دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش

تعداد صفحات: 63 فرمت فایل: word کد فایل: 3957
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت: ۱۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش

    مقدمه :

    در حال حاضر بیشتر خانواده های ایرانی از انواع دوربین های فیلمبرداری برای ضبط لحظات و ثبت خاطره ها و وقایع جالب زندگی خود استفاده می کنند . لحظاتی از زندگی که برروی نوارهای دوربین ثبت می کنیم متعلق به ما و خانواده ما بوده و جزء دارایی های معنوی ما محسوب می شوند . ما ایرانی ها به دلیل اعتقادات مذهبی و سنت هایی که داریم ، دوست نداریم تا لحظات و خاطره های خصوصی مان را با دیگران به اشتراک قرار دهیم ترجیح می دهیم تا حریم خصوصی زندگی و خانواده‌مان خدشه دار نشود . در عین حال مایلیم تا فیلم های گرفته شده در مقاطع مختلف را تدوین نموده و برخی صحنه ها را حذف کرده یا ترتیب برخی صحنه ها را تغییر داده و نیز افکت های زیبا را بر کلیپ ها اجرا نموده و یا موسیقی متن دلخواه را به فیلم اضافه کنیم . می خواهیم بتوانیم فیلم های خصوصی و خانوادگی را خودمان تدوین و میکس کنیم.

     همچنین توضیحات و تمرینات مختلفی ارائه شده که می تواند مارا در حل مشکلاتی که در حین کار با 3D Studio با آن مواجه می شویم ، کمک کند .

     

     

     

     

     

    فصل اول:

    آشنایی کلی با مکان کارآموزی


    تاریخچه سازمان:

    با درک نیاز گسترش ارتباطات مردمی سازمان صدا و سیما، شرکت صوتی و تصویری سروش وابسته به این سازمان در سال 1362 پا به عرصه وجود نهاد و از همان ابتدا تولید و تکثیر آثار دیداری و شنیداری و تولید آگهی های رادیویی و تلویزیونی و ساخت و پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی بصورت مشارکتی را در دستور کار خود قرار داد.

    این شرکت فعالیت خود را بتدریج در زمینه های مهمی چون امور فرهنگی، بازرگانی، و فنی توسعه بخشید و ضمن کسب نمایندگی چند شرکت بزرگ خارجی از جمله شرکت سونی در ایران و خاورمیانه، اقدام به تاسیس نمایندگی های فعال در استانهای مختلف از جمله در استان یزد نمود.

     

    نمودار سازمانی و تشکیلات:

    در حال حاضر امکانات سروش برای عرضه آخرین اطلاعات فنی و کاربردی در زمینه حرفه ای و چگونگی استفاده از فناوریهای نوین افزایش یافته و همراه با سطح بالای کارشناسی فنی و هنری در این شرکت موجب شده که سروش به عنوان منبعی قابل اعتماد اکثر دست اندرکاران فعالیتهای صوتی و تصویری حرفه ای در بخش های مختلف دولتی و خصوصی مورد  مشاوره قرار گرفته و سفارشات متعدد برنامه های صوتی و تصویری از طریق این شرکت انجام شود.

    شرکت صوتی و تصویری سروش یزد وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اکنون این توانمندی را دارد تا ضمن پشتیبانی از امور برنامه سازی رادیوئی و تلویزیونی در شبکه استانی، برنامه هایی را برای پخش از شبکه های سراسری نیز تهیه و تدوین نماید.

    این توانمندی طیف وسیعی از خدمت را در بر می گیرد که از جمله آنها مشاوره در انتخاب تجهیزات و سیستم ها، طراحی سیستم های صوتی و تصویری استودیویی سالن های کنفرانس، سینما و تئاتر و نیز واحدهای سیار صدار یا تصویر است.

     

    نوع محصولات تولیدی یا خدمات:

    سروش یزد همچنین در زمینه فروش موردی تجهیزات و سیستم ها با قیمت های مشخص و ثابت همراه با خدمات گسترده پس از فروش و ارائه ضمانت با مشخصات شرکت های تولید کننده از جمله شرکت سونی، ساچلر آلمان، وکانن، فعالیت دارد.

    این شرکت با هماهنگی دفتر مرکزی سروش تمام تجهیزات موجود در نمایشگاه مرکزی این شرکت را آماده عرضه دارد. از همین روست که فعالیت های برنامه سازی و تولید فیلم های داستانی، نماهنگ و امثال آنها در سروش یزد با بکارگیری تجهیزات پیشرفته و نیروی انسانی ورزیده روند رو به رشدی را طی کرده است. این شرکت همچنین از خطوط تولید مؤسسات و شرکت ها و همایش ها و سمینارها آثار ویژه ای تهیه و تولید کرده که مایه شگفتی است.

     

    شرح فرآیند تولید یا خدمات:

    در بعد تولید برنامه های تصویری، شرکت سروش با استفاده از امکانات انیمیشن و رایانه و تجهیزات پیشرفته تدوین به تولید برنامه های مستند و تیزرهای تبلیغاتی پرداخته است. در بخش انیمیشن کامپیوتری نیز انواع تولیدات شامل تیزرهای تبلیغاتی و میان برنامه های تلویزیونی با انواع تکنیک ها قابل ارائه است. تهیه عنوان بندی ها، ساخت کلیپ انیمیشن، زیر نویس، انجام کارهای گرافیکی از جمله این موارد است.

    این بخش با امکانات نرم افزاری پیشرفته و بکارگیری تهیه کنندگان و کارگردانان و سایر هنرمندان متخصص و با تجربه در انواع آیتم های تبلیغاتی، نمونه مطلوبی را ارائه می نماید.

     

     

     

     

    فصل دوم:

    ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز

     

    موقعیت رشته کارآموز در مرکز کارآموزی با بررسی جزئیات سازمانی رشته کارآموز در مرکز:

    یکی از رشته های مهم و کارآمدی که به طور کلی در صدا و سیما، کاربرد وسیعی در همه قسمتها از جمله در شرکت صوتی و تصویری سروش، وابسته به سازمان صدا و سیما دارد، ارائه خدمات و کاربرد امور رایانه است. مهمترین بخشهایی که به صورت دائمی و همیشگی از خدمات رایانه بهره مند هستند، بخش تدوین رایانه ای و بخش ساخت انیمیشن می باشد، که به صورت فعال به ارائه خدمات گوناگون و متنوع در این دو زمینه می پردازد. در این رابطه نفرات متخصصی مشغول به کار و فعالیت هستند.


    بررسی شرح وظایف رشته کارآموز در مرکز کارآموزی:

    شبکه پیام نمای سیما، شرکت تعاونی سروش وابسته به سازمان صدا و سیما، بخش های اداری، مالی، فنی، تولیدی، برنامه ریزی و مدیریتی در رسانه صدا و سیما و شرکت وابسته به آن از جمله شرکت صوتی وتصویری سروش، به صورت گسترده ای از خدمات رایانه ای در زمینه های گوناگون بهره مند هستند و در این راستا نیاز چشمگیری به متخصصان در امور رایانه می باشد.

     

    امور جاری در دست اقدام در مرکز کارآموزی:

    تهیه و ساخت برنامه های مختلف رادیویی و تلویزیونی و تبلیغی که در بخش تلویزیونی، می توان به تهیه و ساخت برنامه های مستند، داستانی، ترکیبی ساده، ترکیبی نمایشی، سریال های داستانی، مستند محض و کلیپ به صورت پرتابل و استودیویی اشاره کرد. همچنین تهیه و ساخت تیزر های مختلف رادیویی و تلویزیونی، جهت پخش از شبکه های مختلف صدا و سیما، از دیگر فعالیت ها می باشد. ساخت برنامه های رادیویی برای پخش از شبکه های صدا نیز جزء برنامه کاری این شرکت می باشد. ضمناً این شرکت، ضمن تفاهم با نهادها، ارگانها، سازمانها و ادارات دولتی، اقدام به تهیه و ساخت برنامه های رادیویی و تلویزیونی مشارکتی نموده، که از شبکه های استانی صدا و سیما و بعضاً از شبکه های سراسری نیز پخش می گردد.

     

    برنامه های توسعه آینده در مرکز کارآموزی:

    عرضه آثار تولیدی سروش در زمینه های موسیقی و سرود، تهیه پوسترهای تبلیغاتی، اجرای جشنواره های مختلف و تهیه کپی از هر یک از برنامه های رادیویی و تلویزیونی در یزد و شبکه های سراسری برای ارائه به علاقه مندان از دیگر فعالیت های شرکت صوتی وتصویری سروش است.

     

     

    تکنیک هایی که توسط رشته مورد نظر در مرکز کارآموزی به کار می رود:

    یکی از هنرهایی که در سالهای اخیر، پیشرفت چشمگیری در دنیا به ویژه در کشور ما ایران داشته، ساخت فیلم های سینمایی، داستانی، سریال، به صورت انیمیشن- نیمه انیمیشن و حقیقی، انیمیشن به شیوه های تک، دو، سه بعدی- خمیری- تلفیقی خمیری، انیمیشن می باشد که این تکنیک ها و شیوه ها در سازمان به صورت گسترده ای کاربرد داشته و فعالیت وسیعی در این زمینه با حضور متخصصان و هنرمندان و گروههای برنامه ساز انجام می پذیرد و روز به روز رو به توسعه و گسترش می باشد.

     

     

     

     

    فصل سوم:

    آزمون آموخته و نتایج، مشتمل بر دانش تخصصی دانشجو


    مسیر هموار

     این تمرین نحوه ساختن یک مسیر حرکت ابتدایی و نحوه کارکردن با آن را نشان می‌دهد . دراین تمرین ، شما یک Logo را همانند آنچه که در زیر نمایش داده شده است برای یک شرکت حمل و نقل خیالی به نام ZYX Trucking Company ایجاد خواهید کرد .

     

     

     

     

     

     

     

     برای فرم دادن به این طرح دقت شود که انیمیشن برای تکه های جداگانه آن ایجاد می شود تا بتوان آنها از خارج صفحه نمایش به داخل به پرواز درآورد .پس به این ترتیب موضوعات را باید جداگانه حجم دهیم تا به صورت جداگانه نیز عمل کنند در ابتدای کار اشکالی را همانند آنچه که در شکل بالا به نمایش در آمده است ، در محیط دوبعدی بسازید .

     

     

    مرحله 1 :

    در محیط دو بعدی فونت COBRA را انتخاب کرده و سپس حروف ZYX را وارد کنید . به آنها اندازه 180×400 را بدهید

    مرحله 2:

    متن را حدوداً به میزان 10 واحد متمایل ( Skew)کنید برای این منظور ، کلیه چند ضلعی ها را انتخاب کرده((SELECT و سپس فرمان Modify/Polygon/Skew را اجرا کنید . کلید select را فعال (‌ON) نموده و سپس به روی صفحه نمایش رفته و کلید سمت چپ ماوس را فشار دهید تا به این ترتیب تمام اشکال متمایل گردند .

     به خط موقعیت مکانی Status Line)) که در بالای صفحه نمایش وجوددارد نگاه کرده  تا اطمینان حاصل نمایید که میزان انحراف متن شما حدوداً 10 واحد شده است در ضمن دقت شود که این امکان وجوددارد که بالایی ترین گره های حروف به روی هم رفته و ساختار آن را به هم بزنند . اگر این مسئله اتفاق افتد حرف Z را چند واحد به سمت چپ و حرف X را نیز چند واحد به سمت راست حرکت دهید تا زمانی که هیچ یک از حروف روی هم قرار نگیرند .

    مرحله 3:

     یک چهارضلعی با ابعاد 30×200 در نزدیکی حروف ایجاد کنید دو چهار ضلعی دیگر از روی این چهار ضلعی در پایین نیز کپی کنید برای این منظور ، فرمان Modify/Polygon/Moveرا انتخاب کرده و کلید Tab  را فشار دهید تا در راستای عمودی قرار گیرد در حالی که کلید Shift را نگه داشته اید روی چهار ضلعلی و کلید چپ ماوس را فشار دهید تا عمل کپی انجام شود . سپس آنرا 75 واحد به سمت پایین حرکت دهید این کار را برای چهار ضلعی بعدی هم تکرار کنید .

    مرحله 4:

     شکل را تحت نام ZYX.SHP دخیره سازید .Z را شکل جاری قرار دهید .

    مرحله 5:

    وارد محیط حجم ساز شوید و طول مسیر (Path) را تقریباً به 10 واحد برسانید . این کار را از طریق انتقال دادن گره بالایی مسیر در زاویه دید روبرو انجام دهید تغییرات طولی مسیر را می توانید در سمت راست خط موقعیت مکانی ؛ واقع در بالای صفحه نمایش ببینید که به صورت یک عدد متغیر در داخل دو براکت [‍] قرار دارد و

     مرحله 6:

     شکل Z را به عنوان شکل جاری احضار کنید . دقت شود که دستور Center اجرا نشود و یا به عبارتی دیگر به هیچ عنوان آن را حرکت ندهید . بافعال کردن (ON) انتخاب Optimization به موضوع مورد نظر حجم دهید و به این موضوع نام Z را اختصاص دهید .

     

    مرحله 7:

     وارد محیط دو بعدی شده و Y را شکل جاری قرار دهید سپس وارد محیط حجم سازه شده و به Y حجم دهید این عملیات را برای تمامی اشکال تکرار کنید به اشکال حجم داده شده این اسامی را اختصاص دهید Bar3,Bar2,Bar1,X,Y

     مرحله 8:

    بعد از اینکه به همه ‌موضوعات حجم دادید ، وارد محیط ویرایشگر سه بعدی شده و سه نور را مطابق استانداردی که در مقدمه توضیح داده ایم به صحنه اضافه کنید . همچنین  یک دوربین را به منظور مشاهده ‌ قسمت مقابل طرح در صحنه قرار دهید و هنگام ایجاد دوربین در صحنه کلید Show Cone را فعال ( ON) نمایید

    مرحله 9 :

    به همه موضوعات‌، ماده RED PLASTIC را اختصاص دهید در این انیمیشین همه موضوعات خارج از صفحه نمایش را روی فریم صفر قرار داده و کل آرم را در بیش از 30 فریم حرکت خواهیم داد .

     ممکن است به نظر برسد که ساده ترین راه برای حرکت دادن به موضوعات این است که موضوعات را برروی فریم صفر قرار داده و سپس به فریم 30 رفته و موقعیت مکانی آنها را برعکس موقعیت مکانشان در فریم صفر قرار دهیم انجام این عملیات بیشتر از آن چه که چاره ساز باشند ، مشکل آفرین هستند . و شما مجبور خواهید شد وقت زیادی را روی فریم 30 بگذارید تا تکه های طرح را به مسیرهای عکس برگردانید . یک راه حل ساده تر این خواهد بود که اسلایدها را روی فریم های صفر تا 30 کپی و سپس موضوعات را برروی فریم صفر تنظیم کنید .

     مرحله 10:

    برای انجام این کار ، وارد محیط فریم ساز شوید ، برروی کلید Track Info رفته و دکمه ‌سمت راست ماوس را فشار دهید و

     اطلاعات Track Info در مورد World نشان داده می شود البته دقت شود که در این جا موضوع خاصی به نام World وجود ندارد در و اقع World مجموعه‌ای است که به آسانی در اختیار شما قرار می گیرد تا امکان اداره کردن تمام موضوعات داخل صحنه را به یک باره داشته باشید .

    اطلاعات Track Info در مورد World نشان داده مي شود البته دقت شود كه در اين جا موضوع خاصي به نام World وجود ندارد در و اقع World مجموعه‌اي است كه به آساني در اختيار شما قرار مي گيرد تا امكان اداره كردن تمام موضوعات داخل صحنه را به يك باره داشته باشيد .

    مرحله 11:

    برروي دكمة‌Copy‌واقع در انتهاي جعبه رفته و كليد سمت چپ ماوس را فشار داده و سپس برروي مسير بالايي ترين نقطه فريم صفر ، روي نمودار رفته (‌روي All Track) و دكمة‌ سمت چپ ماوس را فشار دهيد برروي فريم 30 يك كپي تهيه كنيد برروي كليد ok واقع در انتهاي جعبة Track Info رفته و دكمة‌سمت چپ ماوس را فشار دهيد .

    مرحله 12:

    اكنون تمام مشخصات فريم صفر را برروي فريم 30 كپي كرده ايد . اطمينان حاصل كنيد كه روي فريم صفر قرار داريد براي فعال شدن زاويه‌ديد اشاره گر ماوس را برروي آن برده و دكمة سمت چپ ماوس را فشار دهيد سپس برروي انتخاب Zoom Out رفته ودو مرتبه پشت سر هم دكمة چپ ماوس را بزنيد تا فضايي در اطراف آرام وجودداشته باشد .

    مرحله 13:

    در زاويه ديد مقابل جداگانه؛‌تكه هاي آرام را از زاوية ديد دروبين خارج سازيد

    به زاوية‌ديد بالا رفته و يكي از تكه ها را به طرف دوربين حركت دهيد فواصل را براي هر موضوع تغير دهيد .

    اين باعث خواهد شد كه تكه ها به صورتي تصادفي در مقابل بينندگان به پرواز درآيند.

    مرحله 14:

    از محو شدن كلية‌قطعات درزاوية ‌ديد دوربين ، اطمينان حاصل نماييد .

    اكنون يك بار اين انيميشن را راندو كرده تا يك پيش نمايشي از اين انيميشن ايجاد شود . به پيش نمايش نگاه كنيد قطعات به خوبي به پرواز در مي آيند . امابه هنگام رسيدن به مقصد نهايي ، ناگهان مي ايستند ، در ضمن هر قطعه ، دقيقاً برروي يك خط مستقيم در حركت است .

    آيا تابحال انيميشن كامپيوتري را ديده ايد و يا با خود فكر كرده ايد كه چرا اين انيميشن به نظر «‌كامپيوتري » مي رسد ؟ انيميشيني كه هم اكنون ايجاد كرده‌ايد در اين دسته از انيميشين ها قرار دارد.

    در دنياي واقعي ، هيچ موجودي را نخواهيد يافت كه مستقيماً برروي يك خط صاف پرواز كند ، حركت ها هميشه ، انحناء داشته و تندي و كندي سرعت در آنها وجود دارد .همچنين وقتي كه جسمي مي ايستد ، كمي قبل از توقف سرعتش را پايين مي آورد اين حركت مستقيم وار انيميشن و ايستادن ناگهاني آن باعث مي شود كه حركت ها به نظر ساختگي و مصنوعي بيايند . خوشبختانه اين مشكلات در محيط 3D Studio به آساني حل مي شود در ابتدا كمي انحناء به مسير بدهيد براي اين كار ، مسير حركت به گرة‌(‌Vertex) جديدي نياز خواهد داشت .

    مرحله 15:

    دوربين و همة موضوعات را به غير از موضوع Z پنهان سازيد وارد فريم 30 شويد . فرمان Paths/Show-hide را انتخاب نموده و روي موضوعZ رفته ، كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد ، مسير مخصوص موضوع Z در تمام زاويه هاي ديد نمايان مي شود مسير Z را در زاوية ديدبالا Zoom in نماييد مسير را به فرم كامل در زاوية‌ديد قرار دهيد دستور Paths/Add Key را انتخاب نموده و روي قسمت وسط مسير Z‌رفته و كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد . در اين جا راهي براي پيدا كردن مركز مسير وجود ندارد و مي بايستي كه آنرا به صورت چشمي انتخاب كنيد .

    هنگامي كه گره‌اي را در مسيري درج مي كنيد در واقع درست در همان نقطه يك اسلايد ايجاد مي شود .

    بطور مثال اگر دكمة Track Info را زده و بعد از آن موضوع Z‌را انتخاب كنيد متوجه خواهيد شد كه در جعبة محاورة Track Info كليد فريم در قسمت مياني فريم 30 انيميشن ايجاد شده است قبل از ادامة‌كار از جعبة محاوره‌ Track Info بيرون بياييد و

    مرحله 16:

    دستور Paths/Move Key را انتخاب كرده و در حالي كه روي گرة مياني مسير Z قرار گرفته ايد كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد در زاويه ديد بالا ،‌گره را به سمت چپ حركت دهيد تا مسير كمي منحرف گردد .

    حال ، موضوع مي بايستي كه برروي مسير منحني به حركت درآيد . دقت داشته باشيد كه اگرچه برروي فريم 30 قرار داريد اما فقط قسمت مركزي آن را تغيير داده ايد نمايش مسير براي ديدن تمام حركت انيميشن راه خوبي به نظر مي رسد . شما مي توانيد با حركت دادن گره هاي مسير ، برروي هر فريمي كه بخواهيد ، انيميشن را اصلاح نماييد .

    مرحله 17:

    با انتخاب فرمان Paths/Show-hide و فشار دادن كليد سمت چپ ماوس در حالي كه برروي مسير Z هستيد آن را پنهان كنيد ، حال كلية‌موضوعات را آشكار سازيد .

    مرحله 18:

    از عمليات بالا براي ايجاد انحراف در مسير تمام موضوعات استفاده نماييد . شما مي توانيد براي هريك از موضوعات ، گرة‌مياني را در جهت مورد نظر حركت دهيد .جهت خميدگي را براي هر موضوع تغيير دهيد در مرحلة‌بعد يك لغزنده Ease را برروي هريك از موضوعات قرار خواهيد داد . اين عمل سبب لغزش جسم به سمت موقعيت مكاني خود مي گردد . يك لغزنده را برروي محلي كه قرار است موضوع بايستد ، قرار داده تا سرعت جسم قبل از توقف كم شود .

    براي روشن تر شدن مسئله ، مسير مربوط به Z‌را نمايش دهيد و بقية‌مسيرها را پنهان سازيد . نقاط قرمز روي مسير را مطالعه كنيد هر نقطه مكان موضوع را برروي يك فرم مشخص مي كند اگر نقاط در فواصل نزديك به هم قرار دارند به اين معناست كه موضوع به آرامي و بسيار نرم حركت مي كند و اگر نقاط دور از موضوع قرار گرفته باشند نمايانگر حركت تند هستند موزون و يكنواخت قرار گرفتن نقاط نيز نشانگر يكنواخت بون سرعت خواهد بود. برروي مسير موضوع Z‌ نقاط به صورتي موزون قرار گرفته اند ، پس نتيجه ميگيريم كه حركت اين انيميشن يكنواخت خواهد بود در وهلة اول حركت Z را تا قبل از ايستادن ، كم نماييد .

    مرحله 19:

    وارد فريم 30 شويد ، نشانگر را برروي دكمة Key Info برده و كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد سپس اشاره گر را برروي Z ببريد و دوباره كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد جعبة محاورة KeyInfo ظاهر خواهد شد .

    Ease To را برروي 25 بلغزانيد و. نشانگر را روي كلمة OK‌ بوده و كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد تا از جعبة محاورة Key Info خارج شويد براي اين كه ببينيد چه اتفاقي افتاده است به نقاط قرمز واقع در روي مسير حركت نگاه كنيد هر نقطه مكان حركت موضوع Z‌ را بر روي يك فريم نشان مي دهد نقاط نزديك به انتهاي مسير (جايي كه Z بر روي فريم 30 نشسته است )نسبت به هم فشرده قرار گرفته اند و نشان مي دهند كه قبل از ايست كامل ،‌حركت كند مي شود عمل Ease To باعث تغيير قابل ملاحظه‌اي در انيميشن شما خواهد شد .

    مرحله 20:

    اين مراحل را براي تمام موضوعات تكرار نماييد قبل از آن كه برروي دكمة key Info كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد اطمينان حاصل كنيد كه بر روي فريم 30 هستيد .

    مرحله 21:

    انيميشن را با كيفيت 200×320 راندو كنيد به اين File نام ZYX02.FLI را بدهيد. سرعت Play back را برروي 15 فريم در ثانيه تنظيم نماييد سپس فايل ذخيره شده را به نمايش درآوريد دقت داشته باشيد كه موضوعات به صورتي هموار و نرم برروي مسير خود مي لغزند شما ممكن است كه تشخيص ندهيد موضوعات برروي مسير منحني در حركت هستند منحني بودن مسيرها ، زياد مشخص نيست اما باعث زيباتر شدن انيميشن خواهند شد .

    مرحله 22:

    كار خود را تحت ZYX01.PRJ ذخيره نماييد .

    تنظيم حركت :

    در اين انيميشن مستطيل هاي موجود داخل صحنه به پرواز درآمده و پس از توقف كوتاهي ، دوباره به سمت چپ پرواز مي كنند .

    ممكن است در حين كار با 3D Studio براي متوقف نگه داشتن انيميشن در وسط صحنه دچار مشكل شده باشيد . اين مشكل با تنظيم لغزنده هاي Bias Tension قابل حل است .

    مرحله 1:

    اگر فايل پروژةZYX01.PRJ برروي صفحه نمايش وجود ندارد ؛ آن را فراخواني كنيد

    مرحله 2:

    وارد محيط فريم ساز شويد و به انيميشن مجموعاً 60 فريم اختصاص دهيد مي خواهيم در اين انيميشن مستطيل هاي موجود در روي صفحه نمايش به پرواز درآيند و سپس در جايي روي فريم 30 فرود آمده و تا فريم 45 بي حركت باقيمانده و پس از آن تا فريم 60 دوباره پرواز كنند . 30 فريم اولية اين انيميشن قبلاً‌تكميل شده است

    در ابتدا Bar1 كه بالايي ترين مستطيل است كار خواهي كرد ميله را از فريم 30 تا فريم 45 ساكن نگه داريد كليدهاي روي فريم 30 بعداً برروي فريم 45 كپي خواهد شد

    مرحله 3:

    نشانگر را يك بار روي Track Info برده و كليد سمت چپ آن را بزنيد بعد از آن برروي Bar1 رفته و دوباره همان كليد را بزنيد اين بار اشاره گر را بر روي دكمة Copy برده و بار ديگر كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد تا همة‌كليدها از روي فريم 30 برروي فريم 45 كپي گردند

    اشاره‌گر را روي كلمة Ok برده و كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد در مرحلة‌بعد ، ميله را به سمت راست حركت خواهيد داد .

    مرحله 4:

    وارد فريم 60 شويد فرمان Object /Move را انتخاب كرده و كليد Tab را تا زماني فشار دهيد كه فلش در راستاي چپ – راست نمايان شود نشانگر را بر روي Bar1 واقع رد زاوية ديد روبرو برده و كليد سمت چپ ماوس را فشار دهيد مستطيل را به سمت راست آن قدر حركت دهيد تا از زاوية ديد دوربين خارج گردد .

    مرحله 5:

    براي ديدن يك پيش نمايش شكل را راندو كنيد .

    با مشاهدة پيش نمايش ، متوجه خواهيد شد كه مستطيل از فريم 30تا 45 ساكن نمانده است چه اتفاقي افتاده است ؟

    وقتي كه شما فريم هاي كليد را تنظيم كرديد 3D Studio نيز سعي مي كند كه حركت انيمشين را بوسيله پيش بيني كردن هموارتر جلوه دهد د راين جا قبل از اينكه ميله طبق پيش بيني حركت براي فريم بعد از 45 به سمت راست حركت كند ، در فريم قبل از 45 كمي به سمت چپ حركت كرده است برخي اوقات اين پيش بيني در حركت مفيد مي باشد اما در اين مورد مفيد نيست .

    براي اين كه بطور عيني ببينيد كه چه اتفاقي افتاده است به فريم 30 برويد با استفاده از فرمان pathes /show – Hide و برروي Bar1 كليد سمت چپ ماوس را فشار داده تا مسير موضوع را ببينيد. برروي مسير بزرگ نمايي نموده و به اين ترتيب كليدهاي موجود در فريم هاي 30 و 45 را ببينيد.

    دقت كندي كه در مسير بين كليدهاي دو فريم 30و45 يك حلقة‌كوچك ايجاد شده است در اين قسمت ميله ساكن نمي ماند و در بين دو فريم ، روي اين حلقه حركت مي كند از تنظيم ميزان كشيدگي و مقادير گرايشي براي ثابت نگه داشتن موضوع مي توان استفاده كرد

    مرحلة 6:

    وارد فريم 30 شويد به ترتيب نشانگر را برروي Key Info و Bar1 برده و كليد سمت چپ ماوس را يك بار فشار دهيد . وقتي كه جعبة محاورة key Info ظاهر شد ، لغزندة Tension را در تمامي مسير روي مقدار 50 تنظيم كنيد و سپس روي كلمة oK كليد سمت چپ ماوس را بزنيد .

    مرحله 7 :

    وارد فريم 45 شويد و ميزان Tension را براي فريم 45 مانند فريم 30 تنظيم كنيد اكنون به مسير موضوع دقت كنيد حلقه‌موجود برروي مسير از بين رفته است ! اكنون موضوع از فريم 30 تا 45 ساكن باقي خواهد ماند .

    مرحله 8:

    كار خود را تحت نام فايل پروژه ZYX02.PRJ ذخيره سازيد .

    كشيدگي و مقادير گرايشي Tension & Bias

    عملكرد «‌كشيدگي »‌چيست ؟ براي تجسم بهتر اين حالت تصور كنيد كه مسير حركت ريسماني است كه دو نفر انتهاي آن را محكم گرتفه اند و فريم هاي كليدي Keyfrane پست هايي برروي زمين هستند كه ريسمان به قسمت بالاي اين پست ها گره خورده و از آن عبور مي كند

    وقتي كه ميزان كشيدگي كم است ( نزديك به صفر ) ريسمان شل بوده و بنابراين در بالاي هر پست به صورتي منحني شكل آويزان است .

    وقتي ميزان كشيدگي زياد است ( نزديك به 50) مانند اين است كه اين دو نفر دو سر ريسمان را محكم گرفته و مي كشند .

    اگر اين دو پست ( Key frames) در يك مكان قرار گرفته باشند و كشيدگي كم باشد ريسمان در نزديك پست ها آويزان شده و حلقه‌اي ايجاد مي كند و همچنين اگر ميزان كشيدگي زياد باشد ، ريسمان حالت محكم به خود مي گيرد .

    نحوه تنظيم Bias(‌گرايش ) برروي زمان حركت تأثير مي گذارد اگر مقدار گرايش روي 50 تنظيم گردد حركت بعد از فريم كليدي اتفاق ميافتد و همين طور اگر اين مقدار گرايش روي صفر تنظيم گردد ؛ حركت قبل از فريم كليد اتفاق مي افتد اگر مي خواهيد كه حركت را بين فريم هاي كليدي محدود كنيد مقدار گرايش را براي كليد اول به صفر و براي كليد دوم به روي 50 تنظيم كنيد .

    دستورات Bias , Continuity , Tension از طريق جعبه محاورة Key Info و يا از فرمان Paths/Adjust TCB قابل تنظيم است اگر مسير موضوع روشن شده باشد توسط اين فرمان مي توان با حركت ماوس مسير را تغيير داد .

    مسيرهاي مورد نظر :

    در اين تمرين مسير را براي دوربين در محيط دو بعدي ايجاد كرده و آ» را به محيط فريم ساز مي آوريد مسير را در حالي ايجاد مي كنيد كه مقصد نهايي را در ذهن هود داشته باشيد . جهت مسير در محيط فريم ساز از طريق جهت آن در محيط هاي دو بعدي و حجم ساز تعيين مي گردد در اين تمرين يك مسير دايره‌اي شكل در اطراف ساختمان مركزي واقع در مدل OLDXITY.3DS ايجاد خواهد كرد اين مسير به دوبين اختصاص خواهد يافت به همين خاطر دوربين در اطراف ساختمان مي بايست يك دور كامل به حركت در آيد .

    مرحله 1)

    وارد محيط ويرايش گر سه بعدي شود مدل OLDXITY.3DS را بياوريد دوربين را به نمايش درآورده و در زاوية ديد بالا يك جعبة كوچك در اطراف دوربين رسم كنيد تا موقعيت اوليه دوبين در ديد بالا مشخص باشد قبل از رفتن به مرحلة‌بعد ، اطمينان حاصل كنيد كه زاوية‌ديد جاري همان زاوية‌ديد بالا مي باشد

    مرحله 2)

    وارد محيط دو بعدي شويد براي ديدن كل شهر فرمان Display/3D Display/Choose را انتخاب كرده و همة موضوعات را انتخاب كنيد سپس براي فعال كردن موضوعات سه بعدي در زمينه فرمان Display/3D Display/Choose انتخاب كنيد

    اكنون ديدي از بالاي مدل شهر به داخل محيط دو بعدي آورده شده است اگر موفق به ديدن آن نشده ايد ، چندين بار روي Zoom Out‌كليد چپ ماوس را بزنيد تا نماي ديد بالاي مدل قابل رؤيت گردد نماي ديد بالا ظاهر مي شود چرا كه در محيط ويرايش گر سه بعدي زاوية ديد بالا ، زاويه‌ ديد جاري مي باشد .

    مرحله 3)

    در محيط نمايش سه بعدي ، جعبه را به منظور مشخص كردن دوربين در اطراف آن قرار دهيد . دايره‌‌اي را به شعاع تقريبي 120 ايجاد كرده و مركز آن را بر مركز ساختمان بلند منطبق سازيد دايره بايد از محل علامتگذاري شده بگذرد

    سرانجام زماني كه اين مسير دايره‌اي را به داخل محيط فريم ساز مي آوريد و آن را به دوربين اختصاص مي دهيد موقعيت مكاني دوربين برروي فريم صفر، به دنبال اولين گره برروي دايره تعيين مي شود در اينجا تنها يك گره برروي دايره وجود دارد كه آنهم توسط3D Studio ايجاد شده است

    مرحله 4)

    براي دانستن اينكه كدام گره اولين گره بروي دايره است از دستور Display/First /On استفاده كنيد به اين ترتيب رنگ اولين گره از سفيد به سياه تغيير خواهد يافت .

    مرحله 5)

    محور محلي را كه فعال كرده و دايره را بچرخانيد ، بنابراين اولين گرة دايره روي نشانه‌گر دوربين قرار مي گيرد

    چگونگي قرار گيري شكل در محيط دو بعدي ، موقعيت مكاني X/Y را در محيط فريم ساز تعيين مي كند يعني وقتي كه مسير به محيط فريم ساز آورده مي شود مسير در زاوية‌ديد بالا ظاهر خواهد شد با اين وجود موقعيت مكاني مسير در امتداد محور (Y) ارتفاع آن توسط صفحات ساختاري تعيين مي گردد .

    صفحات ساختاري ،‌مكاني در زواياي ديد است 3DStudio آنرا با نقاط 0,0,0 مي شناسد وقتي كه شما موضوعي را ايجاد مي كنيد3DStudio آن را در اين نقطة‌اوليه قرار مي دهد و به عنوان مثال وقتي كه شما يك جعبه يا كره را در محيط ويرايش گر سه بعدي ايجاد ميكنيد بطور خودكار بروي صفحات ساختاري هم قرار مي گيرد

    مرحله 6)

    وارد محيط فريم ساز شويد براي ديدن صفحات ساختاري دستور Display/Cons/Show را انتخاب كنيد يك جفت خط متقاطع به رنگ سياه در زاويه هاي ديد بالا ، متقابل وچپ ظاهر خواهد شد تا صفحات ساختاري را نمايش دهند

    براي اينكه مرزهاي مسير (path land) را در ارتفاع مناسبي از مدل ايجاد كنيد ، صفحات ساختاري بايد هم رديف ارتفاع دوربين قرار گيرد .

    مرحله 7)

    با انتخاب فرمان Display /Const/ Place صفحات ساختاري را در زاوية‌ديد بالا يا چپ با ارتفاع دوربين تنظيم نماييد

    مرحله 8)

    براي آوردن مسير ، فرمان Paths . Get /Shaper را انتخاب نموده و روي دوربين كليد چپ ماوس را بزنيد در جعبة محاورة Get Path مقادير زير را وارد كنيد .

    برروي Ok كليد سمت چپ ماوس را بزنيد اگر مسير دايره‌اي ديده نشد فرمان Paths /Show-Hide را انتخاب نموده و روي دوربين كليد سمت چپ ماوس را بزنيد تامسيرنمايش داده شود

    مرحله 9)

    به وضعيت Box Mode (‌وضعيت جعبه‌اي ) رفته و روي زاويه ديد بالا كليد چپ ماوس را بزنيد اشاره گر را بروي فلش هاي دو تايي واقع در قسمت پايين و در سمت راست صفحه نمايش برده و كليد چپ ماوس را بزنيد ( Play) دوربين برروي مسير حركت مي كند

    هميشه يك مسير از محيط دوبعدي به روي محور عمودي X/Z واقع در محيط فريم ساز ظاهر مي شود اين بدان معناست كه شكلي را كه شما در محيط دو بعدي ايجاد كرده ايد شبيه به مسير است كه شما در زاوية ديد بالا ، وارد محيط فريم ساز كرده‌ايد

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش, گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی شرکت صوتی و تصویری سروش
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت