دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب

تعداد صفحات: 9 فرمت فایل: word کد فایل: 4063
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت قدیم:۱۱,۷۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب

    بسمه تعالی

    معرفی مجتمع :

    مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب یکی از بزرگترین کارخانه های تولید ابلیمو در ایران میباشد که شاید بنا به دید ماآبلیموی تولیدی دراین مجتمع  تنها آبلیموی صد در صد طبیعی موجود در ایران است .

    نمای بیرونی سالن تولید و بسته بندی

    تاریخچه کارخانه به سال 1354 برمیگردد که مجتمع توسط سازمان ترویج و توسعه فعالیتهای غیر کشاورزی احداث و تاکنون با تولید طبیعی ترین آبلیموی ایران در خدمت این صنعت و افتخار آن می باشد .در حال حاضر مالکیت مجتمع در اختیار اتحادیه مرکزی تعاونیهای روستایی و کشاورزی ایران می باشد که 15درصد این سهام متعلق به اتحادیه تعاونی روستایی میناب است

    .مجتمع در فضایی بمساحت 50000متر مربع ساخته شده که دارای حدود 7000متر زیر بنا در قسمتهای مختلف می باشد.

    ظرفیت تولید:

    ظرفیت تولید مجتمع در ساعت 5تن لیموترش و 3000بطری آبلیمو در ساعت است که از این حیث منحصر به فرد می باشد ضمنا مجتمع توان ذخیره سازی بیش از 400تن آبلیمو در مخازن استیل ودر سردخانه ای که به این منظور و بسیار پیشرفته ساخته شده را دارد که از این حیث نیز در ایران وشاید خاورمیانه  منحصر بفرداست .

                                          سالن تولید

     ظرفیت خرید لیموترش :

    مجتمع از این حیث سالانه بیش از 5000تن خرید لیموترش دارد که تقریبا 60درصد آن نیز تبدیل به باکیفیت ترین لیمو خشک ایران میگردد که از لحاظ کمی و نیز کیفی منحصر بفرد است.

       حوضچه شستشو

     تولیداصلی مجتمع آبلیمو صددرصد طبیعی با مارک جمیل بوده که در آینده بنام آیدا بین الملل به بازار عرضه میگردد.درضمن لیموخشک نیز با کیفیت بسیار بالا از دیگر محصولات این مجتمع میباشد و بعنوان تنها تولید کننده روغن پوست لیموترش(اسانسهای روغنی لیموترش) مجتمع در ایران مطرح بوده که این ماده با توجه به خواص بسیار زیاد دارویی غذایی و بهداشتی آن از افتخارات این مجتمع است.ضمنا مجتمع تامین کننده 100درصد آبلیموشرکتهای بهروز و دلپذیر 50درصد ابلیمو اروم آدا و نیز تامین کننده آبلیمو بسیاری از شرکتهای معروف دیگر نظیر یک ویک ،گلچگان خراسان ،شاداب ،نمکین ،زرین ،ناجی وبسیاری دیگر از شرکتها بوده واست.واین موضوع ناشی از کیفیت وکمیت بسیار بالای بزرگترین کارخانه آبلیمو گیری ایران یعنی مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات ایران است .

    تولیداصلی مجتمع آبلیمو صددرصد طبیعی با مارک جمیل بوده که در آینده بنام آیدا بین الملل به بازار عرضه میگردد.درضمن لیموخشک نیز با کیفیت بسیار بالا از دیگر محصولات این مجتمع میباشد و بعنوان تنها تولید کننده روغن پوست لیموترش(اسانسهای روغنی لیموترش) مجتمع در ایران مطرح بوده که این ماده با توجه به خواص بسیار زیاد دارویی غذایی و بهداشتی آن از افتخارات این مجتمع است.ضمنا مجتمع تامین کننده 100درصد آبلیموشرکتهای بهروز و دلپذیر 50درصد ابلیمو اروم آدا و نیز تامین کننده آبلیمو بسیاری از شرکتهای معروف دیگر نظیر یک ویک ،گلچگان خراسان ،شاداب ،نمکین ،زرین ،ناجی وبسیاری دیگر از شرکتها بوده واست.واین موضوع ناشی از کیفیت وکمیت بسیار بالای بزرگترین کارخانه آبلیمو گیری ایران یعنی مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات ایران است .

    مواد و عناصر موجود در آبلیمو مجتمع :

    مجتمع دارای آزمایشگاه نسبتا پیشرفته ای است که آبلیموی تولیدی را با استانداردهای آن کنترل ودر جهت بالا بردن کیفیت آن نقش بسزایی دارد.

    خواص آبلیمو طبیعی و مضرات آبلیمو غیر طبیعی :

    آیا میدانید آبلیمو طبیعی در درمان 220بیماری تاثیر مستقیم داردواگر بصورت غیر طبیغی تهیه گرددنه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه موجب بسیاری از بیماریها از جمله سیروز کبدی ,سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی وبسیاری دیگر از بیماریها میگردد.

    شناسایی آبلیمو طبیعی از دید یک مصرف کننده طبق استانداردهای جهانی و استاندارد ایران :

    مهمترین مورد ی که یک مصرف کننده باید به آن توجه کند رنگ طبیعی آبلیموست که طبق استاندارد شماره 107اداره کل استاندارد ایران زرد یا زرد کهربایی و دیگر خصائص آن ازجمله طعم طبیعی لیمو که ترشی مایل به کمی تلخی که ناشی از اسانسهای موجود در پوست بمقدار 5/گرم درلیتر است می باشد.اسانسهای روغنی موجود در پوست که موقع آبگیری واردآبلیمو میگرددخودخواص ضد عفونی کننده زیاد داشته ونیز مانند حفاظی ویتامین ث موجود در آنرا حفظ میکند.از دیگرمشخصات یک آبلیموی طبیعی بوی آن که باید دارای بوی طبیعی لیموترش باشد دیگر لرد یا مواد جامد محلول در آن بوده که متاسفانه عوام فکر می کنند که در آبلیمو هر چه کمتر باشد بهتر است ولی از لحاظ استاندارد حداقل ان باید 8گرم در لیتر و حداکثری ندارد وبستگی به کیفیت لیمو و طبیعی بودن آبلیمواست مقداری نیز که در ته شیشه ته نشین میگرددبواسطه خاصیت سوسپانسیونی آبلیمو کاملا طبیعی است و از لحاظ استاندارد تا 5درصد مجاز است.بنابراین آبلیموهایی که فاقد این ویژگیهاست باید در طبیعی بودن آن شک کرد.

    شمه ای از خواص غذایی و درمانی یک آبلیمو طبیعی :

    1-آبلیمو در افزایش دید تاثیر دارد.

    2-آبلیمو از تاسی سر جلوگیری کرده و در تقویت مو موثر است .

    3-لیموترش سرشار از ویتامینهای آ,ب ,ث ,آهن ,کلسیم ,سدیم ,منیزیم ,فسفر و پتاسیم است.

    4-آبلیمو منبع مهم اسید سیتریک و اسکوربیک است که کنترل کننده اسید اوریک است.

    5-آبلیموباسیلهای مختلف حصبه واسهال خونی و....نابود کرده واز بین می برد.

    6-اگر در سلامت آب اشامیدنی شک دارید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید که باعث ضد عفونی شدن آن میگردد.ضمنا در بسیاری از کشورهای پیشرفته این عمل برای ضد عفونی کردن آب آشامیدنی مرسوم است .

    7-آبلیمو در هضم غذا ونیز درمان بسیاری از بیماریهای معدی تاثیر دارد.

    8-در درمان سرماخوردگی ،تب ،تنگی نفس ،رماتیسم ،التهاب ،دیابت ،ناتوانی جنسی ،ذکام ذات الریه ،گلودرد چرکی ،غلظت خون ،تب ،خال سردرد،دردهای کلیه وشکم ،سنگهای کلیوی وکبدی ،چربی خون ،دفع آبهای اضافی و سموم بدن ،کم خونی، ترش کردن ،دفع سموم کبدی، تقویت اعصاب ،پیشگیری و درمان بسیاری از سرطانها،,پوکی استخوان ،نقرس ،سفیدی موی سر ودرمان بسیاری از بیماریهای پوستی تاثیر مستقیم دارد.

    9-در خنثی سازی زهر حشرات ،عقرب ومار تاثیر دارد.

    10- از بین برنده جوشهای ودمل چرکی است.

    11- از پیری زودرس جلوگیری میکند.

    تازه های کشف شده در دنیا درباره خواص آبلیمو:

    1-محقققین مرکز تحقیقات غذایی آمریکا موفق به کشف ویتامینی در آبلیمو شده اند که در درمان ناراحتی های عصبی ،فلج اطفال ،عرق النساوذات الریه و سرطان بسیار مفید است .

    2-محققین به تازگی از اسانسهای روغنی لیموترش و مرکبات (از ترکیبات دی لیمونن)و ترکیب گاز کربنیک نوعی پلاستیک طبیعی ساخته اند که برگشت پذیر به طبیعت بوده و مانند پلاستیکهای موجود موجب آلودگی محیط زیست نمیگردد.

    3-نوعی ویتامین در آبلیمو بنام ویتامین پ موجود بوده که یکی از ضد عفونی کننده های طبیعی قوی در دنیا بوده ودر درمان امراض قلبی بخصوص سکته های قلبی و مغزی موثر است.

    4-بنظر میرسد آبلیمو واسانسهای روغنی موجود در آن در درمان شوره سر و امراض پوستی بسیار موثرند.

    5- اسانسهای روغنی آبلیمو بعنوان ترکیبات امولسیفایر در صنایع غذایی و نظامی قابل استفاده اند.

    6-از ویتامین پ موجود در آبلیمو طبیعی بعنوان نگهدارنده ویتامین ث میتوان استفاده کرد (ویتامین ث بسیار ناپایدار بوده و بسرعت اکسیده میشود که ویتامین پ از این عمل جلوگیری می کند).

    حال با توجه به خواص و ارزشهای غذایی فراوانی که در این مقوله نمی گنجد می بینید که آبلیمو باید بعنوان یک ماده غذایی اصلی مورد توجه خانوارها قرار گیرد ودر سبد غذایی روزانه انها قرار گیرد.

    البته فراموش نشود که تمامی این خواص در آبلیموی طبیعی موجود بوده که مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب در تححقق این هدف و رسالتی که بر دوش دارد تا جایی که امکان داشته سعی و تلاش داشته حال دیگر انتخاب با خود شماست

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب, گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی تولید آبلیمو در مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت