجه به پلان معماری طبقات ساختمان و بر اساس بارهای وارده محل ستونها تعیین و در پلان معماری مشخص می شود برای تعیین محل ستونها لازم است نکات زیر در نظر گرفته شود .

    محل ستونها به صورتی تعیین شود که پلها با مقطع مناسب توسط حداقل تعداد ستون کل بارهای ساختمان به زمین انتقال داده شود .

    ستونها حدالامکان با فاصله مساوی از یکدیگر قرار بگیرد .

    جهت تیرریزی سقف و تیرهای باربر نیز مورد توجه قرار بگیرد .

    محل ستونها از زیبایی ساختمان و جنبه های طراحی فضاها و ارتباط بین آنها نکاهد .

    ستونها حدالامکان در درون دیوارها جرزها و شکافها ( کمدهای دیواری ) مخفی شود .

    در تعیین محل ستونها به محل قسمتهای اساسی ساختمان ( مثل دستگاه پله،آسانسور،نورگیر ) توجه شود .

    ستون را با استفاده ازجر ثقیل علم کرده و آن را شاقول کرده و یک تک خال جوش میزنیم وبعد از اینکه همه ستونها را در سر جای خود قرار داده جوش کامل کرده وتیر ها را به صورت افق بر سر ستونها قرار داده و جوش کرده البته نوع جوش و بعد جوش در نقشه سازه میباشد که همه اینها باید به دقت انجام.

    3 :مرحله سفت کاری

    که شامل اجرای سقف و دیوار چینی می باشد که نوع سقف و دیوار در نقشه سازه آمده است که نوع سقف تیرچه – پلاستفوم و نوع دیوار آجر سفال میباشد که در قسمت3-2 در این مورد به طور کامل توضیح خواهد داده شد و بعد از دیوار چینی  چارچوپ گذاری درب و پنجره و همچنین پر کردن چاله ها باشن و خاک و کرسی چینی در این قسمت انجام می گیرد.

    کرسی چینی :

     معمولا در طبقه همکف سطح اطاق ها را چند سانتیمتر از کف حیات با کوچه بلندتر می سازند این اختلاف ارتفاع را کرسی چینی می گویند که به سه دلیل این کار انجام می شود :

    1) احساس امنیت بیشتر  ( رطوبت و حشرات و ... )

    2) اختلاف ارتفاع طبقه همکف با سطح زمین مانع از ورود برف و باران و خاشاک و غیره شود .

    3) اغلب زمین ها کاملا مسطح نبوده و دارای شیب می باشند و برای اینکه اطاق ها و سالن ها در یک تراز باشند از کرسی چینی استفاده می شود.

     

     

     

    4 : مرحله تاسیسات ( مکانیکی – برقی )

    که شامل مشخص کردن فضا های داکت یا همان لوله های آب سرد و گرم وکانال کولرو لوله های فاضلاب با استفاده از نقشه  قسمت برقی یعنی فراهم آوردن برق کل ساختمان نظیر آسانسور پارکینگ و...

    5 : مرحله نازک کاری

    شامل گچ و خاک داخل ساختمان سنگ و موزائیک یا سرامیک کاری سفید کاری ویا همان بحث نمای داخل وخارج ساختمانو گذاشتن درب وپنجره وکمد ساختمان و ...

    6 : محوطه سازی

    بعد از اینکه کا ساختمان به اتمام رسید شروع به محوطه سازی مکنیم که شامل فضای سبز و چراغانی سنگ یا آسفالت و... برای رفاه حال بیشتر ساکنین که از مجتمع و محل سکونت خود راضی وخوشنود باشند

     

    بعد از اینکه کا ساختمان به اتمام رسید شروع به محوطه سازی مکنیم که شامل فضای سبز و چراغانی سنگ یا آسفالت و... برای رفاه حال بیشتر ساکنین که از مجتمع و محل سکونت خود راضی وخوشنود باشند

    1-2 معــرفی پروژه

    پروژه 102 واحدی (مریم)

    مجری طرح :شرکت خانه سازی رزمندگان تهران

    این پروژه واقع درشهر جدید پردیس-فاز4 –فردوس5 می باشد مساحت این پروژه 15000 متر مکعب که شامل 7 بلوک می باشد 3 بلوک در قسمت شمال به نامهای(A1-A2-A3) و 4 بلوک در پائین به نامهای (C1-C2-B1-B2) که 4بلوک قسمت پایین دو به دو با هم تیپ می باشند ساختمان از نوع اسکلت فلزی و به صورت قاب خمشی (اتصالات تیر به ستون صلب )اجرا شدند هریک از این بلوک ها پنچ طبقه می باشد.

    ساختمانهاي اسکلت فلزي

    ساختمانهاي با اسکلت فلزي به ساختمانهاي اطلاق مي شود که اجزاي اصلي باربر آن از فولاد تشکيل شده باشد اين اجزاء شامل ستونها و تيرهاي باربر ( شاه تير يا پلهاي اصلي ) تيرهاي فرعي و پله ها است که با روش هاي مختلف اتصال ( ساده و گيردار و نيمه گيردار ) توسط ( پرچ و پيچ و جوش ) متصل مي شوند و کليه بارهاي اعمال شده شامل بارهاي زنده و مرده و نيروهاي جانبي ( باد و زلزله ) توسط ستونهاي فلزي به فونداسيون منتقل مي گردد در اين نوع ساختمان ها تيرهاي اصلي و فرعي و بارهاي اضافي (ديوارهاي جدا کننده و دست انداز ) به ستونهاي فلزي منتقل مي شود پوشش سقفها معمولا به صورت تيرچه بلوک است .

    پلان کلی این پروژه به صورت شکل زیر میباشد.

    2-2 تجهیز کارگاه: مشخصات فنی کارگاه

    اولین کاری که بعد از مشخص شدن زمین انجام می دهیم فنس کشی دور تا دور ساختمان تا هم محدوده زمین مشخص و هم حفاظت کارگاه باشد و هم بررسی کانالهای لوله های آب وگاز و برق کارگاه در مرحله بعدی ساخت اتاق نگهبانی که مسئولیت امنیت کارگاه وظیفه او می باشد و ساخت اتاق کارگر برای رفاه حال او تا زمینه بهتر و زود تر کارکردن او گردد تا پروژه زود تر به اتمام برسد اتاق مهندس برای نظارت کارگاه و جلسات فنی کارگاه و گزارش روزانه و سفارش مصالح وظیفه اوست یک اتاق آزمایشگاه داشتیم برای انجام آزمایش بتن که آیا به مقاومت فشاری مطلوب می رسیم . البته لازم به ذکر است چون عوامل به کا رفته در کارگاه متفاوت است مثلا برای جوشکاری اسکلت در 3 بلوک بالا 12 نفر و در 4 بلوک پایین 17 نفر مشغول بودند لذا از پر سنل کارگاه به علت زیاد بودن و متفاوت بودن خوداری می کنیم وفقط اشاره به دستگاه و وسایل در کارگاه می کنیم وسایل به کار رفته در کارگاه با تناسب کار

    برای پی

    دوربین نقشه برداری

    ماشین آلات گود برداری مانند لودر و بیل مکانیکی

    تراک میکسر

    دکل بتن ریز

    قالب بتن

    ویبره

    تانکر آب

    برای اسکلت

    جرثقیل

    ژنراتور

    دستگاه برش

    دستگاه جوش

    دستگاه آزمایش جوش

    پمپ بتن ریز – تراک میکسر

    برای سقف :

    جک

    قالب بتن

    پمب بتن ریز

    تراک میکسر

    تانکر آب

    بنکر سیمان

    بنکر سیمان : نگه داری سیمان ژنراتور

    3-2 گزارش کار:

    اجرای قسمت های یک ساختمان (سقف) نوع سقف به کا رفته در این پروژه تیرچه- یونالیت (پلاستوفوم) که از ویژگی این نوع سقفها موجب سبکتر شدن وزن کلی ساختمان و همچنین عایق بودن در برابر گرما و صوت و اجرای سریع آن مطرح میباشد که برای اجرای سقف در این پروژه موارد زیر انجام گردید.

    تیرچه سازی :

    متداولترین نوع تیرچه در ایران تیر چه بتنی میباشد با توجه به نقشه برای هردهانه اندازه های مختلف داریم که با توجه به اندازه ها شروع به ساخت تیرچه مینمائیم برای ساخت یک تیرچه از سه میلگرد استفاده می شود که به صورت خر پا مسلح میگردد که نوع میلگرد در نقشه مشخص شده است.

    1 ) میلگردهای کف خرپا:

    شامل 2 میلگرد در قسمت پایین که لنگرهاي مثبت تيرچه بوسيله همين ميلگردها تحمل مي شود براي اينکه اين ميلگردها در موقع بتن ريزي جابجا نشود بهتر است آنها را بوسيله يک يا چند ميلگرد به همديگر جوش بدهند .

    2) میلگرد فوقانی خرپا :

    شامل یک میلگرد که آجدار می باشد و داخل بتن سقف قرار می گیرد.

    3) میلگرد های میانی خرپا:

    یا همان زیگزاگ ها به صورت یکی در میان که ميلگردهاي کف را به ميلگردهاي فوقاني با جوش به هم متصل مي کند و بعد خرپا یا همان تیر چه را در قالب های مخصوص فلزی قرار داده وقالب در حدود cm 10 عرض و cm5 ارتفاع دارد آن را با بتنی با عیار 400 تا 450 کیلو گرم در متر مکعب پر کردهو بعد از گرفتن بتن آن را ازقالب جدا کرده و در داخل استخر آب به مدت 48 ساعت تا یک هفته قرار داده تا به مقاومت نهایی برسند.

    وبعد این تیر چه های ساخته شده را توسط بالابر بر روی سقف قرار داده و محور تا محور این تیرچه ها cm60 میباشد که فاصله بین توسط ینو لیت (پلاستو فوم) پر میشود.

    یونالیت ( پلاستو فوم) :

    اابعاد یونالیت مصرفی در این پروژه 25.*5.*2 m می باشد ارتفاع آنها تابع ضخامت سقف و بار سقف بوده داراي لبه هاي هستند که روي تيرچه قرار مي گيرند هيچ گونه باري را تحمل نمي کنند و فقط به عنوان قالب استفاده مي شوند در صورتی که روی تیرچه بار منفرد می باشد ولی اگر روی آن یک لایه بتن قرار بگیرد بار را به صورت گسترده بر روی سقف پخش می کند از مزایای یونالیت بحث سبکتر و عایق کردن سقف و همچنین اجرای سریع آن میباشد نسبت به بلوک می باشد ولی در عین حال دارای معایبی هم میباشد از جمله زودتر آتش گرفتن در موقعی که ساختمان دچار آتش سوزی می شود و... و مرغوبیت جنس یونالیت بتگی به استحکام بودن آن دارد که با فشار دادن می شود فهمید جنس خوب است یا با انجام آزمایش آتش زدن که در مجاورت هوا زود می سوزد.

    یونالیت کارگاه

    راه پله :

    لازم به ذکر است که قبل از شروع کردن کار سقف باید راه پله آن اجرا گردد که موجب پیشرفت سریع وامنیت کارگرتامین شود در این پروژه راه پله به صورت طاق ضربی اجرا گردید لذا هنوز در آیین نامه اجازه راه پله طاق ضربی داده میشود دربحث اجرا راه پله اتصال آن به شالوده را داریم که در عکس زیر آورده شده است.

    که به صورت اتصال ستون به پی اجرا می گردد و بعد از این اجرا شمشیری ها با اندازه مشخص که با یک پلیت مشخص به ستون و تیر جوش داده میشود و بعد در پاگرد اتصال تیر به تیر را داریم که به صورت اتصال ساده به وسیله نبشی جوش داده می شود بعد از اینکه شمشیری طبقه آخر زده شد پله را به صورت طاق ضربی که قوسی اجرا میگردد.

    میله گرد های حرارتی :

    اجرای میله گرد های حرارتی به منظور جلوگیری از ترک بتن و کاهش حجم بتن سقف که به صورت شبکه های منظم چهار گوش (مربعی) و یکپارچه اجرا می گردد در اینجا از میله گر های mm6 در فاصله های cm 50 اجرا گردید.

    میله گرد های ممان منفی :

    تشکیل شده از 2 میله گرد به نامهای اتکا و منفی که میله گرد اتکا در پایین و در داخل تیر چه قرار گرفته و بسته می شود و میله گرد منفی در قسمت بالا و در بالای میله گرد تیرچه قرار و بسته میشود اتکا میله گرد 12 و منفی میله گرد10 می باشد و سر هر دو میله گرد که خم شده می باشند در داخل نیر قرا می گیرند کار میله گرد های ممان منفی برای جلو گیری نیروی برشی و یا بالا بردن مقاومت برشی می باشد البته به طوری هم نگه دارنده تیر چه می باشند و هر دو میله گرد باید به هم بسته شود تا از یکدیگر فاصله نگیرند و گر نه مقاومت برشی پایین می آید.

    نمائی از میله گرد ها ممان منفی

    جک و قالب گذاری :

    برای هر دهنه از سقف با توجه به نحوه قرار گرفتن تیرچه یا همان تیرچه ریزی مخالف با آن به صورتیکه زاویه 90 تشکیل دهد چوب یا آهن زیر آن قرار داده و بعد زیر آن جک را به صورت قائم قرار داده و فاصله بین جک ها در این پروژه یک متر به یک متر می باشد به عنوان مثال برای یک دهنه 4 متری 4 جک به مورد استفاده قرار می گیرد کار جک به عنوان این می باشد که در موقع بتن ریزی به سقف و یا تیرچه فشار وارد نشود و بتن به هدر نرود و دور تا دور سقف هم قالب چوبی به کا رفت تا که بتن از کناره ها به هدر نرود.

    نکته بسیار مهم اگر دهانه سقف بسیار زیاد باشد باید از ژوئن استفاده گردد که تشکیل شده از 2 میله گرد 16 یکی در قسمت فوقانی و دیگری در قسمت پایین هر دو میله گرد از بین تیرچه عبور داده و در فاصله های cm 50 از کلافهای عرضی یا همان s به کار رفته و کاملا بسته می شود و در زیر آن جک قرار می گیرد تا که از فشار بیش از حد به سقف جلو گیری نماید مکان ژوئن در وسط سقف اجرا می گردد.

    مشخص کردن داکت یا رایزر (تاسیسات) :

    برای مشخص کردن داکت نیاز به نقشه داریم که مکان این داکت ها در نقشه مشخص شده است داکت به فضا خالی در سقف گفته می شود برای عبور لوله های تاسیسات مانند لوله های آب گرم و سرد برای حمام و ... لذا مورد اهمیت می باشد و زمان مشخص کردن این فضا ها هنگام تحویل گرفتن سقف قبل از بتن ریزی می باشد که دور تا دور این فضا را با چوب و یا آهن بسته که بتن در این فضا قرار نگیرد.

    داکت یا رایزر برای عبور لوله های تاسیسات

    و بعد از این مرحله مشخص کردن عصایی سقف برای عبور کانال کولر با توجه به نقشه مشخص می شود که میله گرد را خم می کنند و به صورت عصا در می آورند که به صورت هر cm 50 در کنار هم به طور موازی قرار می گیرند و آن قسمت خم شده در داخل میله گرد های فوقانی تیرچه قرار می گیرد ضمنا محل کانال کولر را نیز مشخص می کند.

    عصایی برای مشخص شدن کانال کولر

    تمیز کردن :

    قبل از بتن ریزی سقف باید کاملا چک و تمیزگردد تا در داخل ژوئن و تیرچه ها تیکه های یونالیت نباشد چون بتن ریزی باید یکپارچه باشد و فضای خالی بین شان نباشد و همچنین بررسی کردن سقف تا جک کاملا محکم باشد قالب ها خوب بسته شده باشند و ...

    بتن ریزی سقف :

    آخرین مرحله برای اتمام یک سقف بتن ریزی و نگه داری آن یا همان آب پاشی می باشد تا به مقاومت نهایی 28 روزه برسد بتن سقف 10-5 cm میباشد که در این پروژه cm 7 گرفته شد البته بتن های این پروژه به صورت آماده از کارخانه با تراک میکسر آورده می شد بتن های آماده در کارخانه میزان شن و ماسه و سیمان آن مشخص می باشد فقط یک مقدار آب اضافی در تراک میکسر می ریزند تا مسافتی که طی می کند آب بتن را از دست نرود.

    نکته خیلی مهم اسلامپ بتن فونداسیون بین 6-4 و اسلامپ مورد نیاز بتن سقف بین 9-6 میباشد بعد این بتن با پمپ به قسمت بالا برای بتن ریزی هدایت می شود پمپ هم نیز دارای لوله هدایت بتن میباشد و بتن سقف ریخته می شود که یک نفر مسئول پمپ و دو نفر مسئول بتن ریزی ویک نفر مسئول تخت کردن بتن و 3-2 نفر مسئول ماله کشیدن و صاف کردن روی بتن می باشند و یک نفر هم مسئول ویبره زدن می باشد البته چون اسکلت فولادی و قاب خمشی می با شد پس ویبره فقط در سر تیرها و در داخل ژوئن زده می شد و کل سقف به صورت یکپارچه ویبره می شود البته برای یک سقف 50 متر مکعب 9 کامیون حمل بتن نیاز است از بتن ها نمونه برداری و برای آزمایش در قالب های مربعی قرار گرفته می شود و بعد به آزمایشگاه منتقل می شد درهر 30 متر مکعب 8- 6 قالب نمونه بتن برداشته می شود که در آزمایشگاه هم مقاومت 11 روزه و هم 28 روزه آزمایش می شود.

    آزمایش های جوش :

    1 : مخرب

    2 : غیر مخرب

    چون ساختمان اسکلت فلزی و قاب خمشی می باشد بحث جوش و آزمایش آن از مباحث خیل مهم می با شد که باید طبق اصول مندرج در نقشه رعایت شده باشد در این پروژه از انواع جوش استفاده گردید مانند جوش گوشه نفوذی کام و... و نکته مهم اینکه نباید در هوای 5- درجه و در هنگام وزیدن باد و برف و باران جوشکاری نمود و سطح جوشکاری باید تمیز و عاری از هر گونه رنگ و زنگ و ضد زنگ باشد کلیه جوشها بر اساس آیین نامه aws و آیین نامه جوشکاری ایران از الکترود E6013 جهت جوش گوشه و از الکترود E6010 جهت جوشهای نفوذی انگشتانه و لب به لب استفاده می شود.

    پس از جوشکاری باید گل جوش را تمیز نموده و روی نوارهای جوش برس سیمی کشیده شود جوش باید عاری از ترک و باید صاف و یکنواخت و بعد جوش رعایت گردد برای آزمایش جوش که از نوع غیر مخرب مد نظر ماست 3 نوع تست به نام‌های:

    (1 تست چشمی یا vt : که به نوع جوش نگاه کرده و باید عاری از ترک وصاف و یکنواخت باشد.

    2) تست پرتو نگاری یا RT : با دو رنگ مختلف به سطح جوش می پاشند تا ترک جوش مشخص گردد.

    3) تست فرا صوت یا UT : که برای جوشهای شیاری یا همان نفوذی می باشد برای کله گاویهای روی اتصال خمشی که یک دستگاه با ابعاد مشخص دارد دارای یک حس گر میباشد که روی پلیت گذاشته و امواج مرتعش می کند که اگر از خطوط مشخص در صفحه این امواج بالاتر رود نشانه آن می باشد که جوش خوب نمی باشد و در اصطلاح REP می گویند که این 3 نوع تست در کارگاه به عمل آورده شد البته لازم به ذکر است که تست فراصوت تحت زاویه انجام می شود قبل از تست باید صفحه ها با سنگ فلز خوب تمیز شده باشند و این نوع تست خیلی گران بوده و یک شرکت متصدی با این امر باپیمانکار قرداد بسته و جواب آزمایش را در پروسه هایی به ناظر تحویل میدهد.

    دستگاه تست فراصوت UT

    تست جواب نداد

    که اگر تست جواب ندهد بعدا یک مقطع به آن اضافه میکنیم و جوش می دهیم

    اتصالات: گیردار- ساده - نیمه صلب

    چون قاب خمشی در ساختمان به کا رفته است پس اتصالات گیردار می باشد نکته قابل توجه این است که نقشه سازه اولیه برای این پروژه بادبندی بوده است چون اهن اضافی به کار رفته بود و از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نبوده و همچنین وزن سازه زیاد شده بود مهندسین طراح نقشه را تغییر داده و قاب خمشی به کار برده اند

    قاب هاي خمشي

    كه در آنها فرض مي شود اتصالات تير و ستون به اندازه كافي صلب است به طوري كه در تغيير شكل قاب زاويه اوليه بين تير و ستون بدون تغيير باقي مي ماند.

    اتصالات تیر به ستون گیردار می باشد اتصالات گیردار شامل کله گاوی و زیر سری ولچکی و پلیت های با ابعاد مشخص میباشد اما اتصال ساده شامل یک نبشی در بالا و یک نبشی در پایین که جوش داده می شود

    طويل کردن ستونها :

    در ساختمانهاي بلند با اسکلت فلزي طويل کردن و وصله ستونها امري ضروري و اجتناب ناپذير است به چند نکته مهم توجه مي کنيم .

    طويل کردن ستونها ممکن است به يکي از روشهاي زير باشد:

    1) افزايش طول ستون با مقطع يکسان

    2) در صورتي که مقطع ستون بالاي و ستون پاييني در حدود 1 يا 2 نمره اختلاف داشته باشد طويل کردن ستون مي تواند بصورت پرچ يا پيچ انجام شود .

    3) اگر مقطع دو نيم رخ در مقطع اتصال با هم اختلاف زيادي داشته باشند طوري که قسمت زيادي از سطح آن دو در تماس با يکديگر قرار نگيرد بايد يک صفحه تقسيم فشار افقي بين دو نيم رخ قرار دهيم اين صفحه بايد ضخيم باشد تا بتواند بدون تغيير شکل زياد عمل تقسيم فشار را انجام دهد .

    محل مناسب براي وصله ستونها حداقل در ارتفاع 45 تا 60 سانتيمتر بالاتر از کف مي باشد . اين ارتفاع حداقلي است که هم از نظر دسترسي حمل براي اجراي جوش پرچ يا پيچ مناسب است .

    به عنوان مثال برای ستون گذاری یک ساختمان 5 طبقه مانند همین پروژه برای وصله دادن ستونها به یکدیگر کونیک می کنند و پلیت هایی روی آن قرار می دهند و این پلیت ها را به طور کامل جوش می کنند البته محل وصل ستونها در اینجا 75. cm بالاتراز محل اتصال تیر به ستون در هر طبقه گرفته شد.

    دستک جهت اجرای کنسول اتصال گیر دار اتصال ساده

    گزارش روزانه :

    گزارش روزانه برای پیشرفت کار می باشد گزارش روزانه شامل قسمت هایی چون 1- تاریخ و نام پروژه 2- آب و هوا 3- پیمانکاران 4- نیروی انسانی پیمانکاران 5- کار انجام شده توسط کارگران با توضیحات که باید مورد تائید مهندس ناظر برسد و کل این دفترچه به شرکت مورد تصدی داده می شود که طبق این به پیمانکاران پول داده می شود .

    علاوه بر این در امور مالی وخرید های مصالح برای پروژه آشنایی کافی پیدا نموده‌ام

    وسايل و ماشين آلات مورد استفاده در عمليات گودبرداري :

    بولدوزر ، لودر ، کمپرسي و بيل مکانيکي از ماشين آلات مورد استفاده در اين عمليات مي باشند ابتدا به کمک بولدوزر زمين کنده شده و خاک حاصل بصورت دپو در مي آيد، بعد به کمک لودر و کمپرسي اين خاکهاي دپو شده بارگيري و به خارج از کارگاه حمل مي شوند . بعد انجام اين اعمال نوبت رگلاژ کردن ديوارها و کف مي شود که اين عمل به کمک دست انجام مي شود . بعد از اتمام اين مرحله اجراي پي شروع مي شود . نحوه اجراي پي به اين صورت است که ابتدا به کمک مختصات هاي موجود و دوربين تئودليت و ژا لن محل استقرار شالوده ها را تعيين کرده، سپس با استفاده از دوربين نيوومير کد ارتفاعي پي ها را مشخص کرده و بر اين اساس فونداسيونها به کمک دست خاکبرداري مي شوند . بعد از خاکبرداري جهت عمود نمودن ديوارها و تراز کردن کف فونداسيونها، آنها را رگلاژ مي کنند .

    پس از پياده کردن نقشه روي زمين و انجام خاکبرداري فونداسيون اجرا مي شود.

    مشخصات فنداسيون در زمينهاي متفاوت از نظر مقاومت، جنس و وجود آبهاي سطحي و عمقي مختلف است .

    جنسهاي مختلف زمين براي اجراي فنداسيون به شرح زير مي باشد : زمينهاي خوب و خشک.

    زمينهاي سست و خشک

    زمينهاي خوب ولي آبدار

    زمينهايي که در جريان آب قرار گرفته و زمين غير قابل نفوذ است

    زمين خوب در عمق بيش از 10 متر

    انواع فونداسيون در زمينهاي خوب و خشک:

    فونداسيون در اين زمينها به سادگي قابل اجراست و ممکن است برحسب نوع ساختمان از مصالحي نظيرآجر، سنگ، شفته ويا بتن و بتن آرمه استفاده شود .

    شالوده هاي آجري :

    اين پي سازي در ساختمانهاي کوچک انجام مي گيرد، به اين صورتکه پس از حفر پي و تسطيح کف آن پي سازي را با آجر انجام مي دهند.در اين موارد براي اينکه بتوان داخل پي را آجرچيني کرد آن را از هر طرف به اندازه 15 تا 25 سانتيمتر اضافي بر مي دارند و معمولاً عرض فونداسيون را در اين مواقع حدود 20 تا 50 سانتيمتر از عرض ديواري که روي آن مي آيد بيشتر مي گيرند .

    خاک و آب شکستگي اجرا مي شوند ) به کار مي رود سنگي که براي پي سازي بکار مي رود از انواع سنگهاي لاشه شکسته است؛ سنگهاي قلوه اي و رودخانه اي به علت صيقلي و مدور بودن استقامت کافي نداشته و حالت ناپايداري خواهند داشت لذا براي پي سازي مناسب نيستند .

    شالوده هاي شفته اي :

    پي سازي با شفته که براي ساختمانهاي کوچک 2 يا 3 طبقه مسکوني معمولي به کار مي روند از ابتدايي ترين و ساده ترين انواع سازي است.طرز عمل بدين طريق است که پس از حفر پي معمولاً از همان خاکهاي حاصله از پي کني استفاده کرده و با افزودن مقداري خمير يا پودر آهک شکفته و آب، پي سازي مي کنند و بعد پس از چند روز شروع به کرسي چيني و ديوار سازي مي نمايند.بطور کلي پي سازي با شفته از نامناسبترين انواع پي سازي است که به کار بردن آن حتي درمورد ساختمانهاي کوچک نيز توصيه نمي شود .

    شالوده هاي بتني :

    امروزه توصيه مي شود که فنداسيون کليه ساختمانها با بتن آرمه ساخته شود. در مناطق زلزله خيز حتي براي ساختمانهاي يک طبقه از فونداسيونهاي بتني که در تمام طول ديوارهاي ساختمان ادامه داشته و به يکديگر متصل مي شوند استفاده مي شود . فونداسيونهاي بتني براي ستونهاي فلزي در ساختمانهاي فلزي و همچنين در ساختمانهاي بتني با فولاد (ميلگرد – آرماتور ) به کار مي رود وبه اين ترتيب فونداسيون بتن مسلح ساخته مي شود .انواع شالوده هاي بتني:

    منفرد :

    اين نوع فنداسيون معمولاً در ساختمانهاي کوچک به کار رفته و در مورد ساختمانهاي فلزي حتماً شالوده بوسيله بتن آرمه اجرا مي شود .

    پيوسته يا نواري :

    اين نوع فنداسيون در واقع يک نوار پيوسته بوده و احتياجي به شناژ ندارد، که البته حدود اين نوار در پلان فنداسيون

    شالوده هاي سنگي :

    پي سازي با سنگ در مواقعي که سنگ ارزان و در دسترس باشد و يا پي داراي ارتفاع زيادي از کف باشد ( پي ديوارهائي که در کنار رودخانه ها براي جلوگيري از ريزش مشخص مي شود .

    گسترده :

    در مواقعي که فشار وارده بسيار بالا بوده و يا فاصله فنداسيونها از هم کم باشد نيز در مواقعيکه خاک زمين ضعيف است ( تشخيص به کمک آزمايشات مکانيک خاک صورت مي گيرد ) اين نوع فنداسيون در نظر گرفته مي شود .

    مرکب :

    اين نوع فنداسيون بار ستونها را از دو يا چند نقطه انتقال مي دهد . اين پي ها در سراسر سطح خود بوسيله فشار يکنواخت خاک به سمت بالا نگهداشته مي شوند . گوشه هاي بيروني اين سازه ها تمايل به تاب برداشتن دارند و بين ستون ها و انتهاي قسمتهاي بيرون زده از سازه يا عضو اصلي خم مي شود . نيروهايي که روي پي عمل مي کنند تقريباً عکس نيروهايي هستند که روي تير نرمال يا دال عمل مي کنند به همين دليل ، اين قبيل پي ها نياز دارند که با آرماتورهاي بالايي و آرماتورهاي پاييني تقويت شوند . آرماتورهاي عرضي پاييني نيز براي نگهداري از تأثير تابيدگي فراهم مي شوند .

    گاهي خاموت يا کلاف نيز در پي هاي مرکب استفاده مي شوند و زماني که به کار مي روند در وضعيت وارونه قرار مي گيرند يا کاملاً در چهار طرف بسته شده و در گوشه ها قلاب مي گردند .

    ابعاد پي

    عرض و طول و عمق پي ها بستگي به نوع خاک و وزن ساختمان دارد. در ساختمان هاي بزرگ مقاومت خاک توسط آزمايشگاه مکانيک خاک تعيين مي گردد ولي در ساختمانهاي کوچک با مشاهده خاک و لايه هاي آن و يا ضربه زدن به وسيله کلنگ اين مقاومت قابل تشخيص است و گاهي اوقات مي توان از آزمايشگاه ساده محلي استفاده نمود .

    وزن ساختمان ناشي از بار مرده و زنده مي باشد که بارهاي مرده همان اجزاء ساختمان مانند ديوارها و سقفها و ساير موارد مي باشد و بارهاي زنده بارهاي هستند که احتمال وجود آن در زمانهاي مختلف بوده و قابل تغيير هستند.

  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5

    فهرست:

    فصل 1

    1  مقدمه.................................................................................................................... 3

    فصل 2

    1-2معرفی پروژه..................................................................................................... 10

    2-2 تجهیز کارگاه.................................................................................................... 12

    3-2شرح گزارش..................................................................................................... 15

      4-2کار انجام شده توسط کار آموز..................................................................... 37

     5-2 عکس هایی از پروژه....................................................................................... 40

    .

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, گزارش کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, پروژه کارآموزی دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, دانلود کارورزی دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, گزارش کارورزی دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, پروژه کارورزی دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, کارآموزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, کارورزی در مورد دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5, گزارش کار در مورد دانلود پروژه کارآموزی 102 واحدی مریم در شهر جدید پردیس- فاز4- فردوس5
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت