دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت

تعداد صفحات: 59 فرمت فایل: word کد فایل: 3595
سال: 1387 مقطع: کاردانی دسته بندی: مهندسی عمران
قیمت قدیم:۱۸,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت

    رشته عمران - کارهای عمومی ساختمان

    مقطع کاردانی

    گزارش کارآموزی

    مقدمه:

    با توجه به این که پروژه ای حاضر در مورد ساختمان های اسکلت فلزی می‌باشد ما تلاش خود را بر این پایه متمرکز می کنیم که مراحل حساس ساخت و ساز یک اسکلت فلزی را در این پروژه از ابتدا تا زمان ساخت یک مرور کنیم و پدیده های خطرآفرین نظیر زلزله، سیل، طوفان و لغزش لایه های زمین می توانند خطر جدی برای جان و مال انسانها به دنبال داشته باشند. در این میان رویداد زلزله در طول تاریخ آثار غیر قابل جبرانی را به همراه داشته است. خوشبختانه در حال حاضر با توجه به پیشرفت های علم مهندسی زلزله، در صورت به کارگیری اصول و ضوابط پیشگیری، خسارات ناشی از زلزله می تواند به حداقل ممکن برسد.

    تهران بزرگ که در دامنه جنوبی رشته کوه های البرز قرار گرفته، عموما بر روی رسوبات آبرفتی عهد حاضر بنا شده است که با وجود گسل های فعال در این ناحیه، این شهر، مانند اکثر شهرهای کشور در خطر جدی وقوع زمین لرزه قرار گرفته است، تهران با خطر نسبی بسیار زیاد زلزله مشخص شده است.

    زمین لرزه، از آزاد شدن ناگهانی انرژی انباشته شده در سنگهای پوسته زمین ایجاد می شود. این آزاد شدن انرژی به صورت امواج زلزله آغاز و باعث لرزش سطح زمین می گردد. قرار گرفتن ایران در بخشی از کمربند کوهزایی آلپ- هیمالیا، یکی از جوانترین نواحی کوهزایی جهان محسوب می شود، باعث شده است که فلات ایران از لحاظ لرزه خیزی بسیار فعال بوده، و به علت عدم ساخت وسازهای مناسب هراز چندگاهی هزاران نفر با رویداد زمین لرزه های ویرانگر به کام نیستی بروند.

    تجربه ثابت نموده است که روشهای پیشگیری و آمادگی نقش موثری در کاهش خسارت ناشی از زلزله دارد. یکی از محورهای مهم برای محقق نمودن روشهای پیشگیری و آمادگی در به حداقل رساندن خسارات ناشی از زلزله، آشنایی همگانی با زلزله است.

     بی تردید شناخت پدیده زلزله و ارائه الگوهای مناسب برای آمادگی و مقابله جمعی و فردی از قبل، در هنگام و بعد از زلزله می تواند از آثار مخرب آنها بکاهد.

     

    چکیده:

    در این گزارش مراحل اجرای یک پروژه ساختمانی از ابتدا که به صورت زمین می باشد را تشریح و توضیح داده است. اجرای گود برداری در زمین های مختلف را و چگونگی انجام این گودبرداری را شرح داده است. سپس بعد از گودبرداری نحوه قالب بندی فوند اسیون نگهداری خاک های اطراف گود و قالب بندی اطراف گود و نحوه قالب و اقسام قالب بندی را توضیح داده است. سپس به سراغ ریختن بتن و ترکیبات بتن که از چه چیزهایی تشکیل شده است و نحوه اجرای بتن مگر و بتن اصلی فوند اسیون را به طور کامل و طرح اختلاط بتن و جزئیات یافتن میلگرد در فوند اسیون و شرح میلگردهای مختلف از جمله روش پیشگیری از زنگ زدگی و نگهداری آن و شرح چاله آسانسور و نحوه استقرار آن در ساختمان و جزئیات نصب اسکلت آسانسور بر روی چاله آسانسور و همچنین نحوه اتصال ستون های ساختمان به بتن فونداسیون به صورت کامل شرح داده شده است و جوشکاری در ساختمان و نحوه جوش و به کار بردن الکترودهای مختلف در اجرای جوش اسکلت نیز به صورت کامل و مبسوط شرح داده شده است.

    مکان کارآموزی:

    ساختمان دفتر مرکزی خیریه فاطمه زهرا(س) واقع در سید خندان خیابان شهید کلور پلاک 12 که نقشه ها و مدارک اخذ پروانه از شهرداری تهران منطقه 4 اخذ گردیده است واقع در زمین به مساحت 77 متر مربع که در هر طبقه 100% بنا داده شده است در 6 طبقه کلا بالغ بر 462 متر مربع که شامل یک طبقه زیر زمین جهت انباری تاسیسات در نظر گرفته شده است. همچنین همکف برای استفاده از پارکینگ در نظر گرفته شده است که دو واحد پارکینگ جایگزین می شود و 4 طبقه روی پارکینگ برای استفاده از مکان اداری و دفتر مراجعه مردم نیز ایجاد گردیده است. ساختمان با فوند اسیون بتنی و بتن درجا ایجاد گردیده و سازه ساختمان از جنس فلز به صورت شرق و غرب از سیستم گیردار و از شمال و جنوب سیستم بادبند ساختمان را در مقابل بارهای جانبی محافظت می کند سقف ها تیرچه و بلوک و دیواره ها خارجی از سفال 20cm و داخلی از سفال 10cm می باشد. نما کار از آلومینیوم و کف ها و دیوار راه پله ها از سنگ صلصالی ایجاد گردیده است. در شرکت ساختمانی سایت ساخت و ساز و نگهداری و تولید ساختمان های مسکونی و آموزشی که می توان از ساختمان های مسکونی در منطقه 4 شهرداری واقع در تهران پارس و مدرسه طوبی منطقه 12 شهرداری واقع در میدان شهدا خیابان عظیم زاد خان نام برد.

    معرفی شرکت:

    شرکت سایت: شرکت ساختمانی و تاسیساتی سایت در سال 1362 با ترکیبی از مهندسین عمران و تاسیسات و معماری با هدف به کارگیری و هماهنگی تجربه و تخصص در امکانات اجرایی و مشارکت در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور عزیزمان شکل گرفته است و هم اکنون نیز با اجرای پروژه های مسکونی= آموزشی= درمانی و از جمله مذهبی و با توکل به خداوند متعال نیز خدمات قابل توجه ای به جامعه اسلامی نیز انجام داده است. با توجه به نیاز کشور نسبت به اماکن مسکونی و آموزشی سرلوحه فعالیت شرکت نیز به این دو نوع می باشد و ساخت سازه ها بر اساس مقررات ملی ساختمان و دستورالعمل هایی که از سوی شهرداری تهران ابلاغ می گردد و برای نگه داری و توسعه محیط زیست کماکان تحت نظر شهرداری تهران به کار خود ادامه می دهد و از نظر کیفی دقیقا بر اساس مواد و مصالح درجه 1 که در بازار موجود می باشد از بهترین مصالح موجود بهره برداری می گردد.

    (نمودار و جداول در فایل اصلی  موجود است)

    انجام بازدید های مرحله ای در حین ساخت که شامل:

    مرحله گودبرداری

    مرحله فوند اسیون

    مرحله شروع و اجرای اسکلت

    مرحله سقف زنی

    مرحله سفت کاری

    (توضیح اینکه این بازدیدها صرفا به منظور نظارت عالیه بر کار مهندسین ناظر انجام می شود و بار حقوقی برای شهرداری ایجاد نمی کند و مسؤولیت اجرای صحیح ساختمانها کماکان بر عهده ی مهندسین ناظر می باشد).

     

    ساختمان ها از نظر اسکلت به دو گروه تقسیم می شوند:

    الف) اسکلت فلزی

    ب) اسکلت بتنی

    ساختمان های فلزی نیز خود به سه گروه تقسیم می شوند:

    الف) دو طرف بادبندی

    ب) دو طرف خمشی

    ج) یک طرف بادبند، یک طرف خمشی

     

    الف) دو طرف بادبندی

    در این حالت تمامی تیرها به صورت مفصلی اجرا می شود. این تیرها در مقاومت سازه در برابر زلزله شرکت نمی کنند و تنها مهاربندها(بادبندها) نیروی زلزله را تحمل می کنند. در این حالت تیر مفصلی تنها و تنها نیروی ثقلی را تحمل می کند، که تیر به صورت زیر اجرا می شود.

    ب) دو طرف خمشی

    در این حالت بنا به لحاظ شرایط معماری در هیچ کدام از طرفهای ساختمان نمی توان بادبند اجرا کرد، لذا برای مقاومت در برابر زلزله باید ساختمان دو طرف خمشی(صلب) طراحی شود.

    در این حالت تیرها علاوه بر تحمل بار ثقلی، در برابر نیروها و لنگرهای عظیم زلزله نیز مقاومت از خود نشان می دهند، یعنی تیرها و ستونها با هم اندرکنش دارند و در حقیقت سیستم پایدار در برابر زلزله قاب مقاوم خمشی می باشد، تیرها در این سیستم به صورت زیر اجرا می شوند:

    ج) یک طرف بادبند، یک طرف خمشی

    در این سیستم در یک جهت ساختمان بادبند و در جهت دیگر به دلیل عدم استفاده از بادبند تیرها به صورت صلب اجرا می شوند.

    و با توجه به اینکه اکثر زمینها در این منطقه عرض 6 متر و یا 8 متر دارند و با توجه به ضوابط مربوط به پارکینگ، نورگیرها و راه پله و... امکان استفاده از بادبند وجود ندارد، لذا تقریبا 80% از ساختمان ها از این سیستم استفاده می کنند.

    نکته 1:تیرهای مرتبط با بادبندهای EBF، الزاما نباید به صورت زنبوری اجرا شوند بلکه حتما باید از تیرآهن نورد شده و یا تیر ورق استفاده نموده و در ثانی باید این مقاطع را به کمک ورق تقویتی و STIFFNER (سخت کننده) تقویت نمود.

    نکته 2: ساختمان هایی که دو طرف صلب هستند ستونهای آن الزاما بایستی به صورت باکس اجرا شوند، زیرا در هر دو وجه ستون باید از جوش نفوذی برای اجرای اتصالات صلب استفاده نمود و همان طور که می دانیم جان تیرآهن باریک و ضعیف بوده و اگر جوش نفوذی روی آن اجرا شود دچار اعوجاج می شود و از بین می رود. 

    نكته 2: ساختمان هايي كه دو طرف صلب هستند ستونهاي آن الزاما بايستي به صورت باكس اجرا شوند، زيرا در هر دو وجه ستون بايد از جوش نفوذي براي اجراي اتصالات صلب استفاده نمود و همان طور كه مي دانيم جان تيرآهن باريك و ضعيف بوده و اگر جوش نفوذي روي آن اجرا شود دچار اعوجاج مي شود و از بين مي رود.

    نكته 3:

    ستونهاي كوتاه: اين ستون ها در هنگام زلزله نيروي زيادي را به خود جذب مي كنند و نقطه آسيب پذير سازه هستند. به همين دليل كارشناسان سازه با وجود اين ستون ها در سازه مخالفند اما طبق ضوابط شهرسازي اكثر ساختمانهاي جنوبي كه زير زمين آنها پاركينگ مي باشد به دليل ضوابط رمپ در سقف اول بايد شكستگي اجرا كنند.

    با توجه به اينكه 80% ساختمانها از سيستم يك طرف خمشي يك طرف بادبند استفاده مي كنند، راه حل پيشنهادي اين است كه در قابي كه شكستگي وجود دارد حداقل يكي از تيرها به صورت مفصلي اجرا شود تا پديده ستون كوتاه آسيب كمتري به ساختمان برساند.

    مكان مهار بندها (بادبندها)

    اگر شكل بالا را يك پلان ساختمان فرض كنيم بهتر است كه مهاربندها(بادبندها) به اين صورت اجرا شوند. به اين علت كه:

    هرچه فاصله مهاربندها (بادبندها) از مركز سختي بيشتر باشد(كه در شكل بالا به طور فرضي مشخص شده است) لنگر مقاوم بيشتر مي شود.

    چون مقدار لنگر مقاوم با فاصله رابطه مستقيم دارد يعني هر چه فاصله بيشتر باشد لنگر مقاوم بيشتر مي شود و به همين ترتيب هر چه فاصله كمتر باشد مقدار لنگر مقاوم كمتر مي شود.

    لنگر= نيرو* فاصله

    2- در اين حالت يك شبكه خرپايي ايجاد مي شود و در نتيجه سازه پيوستگي دارد.

    3- دراين حالت برش پانچ كمتري ايجاد مي شود اما اگر مهاربندها (بادبندها) در گوشه سازه اجرا شوند مي تواند بحران زا باشد.

    نكته 1: اگر راه پله گوشه ملك باشد، دهانه راه پله نبايد بادبند شود.

    نكته 2: بهتر است در كنار بادبند اصلي سازه از مهاربند در يك الي دو طبقه استفاده شود، به اين دليل كه نيروي برشي زلزله را كه در تراز اول بسيار زياد است پخش مي كند و به طراحي فوند اسيون كمك مي نمايد.

    انواع مهاربندها(بادبندها)

    مهاربندها(بادبندها)به دو گروه تقسيم مي شوند:

    هم محور (CBF): كه دو محور آن دو درون قاب به يكديگر مي رسند و به پنج گروه تقسيم مي شوند:

    2- برون محور(EBF): كه دو محور آن در بيرون قاب به يكديگر مي رسند وبه گروه تقسيم مي شوند:

    نكته: مهاربندهاي برون محور به هيچ وجه نبايد روي تيرهاي لانه زنبوري اجرا شوند و اگر اجرا شوند بايد وسط تير با ورق تقويت شود.

    بارگذاري

    تمامي موارد طبق آيين نامه 519 ايران مي باشد:

    الف) بارهاي استاتيكي

    بارمرده (Dead Load):

    بار مرده در ساختمان شامل: وزن اسكلت- سقف- شمشيري پله – ديوارهاي نما و غير نما ديوارهاي داخلي و خارجي مي شود.

    در آيين نامه 519 وزن تمام مصالح ساختماني مثل آهن، بتن، آجر، سفال، گچ و... آمده است. به عنوان مثال براي اينكه وزن مرده يك متر مربع از سقف يا ديوارها را بدست آوريم ناگريز هستيم ديتيل سقف مربوطه را كشيده و وزن تك تك عناصر آن را از آيين نامه 519 استخراج كرده، آنها را با هم جمع كنيم و در نهايت يك عدد كلي براي بار مرده سقف يا ديوارها بدست آوريم و از آن جهت انجام محاسبات استفاده كنيم.

    بار زنده(Live Load):

    بارهايي كه در هنگام استفاده و بهره برداري از ساختمان يا هر سازه ديگري بر آن تحميل مي شود، بارهاي زنده يا سربار ناميده مي شود. بارهاي زنده شامل بارهاي محيطي (مانند بارباد، بار برف، بار باران و بار زلزله) بارهاي جدا كننده هاي ثابت و بارهاي مرده نمي شود.

    تفاوت اساسي بين بار زنده و بار مرده اين است كه بارهاي زنده، متغير و غير قابل پيش بيني بوده، تغيير در آن نه تنها در طول زمان اتفاق مي افتد بلكه تابعي از مكان نيز مي باشد، اين تغيير ممكن است در مدت زمان كوتاهي يا طولاني انجام شود. بر همين اساس بارهاي زنده به دو گروه تقسيم مي شوند:

    بار زنده استاتيكي: بارهايي ساكن با قابليت حركت مانند: اثاثيه منزل، وسايل اداري و... و يا بارهايي متحرك ولي با سرعت كم مانند: وزن اشخاص، حيوانات و... كه اثر جنبشي قابل توجهي در سازه ايجاد نمي كند.

    بار زنده ديناميكي: بارهاي متحرك با اثر جنبشي قابل ملاحظه در سازه مانند: بار آسانسور، خودروها، جرثقيلها و... كه گاهي بارهاي ضربه اي نيز ناميده مي شود. طبق آيين نامه 519 بار زنده براي ساختمان ها به گروه هاي مختلف تقسيم مي شوند كه با توجه به نوع كاربري هر ساختمان يا حتي هر طبقه مي تواند متفاوت باشد كه به عنوان مثال مي توان به موارد زير اشاره نمود:

    ب) بارهاي ديناميكي:

    شامل بارهايي از قبيل باد و زلزله است و در ساختمان هاي مسكوني به دليل بار مرده زياد معمولا بار زلزله حاكم است و ساختمان در برابر زلزله محاسبه مي شود، اما در سازه هاي سبك مثل سوله ها بار باد حاكم است و سازه در برابر باد محاسبه مي گردد.

    بازديدها

    در اين قسمت سعي شده است تا اشكالات عمده ي اجراهاي غير اصولي و همچنين اجراي صحيح اين اشكالات نشان داده شود.

    سازه نگهبان:

    چنانچه ساختمان همجوار اسكلت فلزي باشد، با كسب اجازه از مسئولان ساختمان همجوار، در فواصل مشخص، به ستونهاي آن نبشي طوري اتصال مي شود كه دو نبشي جوش شده به يكديگر در ستون، حالت نيم قوطي پيدا كند. محل نيم قوطي هاي به وجود آمده، محل نشست سر تيرآهني است كه به عنوان تنگ استفاده خواهد شد.

    نكته 1: جهت نشست اصولي تنگ«تيرآهن» در قوطي نبشي، سر تيرآهن را تحت زاويه 45 درجه برش مي دهيم تا بين تنگ فلزي و ستون نيم قوطي درگيري به وجود آيد. سپس بخشي از نشست تنگ فلزي را به ستون و قوطي طوري جوش مي دهيم كه پس از استفاده، بريدن جوش و جداسازي تنگ فلزي از ستون ساختمان همجوار به راحتي انجام شود.

    نكته 2: در مواردي، عمل تنگ بستن با استفاده از شمع را (چه عمودي كه از ستون به پل ساختمان همجوار متصل شده باشد) طوري انجام مي دهيم كه تنگ، ستون فلزي و پل را درگير كند.

    نكته 3: در اين گونه اجراي تنگ بندي، محل تنگ بستن به ستونهاي فلزي خواهد بود و نه به ديوارهاي آجري يك نيمه و يا يك آجره كه در بين ستونهاي فلزي ساختمان همجوار به كار رفته است.

    نكته 4: چنانچه آكس ستونهاي ساختمان مورد نظر در راستاي آكس ستونهاي ساختمان همجوار و يا نزديك آن باشد، تنگ را با استفاده از وادار تيرآهن عمودي بين تير زيرين و تير فوقاني از قاب ساختمان همجوار مي بنديم.

    متاسفانه همان طور كه در زير ملاحظه مي كنيد در اكثر كارگاههاي ساختماني اصول سازه نگهبان كه به طور مختصر به آن اشاره شد رعايت نمي شود!؟ و بعضا عدم رعايت اين نكات باعث فجايع جبران ناپذيري مي شود.

    گود برداري بعضي از ساختمانها كه يك تا دو طبقه زيرزمين دارند خالي از اشكال نيست. در چنين مواردي، بين ستونهاي اصلي ساختمان در حال شروع، به فاصله هاي لازم تا ارتفاع مورد نظر در عمق زمين چاه مي كنيم و سپس به ترتيب زير عمل مي كنيم:

    براي كنترل ارتفاع ميل چاه ها، روي سطح ديوار همجوار، خط تراز به وجود آورده و سپس با اندازه برداري از خط تراز توسط متر فلزي بلند، سطح ميل چاههاي حفر شده در كنار ديوار، هم تراز يكديگر مي شوند.

    ستونهاي فلزي كاملا متكي به ديوار ساختمان همجوار را با ارتفاعي مشخص از سطح زمين و با طولي جهت استقرار در ميل چاه به حالتي كاملا شاقولي مستقر مي كنيم.

    براي نگه داري پاي ستونهاي فلزي، درون ميل چاه را به ارتفاع حدود 30cm بتن ريزي مي كنيم.

    عمل چاه كني و استقرار در ستونهاي عمودي فلزي در ضلع مقابل و ديوار همجوار ديگر را طوري انجام مي دهيم كه ستونهاي عمودي به طور دقيق در مقابل يكديگر قرار گيرند.

    ستونهاي عمودي متقابل را قبل از نبشي گذاري هم تراز يكديگر مي كنيم.

    تيرآهن افقي را روي نبشيها مستقر مي كنيم و جوش مي دهيم.

    براي نگه داري تير افقي و پيشگيري ار كمانش آن، دستكهاي موربي را كه در اصطلاح به آنها چپي گفته مي شود، به ستونهاي عمودي و تنگ افقي ناحيه ي زيرين آن دو تير جوش مي دهيم.

    همان طور كه در تصوير زير ملاحظه مي كنيد گودبرداري تا يك طبقه زير زمين انجام شده است و هيچ يك از نكاتي كه به آن اشاره شد در اين گودبرداري رعايت نشده است و متاسفانه در اكثر گودبرداريها نيز رعايت نمي شود!؟

    فوند اسيون:

    استفاده از آجر جهت تراز نمودن BASEPLATAE به جاي استفاده از قطعات بتني.

    عدم استفاده از قالب مناسب و شناژبندي دقيق. (توضيح اينكه: قالبهاي استاندارد عبارتند از: قالب بندي، قالب چوبي. استفاده از قالب آجري سبب مي‌شود كه سطح بتن به صورت كاملا صاف و يكپارچه در نيايد)

    مهاربندها:

    نيروهاي افقي به وجود آمده توسط باد، زلزله و عواملي ديگر به سيستم هاي صلب داخلي در قابهاي فولادي منتقل مي شود. مهاربندي در دو جهت در ساختمان ايجاد مي شود.

    هر چه ارتفاع ساختمان بيشتر باشد نيروها و تغيير شكلهاي ناشي از بارهاي جانبي در آن بيشتر است بنابراين مهاربندي در اين ساختمان ها اهميت بيشتري دارد.

    موثرترين و اقتصادي ترين روش مهاربندي ساختمان، استفاده از قابهاي مهاربندي شده بوسيله اعضاي بادبندي است. از ديدگاه سازه اي قابهاي باربندي مانند طره هاي عمودي ثابت شده است در يك پايه صلب مي باشند.

    در قابهاي چند طبقه بادبندي با عرض كم(لاغر)، در اثر اعمال بارهاي جانبي، تغيير شكلهاي بسيار زيادي به وجود مي آيد و همچنين عكس العمل هاي بسيار بزرگي در اعضاي ضربدري و ستونها به وجود مي آيد. در اين حالت هر چه فاصله بين ستونهاي قاب بادبندي كمتر شود اين نيروها بيشتر مي شود.

    در شكلهاي زير همان طور كه ملاحظه مي كنيد از تيرآهن به جاي ناوداني استفاده شده است و همچنين عدم استفاده از GASETPLATE.

    توضيح اينكه: در گذشته بادبندها براي حالت كشش طراحي مي شدند و همان طور كه مي دانيم در حالت كشش مهم ترين پارامتر سطح مقطع عضو مي باشد اما طبق آيين نامه هاي جديد عضو مهاربند بايد در دو حالت كشش و فشار طراحي گردد لذا پارامترهاي ديگري غير از سطح مقطع اهميت پيدا مي كند مثل: ممان اينرسي، اساس مقطع، شعاع ژيراسيون و...

    با توجه به توضيحات فوق مقطع ناوداني بهترين مقطع براي بادبند مي باشد.

    استفاده از مقاطع بزرگتر از مقاطعي كه در نقشه هاي محاسباتي آمده مي تواند سبب جذب نيروهاي زمين لرزه بيشتري شود، كه متقابلا به اعضاي مرتبت نيز نيروي بيشتري وارد مي شود.

    عدم استفاده از GASETPLATE:

    در اين شكل از GASETPLATE كوتاه و مربعي شكل استفاده شده و اين ورق طول جوش لازم را تامين نمي كند ضمن اينكه در شكل به جاي استفاده از جوش سراسري از خال جوش استفاده شده است.

    عضو مهابندي بايد به صورت كاملا صاف، بدون اعوجاج و بدون وصله باشد تا در دو حالت كشش و فشار رفتار يكنواختي از خود بروز دهد كه در زير اين نكته رعايت نشده است.

    در صورت وصله كردن، بايد ورق تقويتي هم روي جان و هم روي بال به صورت مناسب جوش داده شود، بادبند زير فاقد ورق تقويتي روي بال و عدم جوش مناسب است.

    استفاده از مقاطع قديمي و كهنه در سازه اكيدا ممنوع است.

    ورق GASETPLATE بايد در هر دو طرف گذاشته شود.

    استفاده از بادبندEBF روي تير لانه زنبوري، همان طور كه در بحث مهاربندها اشاره شد اين كار اكيدا ممنوع است.

    در صورت اجرا بايد در جان و بال تير ورق تقويتي و STIFFNER گذاشته شود.

    عدم استفاده از STIFFNER و ورق تقويتي روي جان تير.

    اتصالات:

    در تصوير ملاحظه مي كنيد كه GASETPLATE به بدترين شكل ممكن نصب شده است. ورق نصب شده بسيار كوچك بوده و به همين دليل نمي تواند طول جوش كافي را تامين نمايد.

    بدون شرح:

    در زير ملاحظه مي كنيد كه شمشيري پله به طور صحيح اجرا نشده.

    ورق هاي تقويتي هم كه بايد در محل اتصال دو تير هم روي جان و هم روي بال جوش شود نيز مشاهده نمي شود.

    در شكل ملاحظه مي كنيد كه تير به صورت كج قرار گرفته است كه با كوچكترين تكان ناشي از زلزله از جاي خود بلند مي شود و در ضمن جوشكاري نيز انجام نشده است.

    بايد دقت شود كه محورهاي تير و ستون در محل اتصال در يك صفحه قرار گيرند.

    در اتصال تير فرعي به اصلي بايد جان تير اصلي با ورق تقويت شود و اتصال به وسيله نبشي انجام شود.

    همان طور كه ملاحظه مي كنيد جان تير اصلي با ورق تقويت نشده است.

    عرض ورق اتصال در محل اتصال تير به ستون بايد حداقل برابر با عرض تير باشد. استفاده از لچكي براي نگه داشتن ورق نيز الزامي است.

    در اتصال تير فرعي به اصلي بايد جان تير اصلي با ورق تقويت شود و اتصال به وسيله نبشي انجام شود. همان طور كه ملاحظه مي كنيد جان تير اصلي با ورق تقويت نشده است. در ضمن لچكي نيز در محل اتصال تير به ستون در زير ورق اتصال قرار نگرفته است.

    وصله ستون نيز به خوبي انجام نشده، ورق تقويتي در چهار طرف بايد به صورت كامل روي جان و بال قرار گيرد.

    در شكل زير GASETPLATE كوچك بوده و نمي تواند طول جوش لازم را تامين نمايد. همچنين به جاي ناوداني، از تيرآهن براي بادبند استفاده شده است. توصيه مي شود جوشكاري اتصالات بادبندها به تير و ستون در روي زمين انجام شود تا حدالمقدور از جوشهاي سربالا و بالاسري اجتناب شود.

    بايد دقت شود كه محورهاي تير و ستون در محل اتصال دريك صفحه قرار گيرند. همچنين بايد در محل اتصال تير به ستون براي نگه داشتن صفحه اتصال از لچكي استفاده شود.

    در تصوير زير هيچ كدام از نكات فوق رعايت نشده است.

    در صورت كوتاه بودن تير سطح اتكايي آن روي نبشي نشيمن كافي نخواهد بود كه اين امر سبب افتادن تير مي شود.

    عدم دقت در نصب GASETPLATE را در تصوير زير ملاحظه مي كنيد.

    عدم استفاده لچكي در محل اتصال تير به ستون، براي نگه داشتن صفحه اتصال.

    به كارگيري نبشي كوچكتر براي تحمل وزن تير و عدم استفاده از لچكي كه در عمل ممكن است اين تير نتواند نيروهاي وارد را تحمل كند و در نهايت ممكن است بيافتد.

    در شكل زير GASETPLATE كوچك بوده و نمي تواند طول جوش لازم را تامين نمايد. همچنين اتصال ورق با تير و ستون به دقت انجام نشده و اين امر مي تواند موجب گسيختگي اتصال شود.

    استفاده از GASETPLATE كوچك و طول جوش كم و استفاده از تيرآهن به جاي ناوداني در بادبند و همچنين وصله كردن بادبند تمامي اين كارها در نهايت موجب گسيختگي در اتصال مي شود.

    استفاده از GASETPLATE كوچك و ناكافي بودن طول جوش براي اتصال بادبند به پاي ستون به علل مختلف موجب گسيختگي اتصال مي شود:

    بايد دقت شود كه محورهاي تير و ستون در محل اتصال در يك صفحه قرار گيرند. همچنين بايد در محل اتصال تير به ستون براي نگه داشتن صفحه اتصال از لچكي استفاده شود.

    در تصوير زير هيچ كدام از نكات فوق رعايت نشده است.

    در صورت كوتاه بودن تير سطح اتكايي آن روي نبشي نشيمن كافي نخواهد بود كه اين امر سبب افتادن تير مي شود. بايد دقت شود كه محورهاي تير و ستون در محل اتصال در يك صفحه قرار گيرند. همچنين بايد در محل اتصال تير به ستون براي نگه داشتن صفحه اتصال از لچكي استفاده شود.

    در تصوير زير هيچ كدام از نكات فوق رعايت نشده است.

    در حال حاضر سيستم سقف طاق ضربي به علت وزن زياد ديگر مورد تاييد واقع نمي شود اما باز هم مشاهده مي شود كه در بعضي از سازه ها از اين سيستم استفاده مي شود.

    در حال حاضر اكثر كارشناسان توصيه مي كنند كه به جاي استفاده از بلوك سفالي، از يونوليت استفاده شود. علت اين است كه يونوليت وزن كمتري نسبت به بلوك سفالي دارد و در كل وزن سازه را كاهش مي دهد. اما اجراي اين نوع سقف هم بايد با دقت انجام شود كه عدم دقت لازم باعث مي شود سقف به صورت زير درآيد.

    منابع و مآخذ:

    آيين نامه زلزله 2800 ايران ويرايش دوم 1378

    آيين نامه 519 بارگذاري

    مبحث دهم مقررات ملي ساختمان

    مبحث نهم مقررات ملي ساختمان

    تعمير و نگهداري ساختمان

    نوشته: حسين زمرشيدي

    بارگذاري و سيستم هاي باربر

    نوشته: دكتر داود مستوفي نژاد و مهندس مهدي فضيلتي

    مباني اجراي سازه هاي فولادي

    نوشته: رضا خدادادي

  • فهرست و منابع دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت

    فهرست:

    مقدمه

    بررسی بازدیدهای مرحله اول در حین ساخت

    تقسیم بندی ساختمانها از نظر اسکلت

    2 طرف بادبندی

    دو طرف خمشی

    یک طرف بادبند، یک طرف خمش

    ستونهای کوتاه

    مکان مهاربندها(بادبندها)

    انواع مهاربندها

    باگذاری

    استاتیکی

    دینامیکی

    بازدیدها

    سازه نگهبان

    فوند اسیون

    مهاربندها

    اتصالات

    بدون شرح

    منابع و ماخذ 

     

    منبع:

    آیین نامه زلزله 2800 ایران ویرایش دوم 1378

    آیین نامه 519 بارگذاری

    مبحث دهم مقررات ملی ساختمان

    مبحث نهم مقررات ملی ساختمان

    تعمیر و نگهداری ساختمان

    نوشته: حسین زمرشیدی

    بارگذاری و سیستم های باربر

    نوشته: دکتر داود مستوفی نژاد و مهندس مهدی فضیلتی

    مبانی اجرای سازه های فولادی

    نوشته: رضا خدادادی 

دانلود کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, پروژه کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, دانلود کارورزی دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, گزارش کارورزی دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, پروژه کارورزی دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, کارآموزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, کارورزی در مورد دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, نمونه گزارش کارآموزی درباره دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت, گزارش کار در مورد دانلود گزارش کارآموزی اجرای ساختمان فلزی در شرکت سایت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت