«فصل اول»
آشنایی با داده پردازی ایران (DPI)
1-1 تاریخچه سازمان
شرکت داده پردازی ایران، ابتدا در سال 1335 تحت عنوان شرکت آی بی ام ایران تأسیس شد. تأسیس این شرکت همگام با سیاست کلی شرکت آی بی ام جهانی برای فروش خدمات مربوط به ماشین های اداری در کشورهای خارجی بود.
بنابراین همان سیاست، این شرکت شعب خارجی خود را توسط کارکنان محلی اداره می نمود، که پس از دیدن آموزش های لازم، بکارگیری شدند. به همین دلیل، در سال 1357 شرکت آی بی ام ایران بیش از یکصد و هفتاد تن کارمند داشت که همگی بجز یکنفر ایرانی بودند.
شرکت آی بی ام رفته رفته گسترش یافت، تا جائیکه بنا بر آمار موجود در سال 1357 بیش از نود درصد از کامپیوترهای موجود در ایران و بخش مهمی از ماشین های اداری، نظیر دستگاههای فتوکپی و ماشین هیا تحریر از محل این شرکت تأمین شده بود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور، شرکتهای خارجی کار خود را تعطیل و از کشور خارج گردیدند. و شورای عالی انفورماتیک زیر نظر سازمان برنامه و بودجه تشکیل گردید تا وضعیت شرکتهای کامپیوتری را سر و سامان بخشد و پیرو مصوبه شماره 100236 21/8/60 و مذاکراتی که با مسئولین IBM داشتند در بهمن 1360 شرکت IBM شعبه ایران رسماً فعالیت خود را در ایران تعطیل و کلیه دارائیها و دستگاههای خود را طبق قراردادی به مالکیت دولت جمهوری اسلامی ایران واگذار نمود. قرارداد واگذاری شرکت IBM به دولت جمهوری اسلامی در زمان وزارت آقای دکتر بانکی و در زمان تصدی آقای مهدی صمدانی آخرین مدیر عامل شرکت IBM ایران صورت گرفت.
از بهمن 1360 هیئت مدیره جدید از طرف آقای دکتر بانکی تعیین و شرکت بنام 0مدیریت موقت IBM سابق) به مدیریت آقای ابوالفضل زندی بیدگلی اولین مدیر عامل شرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی مشغول به کار شد. گروهی از پرسنل قدیمی توسط هیئت مدیره جدید انتخاب گردید و مجموعاً با حدود یکصد نفر نیروی انسانی شرکت اداره گردید. شرکت داده پردازی ایران در تاریخ 3/4/63 تحت شماره 52667 در اداره ثبت شرکتها در زمان تصدی آقای فصیحی مدیر عامل وقت به ثبت رسید و زیر نظر سازمان برنامه و بودجه فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.
در تاریخ 1/4/1363 شرکتی با نام شرکت داده پردازی ایران 0سهامی خاص) به ثبت رسید تا کلیه اموال و درائیهای شرکت «آی بی ام» را به تملک خود برآورد و عهده دار وظایف و مسئولیتهای آن گردد. در تاریخ 11/11/78 بموجب تصمیم نمایندگان ویژه ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران مالکیت دولت به تمامی 70% سهام و دارائیهای شرکت به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار گردید.
1-2- بخشهای سازمانی و تشکیلات
در حال حاضر شرکت با تشکیل 6 اداره کل و نیروی انسانی کاملاً مشخص یکی از بزرگنرین شرکتهای صنعت انفورماتیک کشور کسب نموده و در زمینه خدمات کامپیوتری، شبکه ارتباطی و اطلاع رسانی، تولید نرم افزارهای کاربردای و تولید ریزکامپیوتری و یا سایر خدمات کامپیوتری فعالیت می نماید.
ادارات زیرمجموعه شرکت معظم داده پردازی ایران شامل 6 اداره زیر هستند:
اداره کل ریزکامپیوتر و ماشینهای اداری
اداره کل عملیات
اداره کل شبکه های ارتباطی و اطلاع رسانی
اداره توسعه ریزکامپیوتر
اداره کل آموزش
اداره کل نرم افزار
-3- فعالیتها و خدمات شرکت
1-3-1- اهداف شرکت
شرکت داده پردازی ایران به عنوان بزرگترین و مجرب ترین شرکا کامپیوتری ایران با احراز مقام اول از نظر تخصصی در ارزیابی شورایعالی انفورماتیک کشور حدمات خود را در بالاترین سطح کیفی و استانداردهای بین المللی به مشتریان گرامی ارایه می دارد. در این راستا طی سالها فعالیت همراه با مراکز بزرگ صنعتی و دانشگاهی و پژوهشی و اقتصادی و بازرگانی و مؤسسات و دستگاههای بزرگ دولتی در ایجاد و تدارک مراکز رایانه ای و تهیه امکانات اقتصادی و بازرگانی و مؤسسات و دستگاههای بزرگ دولتی در ایجاد و تدارک مراکز رایانه ای و تهیه امکانات نرم افزاری و خدمات پشتیبانی تلاش نموده و اینک با اندوخته عظیمی از تجربیات کاری گسترده و نیروی انسانی مجرب و بهره گیری از امکانات لسیار در جهت ارتقاء کیفی و کمی اهداف مذکور گام برمی دارد.
شرکت داده پردازی ایران دارای گواهینامه ایزو 1001 برای طراحی نرم افزارهای کاربردی، ارایه خدمات اطلاع رسانی، فروش و خدمات پس از فروش کامپیوتر در رده های Enterprise Server و Mid-Raye Server فروش و خدمات پس از فروش ریزکامپیوترها و ساخت و تولید تجهیزات جانبی، و پشتیبانی و ارائه خدمات تعمیر ونگهداری آنها است. همچنین دارای گواهینامه ایزو 1001 برای تولید، توزیع، فروش، تعمیر و نگهداری کامپیوترهیا شخصی، صفحه نمایش، صفحه کلید و موشواره است.
اهداف شرکت را به طور کلی می توان به صورت زیر خلاصه کرد:
توسعه و ترویج انفورماتیک کشور
انتقال فن آوری روز انفورماتیک کشور و تطبیق آن با ویژگیهای میهن اسلامی
تأمین و تجهیز مراکز انفورماتیک
توسعه کاربردها و پشتیبانی مشتریان
بهره گیری از تکنولوژی در حداکثر سطح مطلوب
1-3-2- فعالیتهای عمده
فعالیتهای عمده کار برروی سرورها و تأمین آنها برای شرکتها و سازمانهای مختلف و پشتیبانی از آنها و تأمین برنامه های سرور ها و برنامه های سیستم بانکها و سیستم های شبکه ای بزرگ و تولید ریزکامپیوترها و PC و پشتیبانی آنها و همچنین تربیت نیروهای کارآمد از طریق دانشکده کامپیوتر شرکت وابسته به وزارت آموزش عالی است. در حال حاضر DPI مشغول کار برروی سیستمهای سیبا و دیگر سیستمهای شبکه ای گسترده و سریع بانتکها است. همچنین بخش توسعه ریزکامپیوتر که بخشی مستقل و از توابع DPI است در حال گسترش دامنه فعالیتهای خود در زمینه سخت افزار و قطعات کامپیوتری از طریق گرفتن نمایندگی انحصاری مارکهای GENX و Emachine است . لازم به ذکر است شرکت داده پردازی در حال حاضر، نمایندگی انحصاری شرکت آرمور فرانسه و مانیتور فیلیپس و آی بی ام است. شرکت داده پردازی در راستای برنامه تکفام (توسعه و کاربری فناوری و ارتباطات و اطلاعات ایران) خدمات مشاوره ای به کلیه وزارتخانه ها و مؤسسات و سازمانهای دولتی ارائه می دهد.
1-3-3- موفقیت ها
تأمین، نصب و راه اندازی و نگهداری بیش از 90% از کامپیوترهای بزرگ (main frame) در سطح کشور شامل بانکها، سازمانهای دولتی، دانشگاهها و …
اجرای دوره های آموزشی عمومی و اختصاصی در زمینه های مختلف Main، PC، Internet.
اجرای دوره های آموزش عالی از طریق آزمون سراسری در سطح کاردانی و کارشناسی مورد تذئید وزارت فرهنگ و آموزش عالی و سازمان امور استخدامی کشور
اجرای پروژه سران کشورهای اسلامی در سال 76
تأمین تجهیزات کامپیوتری، برقرار ارتباط شبکه ای بخشهای مختلف اجلاس و تأمین خطوط اینترنت مورد نیاز جهت استفاده میهمانان و مدعوین حاضر در اجلاس.
پشتیبانی تجهیزاتی شعب بان سپه، تجارت و صادرات در نقاط مختلف کشور
اجرای عملیات ارتباط شبکه ای مشتریان مختلف در سراسر شکور ازجمله نیروی انتظامی، نیشکر، هفت تپه، تراکتورسازی تبریز و …
اجرای سیستم ناب (نظام نوین اطلاعات بانکی) برای بانک رفاه کارگران
طراحی، پیاده سازی و نصب و نگهداری سیستم خودپرداز (ATM) بانک تجارت در تهارن و کیش
شرکت داده پردازی موفق به راه اندازی سیستم حساب جاری الکترونیکی بانک رفاه گردید. با استفاده از این حساب جاری همراه شما می توانید در یک شعبه اقدام به افتتاح حساب نموده و از خدماتی از قبیل: نقد کردن چک، وصول واریز فوری چک، دریافت صورتحساب در هر لحظه و … استفاده نمائید.
1-3-4- فعالتهای ادارات کلی DPI
1-3-4-1- اداره کل ریزکامپیوتر و ماشینهای اداری
تولید تجهیزات ریز کامپیوتر شامل:
سیستم یونیت صفحه نمایش، صفحه کلید، موشواره، بر گرافیک، برد مادر، منبع تغذیه و پااینه
عرضه و فروش انواع ریزکامپیوتر و تجهیزات جانبی
ارایه خدمات پس از فروش و انعقاد قراردادهای تعمیر و نگهداری جهت پشتیبانی فنی از تجهیزات مشتریان در سراسر کشور و ارایه کلیه دوره های آموزش ریز کامپیوتر
1-3-4-2- اداره کل عملیات
فعالیتهای این بخش شامل:
ارایه طرحهای جامع (Total Solutuin)
امکان سنجی و طراحی و ایجاد و راه اندازی سیستمهای کاربردی نرم افزاری
عرضه انواع کامپیوتر در رده های: Mid-range Server و Enterprise Server و پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری آنها.
برگذاری دوره های آموزشی کامپیوتری متنوع برای مدیران و کارشناسان در سطوح مختلف
1-3-4-3- اداره کل شبکه های ارتباطی و اطلاع رسانی
اینترنت پرسرعت ماهواره ای
اینترنت پرسرعت متقارنه L.L
ایجاد و نگهداری IPS
اینترنت تلفنی
طراحی صفحات وب
میزبانی صفحات وب
طراحی و اجرای شبکه های SOHO-WAN-LAN
پست الکترونیکی
کابل کشی ساخت یافته
نصب و راه اندازی صندوق پستی
اینترنت برروی تلفن همراه WAP
تبت نامه دامنه
سیستم قوانین و مقررات کشور
سيستم قوانين و مقررات كشور
1-3-5- مشتريان
«فصل دوم»
2- ارزيابي بخشهاي مختلف شركت مرتبط با رشته كامپيوتر – نرم افزار
همان طور كه در فصل قبل ذكر شد، شركت داده پردازي ايران، شركتي گسترده و كاملاً بوروكراتيك است. و با توجه به گستردگي حوضه كاري آن در زمينه علوم و فنون كامپيوتر فضاي كاري براي فارغ التحصيلان رشته كامپيوتر در بخشها و ادارات زيرمجموعه آن به خوبي موجود مي باشد. كه در ذيل شرح داده مي شود.
2-1- اداره نرم افزار
در اين بخش فارغ التحصيلان رشته كامپيوتر – نرم افزار مي تواند به شرط آشنايي با سيستم عاملهاي سرور آينده موفقي داشته باشد 0كلاسهايي براي آشنايي ابتدايي با اين سيستمها در بخش آموزش وجود دارد.). همچنين مي توان در توليد بانكهاي اطلاعاتي و سيستم هاي اطلاعات بانكي مشارك داشت. شركت داده پردازي به ايجاد صفحات وب و برپايي ISP براي مشتريانش اشتغال دارد كه آشنايي با شبكه و وب و صفحات وب و نحوه ايجاد آنها و نحوه برپايي شبكه ها از نظر سخت افزاري مي توان در اين بخشها مشغول به كار شد.
2-2- اداره توسعه ريزكامپيوتر و بخش توليد
با وجود اينكه كار اين بخشها سخت افزار و توليد و فروش قطعات كامپيوتري و سرورها و PC مي باشد بدليل وجود نظام مدون اداري و ساختار بوروكراتيك مجموعه استفاده از بانكهاي اطلاعاتي براي توليد گزارشات، فرمها و به طور كلي به منظور نظارت و كنترل بر نحوه انجام كارهاي اداري و مدون بودن آنها مرسوم است. به همين دليل حداقل آشنايي با مجموعه كامل office ويندوز مي تواند در اين زمينه كارگشا باشد و به همين دليل فارغ التحصيلان رشته كامپيوتر با ايجاد، راه اندازي و نگهداري بانكهاي اطلاعاتي نرمال شده مورد نياز اين مجموعه مي توانند كارگشا باشند.
«فصل سوم»
3- آزمون آموخته ها
اينجانب در اداره توسعه ريزكامپيوتر به عنوان كارآموز مشغول به كار شدم. اداره توسعه ريزكامپيوتر بخشي مستقل از داده پردازي ايران مي باشد. وظايف اين بخش شامل رسيدگي به امور مشتريان. تهيه قطعات كامپيوتري و ارسال آنها به بخش توليد، رفوش PC، سرور، نوت بوك و به طور كلي كليه محصولات سخت افزاري DPI و پشتيباني از آنها مي باشد كه شامل بخشهاي تداركات، فروش، امور مالي، فروشگاه، تعميرگاه، انبار و امور مشتريان است. در وهله اول با هركدام از اين بخشها و نحوه كار آنها آشنا شدم. وظايف هركدام از اين بخشها به طور مختصر در ذيل مي آيد:
فروش (Sales): عمده فشار شركت برروي اين بخش است. اين بخش است. اين بخش وظيفه بازاريابي، شركت در مناقصات و مزايدات و خريد و فروش سيستم و فروش سيستم ها به مشتريان بزرگ را بر عهده دارد. فروش بيشتر اين بخش به معني سرمايه در گردش بيشتر در شركت است. اين وظيفه بر عهدة مديران فروش است تا با فروش خوب و جلب نظر و رضايت مشتري شركت را زنده و برپا نگهدارد.
امور مالي: همان طور كه از اسم آن پيداست امور مالي و كليه سندها و رسيدها و به طور كلي كليه منابع مالي وارد شده و خارج شده از شركت زير نظر اين بخش صورت مي گيرد.
انبار: كليه قطعات خريده شده و كليه سيستم هاي توليد شده در اين قسمت نگهداري مي گردند كه در ساختماني جدا قرار دارد. سپس طبق نياز به بخشهاي ديگر ارسال مي گردند.
امور مشتريان: اين بخش وظيفه رسيدگي به پيشنهادات، شكايات، انتقادات و كليه درخواستهاي مشتريان را دارد. و سياستهاي اتخاذ شده در شركت در رابطه با مشتريان در اين بخش به مرحله اجرا درمي آيد.
فروشگاه: فروش سيستم هاي كامپيوتري به مشتريان جزئي و شركتهايي كه با شركت داده پردازي ايران قرار ندارد بر عهده اين بخش است. در اين بخش امر سرويس دهي به مشتريان به طور جداگانه در همين بخش صورت مي گيرد.
تعميرگاه: كليه قطعات و سيستم هايي كه دچار مشكل شده باشند به اين بخش ارسال مي شوند و پس از تست شدن، تعمير و يا در صورت لزوم تعويض مي گردند.
مركز ثقل بخش فروش و بعد از آن فروشگاه مي باشد. اين دو بخش هرچه سفارشات و فروش بيشتري داشته باشد فعاليت كل شركت بيشتر و سوددهي بيشتري خواهد داشت. بنابراين تمام كارها از بخش فروش شروع يم شود و براي بررسي پروسه كاري شركت بايد از بخش فروش شروع كنيم.
3-1- بررسي پروسه كاري شركت
همان طور كه ذكر شد نقطه شروع كارها بخش فروش (Sales) است. مديران فروش وظيفه گرفتن سفارش فروش، شركت در مناقصه و مزايده و جلب نظر مشتريان از طريق برآورده كردن نيازهاي آنها با ارائه سيستمهاي مناسب و درعين حال در نظر گرفتن سود مورد نظر شركت است. مديران فروش بعد از گرفتن درخواست خريد سيستم از طرف مشتري كه تمامي آنها شركتهاي دولتي و طرف قرارداد، با شركت هستند، درخواست استعلام قيمت سيستمهاي مورد نظر را به بخش تداركات ارسال مي كنند.
بخش تداركات قيمت سيستمهاي درخواست شده را با توجه به قيمت قطعات و لوازم مورد نياز در بازار تعيين مي كند و بخش فروش باز پس مي فرستد. بخش فروش با محاسبه قيمت تمام شده با سود مورد نظر شركت قيمت نهايي را به تأئيد مديران شركت مي رساند و در صورت توافق با مشتري درخواست خريد قطعات و سيستم هاي مورد نياز به بخش تداركات فرستاده مي شود. بخش تداركات بعد از تهيه قطعات لازم آنها را به بخش انبار يا توليد ارسال مي كند و بعد از مدتي معيت كه صرف توليد سيتمها و كنترل كيفيت آنها شد، سيتمهاي آماده به انبار انتقال داده مي شوند و پس از آن آمادة ارائه به مشتري هستند.
بعد از ارائه سيستمها كه بسته به قرارداد بين شركت و مشتري بين 1 تا 3 سال گارانتي هستند، بخش تعميرات و امور مشتريان وظايف خود را كه شامل ارائه سرويسهاي گارانتي و خدمات پس از فروش و دريافت پيشنهادات و انتقدات مشتريان و اعمال آنها در سيستم است را ايفا مي كنند. وظايف بخش فروشگاه مشابه بخش فروش است يعني وظيفه آنها فروش سيستم و قطعات به مشتريان و سرويس دهي به آنها است با اين تفاوت كه كليه مشتريان سازماني و ادارات دولتي اعتبار بخش فروش هستند و فروشگاه وظيفه فروش سيستم و قطعات به مشتريان عادي و شركتهاي خصوصي كه طرف قرارداد با داده پردازي نيستند را دارد. در صورت خرابي و ايجاد مشكل در سيستمها، سيستمها به بخش تعميرات فرستاده مي شوند و بعد از تست و يافتن قطعه خراب اگر قابل تعمير باشد آن را تعمير مي كنند و در صورت نياز تعويض قطعه خراب به بخش تداركات فرستاده مي شود تا قطعه اي جايگزين براي آن فرستاده شود. بخش امور مالي تمامي سندها و فرمها و رسيدها را در آخر هفته بررسي مي كند و ميزان فروش و خريد و قطعات ورودي و خروجي از شركت را محاسبه مي كند و در آخر ماه ميزان سود و سود خالص شركت را محاسبه مي كند.
مدير يا مسئول هر بخش وظيفه ايجاد و هماهنگ كردن فرلمهاو رسيدهاي دستي و ايجاد و تنظيم تعدادي فرم و گزارش كامپيوتري را كه اغلب در محيط Excel يا Access يا Word نوشته مي شوند بر عهده دارد. اين فرمها و بانكهاي اطلاعاتي به گونه اي طراحي شده اند تا با فرمها و گزارشات و بانكهاي اطلاعاتي مورد استفاده در بخشهاي ديگر هماهنگ باشند. در نهايت اين گزارشات و فرمها در اختيار دو ناظر اصلي گذاشته مي شود كه وظيفه آنها هماهنگ كردن كليه كارهاي اداري در شركت است. در بخش فروشگاه و امور مالي يك سيستم بانك اطلاعاتي وجود دارد كه در محيط Fox نوشته شده است و انجام كارهاي مالي، محاسباتي و گزارش را آسان مي كند. از اين سيستم براي محاسبه سود، سود خالص، تهيه انواع گزارشات مشتريان، فروش، ليست قطعات موجود، خريده شده، فروخته شده و … استفاده مي شود. همان طور كه ذكر شد در شركت توسعه ريزكامپيوتر دو ناظر مشغول به كار هشتند كه وظيفة آنها انتقال عملكرد سيستم به مديران و ايجاد هماهنگي بين بخشهاي مختلف است. كلية گزارشات، فرمها، رشيدها، درخواستها، استعلامات و … در اختيار اين دو ناظر گذاشته مي شود و آنها به وسيله بانك اطلاعاتي كه در اختيارشان است و با Exel و Access نوشته شده عملكرد و كليه بخشها را هماهنگ كرده و خواسته هاي مديران را در سيستم اعمال مي كنند.
اينجانب بعد از آشنايي با بخشهاي مختلف در Sales و فروشگاه به عنوان كارآموز مشغول به كار شدم و با نحوه ايجاد فرمها و گزارشات بوسيله Exel و بانك اطلاعاتي مورد استفاده آنها آشنا شدم. در بخش Sales كار من بيشتر محدود به ايجاد فرمها بوسيله Exel و در حالت كلي بيشتر كار اداري بود. همچنين از طرف شركت در دو سمينار سخت افزاري، تجاري Emachine و GENX شركت كردم كه نتيجه آن آشنايي با اين دو مارك تجاري و مهم تر از آن آشنايي با شرايط بازار كامپيوتري ايران و مشتريان عمده قطعات كامپيوتري و درك بهتري از آينده سخت افزارهاي كامپيوتري در اريان بود.
در بخش فروشگاه نيز با نحوه كاركر انواع رسيدها، فرلمها، استعلامات و … آشنا شدم و همچنين نحوه اسمبل و Setup سيستمهاي كامپيوتري را ياد گرفتم و با تعمير قطعات كامپيوتري در حد مختصر آشنا شدم و با نحوه خريد قطعات خوب و ماركهاي شناخته شده و معروف آشنا شدم.
در ادامه نمونه هايي از فرمها و استعلامات و رسيدهاي مورد استفاده در اين دو بخش را مشاهده خواهيد كرد. ضمناً نمونه اي از فرمهاي جامع اطلاعاتي مورد استفاده ناظران شركت كه اينجانب طبق خواسته سرپرست كارآموزي طراحي كرده ام نيز ارائه خواهد شد.
3-2- نمونه فرمهاي مورد استفاده در شركت
لازم به ذكر است فرمهاي مورد استفاده در بخش Sales كه مركز ثقل شركت مي باشد شامل موارد زير است:
فرم درخواست استعلام – فرمهاي درخواست خريد – فرم اعزام پيك – درخواست صدور مجوز تحويل كالا – فرم انتقال قطعه – فرم انعكاس درخواستهاي مشتري – فرم درخواست اجراي قرارداد – فرم امكان سنجي قرارداد – فرم درخواست اقلام تضميني – مجوز ورود مراجعين بعد از وقت اداري – فرم درخواست نملزومالت از انبار – فرمهاي خروج – فرمهاي مسافرتي – فرم درخواست مساعده – فرم درخواست كالا از فروشگاه – فرم ثبت شكايات مشتريان – فرم دعوت به جلسات – فرم قبت شكايات مشتريان – فرم اخذ مصوبه – فرم درخواست پيش پرداخت هزينه هاي مأموريت – فرم درخواست مرخصي – فرم درخواست اضافه كاري – فرم بازپرداخت هزينه هاي درماني – فرم درخواست وام.
در اين بخش چند نمونه از فرمهاي مهم و در آخر نمونه اي از فرماهايي را كه با كمك سرپرست كارآموزي و ناظران طراحي كرده ام ارائه مي شود.
رديف | نام و نام خانوادگي | سال استخدام |
1 | آقاي وان هورگاردن | نيمه دوم سال 1355 |
2 | آقاي ماكس ووشر | 8/5/1336 |
3 | آقاي استانفورد | 10/10/1340 |
4 | آقاي بادلي لشر | آذرناه 1345 |
5 | آقاي محمد صادق سعيدي | دي ماه 1347 |
6 | آقاي ژوزف ويليام هيلي | 7 اسفند 1352 |
7 | آقاي ماكس استوارت آرتوربوكر | مرداد 1356 |
8 | آقاي هونمايستر | 18/6/1356 |
9 | آقاي حسين محمد | تيرماه 1357 |
10 | آقاي مهدي صمداني | مهرماه 1358 |
11 | آقاي ابوالفضل زندي بيگي (اولين مدير عامل جديد) | 25/11/1360 |
12 | آقاي ابوالقاسم فصيحي | 7/1/1363 |
13 | آقاي پرويز شهرياري راد | 15/3/1364 |
14 | آقاي علي كرمانشاهي | 14/7/1365 |
15 | آقاي سعيدرضا مومني | 12/10/1367 |
16 | آقاي مسيح قائميان | 6/6/1369 |
17 | آقاي محمئمهدي خادم ازغندي | 8/10/1375 |
18 | آقاي مسيح قائميان | 31/1/1381 |
وزارت نيرو | شركت آب و فاضلاب اصفهان |
وزارت نفت | شركت آب و فاضلاب شيراز |
وزارت بهداشت | شركت آب و فاضلاب گيلان |
وزارت جهاد سازندگي | شركت بيمه ايران |
وزارت راه و ترابري | شركت ملي گاز ايران |
وزارت اطلاعات | شركت فولاد اهواز |
وزارت دارايي | شركت ماشين سازي اراك |
وزارت علوم تحقيقات و فن آوري | شركت ماشين سازي تبريز |
وزارت كار و امور اجتماعي | شركت ايران خودرو |
شركت آب و فاضلاب تهران | سازمان امور اداري و استخدامي |
سازمان نقشه برداري | شركت ايران تاير |
سازمان برنامه وبودجه | شركت كشت و صنعت كارون |
راه آهن جمهوري اسلامي ايران | بانك مركزي ايران |
نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران | بانك ملي ايران |
مركز آمار ايران | بانك تجارت |
شهرداري تهران | بانك سپه |
شهرداري اصفهان | بانك ملت |
سازمان هواشناسي كل كشور | بانك صادرات |
شركت توانير | بانك كشاورزي |
شركت برق منطقه اي تهران | بانك رفاه كارگران |
شركت برق منطقه اي اصفهان | صندوق تعاون |
شركت برق منطقه اي خرااسن | مؤسسه اعتباري توسعه صنعت ساختمان |
شركت برق منطقه اي مازندران | دانشگاه تهران |
شركت برق منطقه اي گيلان | دانشگاه صنعتي شريف |
شركت برق منطقه اي كرمان | دانشگاه صنعتي اصفهان |
شركت برق منطقه اي آذربايجان | دانشگاه صنعتي اميركبير |
شركت برق منطقه اي فارس | دانشگاه شيراز |
شركت برق باختر (اراك) | دانشگاه اصفهان |
شركت سايپا | دانشگاه چمراه (اهواز) |
شركت تراكتورسازي ايران | دانشگاه شهيد بهشتي |
شركت ذغال سنگ كرمان | دانشگاه خواجه نصرالدين |
شركت كفش ملي | دانشگاه تبريز |
شركت توليديصنايع مخابراتي شيراز | |
شركت پتروشيمي بندر امام خميني | |
شركت پتروشيمي اراك | |
شركت بهمن | |
شركت ايران كاوه | |